sinbad Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.661929 ξερει κανεις εάν είναι συμβατο με το lg g2 D802 BLACK ? από e-shop μου λενε πως είναι σιγουρα συμβατο ενώ από mail που ζητησα κ μου εστειλε η κατασκευαστρια εταιρεια, όχι (στο compatibility γραφει LG G2 D805 ???) = προτείνεται κατι άλλο αλλα μονο εάν ειστε βέβαιοι για την συμβατοτητα του. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γιατί να μην είναι???Εφόσον γράφει υποστήριξη: "USB 2.0 • USB OTG • MICRO USB" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.661929 ξερει κανεις εάν είναι συμβατο με το lg g2 D802 BLACK ? από e-shop μου λενε πως είναι σιγουρα συμβατο ενώ από mail που ζητησα κ μου εστειλε η κατασκευαστρια εταιρεια, όχι (στο compatibility γραφει LG G2 D805 ???) = προτείνεται κατι άλλο αλλα μονο εάν ειστε βέβαιοι για την συμβατοτητα του. ευχαριστω Φιλε λογικα ολα κανουν αφου λενε usb otg και ειναι νεας γενιας!!Αν θες 32αρι και ποιο οικονομικο παρε αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 η δες και αυτο που πηρα εγω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331081 και δουλευει τελεια !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Κι εγώ έχω πάρει το Adata UD320 το 32άρι, από εδώ Πολύ καλή επιλογή και οικονομική, μιας και δεν είχα κάρτα μνήμης και η αγορά mini card reader + κάρτας μνήμης, ήταν πιο ακριβή από την αγορά ενός dual usb flashdisc. ΑΛΛΑ το μειονέκτημα είναι ότι την μπαταρία την πίνει νεράκι... Edited April 11, 2014 by OutLaw_264 Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Φιλαράκο μήπως έτυχε να το δοκιμάσεις; Μου αρέσει πολύ, αλλά αυτό το έως και 4.8" με ανησυχεί η αλήθεια είναι και προβλέπω να μην χωράει μέσα στο G2. Χωράει άνετα και με θήκη σιλικόνης..το έχω εγώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Χωράει άνετα και με θήκη σιλικόνης..το έχω εγώ.. Πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Πάω για άμεση αγορά μιας και λόγω των εορτών ετοιμάζομαι για ταξίδι και θα το χρειαστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 εγω ενδιαφέρομαι για αυτό (οικονομικο, μικρο, μεγαλη χωρητικοτητα) αλλα μου στειλανε mail από e-shop ότι δεν ειναι συμβατο. μηπως το εχει κανεις δοκιμασει? σιγουρα υποστηριζεται usb otg από την συσκευη μας και ειναι νεας γενιας? συγγνωμη εάν κουραζω αλλα δεν πολυεμπιστευομαι το e-shop σαν ενημερωση για την συμβατοτητα του και δεν επιθυμω να διαθεσω πανω από 20 ευρω για τον σκοπο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 εγω ενδιαφέρομαι για αυτό (οικονομικο, μικρο, μεγαλη χωρητικοτητα) αλλα μου στειλανε mail από e-shop ότι δεν ειναι συμβατο. μηπως το εχει κανεις δοκιμασει? σιγουρα υποστηριζεται usb otg από την συσκευη μας και ειναι νεας γενιας? συγγνωμη εάν κουραζω αλλα δεν πολυεμπιστευομαι το e-shop σαν ενημερωση για την συμβατοτητα του και δεν επιθυμω να διαθεσω πανω από 20 ευρω για τον σκοπο αυτο http://batista70phone.com/2014/03/kingston-datatraveler-microduo-con-lg-g2-video-recensione-da-batista70phone/ (δες το βίντεο) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 εγω ενδιαφέρομαι για αυτό (οικονομικο, μικρο, μεγαλη χωρητικοτητα) αλλα μου στειλανε mail από e-shop ότι δεν ειναι συμβατο. μηπως το εχει κανεις δοκιμασει? σιγουρα υποστηριζεται usb otg από την συσκευη μας και ειναι νεας γενιας? συγγνωμη εάν κουραζω αλλα δεν πολυεμπιστευομαι το e-shop σαν ενημερωση για την συμβατοτητα του και δεν επιθυμω να διαθεσω πανω από 20 ευρω για τον σκοπο αυτο Δεν το έχω αλλά προφανώς κάνει από τη στιγμή που έχει microusb θύρα και υποστηρίζει USB OTG για συσκευές με android 4.0 και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Για όσους περίμεναν το Αναλυτικό Review για το Kenu Airframe, μπορείτε να το βρείτε στο site της υπογραφής μου, στο forum "Reviews" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Για όσους περίμεναν το Αναλυτικό Review για το Kenu Airframe, μπορείτε να το βρείτε στο site της υπογραφής μου, στο forum "Reviews" :) Είναι εύκολο να υπάρξει καμία φωτογραφία με "φορεμένο" το Kenu πάνω στο G2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανείς κάποια αντίστοιχη βάση με του Kenu; Δηλαδή να μπαίνει στον αεραγωγό του αυτοκινήτου και να είναι σε προσιτή τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Είναι εύκολο να υπάρξει καμία φωτογραφία με "φορεμένο" το Kenu πάνω στο G2; Κοίταξες στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στη Gallery στο Album για το Kenu? :) Θα βρεις πολλές με το G2 με το Kenu "φορεμένο" τόσο στο αυτοκίνητο όσο και σαν βάση γραφείου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 εγω ενδιαφέρομαι για αυτό (οικονομικο, μικρο, μεγαλη χωρητικοτητα) αλλα μου στειλανε mail από e-shop ότι δεν ειναι συμβατο. μηπως το εχει κανεις δοκιμασει? σιγουρα υποστηριζεται usb otg από την συσκευη μας και ειναι νεας γενιας? συγγνωμη εάν κουραζω αλλα δεν πολυεμπιστευομαι το e-shop σαν ενημερωση για την συμβατοτητα του και δεν επιθυμω να διαθεσω πανω από 20 ευρω για τον σκοπο αυτο Το εχω εγω αγορασμένο απο e-shop. Μάλλον ο πωλητής που σου είπε πως δεν ειναι συμβατό ειναι άσχετος, μια χαρά δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ποιο temered glass χρησιμοποιείτε? Είμαι σε αναζήτηση, διαβάζω καλά λόγια για τo ιloome αλλά τα μεταφορικά είναι πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ποιο temered glass χρησιμοποιείτε? Είμαι σε αναζήτηση, διαβάζω καλά λόγια για τo ιloome αλλά τα μεταφορικά είναι πολλά. Φίλε μου το iloome έχω εδώ και 2-3 μήνες όλα καλά.. Μόνο δύο μικρές γρατσουνιές έχει κάνει αλλά όλα καλά Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Φίλε μου το iloome έχω εδώ και 2-3 μήνες όλα καλά.. Μόνο δύο μικρές γρατσουνιές έχει κάνει αλλά όλα καλά Στέφανε πόσο σου βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Στέφανε πόσο σου βγήκε; Απ ότι θυμάμαι γύρω στις 18-20£ Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre9 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εγω παρηγγειλα αυτο http://theglass-m.com/collections/all-products/products/glass-m-premium-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g2,στα 13 ευρω απο ebay χωρις μεταφορικα.Σε κανα 20ημερο το υπολογιζω να ρχεται.Μολις το παραλαβω θα βγαλω φωτογραφιες πριν κ μετα την τοποθετηση(ισως κ κανενα βιντεακι) για ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εγω παρηγγειλα αυτο http://theglass-m.com/collections/all-products/products/glass-m-premium-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g2,στα 13 ευρω απο ebay χωρις μεταφορικα.Σε κανα 20ημερο το υπολογιζω να ρχεται.Μολις το παραλαβω θα βγαλω φωτογραφιες πριν κ μετα την τοποθετηση(ισως κ κανενα βιντεακι) για ενημερωση. Όπως και δηποτε, ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) καλησπερα παιδια, για πειτε καποιο ποιοτικο screen protector. εχω χαθει στο ebay. επεισης θα ηθελα να ρωτησω κατι ρε παιδια.. παρηγγειλα 3 battery bank, για εμενα και φιλους, η αξια τους ειναι στα 36 δολλαρια περιπου και ερχονται απο Honk Kong παιζει να περασουν τελωνειο; τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και γραφει: Shipping:FREE Economy Int'l Shipping Edited April 13, 2014 by some1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 καλησπερα παιδια, για πειτε καποιο ποιοτικο screen protector. εχω χαθει στο ebay. επεισης θα ηθελα να ρωτησω κατι ρε παιδια.. παρηγγειλα 3 battery bank, για εμενα και φιλους, η αξια τους ειναι στα 36 δολλαρια περιπου και ερχονται απο Honk Kong παιζει να περασουν τελωνειο; τα μεταφορικα ειναι δωρεαν και γραφει: Shipping:FREE Economy Int'l Shipping οχι , δεν θα πληρωσεις τελωνειο εκτος κι αν ειναι τεραστιο το δεμα , αλλα και παλι ειναι 36$ .. οποτε οχι Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά σε όσους χρησιμοποιούν βάσεις αεραγωγών: το χειμώνα με το καλοριφέρ δεν ζεσταίνεται το κινητό; Επίσης δεν επηρεάζει τη σωστή λειτουργία/απόδοση του συστήματος κλιματισμού, ειδικά το G2 που όσο να 'ναι έχει και μια σεβαστή επιφάνεια; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά σε όσους χρησιμοποιούν βάσεις αεραγωγών: το χειμώνα με το καλοριφέρ δεν ζεσταίνεται το κινητό; Επίσης δεν επηρεάζει τη σωστή λειτουργία/απόδοση του συστήματος κλιματισμού, ειδικά το G2 που όσο να 'ναι έχει και μια σεβαστή επιφάνεια; Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται σε τέτοιο βαθμό το χειμώνα από τη ζέστη του κλιματισμού που να είναι ικανό να προξενήσει κάποιο πρόβλημα στο κινητό. Αντίθετα το καλοκαίρι που είναι το κυρίως πρόβλημα με τη ζέστη, το δροσίζει και δεν ζεσταίνεται :) Όσον αφορά τη σωστή απόδοση/λειτουργία του κλιματισμού στο αυτοκίνητο, σαφώς και δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου καθώς υπάρχουν τουλάχιστον 4 αεραγωγοί στο αυτοκίνητο, ενώ και σε αυτόν που εχεις το G2 περιορίζεται λίγο μόνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά σε όσους χρησιμοποιούν βάσεις αεραγωγών: το χειμώνα με το καλοριφέρ δεν ζεσταίνεται το κινητό; Επίσης δεν επηρεάζει τη σωστή λειτουργία/απόδοση του συστήματος κλιματισμού, ειδικά το G2 που όσο να 'ναι έχει και μια σεβαστή επιφάνεια; Η θερμανση φιλε μου δεν παει στους αεραγωγους που αναφερεις, η τουλαχιστον δεν πρεπει να παει. Ολα τα manual το αναφερουν οτι παει στα ποδια η στα τζαμια. Ειναι επικινδυνο για την οδηγηση να σε χτυπαει στο προσωπο ζεστος αερας. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts