ManolisGti Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παρακαλώ! :) Ποιό πήρες, το 4G ή το DUOS; Το 4G και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και του χρόνου τέτοια εποχή, αν εξακολουθείς να το έχεις, πάλι ικανοποιημένος θα είσαι! :D Φανταζομαι πως ναι,βεβαια μου αρεσει που δεν ¨μασαει¨(για τα δικα μου δεδομενα) με το 1,5 gb ram που διαθετει!:happy::) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ε οσονουπω φανταζομαι να ερθει και για μας τους μονοκαρτους!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrou2002 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Φίλε haki αυτό είναι το μονόκαρτο που στην Αθήνα το βρίσκεις πλέον σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Το δίκαρτο είναι αυτό: http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&path=35_44&product_id=396&sort=p.price&order=ASC που και αυτό το βρίσκεις σε χαμηλότερη τιμή Edited July 2, 2014 by petrou2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwnis_gr Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Κύριοι (και Κυρίες βέβαια)... Έχω να θέσω ένα προβληματισμό σχετικά με το χρόνο φόρτισης του τηλεφώνου. Με τον εργοστασιακό φορτιστή της Samsung χρειάζεται περισσότερο από 6 (!!) ώρες για να ολοκληρώσει την φόρτιση στο 100% (με ανοικτό το τηλέφωνο αλλά όλες τις άλλες εφαρμογές απενεργοποιημένες). Το έχω φορτίσει συνολικά 8 - 9 φορές ως τώρα. Θα υπάρξει πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί πιο γρήγορος ταχυφορτιστής? Και τι χαρακτηριστικά θα πρέπει ναχει για να φορτίζει πληρως το τηλέφωνο σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 2 - 2,5 ωρών....? :worry: Παράθεση Όλα είναι έτσι μέχρι να αποδειχτεί ότι είναι αλλιώς! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) μια ερωτηση σε οσους εχουν το Samsung Galaxy Grand 2 4G LTE γιατι λεω να το παρω led για τις ειδοποιησεις εχει η οχι.κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο τηλεφωνο και εχει οσα ζηταω απο ενα smartphone. Edited July 6, 2014 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Κύριοι (και Κυρίες βέβαια)... Έχω να θέσω ένα προβληματισμό σχετικά με το χρόνο φόρτισης του τηλεφώνου. Με τον εργοστασιακό φορτιστή της Samsung χρειάζεται περισσότερο από 6 (!!) ώρες για να ολοκληρώσει την φόρτιση στο 100% (με ανοικτό το τηλέφωνο αλλά όλες τις άλλες εφαρμογές απενεργοποιημένες). Το έχω φορτίσει συνολικά 8 - 9 φορές ως τώρα. Θα υπάρξει πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί πιο γρήγορος ταχυφορτιστής? Και τι χαρακτηριστικά θα πρέπει ναχει για να φορτίζει πληρως το τηλέφωνο σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 2 - 2,5 ωρών....? :worry: Θεωρω οτι ο χρονος που χρειαζεται το τηλεφωνο σου για να φορτισει ειναι υπερβολικος παιρνοντας σαν παραδειγμα το δικο μου το οποιο ξεκινωντας να φορτιζει απο 10% με τον μαμα φορτιστη με ανοικτο το τηλεφωνο(αλλα κλειστες τις εφαρμογες) δεν χρειαζεται παραπανω απο 2-2,5 ωρες για να φορτισει πληρως. Οσον φορα για ταχυφορτιστη δεν ξερω για να σε βοηθησω. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwnis_gr Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Για τον εργοστασιακό φορτιστή ούτ' εγώ μπορώ να απαντήσω γιατί δεν τον χρησιμοποιώ, αλλά αυτός που χρησιμοποιώ (Sony 1.5 mah) κάνει κάτι λιγότερο από 3 ώρες για να το φορτίσει όταν είναι εντελώς άδειο. mpacardi, δεν έχει LED ειδοποιήσεων αλλά η εφαρμογή NoLED λειτουργεί τέλεια με πολύ μικρή επιβάρυνση στην κατανάλωση. Όντως, στα 1,5Μah ένας φορτιστής ειναι ταχύτατος, το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργ'ησει προβλημα στη συσκευή αφου ο εργοστασιακός φορτιστής είναι πολύ μικρότερος (όσο και αν έψαξα με μεγεθυντικό φακό, δεν είδα να γραφει πανω τυ ποσα ακριβώς Mah ειναι) @ mpacardi -> Όντως, το NoLed είναι πολύ καλό προγραμματάκι και λύνει το προβλημα. Παράθεση Όλα είναι έτσι μέχρι να αποδειχτεί ότι είναι αλλιώς! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Όντως, στα 1,5Μah ένας φορτιστής ειναι ταχύτατος, το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργ'ησει προβλημα στη συσκευή αφου ο εργοστασιακός φορτιστής είναι πολύ μικρότερος (όσο και αν έψαξα με μεγεθυντικό φακό, δεν είδα να γραφει πανω τυ ποσα ακριβώς Mah ειναι) @ mpacardi -> Όντως, το NoLed είναι πολύ καλό προγραμματάκι και λύνει το προβλημα. αυτο το προγραμματακι δηλαδη τι ακριβως κανει??αναβει οταν εχεις ειδοποιηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 'Ερχεται πολύ σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: ...για μας τους δίκαρτους! Σε απίθανη τιμή πλέον το δίκαρτο ααπό 'κεί που το πήρα κι εγώ! http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&product_id=550 http://s10.postimg.org/5ca7bze5l/android_kit_kat.jpg http://www.gsmarena.com/five_samsung_smartphones_to_get_kitkat_updates_this_month-news-8928.php κ με το θεμα τις εγγυησης τι ισχυει απο το συγκεκριμενο καταστημα? καλυπτει η samsung hellas ή θα τρεχουμε κ δεν θα φτανουμε? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 μαλον την αναβαθμιση θα την παρει μονο το δικαρτο απο οτι διαβασα.μακαρι να μην ισχυει αυτο.http://www.phonearena.com/news/KitKat-update-for-the-Note-3-Neo-Galaxy-S4-mini-Grand-2-and-Mega-6.3-coming-this-month-3G-S-III-is-a-no-go_id57786.οχι οτι με χαλαει και οπως ειναι τωρα αλλα αυτο ειναι αδικια απο την samsung οπως εκανε και με το s3.:(:mad: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν νομιζω να συμβει αυτο! Ποιος ο λογος να κανουν ενα τετοιο διαχωρισμο. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) παιδια αυτο το application no led πως λεινει το προβλημα του led??ευχαριστω... Eπισης..η ζελατινα του 2καρτου(g 7102) κανει στο μονοκαρτο(g 7105)??Eυχαριστω... Edited July 9, 2014 by psiliammos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 To ΝοLed εμφανίζει στην μαύρη οθόνη αναμονής χρωματιστά εικονίδια (βελάκια αναπάντητων κλήσεων, φακελάκια μηνυμάτων κλπ.) και είναι ιδιαίτερα ενημερωτικά και όμορφα. Αν ρυθμιστεί να λειτουργεί με χαμηλή φωτεινότητα και σε συνδυασμό με άλλες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας που έχει, είναι ελάχιστα ενεργοβόρο και πολύ λειτουργικό. Όλα τα αξεσουάρ του G7105 είναι κοινά με του G7102. Σ ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδια σαφως καλυτερο το grand 2.τι να λεμε τωρα.τα χω δουλεψει και τα δυο. Αλήθεια; Το S3 έχει ταχύτερο επεξεργαστή (τον ίδιο, αλλά στα 1,4). Παίζει η έξτρα ραμ τόσο ρόλο; Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικα οπως αποδεικνυεται απο τα σκρουτζομαγαζα το μονοκαρτο οχι μονο κραταει την τιμη του αλλα την ανεβαζει κιολας με το περασμα του χρονου. Εκει που ειχε πεσει γυρω στα 240+ ανεβηκε στα 259! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημέρα παιδια. Απο Σήμερα το έχω και εγώ σε μπλε απο καιζερ. πολυ ευχαριστημενος Αρχικά απο μπαταρία. και οθόνη στον Ήλιο τσακιζει. Χρήση και με το ενα χέρι λόγο μικρών μπεζελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημέρα παιδια. Απο Σήμερα το έχω και εγώ σε μπλε απο καιζερ. πολυ ευχαριστημενος Αρχικά απο μπαταρία. και οθόνη στον Ήλιο τσακιζει. Χρήση και με το ενα χέρι λόγο μικρών μπεζελ Θα το ευχαριστηθεις,ειναι πολυ καλο εργαλειο!;):up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικα οπως αποδεικνυεται απο τα σκρουτζομαγαζα το μονοκαρτο οχι μονο κραταει την τιμη του αλλα την ανεβαζει κιολας με το περασμα του χρονου. Εκει που ειχε πεσει γυρω στα 240+ ανεβηκε στα 259! Xθες ήταν στο 232 νομίζω! Αν είχε αυτή την τιμή το δίκαρτο, θα το είχα πάρει άνετα. Στο μεταξύ, μέχρι να κατέβει περιμένω νέα για τη διαθεσιμότητα και τιμή του htc one e8. Είναι και τερατάκι και θα αξίζει μια ακριβότερη τιμή. Για να δούμε. Να ρωτήσω κάτι; Κυκλοφορούν φήμες για S4 και S5, ότι έχουν πολύ βαρύ interface και ώρες ώρες κολλάνε. Το οποίο παίζει να στέκει γιατί, πρόσφατα, παίζοντας με ένα s4 μιας φίλης μου (η κοπέλα μόνο το viber και το instagram έχει εγκαταστήσει!!!!), πάτησα να ανοίξει το πληκτρολόγιο και έκανε 3-4 δευτερόλεπτα. Μετά το ανοιγόκλεισα μερικές φορές και ήταν οκ. Αμέσως όμως, πατάω το home button κι έκανε κάμποση ώρα να πάει στο home. :confused: Είναι κρίμα να έχουν τέτοιους επεξεργαστές και να σέρνονται! Ο launcher φταίει άραγε; Και η ερώτηση: το grand2 πως τα πάει; Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Xθες ήταν στο 232 νομίζω! Αν είχε αυτή την τιμή το δίκαρτο, θα το είχα πάρει άνετα. Στο μεταξύ, μέχρι να κατέβει περιμένω νέα για τη διαθεσιμότητα και τιμή του htc one e8. Είναι και τερατάκι και θα αξίζει μια ακριβότερη τιμή. Για να δούμε. Να ρωτήσω κάτι; Κυκλοφορούν φήμες για S4 και S5, ότι έχουν πολύ βαρύ interface και ώρες ώρες κολλάνε. Το οποίο παίζει να στέκει γιατί, πρόσφατα, παίζοντας με ένα s4 μιας φίλης μου (η κοπέλα μόνο το viber και το instagram έχει εγκαταστήσει!!!!), πάτησα να ανοίξει το πληκτρολόγιο και έκανε 3-4 δευτερόλεπτα. Μετά το ανοιγόκλεισα μερικές φορές και ήταν οκ. Αμέσως όμως, πατάω το home button κι έκανε κάμποση ώρα να πάει στο home. :confused: Είναι κρίμα να έχουν τέτοιους επεξεργαστές και να σέρνονται! Ο launcher φταίει άραγε; Και η ερώτηση: το grand2 πως τα πάει; Το Grand 2 σε απλη χρηση,ειτε Ιντερνετ ειτε διαφορες αλλες λειτουργιες μεχρι τωρα δεν μου εχει κολλησει πουθενα! Παιχνιδια δεν παιζω για να ξερω σε αυτο τον τομεα να σου απαντησω! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σκαρφαλωσε στα 270 το μονοκαρτο!!Ε δεν παμε καλα....σιγα...!!Αν ειναι λογω ελλειψης διαθεσιμοτητας δικαιολογειται....40 ευρω σε μια νυχτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 αστα να πανε ευτυχως προλαβα και το πηρα στα 234 ευρω.μαλον θα ανεβει και αλλο απο οτι βλεπω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 αστα να πανε ευτυχως προλαβα και το πηρα στα 234 ευρω.μαλον θα ανεβει και αλλο απο οτι βλεπω ναι..τυχερος εισαι...εγω το ξεχναω για 270 ευρω...το s3 εχει 223! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 αστα να πανε ευτυχως προλαβα και το πηρα στα 234 ευρω.μαλον θα ανεβει και αλλο απο οτι βλεπω 247 το πηρα εγω,και με την αυξηση που εχει παρει τυχερος σταθηκα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αλήθεια; Το S3 έχει ταχύτερο επεξεργαστή (τον ίδιο, αλλά στα 1,4). Παίζει η έξτρα ραμ τόσο ρόλο; Και βεβαια παιζει.ανασαινει το κινητο.τρεχει γρηγοροτερα.ειναι παρα πολυ καλο κινητο παιδια το grand 2.εχω και το g2 και τα συγκρινω ανετα.απλα η samsung εχει τα γνωστα κολημματα της με το λειτουργικο της που ειναι βαρυ ενω το g2 απλα πεταει.τα samsung γενικα ειναι πιο αργα στην ανταποκριση. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts