Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρήση μπαταρίας 72ώρες και 6 παρά κάτι ώρες οθόνη είναι καλά;;;Πως σας φαίνονται ;;;Να πω επίσης ότι είμαι στο 9% τώρα. ...
Never give up

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρήση μπαταρίας 72ώρες και 6 παρά κάτι ώρες οθόνη είναι καλά;;;Πως σας φαίνονται ;;;

Πολύ καλά, rom ?

Είμαι με στοκ 4.4.2 rooted

Μια χαρά... Δοκιμάζω τωρα εγω την CloudyPro II

Αν και νομιζω απο οτι λενε οτι Stock 4.4.2 roms εχουν πραγματικα καλυτερη μπαταρια απο custom roms... Θα δειξει

Μια χαρά... Δοκιμάζω τωρα εγω την CloudyPro II

Αν και νομιζω απο οτι λενε οτι Stock 4.4.2 roms εχουν πραγματικα καλυτερη μπαταρια απο custom roms... Θα δειξει

Δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις

Never give up

Είμαι με στοκ 4.4.2 rooted

πρεπει να εισαι ο μονος με τοση πολυ ωρα εκτος φορτισης.Δεν μιλαω για την οθοινη αλλα για την αναμονη σου γενικοτερα.

Μηπως μπορεις να δωσεις τι εχεις σβησει η καποιες απο τις ρυθμισεις σου ?

Θοδωρής

Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα νουμερα σου πιστεψε με.. αλλα συνεχιζω να μη καταλαβαινω γιατι χανεις τα βραδια... και εγω σε LTE το εχω καθε βραδυ με ανοιχτο Wifi... και χανω 0% σε 15 ωρες... αφου το δουλεψω και μετα χανει 1%

ο φορτιστης και εμενα κανει το βουητο αλλα το φορτιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ το κινητο... αν οντως ειναι προβληματικος & το γνωριζει καποιο παιδι απο εδω οτι οσοι φορτιστες βουιζουν θελουν αλλαγμα να παω να το κανω...

Συμφωνω. Μια χαρα εισαι φιλε chazlp.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει κανείς στατιστικά μπαταρίας με την παρακάτω ή με παρόμοια χρήση?

όλα ανοιχτά μόνιμα εκτός απο NFC

ομιλία 1h/μέρα με bt handsfree

5-10 φώτο

1h/μέρα games (όχι βαριά και ενεργοβόρα)

3 widgets καιρού με συγχρονισμό ανα μισή ή 1 ώρα

2 mail (gmail,hotmail) με push notifications

οθόνη 60-70% στο αυτόματο

σκάλισμα, calculator, browsing ανα τακτά συχνά διαστήματα όλη την μέρα

δεδομένα στο αυτόματα 2g/3g (μισή μέρα wifi, μισή μέρα data αλλά μόνιμα ανοιχτά και τα 2)

ρομ 4.4.2 (cloudystock 1.2)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

έχει κανείς στατιστικά μπαταρίας με την παρακάτω ή με παρόμοια χρήση?

όλα ανοιχτά μόνιμα εκτός απο NFC

ομιλία 1h/μέρα με bt handsfree

5-10 φώτο

1h/μέρα games (όχι βαριά και ενεργοβόρα)

3 widgets καιρού με συγχρονισμό ανα μισή ή 1 ώρα

2 mail (gmail,hotmail) με push notifications

οθόνη 60-70% στο αυτόματο

σκάλισμα, calculator, browsing ανα τακτά συχνά διαστήματα όλη την μέρα

δεδομένα στο αυτόματα 2g/3g (μισή μέρα wifi, μισή μέρα data αλλά μόνιμα ανοιχτά και τα 2)

ρομ 4.4.2 (cloudystock 1.2)

Δεν εχω εμπειρια απο αυτη τη χρηση ΑΛΛΑ οπως σε κοβω ενα 24ωρο με 5-6 ωρες οθονη πρεπει να βγαζεις...

βγάζω γύρω στις 30-40 ώρες αλλά με οθόνη 4 ώρες και σχεδόν ποτέ πάνω απο 5

Απολυτως λογικο. Η χρηση σου για τοσο ειναι.

Data, συγχρονισμοι και παιχνιδια με 4.4.2...... μια χαρα εισαι με 4-5 ωρες.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρεπει να εισαι ο μονος με τοση πολυ ωρα εκτος φορτισης.Δεν μιλαω για την οθοινη αλλα για την αναμονη σου γενικοτερα.

Μηπως μπορεις να δωσεις τι εχεις σβησει η καποιες απο τις ρυθμισεις σου ?

Δεν εχω κανει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση που να μου εχει εξασφαλισει καλυτερη αυτονομια...Αυτο που εκανα γιατι ειχα battery drain:

Ξαναπερασα stock 4.4.2 με την μονη αλλαγη να κανω επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα το περασμα της stock...(την προηγουμενη φορα ειχα κανει μονο μετα την αναβαθμιση σε κιτ κατ....(με λιγα λογια το εστησα παλι απο την αρχη)Ισως η μονη ρυθμιση κατα καποιο τροπο που εχω κανει ειναι η εξοικονομηση ενεργειας την οποια εχω βαλει να ξεκιναει απο το 100% :)

PS Και πλεον ειμαι rooted....Επισης να φανταστεις οτι ακομα και τωρα εχω εχω μια απωλεια απο 2-4% καθε βραδυ που πεφτω για υπνο...

Τωρα για ποιο λογο το κανει αυτο δεν μπορω να καταλαβω...Ελπιζω να το βρω καποια στιγμη.....

Never give up

Μια χαρα εισαι. Οι χρονοι που βλεπεις ειναι χωρις παιχνιδια εννοειται.

Tip: Βαζε μονο 2G οταν δε χρησιμοποιεις τα data.

Διευκρίνηση.. Αν το εχω ρυθμισμένο στο LTE και εχω data κλειστα... και Wifi ανοιχτο... τρωει περισσοτερη μπαταρια απο το να το εχω στο 2G και με δεδομενα κλεστα παλι ?

Περιεργο

Διευκρίνηση.. Αν το εχω ρυθμισμένο στο LTE και εχω data κλειστα... και Wifi ανοιχτο... τρωει περισσοτερη μπαταρια απο το να το εχω στο 2G και με δεδομενα κλεστα παλι ?

Περιεργο

Εννοειται! Υπαρχει αξιοσημειωτη διαφορα. Εδω το καταλαβαινω αν το εχω σε δικτυιο 3G αντι 2G. Μιλαμε για κλισεις και σημα, οχι data γιατι εκει η διαφορα εκτοξευεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντα μα πάντα 2g εχω χάλια σήμα τις περισσότερες φορές. Απλα όταν κατεβαίνω απο το σπιτι βάζω 3g data και είμαι κομπλέ. Κούραση αλλα απο το να ρουφάει μπαταρία καλύτερα
Θοδωρής

Ειμαι με CloudyPro 1.2 & εχω 16 ωρες αναμονη με 50 λεπτα οθονη & 90% μπαταρια...

Θα δειξει αν θα μεινει η Οχι η ΚΚ... Εχω και ταξιδι 14ωρο με τρενο μπροστα μου και χρειαζομαι τη μπαταρια... Ισως βαλω Jelly Bean & μολις φτασω Αλεξανδρουπολη να αλλαξω σε ΚΚ, κουραστηκα μονο & μονο που το ακουω, αλλα θα δουμε!

Λογικά έπιανα εύκολα 8 ώρο αλλά έπρεπε να το φορτίσω.... Πάω σε KK και εγώ πλέον... Θέλω το 4Κ βίντεο!!

Μαν πες μας λιγο χρηση κ φωτεινοτητες. Κατι δεν μου καθεται καλα.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Μαν πες μας λιγο χρηση κ φωτεινοτητες. Κατι δεν μου καθεται καλα.

Χρήση κανονική, φωτεινότητα 50% αυτόματο... Titanium με αφαιρεση ολο μα ολο το Bloatware... Greenify... ε δε ξερω αν ξεχναω κατι

Θυμασαι κλησεις? Ποσες ωρες ησουν wifi η 3g?

6 ωρες σε 3G περιπου και τις αλλες 18 σε Wifi...

Κλήσεις καμια ωρα...

Έχει κάποιος ευκαιρη την λίστα με τις εφαρμογές που μπορείς να freezeαρεις;

Δεν ειναι συγκεκριμένες σε καθε ROM, αλλα μια γενικη εικονα την παιρνεις αν το ψαξεις στο google...

apps safe to remove with titanium backup

Αυτό γράψε

Ρε παιδιά εγώ που δεν έχω παγώσει καμία εφαρμογή με το titanium και ούτε φυσικά έχω σβήσει καμμία πως πετυχαίνω τους ίδιους χρόνους που έχετε εσείς;μην τρελενεστε με τα παγώματα
Δημήτρης

Ρε παιδιά εγώ που δεν έχω παγώσει καμία εφαρμογή με το titanium και ούτε φυσικά έχω σβήσει καμμία πως πετυχαίνω τους ίδιους χρόνους που έχετε εσείς;μην τρελενεστε με τα παγώματα

Και ομως... Αν πας Ρυθμισεις --> Εφαρμογές --> Σε Εκτελεση ( Running το εχει εμενα στα αγγλικά ) θα δεις οτι τρεχουν ποσα που ΔΕΝ ειναι δικα σου... ειναι του κινητου... ΑΝ τα παγωσεις αυτα θα ελαφρυνεις και την RAM & τη μπαταρία!

Λογικο φαινεται κιολας οταν τρεχουν 10 προγραμματα που δεν ειναι δικα σου και τρωνε 10mb ram το καθενα... με το να μη τρεχουν αυτα.... Δες το... δεν χανεις κατι

Και ομως... Αν πας Ρυθμισεις --> Εφαρμογές --> Σε Εκτελεση ( Running το εχει εμενα στα αγγλικά ) θα δεις οτι τρεχουν ποσα που ΔΕΝ ειναι δικα σου... ειναι του κινητου... ΑΝ τα παγωσεις αυτα θα ελαφρυνεις και την RAM & τη μπαταρία!

Λογικο φαινεται κιολας οταν τρεχουν 10 προγραμματα που δεν ειναι δικα σου και τρωνε 10mb ram το καθενα... με το να μη τρεχουν αυτα.... Δες το... δεν χανεις κατι

Και να τρέχουν από πίσω κ τι έγινε;2 giga ram έχουμε φίλε δεν αγχώνομαι να τελειώσει..και σου είπα ότι μπαταρία τα ίδια έχω.

Δημήτρης