Jump to content

georgegais2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgegais2

  1. Παιδιά μου ήρθε και μένα η αναβάθμιση. Την κατέβασα αλλά δεν διαπίστωσα καμία εμφανή βελτίωση, ούτε βέβαια είχα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρουν οι φίλοι παραπάνω. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από σκρουτζομαγαζο εδώ και 6 μήνες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γενικά πετάει, αξιόπιστο, σταθερό, τέλεια κάμερα και πατάει κάτω πολύ ακριβότερα κινητά. VERY VFM:)
  2. F2G σε συνδυασμο με σταθερό WIND το καλύτερο με διαφορά. Αν έχεις και δίκαρτο Βάζεις και μία Q και τα εχεις όλα
  3. Καλή χρονιά σε όλους. αγόρασα το g750 από WIND πριν 15 ημέρες, 259 ευρώ. πριν είχα το Samsung Galaxy grand 2 duos. πρώτες εντυπωσεις: καλή και μεγάλη οθόνη, συμαζεμενο μέγεθος. πολύ γρηγορο στο ίντερνετ, αρκετά καλή κάμερα, πολύ φιλικό μενού και ρυθμίσεις. άριστο για τα λεφτά του. το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί καμιά από τις εφαρμογές που κατεβασα από το play store και αφορούν την εγγραφή των εισερχομενων κλήσεων (call recorder κλπ). δυστυχώς λειτουργεί μόνο στο πρώτο τηλεφώνημα και μετά δεν ηχογραφεί τα επόμενα .Κρίμα γιατί μου είναι απαραίτητη λόγω επαγγέλματος. μήπως κανένας φίλος μπορεί να με βοηθήσει; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. παιδιά το ίδιο πρόβλημα και εγώ. κάλεσα την Samsung Hellas έκανε απομακρυσμενο έλεγχο και πάλι τίποτα. τελικά από μόνος μου κατέβασα την εφαρμογή SWIFTKEY και λύθηκε το πρόβλημα μου. κατά τα άλλα το κινητό πολύ καλό και vfm. καμία σχέση με το 1.
  5. Έχω το sggduos εδώ και 4 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ανάλυση της οθόνης δεν προβληματίζει, όπως και η φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους. Κανένα κόλλημα. Η μπαταρία για κανονική χρήση 1-2 ιντερνέτ, 1-2 ώρες ραδιόφωνο, 1 τηλέφωνο κλπ, κρατάει μιάμιση μέρα. Ανεκτίμητο το dual sim. Το μέγεθος το συνηθίζεις. Η 5άρα οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Άνετη παρακολούθηση ιντερνέτ φωτογραφιών βίντεο κλπ. Δεν σου βγαίνουν τα μάτια. Η καλύτερη αγορά για τα λεφτά του με κλειστά μάτια και άσε τους άλλους να μαλώνουν για υπερτιμημένες συσκευές με χαρακτηριστικά που δεν χρειάζονται σε καθημερινή κανονική χρήση.
×
×
  • Create New...