Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως ξερει καποιος αν καλυπτει η εγγυηση τη μπαταρια οταν πεφτει πιο γρηγορα? πως γινεται ο ελεγχος για να διαπιστωσουν οτι εχει προβλημα?? ρωταω γιατι τους πρωτους 6-7 μηνες επιανα και 8-9 ωρες sot (με kit kat) με την ιδια φωτεινοτητα και την ιδια χρηση και εδω και 2 μηνες παω 5 ,αντε 5,5 και σπανια 6 ωρες και ολα αυτα με wifi και φωτεινοτητα στο 35%...τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι πεφτει πιο γρηγορα απο το 100 στο 90 δηλαδη ενα 10% μπορει να φυγει με χρηση 40 λεπτων και λιγοτερο ισως.να πω οτι εχω επαναφερει το τηλεφωνο το εχω δουλεψει με ελαχιστες εφαρμογες απο play store και χωρις να επαναφερω τιποτα απο titanium ,το εχω δουλεψει επισης χωρις να κανω ρουτ και να περασω custom recevery και συνεχιζε να εχει battery drain

Ναι κι εγώ έχω δει σημαντική πτώση, πλέον πάνω από 6ωρο δύσκολα. Ψάχνομαι, από χθες είμαι πίσω σε 4.2.2 να δω τη διαφορά. Πάντως οι διαφοροποιήσεις μεταξύ μας οφείλονται και στον πάροχο και φυσικά και στη χρήση, αλλά όταν σου λέει ο άλλος πιάνει 7ωρα για πλάκα με κλήσεις, πολύ σερφάρισμα κλπ, ε λες δε μπορεί ένα θέμα πρέπει να το χω..

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι κι εγώ έχω δει σημαντική πτώση, πλέον πάνω από 6ωρο δύσκολα. Ψάχνομαι, από χθες είμαι πίσω σε 4.2.2 να δω τη διαφορά. Πάντως οι διαφοροποιήσεις μεταξύ μας οφείλονται και στον πάροχο και φυσικά και στη χρήση, αλλά όταν σου λέει ο άλλος πιάνει 7ωρα για πλάκα με κλήσεις, πολύ σερφάρισμα κλπ, ε λες δε μπορεί ένα θέμα πρέπει να το χω..

Αν ξαναδουλεψεις την jelly bean, πες μας αποτελεσματα, να δουμε τελικα εχουμε πτωση στη μπαταρια μας ή παιζουν τοσο ρολο οι rom's;

Σαν εμπειρια χρησης πως το βλεπεις το κινητο, μετα απο τοσους μηνες με kit kat;

Αν ξαναδουλεψεις την jelly bean, πες μας αποτελεσματα, να δουμε τελικα εχουμε πτωση στη μπαταρια μας ή παιζουν τοσο ρολο οι rom's;

Κοίτα τελευταία ειδικά με Cloudyg3 v2 το κινητό πετούσε. Τώρα πήγα σε μια custom flex jb. Η αλήθεια είναι ότι τη διαφορά τη βλέπεις στο άνοιγμα εφαρμογών κυρίως, αλλά μέχρι εκεί. Το χαλαλιζω. Ψάχνω βέβαια τον τελευταίο jb kernel του dori μπας και δω διαφορά σε ταχύτητα, γιατί η Rom έχει τον 1.5 :) αλλά δεν υπάρχουν πουθενά. Μέχρι και pm του έστειλα, που τα έχεις θαμμένα ρε ευλογημένε του λέω και δεν τα βρίσκω;; Πάει λέει η JB τα έσβησα όλα, "Update to KK" μου απάντησε. Σώπα ρε μεγάλε του λέω, τώρα ΚΚ;; Εδώ και χρόνια... :D Θα ενημερώσω. Προς το παρόν πρώτη φόρτιση δεν με τρέλανε, 73% 2:15 sot με ένα 10λεπτο κλήσεις, λίγο tapatalk, λίγο YouTube, μόνο wifi. Ξέχασα να κάνω και calibration. Αν αντέξω και δε φύγω σε άλλη Rom μέχρι το βράδυ θα μάθουμε χαχα

Edit: Όσο γράφω σε tapatalk πήγε 72% δείχνει 2:23sot, για να κάνεις έναν υπολογισμό. Αλλά ακόμη καλιμπράρεται η rom δεν είναι κάτι πολύ αντιπροσωπευτικό.

Edited by Jonous

Μια ερώτηση προς όλους που βλέπουν πτώση της μπαταρίας...!!!

*** Κατά την διάρκεια της ημέρας όσο κι αν το τρέχατε το τηλ. σας άφησε ποτέ απο μπαταριά και χρειάστηκε φόρτωση.....????

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

*** Κατά την διάρκεια της ημέρας όσο κι αν το τρέχατε το τηλ. σας άφησε ποτέ απο μπαταριά και χρειάστηκε φόρτωση.....????

Εγω που το ζορισα μια μερα μου εφτασε μια χαρα..!!! Εξαρτατε την χρηση βρε μαριε η ερωτηση σου νομιζω ειναι πολυ ρητορικη... Αν εισαι π.χ στην δουλεια και ενα 8αωρο το δουλευεις συνεχεια η και σπιτι σου ακομα με τηλ internet παιχνιδια ραδιο κλπ μπορει και να μην φτασει.. ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εγω που το ζορισα μια μερα μου εφτασε μια χαρα..!!! Εξαρτατε την χρηση βρε μαριε η ερωτηση σου νομιζω ειναι πολυ ρητορικη... Αν εισαι π.χ στην δουλεια και ενα 8αωρο το δουλευεις συνεχεια η και σπιτι σου ακομα με τηλ internet παιχνιδια ραδιο κλπ μπορει και να μην φτασει.. ;) ;)

Μου απάντησες........ ''Αν είσαι π.χ στην δουλεια και ενα 8αωρο το δουλευεις συνεχεια η και σπιτι σου ακομα με τηλ internet παιχνιδια ραδιο κλπ μπορει και να μην φτασει'' Αρα κάθε βράδυ το τηλ. το φορτίζουμε όλοι...!!! Ξέρετε γιατί τι το λέω ? καταναλώνετε πολύ χρόνο για την μια ώρα π.χ. που προφανώς μπορεί να τελείωση η μπαταριά...!!! Σκεφτείτε πόσο καταπονείτε την μπαταρία αλλάζοντας 4-5 Rom την εβδομάδα ? πόσα Reboot έχεις κάνει :lol:

Και κάτι ακόμα ''Αν είσαι π.χ στην δουλειά και ενα 8αωρο το δουλεύεις συνέχεια'' δεν χρειάζεσαι τηλ. αλά PC......:lol:

αυτη τη στιγμη εχω 38 ωρες και 25 λεπτα αναμονη,4 ωρες και 35 λεπτα χρηση και ειμαι στο 16% μονο με wifi χωρις 3g...δεν το λες και καλο αποτελεσμα οταν τον απριλη η το μαιο εφτανα ανετα πανω απο 7 ωρες χρηση με 4.4.2

με το iphone 4s διαπιστωσα πτωση της μπαταριας μετα απο 2 χρονια και το φορτιζα οποτε ηθελα και στο G2 να με βγαλει 7-8 μηνες ενω τη προσεχα τη μπαταρια!!!! παμε για το 6 plus (ψιλο-off topic hehehe)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://img.tapatalk.com/d/14/05/03/vu6ebeje.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/05/03/ure6y6ud.jpg

Με cloydyflex 2.2 και φωτεινότητα στο 35%

δειτε τα στοιχεια που δημοσιευσα στις 3 Μαιου....τεραστια διαφορα!!!!!

Edited by stan1

Καλά έχεις δίκιο αλλά κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι ότι μας αφήνει το κινητό. Εκτός αυτού έχουμε και κανένα battery pack μαζί στην ανάγκη. Εμένα με τη χρήση μου μου βγάζει και 2,30 μέρες πολλές φορές, παρ'όλη τη γκρίνια μου.

Από την άλλη μ'αυτά και μ'αυτά ασχολούμαστε συνέχεια με επιδόσεις και δεν ευχαριστιόμαστε το κιν. Μου έχει γίνει συνήθεια, συνέχεια τσεκαρω ram και μπαταρία. Σε κάθε κινητό μου λέω όχι δε θα κατρακυλίσω στα ίδια και κάθε φορά εκεί καταλήγω... τι θα γίνει μ'αυτό το χάλι μας δε ξέρω :P

..πάω να δω τη μπαταρία μου..

Edited by Jonous

Από την άλλη μ'αυτά και μ'αυτά ασχολούμαστε συνέχεια με επιδόσεις και δεν ευχαριστιόμαστε το κιν. Μου έχει γίνει συνήθεια, συνέχεια τσεκαρω ram και μπαταρία. Σε κάθε κινητό μου λέω όχι δε θα κατρακυλίσω στα ίδια και κάθε φορά εκεί καταλήγω... τι θα γίνει μ'αυτό το χάλι μας δε ξέρω :P

Σε νοιωθω. Ομοιοπαθης.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά έχεις δίκιο αλλά κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι ότι μας αφήνει το κινητό. Εκτός αυτού έχουμε και κανένα battery pack μαζί στην ανάγκη. Εμένα με τη χρήση μου μου βγάζει και 2,30 μέρες πολλές φορές, παρ'όλη τη γκρίνια μου.

Σε νοιωθω. Ομοιοπαθης.

Αυτό ακριβώς σας λέω κάποιοι..... έχουν πάθη ''ψύχωση'' με την μπαταρία...!!!:lol:

Αυτό ακριβώς σας λέω κάποιοι..... έχουν πάθη ''ψύχωση'' με την μπαταρία...!!!:lol:

Ευγενικά το έθεσες, μίλησες για κάποιους όχι για μένα χαχαχα

Εξαρτάτε πάντα και από τι κινητό προέρχεσαι.. Εγώ από vodafone Smart III που το φόρτιζα και 2 φορές μέσα στην μέρα το G2 που μου βγάζει 2ήμερο άνετα είναι όαση!!! :D

Τελικά το πείραμα JB δεν ευδοκίμησε. Η μπαταρία μου με την custom που έβαλα ήταν κοντά στο 5-6ωρο sot, όσο και με μια καλή ΚΚ. Μετά πήγα να αλλάξω rom αλλά στο recovery μου έβγαζε λάθος (το droid ξάπλα κάτω με το κόκκινο χ). Δοκίμασα 2-3 σε όλες error. Αν κατάφερνα να τις περάσω ίσως με κάποια απ'αυτές να έβλεπα καλύτερη μπαταρία, αλλά μου την έδωσε και φλασαρα πάλι ΚΚ. Η δε αίσθηση της 4.2 σε απόκριση και ταχύτητα αισθητά κατώτερη των ΚΚ. Δεν το θυσιάζω για μια μικρή διαφορά στην αυτονομία. Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι όντως η μπαταρία μου έχει χάσει λίγο απ'τη ζωή της με όλη αυτή την κακομεταχείρηση :D

Τελικά το πείραμα JB δεν ευδοκίμησε. Η μπαταρία μου με την custom που έβαλα ήταν κοντά στο 5-6ωρο sot, όσο και με μια καλή ΚΚ. Μετά πήγα να αλλάξω rom αλλά στο recovery μου έβγαζε λάθος (το droid ξάπλα κάτω με το κόκκινο χ). Δοκίμασα 2-3 σε όλες error. Αν κατάφερνα να τις περάσω ίσως με κάποια απ'αυτές να έβλεπα καλύτερη μπαταρία, αλλά μου την έδωσε και φλασαρα πάλι ΚΚ. Η δε αίσθηση της 4.2 σε απόκριση και ταχύτητα αισθητά κατώτερη των ΚΚ. Δεν το θυσιάζω για μια μικρή διαφορά στην αυτονομία. Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι όντως η μπαταρία μου έχει χάσει λίγο απ'τη ζωή της με όλη αυτή την κακομεταχείρηση :D

Και 'γω ετσι πιστευω, τελικα μια μικρη πτωση στη μπαταρια (μετα απο σχεδον 1 χρονο) την εχουμε! Απ' οτι θυμαμαι η διαφορα σε ταχυτητα μετα τη μεταβαση σε kit kat ηταν αισθητή! Ποσο μαλιστα τωρα π.χ. που εχω cloudyG3 και custom kernel! Δε νομιζω να αξιξει να θυσιασουμε αυτη την εμπειρια χρηση για λιγη (και αν.....) επιπλεον αυτονομια.

Το πολυ πολυ αν πεσει κι' αλλο η ισχυς της, και αρχισει να μας "ενοχλει"....... procordia και με 27 ευρουλακια καινουργια και τελος...;)

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας...

Έχω πρόβλημα με τη μπαταρία μου,αρχικά, το κινητό είναι ''απείραχτο'' , πάντα το φορτίζω πριν πέσει πολύ κάτω απ το 15% η μπαταρία,

πριν 1 μήνα που είχα το ίδιο πρόβλημα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστησα ξανά το κινητό(με τις απαραίτητες εφαρμογές) ,παρόλα αυτά με φωτεινότητα 40% μόνιμα, wifi/data όχι υπερβολικά,χωρίς συγχρονισμό και χρησιμοποιώντας greenify για kill στις εφαρμογές η ενεργοποιημένη οθόνη δεν παραμένει πάνω από 4 ώρες.!?!?!?!

Νομίζω ότι είναι πολύ λίγο και χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί νομίζω πώς είμαι για αλλαγή μπαταρίας!

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας...

Έχω πρόβλημα με τη μπαταρία μου,αρχικά, το κινητό είναι ''απείραχτο'' , πάντα το φορτίζω πριν πέσει πολύ κάτω απ το 15% η μπαταρία,

πριν 1 μήνα που είχα το ίδιο πρόβλημα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστησα ξανά το κινητό(με τις απαραίτητες εφαρμογές) ,παρόλα αυτά με φωτεινότητα 40% μόνιμα, wifi/data όχι υπερβολικά,χωρίς συγχρονισμό και χρησιμοποιώντας greenify για kill στις εφαρμογές η ενεργοποιημένη οθόνη δεν παραμένει πάνω από 4 ώρες.!?!?!?!

Νομίζω ότι είναι πολύ λίγο και χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί νομίζω πώς είμαι για αλλαγή μπαταρίας!

Το 4 από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα.

1) Πόσες ώρες σε μπαταρία αναλογούν αυτές οι 4 SOT.

2) Πόσες ώρες κλήσεις έχεις σε αυτές τις ώρες.

3) Παιχνίδια????

4) Πόσο σε wifi πόσο σε data. Data με 2G, 3G ή 4G???

5) Σήμα στις περιοχές που πας? Άμα έχεις επιλογή ας πούμε GSM/WCDMA/LTE και είσαι σε περιοχή που καλά καλά δεν έχεις 3G, τότε γίνεται ένας χαμός στο κινητό σου σε θέμα κατανάλωσης.

Google Pixel 9 Pro XL

Φίλε djkostas20 καθόλου παιχνίδια,wifi/3g σε λογικά πολύ πλαίσια(ούτε στο σύνολο 1 ώρα την ημέρα),κλήσεις λίγες!

Τι μπορεί να φταέι;;;

Edited by vaggelisg2

Τελος 1ου κυκλου φορτισεις με dorimanx 8.4. Rom η cloudyG3 2.0.

Χωρις πολυ κοπο, απλα ετυχε :):)

Φωτεινοτητα, το πρωι στη δουλεια 90%, στο σπιτι χειροκινητα γυρω στο 30%.

Μονο wifi, καθολου data ουτε 3g ή 4g.

Αρκετο browsing.

Μεμονομενους συγχρονισμους

Κανενα 10λεπτο κλησεων

Υπολοιπο μπαταριας 19%.

Μπαταρια υποψιν σχεδον 1 χρονου

EDIT: μολις μπηκε στη πριζα με 15% υπολοιπο και 7:35 SOT.

Edited by Titarasaudi

Τελος 1ου κυκλου φορτισεις με dorimanx 8.4. Rom η cloudyG3 2.0.

Χωρις πολυ κοπο, απλα ετυχε :):)

Φωτεινοτητα, το πρωι στη δουλεια 90%, στο σπιτι χειροκινητα γυρω στο 30%.

Μονο wifi, καθολου data ουτε 3g ή 4g.

Αρκετο browsing.

Μεμονομενους συγχρονισμους

Κανενα 10λεπτο κλησεων

Υπολοιπο μπαταριας 19%.

Μπαταρια υποψιν σχεδον 1 χρονου

EDIT: μολις μπηκε στη πριζα με 15% υπολοιπο και 7:35 SOT.

Καλημέρα σας. Έβαλα και go cloudyg3 και dorinmax 8.4 και θα ήθελα να κάνω ένα calibration στην μπαταρία αν όντως γίνετε. υπόψιν, δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ full discharge την μπαταρία και μετά full charge, και έχω διαβάσει ότι όταν περνάς νέο custom rom, που στην δικια μου περίπτωση είναι η πρώτη φορα που το κάνω, θα ήταν καλο να γίνει full discharge και μετά full charge για να στρώσει η rom με τον kernel?

Καλημέρα σας. Έβαλα και go cloudyg3 και dorinmax 8.4 και θα ήθελα να κάνω ένα calibration στην μπαταρία αν όντως γίνετε. υπόψιν, δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ full discharge την μπαταρία και μετά full charge, και έχω διαβάσει ότι όταν περνάς νέο custom rom, που στην δικια μου περίπτωση είναι η πρώτη φορα που το κάνω, θα ήταν καλο να γίνει full discharge και μετά full charge για να στρώσει η rom με τον kernel?

Αν θες έχει ο dev στην εφαρμογή του να γίνει καλιμπραρισμα...

Όσο για το full charge, discharge δεν είναι αναγκαίο. Για να στρώσει ή ρομ και ο κερνελ απαιτούνται περί τους 3-4 κύκλους φόρτισης. Δηλαδή τουλάχιστον μία εβδομάδα για το κινητό μας με νορμάλ χρήση. Μετά από αυτό στο στρώσιμο, στήσιμο μπορείς να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Google Pixel 9 Pro XL

Αν θες έχει ο dev στην εφαρμογή του να γίνει καλιμπραρισμα...

Όσο για το full charge, discharge δεν είναι αναγκαίο. Για να στρώσει ή ρομ και ο κερνελ απαιτούνται περί τους 3-4 κύκλους φόρτισης. Δηλαδή τουλάχιστον μία εβδομάδα για το κινητό μας με νορμάλ χρήση. Μετά από αυτό στο στρώσιμο, στήσιμο μπορείς να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Thank you! Το βρήκα το πάτησα, την πρώτη φορα από 50% μου το πήγε 23% και το πάτησα και δεύτερη φορα να δω τι θα γίνει αν όντως θα έμενε στα 23% και μου το πήγε στα 34% και το έβαλα τώρα να φόρτιση. πως δουλεύει ακριβώς dld αυτό το καλιμπράρισμα?

Thank you! Το βρήκα το πάτησα, την πρώτη φορα από 50% μου το πήγε 23% και το πάτησα και δεύτερη φορα να δω τι θα γίνει αν όντως θα έμενε στα 23% και μου το πήγε στα 34% και το έβαλα τώρα να φόρτιση. πως δουλεύει ακριβώς dld αυτό το καλιμπράρισμα?

Πως έκανες καλιμπραρισμα....??? πας TWEAKS & πατάς Reset Battery Counter..?

Edited by mariodj

Πως έκανες καλιμπραρισμα....??? πας TWEAKS & πατάς Reset Battery Counter..?

έχει στα stweaks, στο tab με τα "Tweaks", άμα κατέβεις κάτω, λέει "reset battery counter" που σε περιπτώσει που πιστεύεις ότι ο μετρητοίς τις μπαταρίας σου δείχνει λάθος ποσοστό στο κάνει calibrate. βεβαια δεν καταλαβαίνω αν όντως κατάφερα κάτι με αυτό, γιατί με το να σου το πηγαίνει σε διαφορετικά νούμερα με κάθε πάτημα, που στην περίπτωση την δικια μου αυτό έγινε (δεν ξέρω αν συνέχιζα να το πατάω, αν θα σταματούσε σε κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό, που θα ήταν το αληθινό value).

έχει στα stweaks, στο tab με τα "Tweaks", άμα κατέβεις κάτω, λέει "reset battery counter" που σε περιπτώσει που πιστεύεις ότι ο μετρητοίς τις μπαταρίας σου δείχνει λάθος ποσοστό στο κάνει calibrate. βεβαια δεν καταλαβαίνω αν όντως κατάφερα κάτι με αυτό, γιατί με το να σου το πηγαίνει σε διαφορετικά νούμερα με κάθε πάτημα, που στην περίπτωση την δικια μου αυτό έγινε (δεν ξέρω αν συνέχιζα να το πατάω, αν θα σταματούσε σε κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό, που θα ήταν το αληθινό value).

Σ' εμένα κάθε φορά μου το κάνω 1% αλλάζει (86-87%)