othon Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπερα παιδια. πηρα και εγω το κινητο και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος .εχω κανα 2 αποριες... π.χ το τιλ το πηρα απο εδω http://www.e-shop.gr/kinito-alcatel-one-touch-pop-c7-dual-sim-black-gr-p-TEL.008826 στα σχολια λεει καποιος πως η καμερα γινετε απο 5-8ΜΡ γίνετε αυτο και αν ναι πως ..? και κατι δευτερο η μνημη ram που λογικα ειναι 512 ( η κανω λαθος ) αναβαθμιζετε και αυτην...? ευχαριστω και αν οι ερωτησης μου ειναι χαζες συχωρέστεμε ( ΑΣΧΕΤΟΣ ). Δεν ξέρω αν ισχύει στη μονόκαρτη έκδοση, στη dual sim πάντως που έχω εγώ, αν εγκαταστήσεις κάποια εξωτερική εφαρμογή κάμερας, θα δεις στις ρυθμίσεις να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάλυσης 8mp. Η ram παραμένει 512, μιλώντας πάντα για την dual sim έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paf76 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν ξέρω αν ισχύει στη μονόκαρτη έκδοση, στη dual sim πάντως που έχω εγώ, αν εγκαταστήσεις κάποια εξωτερική εφαρμογή κάμερας, θα δεις στις ρυθμίσεις να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάλυσης 8mp. Η ram παραμένει 512, μιλώντας πάντα για την dual sim έκδοση. νασε καλα φιλε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannygiann Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 καλησπερα φιλαρακι.αν γινεται να ξανα ανεβασεις την rom γιατι στο easybitez δεν υπαρχει τωρα.ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Έχει βγει kitkat και έχει και αρκετές ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Παιδια εχει χαλασει το μικροφωνο το τηλεφωνου αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα ανταλακτικο στο internet.. ξερει κανεις αν υπαρχει αντιστοιχο μοντελο με αλλη ονομασια απο την μαμα TCL? Edited January 27, 2016 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raptorok Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 βγαζει χαμηλη θερμοκρασια μπαταριας και κλεινει, τι μπορει να φταιει? Παράθεση καλή σας ημέρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter13s Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εδώ η ρομ με το pid του ελληνικού 7041D μου εδώ. Απλά μετά κάνετε update μέσω του Mobile Upgrade S και φλασάρεται η ελληνική ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 καλησπερα στην παρεα ενας φιλος εχει πεσει σε bootloop και ενω εκανα hard reset δεν ανοιγει το τηλ λογικα απο τι κατλαβα πρεπει να φλασαρω την ρομ μπορει καποιος να μου δωσει λιγο τα φωτα του????flash tool και τα λοιπα πως λειτουργουν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Κατέβασε το Alcatel one touch upgrade tool από την επίσημη σελίδα της Alcatel, θα στο επαναφέρει όποιο πρόβλημα λογισμικού κι αν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κατέβασε το Alcatel one touch upgrade tool από την επίσημη σελίδα της Alcatel, θα στο επαναφέρει όποιο πρόβλημα λογισμικού κι αν έχει. οκ ευχαριστω τελικα βρηκα μια ρομ βρηκα και ενα εργαλειο φλασαρισματος και μετα εβαλα και το πρόγραμμα της αλκατελ να παρει το πακετο με ελληνικα και τα λοιποα και το εστρωσα το ειχα κανει για αλλες συσκευες lg,samsung τωρα και με αυτο οτι μαθαινεις καλο ειναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strawb Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα! Έχω και εγώ το ίδιο τηλέφωνο (Alcatel one touch pop c7 7041D με διπλή SIM κάρτα) και ψάχνω την rom, γιατί το δάνεισα για μία βδομάδα σε έναν ξάδερφο μου για να κάνει την δουλειά του και του έβγαλε τα μάτια. Το κράσαρε και πέρασε μία άλλη rom που δεν έχει προεγκατεστημένη την Ελληνική γλώσσα. Που μπορώ να βρω ξανά την rom του; Aπ΄ότι είδα στο πίσω μέρος της συσκευής μου, η rom πρέπει να είναι ot-7041D 2ΧΧALGR1 όπου ( ΧΧ ) δύο ακόμη εγγλέζικα γράμματα που δεν φαίνονται , γιατί με το γδάρσιμο , σβήστηκαν και δεν είναι σίγουρο ποια ήταν. Ακόμη θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν custom roms , για τις εκδόσεις kitkat,lollipop,mashroom,cyanogenmod ή κάποια άλλη για την ίδια συσκευή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Rom που κάποιος παραπάνω χρήστης ανέβασε έχει διαγραφεί και δεν είναι διαθέσιμη πλέον! Αν μπορεί ας την ανεβάσει κάπου αλλού και ας με ειδοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 οταν σε πεταει συνεχεια στην αρχικη παρολο που εκανες hard resετ τι μπορει να φταιει???ανοιγω φβ τσαπ εξω ανοιγω chrome παλι τα ιδια τι φαση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 οταν σε πεταει συνεχεια στην αρχικη παρολο που εκανες hard resετ τι μπορει να φταιει???ανοιγω φβ τσαπ εξω ανοιγω chrome παλι τα ιδια τι φαση?? Συνήθως ευθύνονται οι ενημερώσεις των Play Store & Google Services, αφού ειδικά ο Chrome βασίζεται πάνω σ' αυτές. Άφησε το κινητό για λίγη ώρα ώστε να τις ενημερώσει, κάνε καλού κακού και μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strawb Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παιδιά,μπορεί κάποιος να ανεβάσει ξανά την Ελληνική rom για το Alcatel one touch pop c7 ή ot-7041D ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 επαθα Bootloop πως το φτιαχνουμε τωρα ???εκανα hard reset αλλα τιποτα μπορω να φλασαρω την ρομ αν δεν ανοιγει???σε recovery μπαινω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 επαθα Bootloop πως το φτιαχνουμε τωρα ???εκανα hard reset αλλα τιποτα μπορω να φλασαρω την ρομ αν δεν ανοιγει???σε recovery μπαινω Κατέβασε το εργαλείο της Alcatel και ξαναπέρνα για αρχή τη μαμά rom. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο επαναφέρει. Μου 'χει στρώσει 7άρι που είχε περασμένη rom από άλλο κινητό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι συνήθως αργεί, αλλά τουλάχιστον κάνει δουλειά. Κατέβασε το Mobile Upgrade S 4.3.9 Setup από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Κατέβασε το εργαλείο της Alcatel και ξαναπέρνα για αρχή τη μαμά rom. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο επαναφέρει. Μου 'χει στρώσει 7άρι που είχε περασμένη rom από άλλο κινητό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι συνήθως αργεί, αλλά τουλάχιστον κάνει δουλειά. Κατέβασε το Mobile Upgrade S 4.3.9 Setup από εδώ. το εκανα αυτο αλλα δεν το εντοπιζει το τηλ και τωρα βρηκα ενα βιντεο να φλασαρω την ρομ περιμενει λιγο να φορτισει γιατι δεν με αφηνει το πρόγραμμα αν σκαλωσω καπου θα ξαναστειλω edti:Ολα καλα αλλα δεν εχει ελληνικα κατεβασα την εκδοση modile upgrade 4.2.3 που εχει το επισημο της αλκατελ για το τηλ να κατεβασω το πακετο με ελληνικα και ολα τα αλλα και μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα οταν το συνδεω κλειστο και δεν προχωράει γιατι??ποιο παλια νομιζω το ειχα κανει και δουλεψε Edited September 27, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 το εκανα αυτο αλλα δεν το εντοπιζει το τηλ και τωρα βρηκα ενα βιντεο να φλασαρω την ρομ περιμενει λιγο να φορτισει γιατι δεν με αφηνει το πρόγραμμα αν σκαλωσω καπου θα ξαναστειλω edti:Ολα καλα αλλα δεν εχει ελληνικα κατεβασα την εκδοση modile upgrade 4.2.3 που εχει το επισημο της αλκατελ για το τηλ να κατεβασω το πακετο με ελληνικα και ολα τα αλλα και μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα οταν το συνδεω κλειστο και δεν προχωράει γιατι??ποιο παλια νομιζω το ειχα κανει και δουλεψε ρε μαγκιες δωστε λιγο βοηθεια βαλτε κανενα λινκ να κανουμε δουλεια φλασαρα την ρομ που βρηκα ενα βιντεο αλλα περα οτι δεν μπορω να συνδεθω με το παλιο προγραμμα δεν κανει καν αναβαθμησεις στο μαρκετ και ολο πεταει την συνδεση το τηλ ειναι αχριστο και δεν μπορω να κανω τιποτα βαλτε ενα χερακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Κατεβάζεις λάθος έκδοση εργαλείου της Alcatel, γι' αυτό δεν εντοπίζεται το κινητό σου. Σου έδωσα link για την 4.3.9 και μόνο μ' αυτήν θα κάνεις δουλειά. Οποιαδήποτε άλλη έκδοση απλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Κατεβάζεις λάθος έκδοση εργαλείου της Alcatel, γι' αυτό δεν εντοπίζεται το κινητό σου. Σου έδωσα link για την 4.3.9 και μόνο μ' αυτήν θα κάνεις δουλειά. Οποιαδήποτε άλλη έκδοση απλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σου. αυτο κατεβαζω αδερφε και τιποτα παταω εκει που γραφει 7041 και οταν το συνδεω βγαζει ενα μηνυμα οτι να ναι και δεν με αφηνει παλευω 3 μερες τωρα και ολο τα ιδια φλασαρετε η ρομ αλλα οταν το ανοιγω και το σεταρω και τα λοιπα το μαρκετ βγαζει οτι να ναι κολλαει λεει αποσυνδεση συνεχεια και καμια εφαρμογη δεν ενημερωνεται για το πακετο στα ελληνικα ουτε λογο και εχει πολλα προβληματα και ολα τα λινκ για την ρομ που ηταν στο νημα πλεον δεν υπαρχουν κα βρισκω απο εδω και απο κει εχω απελπιστει γιατι θυμαμαι παλιοτερα το ειχα κανει αι τωρα δεν μπορω να βγαλω ακρη αυτο εδω βγαζει http://i67.tinypic.com/fd7ps9.png Edited September 30, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ρε παιδιά έβαλα μία κάρτα μνήμης ολοκαίνουργια στο αλκατελ του αδερφού μου κ ενώ δούλευε μία χαρά, μετά από 2 μέρες έφαγε κόλλημα η κάρτα κ σκαλωσε κ το κινητό! Στην αρχή κολλάτε στην οθόνη που γράφει την μάρκα της συσκευής! Έκανα κ hard reset κ ότι άλλο βρήκα από πληροφορίες αλλά δεν άνοιγε με τίποτα ώσπου το έκανα φορμάτ κ από εκείνη την ώρα, δεν ανοίγει καθόλου πλέον! (Το φωτάκι για την φόρτιση δουλεύει κανονικά αν το βάλω στη πρίζα αλλά το κινητό ούτε ανάβει ούτε μπαίνει πλέον σε recovery mode) Υπάρχει περίπτωση να σώζεται το κινητό κ αν ναι, πως?! Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ρε παιδιά έβαλα μία κάρτα μνήμης ολοκαίνουργια στο αλκατελ του αδερφού μου κ ενώ δούλευε μία χαρά, μετά από 2 μέρες έφαγε κόλλημα η κάρτα κ σκαλωσε κ το κινητό! Στην αρχή κολλάτε στην οθόνη που γράφει την μάρκα της συσκευής! Έκανα κ hard reset κ ότι άλλο βρήκα από πληροφορίες αλλά δεν άνοιγε με τίποτα ώσπου το έκανα φορμάτ κ από εκείνη την ώρα, δεν ανοίγει καθόλου πλέον! (Το φωτάκι για την φόρτιση δουλεύει κανονικά αν το βάλω στη πρίζα αλλά το κινητό ούτε ανάβει ούτε μπαίνει πλέον σε recovery mode) Υπάρχει περίπτωση να σώζεται το κινητό κ αν ναι, πως?! Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μηπως χρειαζεται κανα φορματ @anosamos? για να λυθει το προβλημα? δες το λιγο.. εγω εχω το alcatel one touch pop c1 και ενω μου κανε αρχικως καποια κολληματακια του κανα φορματ με 15ε κ ησυχασα!! ψαξτο λιγακι ποτε δε ξερεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskavala Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Καλημερα σας ...καλο μηνα Εχω στην κατοχη μου ενα ALCATEL POP C7 7041D Kαι αναζητω λινκ να το κατεβασω.....μεχρι τωρα οτι κατεβασα απο needrοm δεν επεριεχουν ελληνικη...............ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσει κάποιος μια ρομ με Ελληκικά ή με το Ελληνικό pid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts