georgegais2 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλησπέρα Νίκο Το έχω κάνει άπειρες φορές και επιλέγω αγγλικά και ελληνικά και μόλις επιστρέφω στο πληκτρολόγιο έχει μόνο μία από τις 2 γλώσσες!Μίλησα με την Samsung Live Chat με βάλανε να μπώ σε safe mode και να δοκιμάσω να αλλάξω γλώσσες και πάλι δεν λύθηκε οπότε μου είπανε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων....δηλαδή αααααααντε όλα από την αρχή!Οπότε ακόμα ψάχνομαι μπας και το αποφύγω παιδιά το ίδιο πρόβλημα και εγώ. κάλεσα την Samsung Hellas έκανε απομακρυσμενο έλεγχο και πάλι τίποτα. τελικά από μόνος μου κατέβασα την εφαρμογή SWIFTKEY και λύθηκε το πρόβλημα μου. κατά τα άλλα το κινητό πολύ καλό και vfm. καμία σχέση με το 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 παιδιά το ίδιο πρόβλημα και εγώ. κάλεσα την Samsung Hellas έκανε απομακρυσμενο έλεγχο και πάλι τίποτα. τελικά από μόνος μου κατέβασα την εφαρμογή SWIFTKEY και λύθηκε το πρόβλημα μου. κατά τα άλλα το κινητό πολύ καλό και vfm. καμία σχέση με το 1. Είναι και αυτή μια λύση ;) Κατεβάζεις ένα άλλο keyboard από το play store και κάνεις τη δουλειά σου με αυτό! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Kit Kat έχει βγει για τις ελληνικές συσκευές; γιατί το δικό μου έχει 4.3 και ένα update που έκανε(περίπου στα 139mb) δεν άλλαξε την έκδοση. Edited August 13, 2014 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Kit Kat έχει βγει για τις ελληνικές συσκευές; γιατί το δικό μου έχει 4.3 και ένα update που έκανε(περίπου στα 139mb) δεν άλλαξε την έκδοση. Ακομα δεν εχει βγει,εγω το συνδεσα το μεσημερι στο Samsung Kies και δεν ειχε τιποτα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos_theodor Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Γεια σας φιλοι μου κατοχος του κινητου απο τοτε σχεδον που βγηκε.ψαχνω θηκη γιατι αυτη που εχω ειναι ταλαιπωρημενη(με εσωσε αρκετες φορες).βρηκα μια στο σκρουτζ http://www.digitop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3794 η απορια που εχω ειναι αν δουλευει το πενακι που δινουν δωρο,μηπως πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη?? οποιος γνωριζει ας μου απαντησει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mogolos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια μου το κινητό και θα ήθελα να σας ρωτήσω για την αρχική φόρτιση του πως πρέπει να την κάνω σας ευχαριστώ.(έχω μείνει λίγο πίσω σε θέματα τεχνολογίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπερα σε ολους εχω το εξης προβλημα εδω και 2 εβδομαδες που και που κολανε οι καρτες και δεν μπορω να παρω η να με παρουν και πρεπει να κανω επανεκκινηση για να ξαναδουλεψουν Καμια ιδεα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Γεια σας φιλοι μου κατοχος του κινητου απο τοτε σχεδον που βγηκε.ψαχνω θηκη γιατι αυτη που εχω ειναι ταλαιπωρημενη(με εσωσε αρκετες φορες).βρηκα μια στο σκρουτζ http://www.digitop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3794 η απορια που εχω ειναι αν δουλευει το πενακι που δινουν δωρο,μηπως πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη?? οποιος γνωριζει ας μου απαντησει!! Καλημέρα! Το πενάκι που δίνουν είναι για όλες τις οθόνες capacitive δηλαδή σαν του κινητού σου. Δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή γιατί απλά αντικαθιστά το δάχτυλο σου. Καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια μου το κινητό και θα ήθελα να σας ρωτήσω για την αρχική φόρτιση του πως πρέπει να την κάνω σας ευχαριστώ.(έχω μείνει λίγο πίσω σε θέματα τεχνολογίας) Η αρχική φόρτιση γίνεται κανονικά μέχρι το 100%. Δεν χρειάζεται να το φορτίσεις 8 ώρες ή κάτι ανάλογο όπως παλιά. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Περιμένω την αναβάθμιση κι εγώ καθώς τo sony m2 που έχουμε σπίτι πήρε Ηνωμένων τελευταία, η εταιρία γιατι αργεί? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzone Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) :yahoo::yahoo::yahoo: Επιτέλους, φαίνεται ότι η έκδοση Android 4.4.2 Kit Kat είναι διαθέσιμη και για τους κατόχους του G7105 (Grand 2 με LTE)!!! Όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται εδώ: http://nasirtech.blogspot.gr/2014/09/g7105xxubni2-android-442-kitkat.html Απ'όσα διάβασα η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για Ελβετία προς το παρόν και ίσως η έκδοση PDA και MODEM δεν ταιριάζουν για Ελλάδα. Σε αναμονή λοιπόν για την έκδοση με country code EUR (Ελλάδα). Edited September 28, 2014 by evzone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Δεν μπορώ να το κάνω root με τίποτα. Με odin συνδέω τη συσκευή, γίνεται η διαδικασία αλλά τελειώνει με επανεκκίνηση χωρίς να έχω super user. Κάθε βοήθεια θα μου ήταν πολύ σημαντική!!! G7102 duos Edited October 6, 2014 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitherovamon Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπερα στην ομαδα..το εχω 3 μηνες ολα μια χαρα..παρατηρησα προσφατα ομως ενα θεμα με το gps..πολυ αργη αποκριση τοποθεσιας,αλλου ειμαι αλλου με δειχνει..εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Σε μενα μεχρι τωρα,δεν μου κανει σχεδια το GPS. Οκ ειναι προς το παρων. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://www.gsmarena.com/a_plethora_of_samsung_galaxy_phones_are_getting_android_444_soon-news-9915.php Παμε για Νοεμβρη,και βλεπουμε! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλημερα ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα το s4 duos και grant duos 2 πιο μου προτεινετε ? ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 καλημερα ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα το s4 duos και grant duos 2 πιο μου προτεινετε ? ευχαρηστω Για να μην βγούμε εκτός θέματος καλύτερα να ρωτήσεις εδώ..:ninja: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έχω το grand 2 και διάβασα οτι θα αναβαθμιστεί μέσα στο Νοεμβριπ, έχετε καμία ενημέρωση? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έχω το grand 2 και διάβασα οτι θα αναβαθμιστεί μέσα στο Νοεμβριπ, έχετε καμία ενημέρωση? Κι εγω αυτη την ενημερωση εχω! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzone Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Κι εγω αυτη την ενημερωση εχω! Υπάρχει ήδη η αναβάθμιση για Ελβετία και Πολωνία και μπορεί να γίνει σε όλα τα G7105. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Υπάρχει ήδη η αναβάθμιση για Ελβετία και Πολωνία και μπορεί να γίνει σε όλα τα G7105. Οκ,απλα εγραψα για το ποτε θα ερθει επισημα εδω! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mogolos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα έχω Galaxy Grand 2 dual sim. Πριν 1 βδομάδα περίπου μου ήρθε η αναβάθμιση σε 4.4 και την έκανα.Το κινητό είναι αγορασμένο από Γερμανία.Αλλά παρατήρησα ότι με την ίδια ακριβώς χρήση προ Kit kat (μέτρια) η μπαταρία καταναλώνεται πολύ πιο γρήγορα(!!).Το κινητό για να σας προλάβω έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις όπως και πριιν την αναβάθμιση.Να σημειώσω οτι πριν την αναβαθμιση ήμουν υπερ-ευχαριστημένος με την μπαταρία του. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Περνάω κι εγώ τώρα την 4.4 ΟΤΑ σε G7102. 450 ΜΒ, καλή φάση. Ούτε καν είχα πάρει χαμπάρι πως κυκλοφόρησε, το ανακάλυψα κατά τύχη χθες βράδυ. Τις τελευταίες μέρες είχα ξετινάξει το κινητό αφού το χρησιμοποιούσα καθημερινά σαν hotspot για αρκετές ώρες (μετακόμιση γαρ). Οπότε η μπαταρία δεν έβγαζε ούτε μέρα. Αν είναι με την 4.4 να χειροτερέψει η κατάσταση, κλάφτα Χαραλάμπη. Άντε να δούμε... edit: πάνω από μισή ώρα έκανε το ρημάδι. 4.4.2; Ούτε καν την 4.4.4; Α, ρε samsung, μια ζωή ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στο αλεύρι. Άντε να βγει το 5 (με root ή χωρίς) να τελειώνουμε. edit2: @mogolos, σχετικά με την μπαταρία που είπες, υπάρχει γνωστό bug με την 4.4.2 που όμως δεν επηρεάζει τους πάντες. Ίσως να έπεσες στην περίπτωση; Ειδικά αν σου ξεφορτίζει μέσα σε λίγες ώρες, ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα στο κινητό. Edited November 18, 2014 by zeppos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mogolos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 edit2: @mogolos, σχετικά με την μπαταρία που είπες, υπάρχει γνωστό bug με την 4.4.2 που όμως δεν επηρεάζει τους πάντες. Ίσως να έπεσες στην περίπτωση; Ειδικά αν σου ξεφορτίζει μέσα σε λίγες ώρες, ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα στο κινητό. Δεν το κατέχω και ιδιαίτερα..μήπως ξέρεις πως διορθώνεται?Διάβασα κάπου για επαναφορά εργστασιακών ρυθμίσεων..και διορθώνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemix Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα, ενημερώθηκε και το δικό μου g7102 σε 4.4.2.... Μετά την αναβάθμιση, πέρα της μπαταρίας που εξαντλείτε πολύ γρήγορα (με νορμάλ χρήση) και της καθυστέρησης που παρατηρώ στην ενημέρωση των mailboxes, σε εισερχόμενη & εξερχόμενη κλήση δεν ακούω ούτε με ακούνε... Συμβαίνει και σε άλλους; (διάβασα ότι η samsung ετοιμάζει το 4.4.4 ως αναβάθμιση για τα bugs της 4.4.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ετοιμος ημουν να την κατεβασω και εγω αλλα κυριως με το θεμα της μπαταριας μαλλον θα περιμενω αφου ειναι επαγγελματικο το κινητο Καμια ιδεα ποτε θα βγει αλλο upgrade που θα φτιαχνει αυτα τα προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts