JIMBOAthens Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ναι,διαβάζει Σε stock rom δεν διαβάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σε stock rom δεν διαβάζει... μόλις δοκίμασα,διαβάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 μόλις δοκίμασα,διαβάζει Eίσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Eίσαι root? ναι,τι σημασία έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ναι,τι σημασία έχει? Φυσικά και έχει σημασία. Όπως ανέφερα και πιο πάνω σε stock rom (unrooted φυσικά) το G2 ΔΕΝ υποστηρίζει exFAT σε OTG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Φυσικά και έχει σημασία. Όπως ανέφερα και πιο πάνω σε stock rom (unrooted φυσικά) το G2 ΔΕΝ υποστηρίζει exFAT σε OTG... δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με την 4.4.2 αλλά στην 4.2.2 υποστηρίζει κανονικα χωρίς ρουτ,δοκίμασες και δεν αναγνωρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με την 4.4.2 αλλά στην 4.2.2 υποστηρίζει κανονικα χωρίς ρουτ,δοκίμασες και δεν αναγνωρίζει? Nαι, είμαι με stock 4.4.2. και δυστυχώς δεν το υποστηρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Λοιπόν η μπαταρία παιδιά δεν παίζεται.. Το έβγαλα από το πρωί στης 08:30 έτρεχα όλη μέρα σε διάφορες δουλειές έκανα μόνο 5-6 τηλέφωνα και αντε και κάνα 5 λεπτό ίντερνετ και τώρα έχω 93%... Τέλεια ε?? Έστω και με αυτήν την ελάχιστη χρήση εγώ είμαι σούπερ με το παλιό μου κινητό Sam.... Με ίδια χρήση ούτε για αστείο.. Μπράβο, LG ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 για το αν παιζει full hd στην καρτα μαλλον καλυφθηκα! δεν παιζει... (μια και ειμαι unrooted σε 4.4.2) για την καταναλωση, μια που το χεις δοκιμασει σε 4.2.2 που παιζει, περιπου ποσο καταναλωνει μια ταινια πχ μια μισης ωρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Απο τα παιδια που εβαλαν tempered glass , με ποιο ειναι ευχαριστημενοι ; Βαρεθηκα με την quick view και θελω να το εχω γυμνο με screen protector μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδια πηρα 2 OTG MicroUSB card reader : http://www.ebay.com/itm/141102001649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αλλα δεν μπορω να τα συνδεσω , το ενα δεν το βρησκει καν οταν το συνδεω και το αλλο μου βγαζει το κινιτο το εικονιδιο USB οτι συνδεθηκε αλλα το επεναλαμβανει συνεχεια ανα 3 με 4 δευτερολεπτα αναβοντας και μπλε φωτακι στο Led πανω. Εχω βαλει microSD 32GB χρειαζετε καμια ρυθμιση απο την συσκευη ???? ( η ειναι ΜΟΝΟ για samsung ???????? :blink: ) γιατι συνδεσα και κανονικο USB στικακι με ανταπτορα καλώδιο και το βρηκε κανονικα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Εχω βαλει microSD 32GB Αν είναι φορμαρισμένη σε NTFS δεν πρόκειται να την δει. Μόνο FAT32... EDIT: Συνήθως αυτά τα adaptorάκια έχουν κάπου στο πλάι ένα διακοπτάκι για εναλλαγή λειτουργίας USB ή SD card... Edited April 2, 2014 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν είναι φορμαρισμένη σε NTFS δεν πρόκειται να την δει. Μόνο FAT32... EDIT: Συνήθως αυτά τα adaptorάκια έχουν κάπου στο πλάι ένα διακοπτάκι για εναλλαγή λειτουργίας USB ή SD card... δεν εχει τιποτα απο διακοπτακι, σκετο ειναι . Δυο θυρες εχει μια για MicroSD και μια για μεγαλη SD . η microSD μαλλον ειναι σε FAT , γιατι ειναι οπως την εβγαλα απο το παλιο μου Galaxy S3 που εχω δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Nαι, είμαι με stock 4.4.2. και δυστυχώς δεν το υποστηρίζει... Μόλις το δοκίμασα με την 4.4.2 αλλά και στην 4.2.2 που είχα, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ exFat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παλικαρια εχετε να προτεινεται καποιο καλο glass protector ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μόλις το δοκίμασα με την 4.4.2 αλλά και στην 4.2.2 που είχα, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ exFat Stock και unrooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 stock rooted τόσο 4.2.2 όσο και 4.4.2 διαβάζει μια χαρά ταινίες 1080p απο usb otg (π.χ. adata ud320 που εχω εγώ) σε exfat. το μόνο που δεν έπαιζε με τον μαμα Player...ήταν ο ηχος σε dts χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 stock rooted τόσο 4.2.2 όσο και 4.4.2 διαβάζει μια χαρά ταινίες 1080p απο usb otg (π.χ. adata ud320 που εχω εγώ) σε exfat. το μόνο που δεν έπαιζε με τον μαμα Player...ήταν ο ηχος σε dts χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο. από κατανάλωση πως ήτανε; το ρωτάω γιατι αν εχεις πανω την microsd στην υποδοχη, τοτε δεν μπορεις να το φορτίζεις ταυτοχρονα. Βασικά σκεφτομαι να παρω μια συσκευη να το συνδεω το κινητο ασυρματα με την TV για να βλεπω ταινιες (μεσω miracast). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ρουφάει καλά. Για TV το ψάχνω και εγώ και μάλλον θα πάω στη λύση του slimport αλλά τσιγκουνευομαι τα 30€. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ρουφάει καλά. Για TV το ψάχνω και εγώ και μάλλον θα πάω στη λύση του slimport αλλά τσιγκουνευομαι τα 30€. εχεις δει αυτο; http://www.ebw.gr/el/product/254654/DeLOCK-65468-4043619654680-65468 ειναι λιγο πιο οικονομικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εγω ειμαι stock και μου το διαβαζει κανονικα σε ex fat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ποια ακριβώς η διαφορά του SlimPort σε σχέση με ένα απλό Hdmi To Microusb καλώδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εγω ειμαι stock και μου το διαβαζει κανονικα σε ex fat Τελικά επιβεβαιώνω και εγώ ότι διαβάζει κανονικά exFAT. Sorry για το μπέρδεμα γιατί τελικά έφταιγε το card reader στο οποίο ήταν τοποθετημένη η microSD και όχι το format της το οποίο ήταν κανονικά exFAT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ρουφάει καλά. Για TV το ψάχνω και εγώ και μάλλον θα πάω στη λύση του slimport αλλά τσιγκουνευομαι τα 30€. Εγώ παρήγγειλα ένα από eBay στα 6,5€. Ελπίζω να δουλεύει όπως λέει στην περιγραφή αλλιώς θα φάει αρνητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ξέρουμε κάποια καλή πορτοκαλί θήκη ; το στυλ της nekeda μου αρεσει αλλα δεν με πειράζει να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό ! screen protector τι παίρνουμε ; tempered glass ; ποια είναι η καλύτερη ; θέλω να νοιώθω την οθόνη όπως είναι , αν γίνεται ! ευχαριστώ Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts