Manux_oS Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω αυτή την στιγμή ένα διπλό πρόβλημα με την συσκευή μου. Την έβαλα για φόρτιση και αυτή δεν ξεκίνησε ποτέ είτε δοκίμασα κανονικά στην πρίζα είτε μέσω υπολογιστή, ακόμα και με διαφορετικό καλώδιο. Η μπαταρία λογικά είναι dead? Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε από κει και πέρα είναι οτι βάζοντας το στον υπολογιστή για δεύτερη φορά στην προσπάθεια μου να φορτίσει, για κάποιο λόγο ξεκίνησε να κάνει format την συσκευή... Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει ποιά να είναι η επόμενη μου κίνηση; Μάλλον η συσκευή χάλασε. Έχεις νεότερα; Καλημερα παιδια. Απέκτησα χθες το συγκεκριμένο κινητό και έχ πρόβλημα με την σύνδεσή του στο router μου. Έχει ειπωθεί και προηγούμενα αυτό χωρίς απάντηση. Μήπως έχουμε κάποιο νεώτερο? Κατά σύμπτωση το router μου είναι WAG 200 Ναι είναι γνωστό, αλλά δεν είναι ακριβώς πρόβλημα. Κάποια smartphone δεν υποστηρίζουν όλους του τύπους wifi a/b/g/n κτλ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις το router και να ενεργοποιήσεις όλους τους τύπους που έχει διαθέσιμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλημερα παιδια. Απέκτησα χθες το συγκεκριμένο κινητό και έχ πρόβλημα με την σύνδεσή του στο router μου. Έχει ειπωθεί και προηγούμενα αυτό χωρίς απάντηση. Μήπως έχουμε κάποιο νεώτερο? Κατά σύμπτωση το router μου είναι WAG 200 Πήγαινε μια φορά "Ρυθμίσεις" - "Wi-Fi" - ανοίγεις το wifi και αφού ανοίξει πατάς το πλήκτρο "Μενού" - "Wi-Fi Direct" . Σε αυτή την οθόνη πες ακριβός πως ονομάζεται η συσκευή σου (πχ. V956_xy12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimrho Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλημέρα, Πήρα το κινητό αυτό για την γυναίκα μου πριν ενα χρόνο περίπου, και κάποιες φορές την ώρα της κλήσης κυρίως έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Τώρα τελευταία το κάνει πιο συχνά και είναι πόλη ενοχλητικό. μήπως αν κάνω κάποια αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μπορεί να κάνει κάποιος upload την LeWaOS 5.1 γιατί όλα τα links είναι dead ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dale Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδια καλησπερα. Χτες πρωτη φορα προσπαθησα να μπω στο νετ μεσω 3g. Ομως ειναι αδυνατο, παρολο που ανοιξα τα δεδιμενα κινητης τηλεφ, εκανα factory reset και ξανα απο την αρχη. Υπαρχει καμια ιδεα ή ειναι προβληματικη η συσκευη; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dale Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδια καλησπερα. Χτες πρωτη φορα προσπαθησα να μπω στο νετ μεσω 3g. Ομως ειναι αδυνατο, παρολο που ανοιξα τα δεδιμενα κινητης τηλεφ, εκανα factory reset και ξανα απο την αρχη. Υπαρχει καμια ιδεα ή ειναι προβληματικη η συσκευη; Ευχαριστω Τελικά, με firmware upgrade όλα δουλευουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_assos Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Τελικά, με firmware upgrade όλα δουλευουν κανονικά Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δεν δουλεύει το 3g. Πώς κάνεις firmware upgrade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts