sotosagrinio Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν ειναι λογικο αυτο. Βγαλε τον φορτιστη απο την πριζα, ξεσυνδεσε το usb καλωδιο απο το μετασχηματιστη και ασε αυτα τα δυο κομματια για λιγα λεπτα ακουμπισμενα καπου. Μετα συνδεσε τα ξανα και βαλε το φορτιστη σε αλλη πριζα. Βαλε και το κινητο οταν παει στο 20% και πες μας σε ποση ωρα εφτασε στο 100% Α, κανε μου μια χαρη σε παρακαλω πολυ. Την πρωτη φορα που θα ξεσυνδεσεις το μετασχηματιστη απο την πριζα και του βγαλεις το καλωδιο, πλεισιασε τον στο αυτι σου και πες μου αν ακους ενα μικρο βουητο. Βουιζε για καμια 10αρια δευτερολεπτα..... Οταν ξαναπεσει η μπαταρια στο 20% θα το βαλω να φορτισει απο αλλη πριζα. τι μπορει να φταιει? ο φορτιστης ηταν πανω σε πολυμπριζο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Βουιζε για καμια 10αρια δευτερολεπτα..... Οταν ξαναπεσει η μπαταρια στο 20% θα το βαλω να φορτισει απο αλλη πριζα. τι μπορει να φταιει? ο φορτιστης ηταν πανω σε πολυμπριζο... Και εμενα έτσι αλλα οχι και 3 ώρες. 2 παρα κάνει εμένα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Βουιζε για καμια 10αρια δευτερολεπτα..... Οταν ξαναπεσει η μπαταρια στο 20% θα το βαλω να φορτισει απο αλλη πριζα. τι μπορει να φταιει? ο φορτιστης ηταν πανω σε πολυμπριζο... Βάλτο κατευθείαν σε πρίζα. Όχι σε πολυμπριζο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδιά δέν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή εκτός του wakelock detector για να βρώ ποια εφαρμογή μου τρώει μπαταρία? Διότι το wakelock detector απο οτι είδα δεν δουλεύει στην 4.4.2. Αντε μπάς και αποφύγω την διαδικασία της επανοφοράς εργοστασιακών ρυθμήσεων..... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδιά δέν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή εκτός του wakelock detector για να βρώ ποια εφαρμογή μου τρώει μπαταρία? Διότι το wakelock detector απο οτι είδα δεν δουλεύει στην 4.4.2. Αντε μπάς και αποφύγω την διαδικασία της επανοφοράς εργοστασιακών ρυθμήσεων..... Thanks Ποιος σου είπε φίλε ότι δεν παίζει σε αυτήν την έκδοση; Εγώ πως την έχω κ δουλεύει; απλα θέλει root Και άμα έχεις την επίσημη κιτκατ δεν έχει βγει ακόμα το ρουτ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποιος σου είπε φίλε ότι δεν παίζει σε αυτήν την έκδοση; Εγώ πως την έχω κ δουλεύει; απλα θέλει root Και άμα έχεις την επίσημη κιτκατ δεν έχει βγει ακόμα το ρουτ. οκ για αυτό και κάνω και εγω την ερώτηση μήπως γνωρίζουμε κάποια άλλη εφαρμογή σαν το wakelock για να λύσω το πρόβλημα μου ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποιος σου είπε φίλε ότι δεν παίζει σε αυτήν την έκδοση; Εγώ πως την έχω κ δουλεύει; απλα θέλει root Και άμα έχεις την επίσημη κιτκατ δεν έχει βγει ακόμα το ρουτ. Δεν θελει ρουτ.Ρουτ θελει μονο αν θες να δεις κερνελ wakelocks Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν θελει ρουτ.Ρουτ θελει μονο αν θες να δεις κερνελ wakelocks Α δεν το ήξερα. Τότε γιατί δεν παίζει στον φίλο που λέει; Πάντως για την κιτκατ αναφέρει ότι θέλει root. Ας την δοκιμάσει ο φίλος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδιά δέν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή εκτός του wakelock detector για να βρώ ποια εφαρμογή μου τρώει μπαταρία? Διότι το wakelock detector απο οτι είδα δεν δουλεύει στην 4.4.2. Αντε μπάς και αποφύγω την διαδικασία της επανοφοράς εργοστασιακών ρυθμήσεων..... Thanks Γα δοκιμασε αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Εχεις περασει custom recovery για να δοκιμαζαμε κατι αλλο; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Γα δοκιμασε αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Εχεις περασει custom recovery για να δοκιμαζαμε κατι αλλο; Το εχω βάλει φίλε μου , λοιπόν πάρε και μια φωτό μπας και βρούμε το πρόβλημα μου Edited March 27, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το εχω βάλει φίλε μου , λοιπόν πάρε και μια φωτό μπας και βρούμε το πρόβλημα μου Android OS 25% ειναι ΠΟΛΥ! Και παντα ειναι ΕΦΑΡΜΟΓΗ αυτο να ξερεις... εφαρμογη καιρου, καποιο Lockscreen κατι τετοιο... τι τρεχει απο αυτα απο πισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Android OS 25% ειναι ΠΟΛΥ! Και παντα ειναι ΕΦΑΡΜΟΓΗ αυτο να ξερεις... εφαρμογη καιρου, καποιο Lockscreen κατι τετοιο... τι τρεχει απο αυτα απο πισω ? Android os kernel 38% λέει εμένα.ακόμα χειρότερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Παιδια μην τρελαινεστε. Δωστε χρονο στην εφαρμογη να καταγραψει μια μερα χωρις φωρτιση και βλεπουμε. Το Android OS παντα θα ειναι πρωτο. Λοιπον, επειδη η kitkat δε μας αφηνει να δουμε τι τρεχει στο backround, μπες στην εφαρμογη, πατα το μενου, επελεξε more και μετα eneble more stats. Θα σε παει στο Play Store να κατεβασεις μια εξτρα εφαρμογη. Καντο και μετα πατα εκει που εχω το βελακι και θα σου προσθεσει την επιλογη να βλεπεις τις backround εφαρμογες. Μετα απο καμια μερα ποσταρε screenshot να δουμε ποιες εφαρμογες ξυπναγανε την συσκευη μεσα στην ημερα. Αν δε βρουμε λυση ουτε με αυτο... τί να πω; Παμε για wipe cache και dalvik cache μεσα απο recovery μπας και στρωσει. Η τελευταια ελπιδα θα ειναι η επαναφορα. Edited March 28, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σορρυ για το διπλο post, ξεχασα να ποσταρω τη φωτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Android OS 25% ειναι ΠΟΛΥ! Και παντα ειναι ΕΦΑΡΜΟΓΗ αυτο να ξερεις... εφαρμογη καιρου, καποιο Lockscreen κατι τετοιο... τι τρεχει απο αυτα απο πισω ? Καλή σου μέρα , για κοίτα τίς photo ....αυτά εδω είναι τα αποτέλεσματα που μου βγάζει .....Δέν ξέρω τι να κάνω ? (Με ανοικτό μόνο το wifi και ο συγχρονισμός) Edited March 28, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλή σου μέρα , για κοίτα τίς photo ....αυτά εδω είναι τα αποτέλεσματα που μου βγάζει .....Δέν ξέρω τι να κάνω ? (Με ανοικτό μόνο το wifi και ο συγχρονισμός) Κανείς παιδιά καμιά βοήθεια???........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κανείς παιδιά καμιά βοήθεια???........ 70% το Android OS πωωωω... Γιατί δεν γυρνάς σε 4.2.2??? Να σου κρατάει 3 ημέρα με 6 ώρα και 7 ώρα οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κανείς παιδιά καμιά βοήθεια???........ Κανε αυτο που λεω παραπανω και ασε να σου μετρησει μια ολοκληρη μερα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κανε αυτο που λεω παραπανω και ασε να σου μετρησει μια ολοκληρη μερα. Ελα καλησπέρα , το έχω κάνει , απλά είμαι στην δουλειά τώρα και δεν μπορώ να σου στέιλω φωτό , θα τα πούμε αργότερα (Και κάτι ακόμη με την ευκαιρία να σου πώ οτι παρόλο το κινητό είναι σε αναμονή το πιάνω και είναι ζεστό....χα!χα!...) τι να πώ....μου το μιατάξανε....χα!χα!... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ελα καλησπέρα , το έχω κάνει , απλά είμαι στην δουλειά τώρα και δεν μπορώ να σου στέιλω φωτό , θα τα πούμε αργότερα (Και κάτι ακόμη με την ευκαιρία να σου πώ οτι παρόλο το κινητό είναι σε αναμονή το πιάνω και είναι ζεστό....χα!χα!...) τι να πώ....μου το μιατάξανε....χα!χα!... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά Κανε επαναφορά εργοστασιακών και στηστο πάλι. Αν δεν το χεις κάνει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κανε επαναφορά εργοστασιακών και στηστο πάλι. Αν δεν το χεις κάνει. Νομίζω για εκεί πάει το πράμα αλλά προσπαθώ μπάς και αποφύγω το στήσιμο απο την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και το προσέχω τόσο πολύ.... Anyway !!!!....θα δούμε .... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά να είστε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν ειναι ασχημα.. Απλως Ειχα συνηθισει στην JB με 60 ωρες αναμονη & 6-7 ωρες οθονη :P Απο 8% το εβαλα να φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosagrinio Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Δεν ειναι λογικο αυτο. Βγαλε τον φορτιστη απο την πριζα, ξεσυνδεσε το usb καλωδιο απο το μετασχηματιστη και ασε αυτα τα δυο κομματια για λιγα λεπτα ακουμπισμενα καπου. Μετα συνδεσε τα ξανα και βαλε το φορτιστη σε αλλη πριζα. Βαλε και το κινητο οταν παει στο 20% και πες μας σε ποση ωρα εφτασε στο 100% Α, κανε μου μια χαρη σε παρακαλω πολυ. Την πρωτη φορα που θα ξεσυνδεσεις το μετασχηματιστη απο την πριζα και του βγαλεις το καλωδιο, πλεισιασε τον στο αυτι σου και πες μου αν ακους ενα μικρο βουητο. Μολις το έβαλα να φορτιζει....θα δω ποσο χρονο θα χρειαστει....δες τα παρακατω και πες μου. Edit. Η φωτεινότητα ειναι στο 20% με επιλεγμένο το αυτόματο. Το βράδυ είναι σε airplane mode, συνεχως σε 2g, χωρις παιχνίδια, μονο σερφαρισμα, facebook ,twitter, tapatalk, viber και κλήσεις ομιλίας. Edited March 29, 2014 by sotosagrinio Περισσοτερες λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μολις το έβαλα να φορτιζει....θα δω ποσο χρονο θα χρειαστει....δες τα παρακατω και πες μου. Edit. Η φωτεινότητα ειναι στο 20% με επιλεγμένο το αυτόματο. Το βράδυ είναι σε airplane mode, συνεχως σε 2g, χωρις παιχνίδια, μονο σερφαρισμα, facebook ,twitter, tapatalk, viber και κλήσεις ομιλίας. Λεω και εγω... τοσες ωρες οθονη... Εγω με 4G αρκετα μες την ημερα, αρκετα παιχνιδια, facebook, whatsapp & Viber να τρεχει συνεχως απο πισω, Facebook οποτε το χρειαζομαι, και 2 ωρες κλησεων εβγαλα 4 ωρες και κατι οθονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μολις το έβαλα να φορτιζει....θα δω ποσο χρονο θα χρειαστει....δες τα παρακατω και πες μου. Edit. Η φωτεινότητα ειναι στο 20% με επιλεγμένο το αυτόματο. Το βράδυ είναι σε airplane mode, συνεχως σε 2g, χωρις παιχνίδια, μονο σερφαρισμα, facebook ,twitter, tapatalk, viber και κλήσεις ομιλίας. Super εισαι! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts