Jump to content

Antwnis_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Antwnis_gr

  1. Πήρα το C4 την τελευταια μέρα της χρονιάς. Δεν το έχω συνδέσει ακόμα στο δίκτυο τηλεφωνίας, φόρτος εργασίας γαρ.. Πόλος έλξης η χαμηλή τιμή προσφορά του Πλαισίου στα 189€ σε συνδυασμό με τις 5,5 ίντζες οθόνη, την υψηλή ανάλυση και τον 1.7 οκταπύρηνο επεξεργαστή του. Με το που συνδέθηκε στο δίκτυο, κατέβασε ένα σωρό αναβαθμίσεις και μαζί την αναβάθμιση του λειτουργικού σε Marshmallow (Android 6) Σε γενικές γραμμές, δεν δείχνει νάναι στιβαρό όσο οι αντίστοιχες σειρές της Samsung, αυτό θα αποδειχθεί και στο πέρασμα του χρόνου. Η οθόνη δεν μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασε, ίσως λείπει το βάθος, θα ψάξω περισσότερο τις ρυθμίσεις της, είναι όμως λεπτομερής. Οι κάμερες του, σε εσωτερική χρήση και σε μισισκόταδα δεν δείχνουν κάτι το εντυπωσιακό, τουλάχιστον για την ανάλυση που υποτίθεται ότι έχουν. Τα φλας δεν είναι και τόοοσο δυνατά. Θα επανέλθω μόλις δουλέψει και στο δίκτυο η συσκευή για να δούμε και τις υπόλοιπες εντυπώσεις.
  2. Όντως, στα 1,5Μah ένας φορτιστής ειναι ταχύτατος, το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργ'ησει προβλημα στη συσκευή αφου ο εργοστασιακός φορτιστής είναι πολύ μικρότερος (όσο και αν έψαξα με μεγεθυντικό φακό, δεν είδα να γραφει πανω τυ ποσα ακριβώς Mah ειναι) @ mpacardi -> Όντως, το NoLed είναι πολύ καλό προγραμματάκι και λύνει το προβλημα.
  3. Κύριοι (και Κυρίες βέβαια)... Έχω να θέσω ένα προβληματισμό σχετικά με το χρόνο φόρτισης του τηλεφώνου. Με τον εργοστασιακό φορτιστή της Samsung χρειάζεται περισσότερο από 6 (!!) ώρες για να ολοκληρώσει την φόρτιση στο 100% (με ανοικτό το τηλέφωνο αλλά όλες τις άλλες εφαρμογές απενεργοποιημένες). Το έχω φορτίσει συνολικά 8 - 9 φορές ως τώρα. Θα υπάρξει πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί πιο γρήγορος ταχυφορτιστής? Και τι χαρακτηριστικά θα πρέπει ναχει για να φορτίζει πληρως το τηλέφωνο σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 2 - 2,5 ωρών....? :worry:
  4. Πρώτες εντυπώσεις απο το κινητο μετά απο μια βδομάδα περίπου χρήσης (Μιλάμε για το τηλέφωνο με τη μία sim, G7105, αγοράσθηκε στην προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στα 249€) Να σημειώσω ότι για σχεδόν δυο χρόνια είχα το Alcatel 995 One Touch. Τα θετικά του -> - αποδεκτή ποιότητα κατασκευής - εντυπωσιακή σε μέγεθος και σε απόδοση οθόνη - χωρίς πολλες περιτές προεγκατεστημένες εφαρμογές - ταχύτατο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και το 1,5 gb ram - δυνατό WI-FI, εξαιρετική λήψη σήματος 3G - καλή κεντρική κάμερα στα 8 μεγαπιξελς, εξαιρετική η μπροστινή - δυνατή μπαταρία για το μέγεθς της συσκευής Τα αρνητικά του μέχρι τώρα -> - πολύ χαμήλή ένταση κουδουνίσματος και ήχου (αναγκάστηκα να ψάχνω για sound boosters στο G. Play χωρίς ιδιαίτερα αποτελεσματα όμως) Βασικό θέμα σε μια τέτοια συσκευή!! - δεν έχει ενδεικτική λυχνία που να αναβοσβήνει όταν έχεις μύνημα μη αναγνωσμένο ή αναπάντητη κλήση (τραγική έλειψη για τέτοιου επιπέδου συσκευή) - Η συσκευή διαθέτει 8GB εσωτερική μνήμη όπου όμως μόνο τα 4 και κάτι είναι διαθέσιμα, τα υπόλοιπα είναι καταλειμένα απο τα default προγράμματα και εφαρμογές που δεν μεταφέρονται σε κάρτα SD. Για τις δικές μου ανάγκες (έβαλα και μία "γρήγορη" κάρτα 16GB) είναι επαρκής. Για τύπους όμως που φορτώνουν το τηλέφωνο τους ίσως αποτελέσει πρόβλημα. Μέχρι στιγμής, αυτα... To be continued.. :cool:
  5. Ποιες ειναι τελικά οι "περισσότερες δυνατότητες" της ics? Aυτό ακριβώς ρωταω..
  6. Λοιπον μερικα αποτελεσματα ICS vs GB Αριστερα γραφω την 4.0.4 και δεξια γραφω 2.3.6! AnTuTu -> 4042 - 3589 GLBenchmark -> 36 FPS - 34 FPS Nenamark 2 -> 33.7 FPS - 30.7 FPS Quadrant -> 1772 - 2767 Browsermark Dolphin -> 84491 - 97951 Browsermark Chrome -> 85454 - 2.3.6 Δεν υποστηριζει Browsermark Stock -> 86136 - 82335 Στο Quadrant η 4.0.4 χανει απο το Ι/Ο και λιγο στο 3D Αναλυτικα τα σκορ ειναι: CPU: 2855 - 2767 Mem: 1430 - 1450 I/O: 2385 - 7529 2D: 490 - 424 3D: 1507 - 1655 Πατνως γενικα, πιο γρηγορα την βλεπω να πηγαινει την 4.0.4. Τελικά, επί της ο υ σ ί α ς, τι κερδίζει με το να βάλει κανείς την ICS στο συγκεκριμένο τηλέφωνο?? :confused:
  7. Δυστυχώς, τελικά δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Το δοκίμασα με άλλα κινητά που προσπάθησαν να με καλέσουν με βιντεοκλήση και τους έβγαινε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται απο το τηλέφωνο που κάλεσαν. :mad::(:worry:
  8. O καλύτερος τρόπος είναι αυτός, μέσα απο το σάιτ της Alcatel. Όπως θα διάβασες όμως σε προηγούμενες απαντήσεις, δεν δουλέυει. Νομίζω ότι θαπρεπε να περιμένουμε να βγάλουν επίσημα την 4. Κάνει βιντεοκλήση το τηλέφωνο μας? Εννοώ μέσω 3G δικτύου τηλεφωνίας, όχι μέσω skype κλπ. Θεωρητικά έχει τις προδιαγραφές για να κάνει, δεν υπάρχει όμως δυνατότητα τέτοιας επιλογής ότν ανοίγει ο phone dialer.. :( -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  9. Μαλον την κατέβασες και δεν το θυμάσαι ή, ισως δεν το κατάλαβες. Δεν την εχει προεγκατεστημένη το τηλέφωνο. Εκτός... Αν μοιράζεσαι το ΟΤ 995 με άλλο κόσμο! :p
  10. Εναι γεγονος οτι η μπαταρια του πεφτει και τελειωνει απότομα οταν πέσει κατω απο το 20% της ισχύος της. Πολύ ενοχλητικο αυτο... Στο NeoV που έχει η γυναικα μου δεν σβηνει ετσι απότομα παντως. Ειναι ένα πρόβλημα αυτο, αφού σε αλλα τηλέφωνα με μπαταρία στο 20% μπορεί να την βγαλεις σχεδον μια μέρα! Θελει ψάξιμο με το τι εφαρμογες έχει κανεις ανοικτές και τις ρυθμίσεις οικονομίας. Πάντως, στο ebay υπάρχει μπαταρία με 1700Mah (αντι 1500 που ειναι η μαμα) με 12 περίπου δολάρια. Μπορει ναναι και αυτο μια λύση.
  11. Όπως ανέφερα, ειναι προβλημα της εκτύπωσης. Κατα συνέπεια δεν ειναι ακριβώς ίδια η φωτεινοτητα και στα 4 πλήκτρα. Στο δικό μου πάντως η διαφορά δεν είναι σε τετοιο βαθμό που να δημιουργει πρόβλημα η να με κανει να σκεφτομαι να το επιστρεψω. Πέρα απο αυτό, το τηλέφωνο πετάει! Best value for money! Αλλιως... Υπάρχει και το Galaxy S III στα 600+ Euros :grin:
  12. Το πλήκτρο με το βελακι πραγματι εμφανίζει μια "τρυπα" στην δεξια του πλευρα και φωτίζεται εντονότερα. Προφανώς θα οφείλεται στην κακή ποιότητα "εκτύπωσης" στο πανελ της οθόνης. Οταν το ειδα αρχικα σκεφτηκα να το γυρίσω πισω αλλα βλέποντας μετα οτι το τηλεφωνο λειτουργει καταπληκτικα, συμβιβαστηκα. Μην ξεχναμε οτι προκειται για μια συσκευη που με 210€ κανει πραγματα που για να τα βρεις σε Samsung πρεπει να πληρώσεις σχεδον τα διπλα. Όμως, τα μεσαια πλήκτρα (home και search) θα πρεπει να φωτίζονται. Αλλιώς, ειναι δυσλειτουργικο. Αυτός είναι λόγος σοβαρος για να το πας πίσω.
  13. Ειχα τεράστιο προβλημα με το σήμα στο σπίτι μου για χρόνια μεχρι που πηρα (χωρίς χρεωση) απο τη Vodafon μια συσκευή που συνδέεται με το ασύρματο ρούτερ και μέσω 3G το τηλέφωνο έχει σήμα μεσω Wi-Fi. Άψογο σήμα πλέον, όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στην εμβελεια του Wi-Fi. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να είναι 3G οι συσκευές τηλεφώνου σου. Λογικά θάχουν και οι Wnd - Cosmote κάτι αντίστοιχο. Τσέκαρε το.
  14. Θα έλεγα το αντίθετο. Το σήμα του σε δίκτυο Vodafon ειναι ιδιαίτερα δυνατο και σε μια περιοχή μάλιστα που ειναι σχετικά δύσκολη (Καλλιθέα). Δες το μαζι με κάποιο άλλο τηλέφωνο (και περισσότερα αν ειναι δυνατον) με το ίδιο δίκτυο βάζοντας το δίπλα δίπλα. Αν εχες πανω απο 2 μπάρες διαφορα, κατι συμβαινει.
  15. Λοιπον, το πηρα το κινητό, απο Κωτσόβολο σε μαύρο χρώμα, 210€ τελικα. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε android, πρεπει να πω οτι δείχνει να τρεχει μια χαρά. Έχω πολύ δουλεια μεχρι να το ψάξω και να το σεταρω στα μετρα μου. Ταλαιπωρία μεγαλη να περάσω τις 350 περιπου επαφες μου απο το Samsung Omnia Pro Win Mob 6.5 :mad: Δεν χωρούσαν ολες στην κάρτα σιμ με αποτέλεσμα να τις μεταφέρω σε... δοσεις και φυσικα οι επαφες που ειχαν περισσότερα στοιχεία απο ενα τηλεφωνο δεν περναγαν ολοκληρωμένες. Αναγκαστικά, μια μια και διόρθωση. Ευκαιρία ισως ομως και για ξεσκαρταρισμα! (Αν μπορουσε να συγχρονιστει με outlook...:mad:) Τώρα απο πλευράς ποιότητας κατασκευής, δεν ειναι κορυφαίο, απλά αποδεκτό. Το φώς της οθόνης φαίνεται απο τα πλάγια, καθώς και απο το HDMI εξοδο που έχει κάτω μπροστά. Δεν ειναι σε καμμια περίπτωση στιβαρό σαν το Omnia pro που παρόλο που εχει συρόμενο πληκρολόγιο και μετα δυόμιση χρόνια καθημερινής χρήσης δείχνει και ειναι σαν... Τανκς! Μετα από μερικούς μήνες θα δείξει όμως τις αντοχές του. Θήκη σιλικόνης μόνο απο e-bay ? Μήπως ξέρει κανεις αν πουλάνε στην Ελλάδα? Πλαίσιο και Κωτσόβολος πάντως δεν διαθέτουν. Νάστε καλά, θα επανέλθω δριμύτερος και σίγουρα με απορίες! :bow:
  16. Τελικα, διαβάζοντας ολο το θρέντ, το μονο ίσως μειονέκτημα του 995 ειναι τα 512 ram που έχει.. Είμαι ετοιμος να το παρω, δυστυχώς δεν υπάρχει budget για συσκευή που να ξεπερνάει τα 300€. Πόσο όμως μειονέκτημα στην πράξη μπορει ναναι η όχι μεγάλη του μνήμη όμως? Δεν θαθελα να πάρω ένα τηλεφωνο που μετα απο μερικούς μήνες να αποδειχθεί..."ανάπηρο" (Ειχα απογοητeυθεί απίστευτα με το Omnia Pro WinMob 6.5) :worry:
  17. Τελικά.... Δεν φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα να δουλεψει σωστα με android... :( Όπως ειπώθηκε, με μάξιμουν 150€ παίρνει κανεις πλέον σμάρτφον που είναι χιλιόμετρα μπροστά απο το Omnia pro.. Κρίμα να μην υπάρχει επίσημη υποστηριξη, να μην μπορει να παρει windows7. Δεν παύει να ήταν ενα τηλεφωνο των 500€ όταν βγήκε, καθόλου λίγα χρήματα. Πρέπει να το συνειδητοποιήσω(σουμε) ότι ανήκει πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. :mad:
  18. Παιδια, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να περαστεί για να δείχνει WEB σελίδες με flash?? :O
  19. Γεια σας παιδια! Είμαι και εγώ κάτοχος του Omnia Pro εδώ και μια βδομάδα. Είναι το πρώτο WM τηλέφωνο που έχω και προέρχομαι τα τελευταία...10 χρόνια από Nokia, τελευταία το 6120. Να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες του Pro. Το αγόρασα από Πλαίσιο (με επιδότηση Vodafone), με δώρο τους χάρτες N Drive, στα 439€. Είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο όμως, σε σχέση με αυτα που ήξερα από τα sybian της Nokia. Τις πρώτες μέρες για να το μάθω, αναγκάσταηκα να του βάλω μια κάρτα, μόλις χθές έβαλα την κάρτα σύνδεσης μου και το έριξα στη μάχη. Το πήρα περισσότερο για να μπορώ να διαχειρίζομαι εφαρμογές Office σαν pocket computer αλλα τελικα δεν είναι και τόσο εύχρηστο μέχρι στιγμής. Και εννοώ να μπορεί κανεις εύκολα να επεξεργάζεται αρχεία word, excel κυρίως. Το τηλέφωνο είναι ένα καταπληκτικό gadget, σε πολύ καλή τιμή πλέον, ΔΕΝ κάνει όμως για πραγματική επαγγελματική χρήση στο Office, είναι προτιμότερο να πάρει κανείς ένα Notebook με 300€ και με τη διαφορά ένα αξιοπρεπές απλούστερο κινητο. Δεν έχει νόημα να αρχίσω να απαριθμώ μία μία τις απορίες μου, είναι πάμπολες και πιστεύω ότι με το ψάξιμο πολλές θα λυθούν. Για τις υπόλοιπες θα επανέλθω. Μια βασική όμως: Δεν έχω βρεί πώς μπορεί να εμφανίζει αναφορές παράδοσης sms. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, αν γνωρίζει κανείς. To be continued.... :)
  20. Γεια σας, καλώς σας βρήκα και καλώς με βρήκατε! Δεν υπάρχει διαθέσιμο avatar στο: Samsung Omnia Pro 7610 Σας αυχαριστώ/ :rolleyes:
×
×
  • Create New...