Jump to content

Sony Ericsson P910: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia exw ena nokia 7710 k thelw na to antallaxw me ena p910i.ti lete?efarmoges synexizoun na bgainoun gia to 910i?mipws tha vgei neotero montelo?

Ναι αναμένεται νέο μοντέλο το Ρ990i. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορείας αλλά υπολογίζεται για μέσα Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου. Αμφιβάλλω για το αν θα συνεχίσουν να βγαίνουν εφαρμογές για το Ρ910 λόγω έλευσης του Ρ990 του οποίου οι εφαρμογές δεν θα είναι συμβατές με το Ρ910. Στην σύγκριση του 7710 με το Ρ910 δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω πιασει στα χέρια μου 7710....

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Απαντήσεις 714
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To P910 βγαίνει ακόμα; Ξέρει κανείς αν υπάρχει έλλεψη; Ρωτάω γιατί έχω επιδότηση αρχές Απριλίου και θέλω να το αγοράσω καθώς δε διαθέτω τα χρήματα για να πάρω το 990.

To P910 βγαίνει ακόμα; Ξέρει κανείς αν υπάρχει έλλεψη; Ρωτάω γιατί έχω επιδότηση αρχές Απριλίου και θέλω να το αγοράσω καθώς δε διαθέτω τα χρήματα για να πάρω το 990.

Προς το παρόν υπάρχει σε μερικά καταστήματα, και αν ζητήσεις ανανέωση συμβολαίου τώρα πιθανότατα θα το έχουν σε στοκ, αλλά μέχρι τον Απρίλιο δύσκολο το βλέπω. Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις την επιδότηση και να πάρεις ένα Ρ910 μεταχειρισμένο. Αν δεις στις αγγελίες βγαίνουν μερικά καλά κομμάτια στα 250-300 ευρώ.

• 2 weeks later...
ενα κλικ επανω στην οθονη καθως παιζει το βιντεο φιλε μου.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρώ το Ρ900ι καινούριο εκτός γερμανού?Το είχα βρει στο megamarket 440 eyro και μολις συγκέντρωσα τα χρήματα εξαντλήθηκε.

Τhanx anyway!!!!

Το Ρ910 πωλείται ακόμη από τα vodafone shops ή έχει εξαντληθεί;

δες εδω....

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?manufacturer=SONY+ERICSSON&category=93

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Το Ρ910 πωλείται ακόμη από τα vodafone shops ή έχει εξαντληθεί;

Εχει εξαντληθει απο τα Vodafone Shops !!

Εχει εξαντληθει απο τα Vodafone Shops !!

Κατάρα... κι ήθελα να χρησιμοποιήσω την επιδότηση που θα έχω στις αρχές Απριλίου για να το αγοράσω...

Έχει κανείς τις ρυθμίσεις για vodafone gprs kai mms?Επίσης και κανένα πρόγραμματακι για mail να μου προτείνει και αν μπορεί να μου το στείλει στο kkoulakis@gmail.com.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι off topic......

CHEAP ADSL NOW!!!!!

:ninja:

Έχει κανείς τις ρυθμίσεις για vodafone gprs kai mms?Επίσης και κανένα πρόγραμματακι για mail να μου προτείνει και αν μπορεί να μου το στείλει στο kkoulakis@gmail.com.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν είμαι off topic......

pas sto http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000

grafis to tel soy kai sou erxonte automata.

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

Τελικά παιδιά πιστέυετε ότι θα υπάρχουν ακόμα κομάτια του κινητού στην αγορά; Δεν μιλάω για μεταχειρισμένα, μιλώ για φρέσκα.

Τελικά παιδιά πιστέυετε ότι θα υπάρχουν ακόμα κομάτια του κινητού στην αγορά; Δεν μιλάω για μεταχειρισμένα, μιλώ για φρέσκα.

Φίλε μου έχω σίγουρα δεν υπάρχει σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.Ούτε στα γνωστά E-shops.

• 3 weeks later...

Distyxws kai egw gia to p910 phgaina alla katargh8hke,DE 8a to ksanaferoune opws mou eipane sta vodashops pou exw rwthsei kai twra psaxnw na dw ti 8a parw.en tw metaksy,sunh8isa sthn o8onh tou p800 mou kai twra oles oi alles mou fainontai mikres.

pantws kat6i8 diavasa gia SE P970 pou 8a einai san ta p800-900-910i.look for it.

Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

• 2 months later...
Επειδή μέσα στον Ιούνιο παίζει επιδότηση από Cosmote έχεις κάποιος ιδέα αν το Ρ910 διατίθεται ακόμη από oteshops ή κατάστημα Cosmote. Σε θετική περίπτωση που κυμμαίνεται η τιμή;

Επειδή μέσα στον Ιούνιο παίζει επιδότηση από Cosmote έχεις κάποιος ιδέα αν το Ρ910 διατίθεται ακόμη από oteshops ή κατάστημα Cosmote. Σε θετική περίπτωση που κυμμαίνεται η τιμή;

Φιλε μου καινουριο δεν υπαρχει πουθενα

• 3 months later...
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ P990 APO COSMOTE

Και τι έχει σχέση αυτό στο τόπικ για το 910;:confused:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Και τι έχει σχέση αυτό στο τόπικ για το 910;:confused:

:lol: :lol: :lol: Ολοι μια οικογενεια ειμαστε!

:lol: :lol: :lol: Ολοι μια οικογενεια ειμαστε!

:lol: :lol: :lol:

Σωστόοοοςς...!

Εγώ αγόρασα από δημοπρασία το 910 και το περιμένω πως και πως να μου έρθει με κούριερ. Προς το παρόν ξεκοκαλίζω το φόρουμ για εφαρμογές κλπ κλπ..

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

:lol: :lol: :lol:

Σωστόοοοςς...!

Εγώ αγόρασα από δημοπρασία το 910 και το περιμένω πως και πως να μου έρθει με κούριερ. Προς το παρόν ξεκοκαλίζω το φόρουμ για εφαρμογές κλπ κλπ..

Καλως να σου 'ρθει! Κ εγω αυτο ειχα πριν το Ν80. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο! Θα διαπιστωσεις πολυ καλο ηχο στις κλησεις. Εχει τελειο ηχειο και μικροφωνο!:O

Καλως να σου 'ρθει! Κ εγω αυτο ειχα πριν το Ν80. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο! Θα διαπιστωσεις πολυ καλο ηχο στις κλησεις. Εχει τελειο ηχειο και μικροφωνο!:O

Σ'ευχαριστώ! Αν και κοπέλα καιρό ήθελα το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα μπορούσα να είχα πάρει κάποιο άλλο με λίγο περισσότερα χρήματα πχ Ν70 αλλά ειλικρινά δεν θα ήταν αυτό που ζητούσα ακόμα κι ας ήταν πιο καινούργιας τεχνολογίας..

Έχω κατεβάσει κι από το site της έρικσον το εγχειρίδιο χρήσης για να προετοιμάζομαι ψυχολογικά :lol: