thanos1989 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Είναι πολύ καλύτερο να ορίσεις να παίρνεις κάθε 1 ώρα ή όποτε του πεις παρά να έχεις συγχρονισμους ανοιχτούς...προτείνω bluemail που λέει ο φίλος ή aqua mail που είναι ακόμα ελαφρύτερο Η συζήτηση αν και ενδιαφέρουσα είναι λίγο υπερβολική... και θα πω τον λόγο αμέσως! Πολύ απλά αυτό που τρώει μπαταρία κατά 90% στο κινητό είναι η οθόνη (φωτεινότητα) + το 3g/4g... Τωρα αν θα έχετε όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς ή μόνο τα email είναι δευτερεύον και δεν επηρεάζει τόσο! Πάντως η λύση να κλείνουμε τα email για την μπαταρία είναι για γέλια! Εγώ είμαι υπέρ του φίλου που είπε για το συγκεκριμένο App. Το να μην παίρνεις ένα email στην ώρα του είναι πρόβλημα για όσους έχουν δουλειές σοβαρές και όχι να το έχουν το κινητό μόνο για παιχνίδια! Άλλο ο συγχρονισμός των email και άλλο η ενημέρωση του καιρού και του Google Drive για παράδειγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leo08 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Καλησπερα παιδιά.. Το κινητο το εχω λιγοτερο απο μια εβδομάδα και ειμαι στην τριτη φορτιση. Γνωριζω οτι θελει κάποιους κυκλους φορτισεων για να στρωσει η μπαταρία ωστοσο εχω παρατήρησει σε σχεση με το προηγούμενο g2 που ειχα στην κατοχη μου και το αντικατεστησα λογω βλαβης στο μικροφωνο οτι απο 100% ως 90% η μπαταρια εξατμιζεται οταν το αλλο απο το 100 για να παει στο 99 επρεπε να του βγαλω το λαδι.. Edited March 15, 2015 by Leo08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 το λοιπον το τερματισα: http://i60.tinypic.com/2l8wz90.jpg αυτα με 2 ωρες κ κατι οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγώ πάλι έχω σήμερα ένα πρόβλημα........ δεν μπορώ να τελειώσω τη μπαταρία μου χαχαχα :D Ακόμη 40%.... Σπίτι με φωτεινότητα 30-40% Μόνιμα και μόνο wifi Κυρίως tapatalk Browsing Λίγο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγώ πάλι έχω σήμερα ένα πρόβλημα........ δεν μπορώ να τελειώσω τη μπαταρία μου χαχαχα :D Ακόμη 40%.... Σπίτι με φωτεινότητα 30-40% Μόνιμα και μόνο wifi Κυρίως tapatalk Browsing Λίγο youtube 6 ώρες με υπόλοιπο μπαταρίας 40%? Ακραίο μου ακούγεται...Εκτός και αν το φορτιζες λίγο ανά διαστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 6 ώρες με υπόλοιπο μπαταρίας 40%? Ακραίο μου ακούγεται...Εκτός και αν το φορτιζες λίγο ανά διαστήματα Οχι φιλε μου δεν το φορτισα καθολου!! Η αιτια για το αποτελεσμα αυτο ειναι η χαμηλη φωτεινοτητα, το (μονο) wifi, το (οικονομικο στη μπαταρια) tapatalk και το μονο 2g στο δικτυο. Καλα αν ειναι δυνατον, "μαιμου" screenshot θα εβαζα :lol::lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγώ πάλι έχω σήμερα ένα πρόβλημα........ δεν μπορώ να τελειώσω τη μπαταρία μου χαχαχα :D Ακόμη 40%.... Σπίτι με φωτεινότητα 30-40% Μόνιμα και μόνο wifi Κυρίως tapatalk Browsing Λίγο youtube Νάτος, νάτος ο παλιος (τριακοσάρης) με την Blitz. Ξερει απο διαχειριση... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 πρώτη φόρτιση. με στοκ 4.4.2 και νομίζω ότι πάει πολύ καλά.[ATTACH]58182[/ATTACH][ATTACH]58184[/ATTACH][ATTACH]58185[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leo08 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) edit ,η μπαταρια δειχνει να βελτιωνεται Edited March 16, 2015 by Leo08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπέρα σας Πείτε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ αν το έχει δοκιμάσει και άλλος γιατί θα τρελαθώ. Ήμουν ρουτ και greenify & amplify με donation εκδόσεις και στα 2. Δεν είχα κάνει greenify & amplify τα πάντα αλλά με πολύ προσοχή ότι πρέπει πχ το tapatalk που το δουλεύω συχνά δεν το είχα greenify για να μην το ξυπνάει και το κάνει hibernate συνεχώς. Δεν έχω facebook/whatsup αλλά δουλεύω viber/greader/2 mail accounts με aqua mail. Σκέφτηκα να κάνω freeze τις 2 παραπάνω εφαρμογές και να δω τι αλλάζει εν τέλει στην μπαταρία και διαπίστωσα ότι οι χρόνοι αναμονής αλλά και το πως πέφτει η μπαταρία είναι καλύτεροι χωρίς greenify & amplify με την ίδια χρήση που κάνω πάντα. Στην ουσία το μόνο που άλλαξε είναι ότι η ραμ από εκεί που ήταν ελεύθερη από 600-780 τώρα μένει ελεύθερη από 450 ως 650 περίπου (αλλά και τι να λέει αυτό αφού και πάλι το κινητό πάει μπάλα και έτσι δουλεύει το android). Ομολογώ ότι ξενέρωσα και μάλλον καταλήγω να θεωρώ κορυφή romtoolbox ή titanium για πάγωμα εφαρμογών και myandroid tools για disable περιττών services. Έχει κάνει άλλος παρόμοια διαπίστωση για αυτές τις 2 εφαρμογές? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπέρα σας Πείτε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ αν το έχει δοκιμάσει και άλλος γιατί θα τρελαθώ. Ήμουν ρουτ και greenify & amplify με donation εκδόσεις και στα 2. Δεν είχα κάνει greenify & amplify τα πάντα αλλά με πολύ προσοχή ότι πρέπει πχ το tapatalk που το δουλεύω συχνά δεν το είχα greenify για να μην το ξυπνάει και το κάνει hibernate συνεχώς. Δεν έχω facebook/whatsup αλλά δουλεύω viber/greader/2 mail accounts με aqua mail. Σκέφτηκα να κάνω freeze τις 2 παραπάνω εφαρμογές και να δω τι αλλάζει εν τέλει στην μπαταρία και διαπίστωσα ότι οι χρόνοι αναμονής αλλά και το πως πέφτει η μπαταρία είναι καλύτεροι χωρίς greenify & amplify με την ίδια χρήση που κάνω πάντα. Στην ουσία το μόνο που άλλαξε είναι ότι η ραμ από εκεί που ήταν ελεύθερη από 600-780 τώρα μένει ελεύθερη από 450 ως 650 περίπου (αλλά και τι να λέει αυτό αφού και πάλι το κινητό πάει μπάλα και έτσι δουλεύει το android). Ομολογώ ότι ξενέρωσα και μάλλον καταλήγω να θεωρώ κορυφή romtoolbox ή titanium για πάγωμα εφαρμογών και myandroid tools για disable περιττών services. Έχει κάνει άλλος παρόμοια διαπίστωση για αυτές τις 2 εφαρμογές? Ακριβως το ιδιο κι εγω φιλε. Ειχα donation το greenify και το amplify αλλα κατεληξα να μην τα χρησιμοποιω, οχι γιατι παρατηρησα χειροτερη μπαταρια, αλλα γιατι κανω την δουλεια μου με το titanium και το disable services. Παντως για την μπαταρια που καταναλωνεται λιγο γρηγοροτερα εξαιτιας του greenify ειχα διαβασει κι απο ενα αλλο παιδι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ακριβως το ιδιο κι εγω φιλε. Ειχα donation το greenify και το amplify αλλα κατεληξα να μην τα χρησιμοποιω, οχι γιατι παρατηρησα χειροτερη μπαταρια, αλλα γιατι κανω την δουλεια μου με το titanium και το disable services. Παντως για την μπαταρια που καταναλωνεται λιγο γρηγοροτερα εξαιτιας του greenify ειχα διαβασει κι απο ενα αλλο παιδι. Και εγώ είχα πέσει πάνω σε αρκετά post στο xda που ανέφεραν για αυτό το θέμα με την μπαταρία με το greenify Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπέρα σας Πείτε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ αν το έχει δοκιμάσει και άλλος γιατί θα τρελαθώ. Ήμουν ρουτ και greenify & amplify με donation εκδόσεις και στα 2. Δεν είχα κάνει greenify & amplify τα πάντα αλλά με πολύ προσοχή ότι πρέπει πχ το tapatalk που το δουλεύω συχνά δεν το είχα greenify για να μην το ξυπνάει και το κάνει hibernate συνεχώς. Δεν έχω facebook/whatsup αλλά δουλεύω viber/greader/2 mail accounts με aqua mail. Σκέφτηκα να κάνω freeze τις 2 παραπάνω εφαρμογές και να δω τι αλλάζει εν τέλει στην μπαταρία και διαπίστωσα ότι οι χρόνοι αναμονής αλλά και το πως πέφτει η μπαταρία είναι καλύτεροι χωρίς greenify & amplify με την ίδια χρήση που κάνω πάντα. Στην ουσία το μόνο που άλλαξε είναι ότι η ραμ από εκεί που ήταν ελεύθερη από 600-780 τώρα μένει ελεύθερη από 450 ως 650 περίπου (αλλά και τι να λέει αυτό αφού και πάλι το κινητό πάει μπάλα και έτσι δουλεύει το android). Ομολογώ ότι ξενέρωσα και μάλλον καταλήγω να θεωρώ κορυφή romtoolbox ή titanium για πάγωμα εφαρμογών και myandroid tools για disable περιττών services. Έχει κάνει άλλος παρόμοια διαπίστωση για αυτές τις 2 εφαρμογές? Και 'γω πάντως το Greenify το έχω βγάλει απ' τον Οκτώβριο (είχα και το donate)!! Έχω τώρα το free amplify (αλλά μάλλον θα το βγάλω κι αυτό) και το disable services! Η μπαταρία μου είναι μια χαρά και χωρίς το greenify, μη σου πω κιόλας ότι μου φαίνεται ότι το τηλέφωνο "ρολάρει" καλύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leo08 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παταω στις ωρες οθονης και βλεπω οτι εχει κολλησει στο ιδιο σημειο εδω και κανα δυωρο, ενω η ενδειξη της μπαταριας μειωνεται κανονικα οσο περναει η ωρα. Εχω κανει επανεκκίνηση αλλα παλι το ιδιο. Τι μπορει να συμβαίνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παταω στις ωρες οθονης και βλεπω οτι εχει κολλησει στο ιδιο σημειο εδω και κανα δυωρο, ενω η ενδειξη της μπαταριας μειωνεται κανονικα οσο περναει η ωρα. Εχω κανει επανεκκίνηση αλλα παλι το ιδιο. Τι μπορει να συμβαίνει;; Αν έχεις κάνει επανεκκίνηση και δεν ξεκολλάει ενδεχομένως να ξεκολλήσει σε μια πλήρη φόρτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Καλησπερα παιδιά.. Το κινητο το εχω λιγοτερο απο μια εβδομάδα και ειμαι στην τριτη φορτιση. Γνωριζω οτι θελει κάποιους κυκλους φορτισεων για να στρωσει η μπαταρία ωστοσο εχω παρατήρησει σε σχεση με το προηγούμενο g2 που ειχα στην κατοχη μου και το αντικατεστησα λογω βλαβης στο μικροφωνο οτι απο 100% ως 90% η μπαταρια εξατμιζεται οταν το αλλο απο το 100 για να παει στο 99 επρεπε να του βγαλω το λαδι.. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα από το 100% στο 90%. Έχω παρατηρήσει όμως πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν βγάλω από την πρίζα το κινητό σχετικά αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση (και τη γνωστή ένδειξη "αποσυνδέστε τον φορτιστή" κτλ). Αν όμως αφήσω το κινητό να φορτίζει (μετά από την ένδειξη της πλήρης φόρτισης) π.χ. για καμιά ώρα ακόμα (δεν έχω προσδιορίσει ακριβώς τον extra χρόνο), τότε η μπαταρία κρατάει περισσότερο και η πτώση της είναι κανονική. Δεν θυμάμαι αν αυτό το πρόβλημα το εμφάνιζε εξ αρχής, μιας και το κινητό στο 99% των περιπτώσεων το βάζω για φόρτιση όταν πέφτω για ύπνο, με αποτέλεσμα να παραμένει για αρκετές ώρες ακόμη στην πρίζα (αφότου ολοκληρωθεί η φόρτιση). Το κινητό το έχω 9 μήνες. Στην αρχή δοκίμασα διάφορες custom roms, αλλά αμέσως γύρισα στην stock kit kat (με αυτήν αντιλήφθηκα το πρόβλημα) Καμιά ιδέα; Edited March 24, 2015 by thanos_s Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα από το 100% στο 90%. Έχω παρατηρήσει όμως πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν βγάλω από την πρίζα το κινητό σχετικά αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση (και τη γνωστή ένδειξη "αποσυνδέστε τον φορτιστή" κτλ). Αν όμως αφήσω το κινητό να φορτίζει (μετά από την ένδειξη της πλήρης φόρτισης) π.χ. για καμιά ώρα ακόμα (δεν έχω προσδιορίσει ακριβώς τον extra χρόνο), τότε η μπαταρία κρατάει περισσότερο και η πτώση της είναι κανονική. Δεν θυμάμαι αν αυτό το πρόβλημα το εμφάνιζε εξ αρχής, μιας και το κινητό στο 99% των περιπτώσεων το βάζω για φόρτιση όταν πέφτω για ύπνο, με αποτέλεσμα να παραμένει για αρκετές ώρες ακόμη στην πρίζα (αφότου ολοκληρωθεί η φόρτιση). Το κινητό το έχω 9 μήνες. Στην αρχή δοκίμασα διάφορες custom roms, αλλά αμέσως γύρισα στην stock kit kat (με αυτήν αντιλήφθηκα το πρόβλημα) Καμιά ιδέα; Εγώ με cloudy αν το αφήσω να φορτίσει κανα μισάωρο παραπάνω από το 100%,πέφτει πιό ομαλά από την στόκ.Στην στόκ με ίδια φόρτιση παίζει από το 100 στο 99 να είχα 1 ώρα οθόνη,και μετά έπεφτε λίγο πιο πρόθυμα.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.Και με τις 2 ρομ ίδια διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Συμφωνώ για το greenify. Δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Ομως To amplify donate σε συνδυασμό με wakelock detector κανει παπάδες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Συμφωνώ για το greenify. Δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Ομως To amplify donate σε συνδυασμό με wakelock detector κανει παπάδες .... Τι τιμές έχεις δώσει στο amplify και σε ποια wavelocks?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα από το 100% στο 90%. Έχω παρατηρήσει όμως πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν βγάλω από την πρίζα το κινητό σχετικά αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση (και τη γνωστή ένδειξη "αποσυνδέστε τον φορτιστή" κτλ). Αν όμως αφήσω το κινητό να φορτίζει (μετά από την ένδειξη της πλήρης φόρτισης) π.χ. για καμιά ώρα ακόμα (δεν έχω προσδιορίσει ακριβώς τον extra χρόνο), τότε η μπαταρία κρατάει περισσότερο και η πτώση της είναι κανονική. Δεν θυμάμαι αν αυτό το πρόβλημα το εμφάνιζε εξ αρχής, μιας και το κινητό στο 99% των περιπτώσεων το βάζω για φόρτιση όταν πέφτω για ύπνο, με αποτέλεσμα να παραμένει για αρκετές ώρες ακόμη στην πρίζα (αφότου ολοκληρωθεί η φόρτιση). Το κινητό το έχω 9 μήνες. Στην αρχή δοκίμασα διάφορες custom roms, αλλά αμέσως γύρισα στην stock kit kat (με αυτήν αντιλήφθηκα το πρόβλημα) Καμιά ιδέα; Συμφωνω μαζι σας παιδια. Το αφηνω παντα μιση ωρα παραπανω υστερα απο την σχετικη ειδοποιηση οτι η φορτιση τελειωσε. Με αποτελεσμα την ακομα πιο αργη εκφορτιση του κινητου.(stock KK) Λες και με καποιο τροπο απο το 100% πηγαινει στο 120%. Λες να εχουν ενσωματωσει καμμια powerbank οι Κορεατες?:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 έχει ξανά γραφεί εδώ, έχει παραπάνω απόθεμα η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 γμτ απο χθες το βραδυ το λειτουργικο μου τρωει τη μπαταρια, κοντα στο 70% ημουνα χθες σμρ ειναι στο 60%, δεν ειμαι ρουτ, δεν υπαρχει τροπος να δω τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Η μπαταρία με Lollipop 5.0.2...!!!! http://s1.postimg.org/8bh3huaqn/Picture0001.png how to screenshot on windows Edited March 25, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Η μπαταρία με Lollipop 5.0.2...!!!! http://s1.postimg.org/8bh3huaqn/Picture0001.png how to screenshot on windows Να υποθέσω ότι σε σύγκριση με την κιτ κατ που είχες έχει μια μικρή βελτίωση έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Να υποθέσω ότι σε σύγκριση με την κιτ κατ που είχες έχει μια μικρή βελτίωση έτσι; Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία με το G2, δεν με άφησε ποτέ...!!! αλλά έτσι μετά απο 5 φόρτο-εκφορτώσεις, έκανα την παράθεση...!;) Edited March 25, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts