htrul18 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 re paidia exw ena nokia 7710 k thelw na to antallaxw me ena p910i.ti lete?efarmoges synexizoun na bgainoun gia to 910i?mipws tha vgei neotero montelo? Ναι αναμένεται νέο μοντέλο το Ρ990i. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορείας αλλά υπολογίζεται για μέσα Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου. Αμφιβάλλω για το αν θα συνεχίσουν να βγαίνουν εφαρμογές για το Ρ910 λόγω έλευσης του Ρ990 του οποίου οι εφαρμογές δεν θα είναι συμβατές με το Ρ910. Στην σύγκριση του 7710 με το Ρ910 δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω πιασει στα χέρια μου 7710.... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 To P910 βγαίνει ακόμα; Ξέρει κανείς αν υπάρχει έλλεψη; Ρωτάω γιατί έχω επιδότηση αρχές Απριλίου και θέλω να το αγοράσω καθώς δε διαθέτω τα χρήματα για να πάρω το 990. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 To P910 βγαίνει ακόμα; Ξέρει κανείς αν υπάρχει έλλεψη; Ρωτάω γιατί έχω επιδότηση αρχές Απριλίου και θέλω να το αγοράσω καθώς δε διαθέτω τα χρήματα για να πάρω το 990. Προς το παρόν υπάρχει σε μερικά καταστήματα, και αν ζητήσεις ανανέωση συμβολαίου τώρα πιθανότατα θα το έχουν σε στοκ, αλλά μέχρι τον Απρίλιο δύσκολο το βλέπω. Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις την επιδότηση και να πάρεις ένα Ρ910 μεταχειρισμένο. Αν δεις στις αγγελίες βγαίνουν μερικά καλά κομμάτια στα 250-300 ευρώ. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Υπαρχεί η δυνατότητα full screen προβολής video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ενα κλικ επανω στην οθονη καθως παιζει το βιντεο φιλε μου. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρώ το Ρ900ι καινούριο εκτός γερμανού?Το είχα βρει στο megamarket 440 eyro και μολις συγκέντρωσα τα χρήματα εξαντλήθηκε. Τhanx anyway!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Το Ρ910 πωλείται ακόμη από τα vodafone shops ή έχει εξαντληθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Το Ρ910 πωλείται ακόμη από τα vodafone shops ή έχει εξαντληθεί; δες εδω.... http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?manufacturer=SONY+ERICSSON&category=93 Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Το Ρ910 πωλείται ακόμη από τα vodafone shops ή έχει εξαντληθεί; Εχει εξαντληθει απο τα Vodafone Shops !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Εχει εξαντληθει απο τα Vodafone Shops !! Κατάρα... κι ήθελα να χρησιμοποιήσω την επιδότηση που θα έχω στις αρχές Απριλίου για να το αγοράσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Στον γερμανο δεν υπαρχει to P910i.Μπορει να εινα στην ιστοσελιδα του αλλα εχει εξαντληθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoulakis Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Έχει κανείς τις ρυθμίσεις για vodafone gprs kai mms?Επίσης και κανένα πρόγραμματακι για mail να μου προτείνει και αν μπορεί να μου το στείλει στο kkoulakis@gmail.com. Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι off topic...... Παράθεση CHEAP ADSL NOW!!!!! :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Έχει κανείς τις ρυθμίσεις για vodafone gprs kai mms?Επίσης και κανένα πρόγραμματακι για mail να μου προτείνει και αν μπορεί να μου το στείλει στο kkoulakis@gmail.com. Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι off topic...... pas sto http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000 grafis to tel soy kai sou erxonte automata. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Τελικά παιδιά πιστέυετε ότι θα υπάρχουν ακόμα κομάτια του κινητού στην αγορά; Δεν μιλάω για μεταχειρισμένα, μιλώ για φρέσκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τελικά παιδιά πιστέυετε ότι θα υπάρχουν ακόμα κομάτια του κινητού στην αγορά; Δεν μιλάω για μεταχειρισμένα, μιλώ για φρέσκα. Φίλε μου έχω σίγουρα δεν υπάρχει σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.Ούτε στα γνωστά E-shops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsirx Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Distyxws kai egw gia to p910 phgaina alla katargh8hke,DE 8a to ksanaferoune opws mou eipane sta vodashops pou exw rwthsei kai twra psaxnw na dw ti 8a parw.en tw metaksy,sunh8isa sthn o8onh tou p800 mou kai twra oles oi alles mou fainontai mikres. pantws kat6i8 diavasa gia SE P970 pou 8a einai san ta p800-900-910i.look for it. Παράθεση Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Επειδή μέσα στον Ιούνιο παίζει επιδότηση από Cosmote έχεις κάποιος ιδέα αν το Ρ910 διατίθεται ακόμη από oteshops ή κατάστημα Cosmote. Σε θετική περίπτωση που κυμμαίνεται η τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Επειδή μέσα στον Ιούνιο παίζει επιδότηση από Cosmote έχεις κάποιος ιδέα αν το Ρ910 διατίθεται ακόμη από oteshops ή κατάστημα Cosmote. Σε θετική περίπτωση που κυμμαίνεται η τιμή; Φιλε μου καινουριο δεν υπαρχει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ P990 APO COSMOTE Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ P990 APO COSMOTE Και τι έχει σχέση αυτό στο τόπικ για το 910;:confused: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Και τι έχει σχέση αυτό στο τόπικ για το 910;:confused: :lol: :lol: :lol: Ολοι μια οικογενεια ειμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 :lol: :lol: :lol: Ολοι μια οικογενεια ειμαστε! :lol: :lol: :lol: Σωστόοοοςς...! Εγώ αγόρασα από δημοπρασία το 910 και το περιμένω πως και πως να μου έρθει με κούριερ. Προς το παρόν ξεκοκαλίζω το φόρουμ για εφαρμογές κλπ κλπ.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 :lol: :lol: :lol: Σωστόοοοςς...! Εγώ αγόρασα από δημοπρασία το 910 και το περιμένω πως και πως να μου έρθει με κούριερ. Προς το παρόν ξεκοκαλίζω το φόρουμ για εφαρμογές κλπ κλπ.. Καλως να σου 'ρθει! Κ εγω αυτο ειχα πριν το Ν80. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο! Θα διαπιστωσεις πολυ καλο ηχο στις κλησεις. Εχει τελειο ηχειο και μικροφωνο!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Καλως να σου 'ρθει! Κ εγω αυτο ειχα πριν το Ν80. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο! Θα διαπιστωσεις πολυ καλο ηχο στις κλησεις. Εχει τελειο ηχειο και μικροφωνο!:O Σ'ευχαριστώ! Αν και κοπέλα καιρό ήθελα το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα μπορούσα να είχα πάρει κάποιο άλλο με λίγο περισσότερα χρήματα πχ Ν70 αλλά ειλικρινά δεν θα ήταν αυτό που ζητούσα ακόμα κι ας ήταν πιο καινούργιας τεχνολογίας.. Έχω κατεβάσει κι από το site της έρικσον το εγχειρίδιο χρήσης για να προετοιμάζομαι ψυχολογικά :lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts