tzivanas Δημοσιεύτηκε November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2013 (edited) Alcatel One Touch POP C5 (5036 / 5036D) κυκλοφορεί ήδη στα 150€ περίπου http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/alcatel/alcatel-pop-c5.jpg Brand: Alcatel Manufacturer: TCL Corporation Release Date: October, 2013 Dimensions (width x height x depth): 67.9 x 131.5 x 11.5 millimetres (2.7 x 5.2 x 0.5 inches) Bounding Volume: 102.7 cubecentimetres Mass: 157 grams (battery included) Embedded Operating System: Google Android 4.2.2 CPU Clock: 1300 MHz CPU: MediaTek MT6572 Width of Machine Word: 32 bit CPU Core: 2x ARM Cortex-A7 Level 1 cache: 32KiB data cache / 32 KiB instruction cache Level 2 cache: 256 KiB Instruction Set: ARMv7 RAM type: LPDDR SDRAM , 266MHz RAM capacity: 512 MiB ROM type: Flash EEPROM ROM capacity: 1908 MiB ROM capacity in bytes: 2 GB (billion bytes) Display Color Depth: 24 bit/pixel (16777216 scales) Display Diagonal: 4.5 " (114.3 millimetres) Display Resolution: 480 x 854 (409920 pixels) Viewable Display Size: 2.2 " x 3.92 " (56 x 99.64 millimetres) Pixel density (dot pitch): 217.7 pixel/inch (0.11667 millimetre/pixel) Graphical Controller: ARM Mali-400 Audio Channel(s): stereo sound Microphone(s): mono sound Loudspeaker(s): mono sound Audio Output: 3.5mm plug Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS900 (B8), UMTS2100 (B1) Cellular Data Links: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA Cellular Antenna: Internal antenna Call Alert: 64 -chord melody (polyphonic) Vibrating Alert: Supported Speakerphone : Supported SAR (head) 1: 0.525 W/kg SAR (body) 1: 0.782 W/kg Dual Cellular Network Operation: Dual standby Secondary Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800 Secondary Cellular Antenna: Internal antenna Positioning Device: Multi-touch screen Primary Keyboard: Not supported Directional Pad: Not supported Scroll Wheel: Not supported Expansion Interfaces: microSD, microSDHC, TransFlash Supports High Capacity (SD 2.0/HC) memory cards with capacity of up to 32GB USB: USB 2.0 client, Full-Speed (12Mbit/s) USB Series Micro-B (Micro-USB) connector Bluetooth (802.15): Bluetooth 4.0, Internal antenna Wireless LAN/Wi-Fi (802.11): IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n Internal antenna Infrared Gate: Not supported Analog Radio: FM radio (87.5-108MHz) with RDS radio reciever Proprietary headset as antenna Digital Media Broadcast: Not supported Built-in GPS module: Supported GPS Protocol: NMEA 0183 GPS Antenna: Internal antenna Complementary GPS Services: Assisted GPS, Geotagging Built-in Digital Camera Sensor Type: CMOS sensor Resolution: 2560 x1920 pixels (4.92MP) Autofocus (AF): Supported Optical Zoom: 1 x Macro Mode: Supported Built-in Flash: mobile light (LED) Camcorder: 640x480 pixels , 30frame/sec Recordable Image Formats: JPG Recordable Video Formats: 3G2, MPEG4 Built-in Secondary Digital Camera Sensor Type: CMOS sensor Resolution: 640 x480 pixels (0.31MP) Camcorder: 640x480pixels , 30frame/sec Recordable Image Formats: JPG Recordable Video Formats: 3GP Battery Technology: Lithium-ion battery Battery Layout: removable Battery Capacity: 1800 mAh Built-in accelerometer: Supported Additional Features: capacitive touchscreen built-in digital compass HSPA+ 21Mbps HSUPA 5.76 DLNA Bluetooth stereo audio profile (A2DP AVRCP) HD Voice active noise cancellation light sensor proximity sensor HAC (M3) Wi-Fi Direct Edited November 25, 2013 by tzivanas προσθήκη τιμής Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δεν εχει άσχημα χαρακτηριστικά. . . Αν το πηρε κάποιος ας μας πει εντυπώσεις! :rolleyes: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ποιές οι διαφορές με το 5035D :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 To 5035; Ποιο είναι αυτο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shuriken2k8 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ελπίζω το μήνυμα μου να το δεί κάποιος και να βοηθήσει. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό αλλά στα android smartphones είμαι εντελώς καινούργιος. Αυτό που με απασχολεί είναι η "πρώτη" φόρτιση. Να αδειάσω την εργοστασιακή φόρτιση εντελώς και μετά να το βάλω πρίζα για κάμποσες ώρες; Ο πωλητής είπε για 8 ώρες εφ' όσον αδειάσω την μπαταρία απο την εργοστασιακή φόρτιση!!! Εμένα δεν μου φαίνεται οκ αυτό γιατί στο ίντερνετ λένε οτι όταν οι μπαταρίες που φοράνε τα smartphones πλέον ξεφορτίσουν εντελώς ή πέσουν κάτω απο 5% χαλάνε!!!!! Ας μου πεί κάποιος πως να "στρώσω" την μπαταρία ώστε να σιγουρευτώ οτι θα μου δίνει σωστή απόδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ελπίζω το μήνυμα μου να το δεί κάποιος και να βοηθήσει. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό αλλά στα android smartphones είμαι εντελώς καινούργιος. Αυτό που με απασχολεί είναι η "πρώτη" φόρτιση. Να αδειάσω την εργοστασιακή φόρτιση εντελώς και μετά να το βάλω πρίζα για κάμποσες ώρες; Ο πωλητής είπε για 8 ώρες εφ' όσον αδειάσω την μπαταρία απο την εργοστασιακή φόρτιση!!! Εμένα δεν μου φαίνεται οκ αυτό γιατί στο ίντερνετ λένε οτι όταν οι μπαταρίες που φοράνε τα smartphones πλέον ξεφορτίσουν εντελώς ή πέσουν κάτω απο 5% χαλάνε!!!!! Ας μου πεί κάποιος πως να "στρώσω" την μπαταρία ώστε να σιγουρευτώ οτι θα μου δίνει σωστή απόδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οταν λες πωλητη, απο που το πηρες?Οι μπαταριες που φορανε τα smartphones δεν θελουν 8 ωρες φορτιση την πρωτη φορα.Χρησιμοποιησε το και μολις παει το 10% περιπου,φορτισε το μεχρι το 100% (οσο παρει,2-3 ωρες οχι παραπανω).Αυτο επανελαβε το τις πρωτες 3-5 φορες και σιγα σιγα θα στρωσει η μπαταρια Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shuriken2k8 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αααα μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. Ο πωλητής είναι ο υπάλληλος στο κατάστημα της Wind στα Χανιά. Οκ λοιπόν δεν χρειάζεται 8 ώρες κλπ. πάλι καλά!!! Στο διαδίκτυο πολλοί λένε 15%. Άλλοι 5% (όχι παρακάτω όμως !!!). Γενικά δηλαδή εκεί γύρω 5 με 10% το κινητό μπαίνει για φόρτιση εώς ότου να φορτίσει πλήρως απ' οτι κατάλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αξίζει παιδιά; Κάποιος που το έχει ας πει γενικές εντυπώσεις. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι μόνο 2GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LilianaVess Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για τα χρήματα που το πήρα (119 από Media Markt) είναι τρομερό! Το μόνο πράγμα, που δεν μπορώ να βάλω costum recovery (δεν έχω βρει κάτι ακόμα) ώστε να βάλω CyanogenMod. Ούτε μπορώ να βρω κάπου το stock rom. Επίσης μετά από root και σβήσιμο σαβούρας έγινε ακόμα πιο βολικό και γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για τα χρήματα που το πήρα (119 από Media Markt) είναι τρομερό! Το μόνο πράγμα, που δεν μπορώ να βάλω costum recovery (δεν έχω βρει κάτι ακόμα) ώστε να βάλω CyanogenMod. Ούτε μπορώ να βρω κάπου το stock rom. Επίσης μετά από root και σβήσιμο σαβούρας έγινε ακόμα πιο βολικό και γρήγορο. Μπορείς να αναφέρεις τα θετικά και κάποια αρνητικά της συσκευής όπως εσύ τα βλέπεις για να έχω κάποια εικόνα καθώς σκέφτομαι να το πάρω μια και θα χρειαστώ ένα δίκαρτο για τις ανάγκες μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μπορείς να αναφέρεις τα θετικά και κάποια αρνητικά της συσκευής όπως εσύ τα βλέπεις για να έχω κάποια εικόνα ανάγκες μου; Κανείς που το έχει θα πει 2 λόγια για το συγκεκριμένο κινητό; Θετικά, αρνητικά, εντυπώσεις γενικές. Αξίζει να το πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathiou46 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Για τα χρήματα που το πήρα (119 από Media Markt) είναι τρομερό! Το μόνο πράγμα, που δεν μπορώ να βάλω costum recovery (δεν έχω βρει κάτι ακόμα) ώστε να βάλω CyanogenMod. Ούτε μπορώ να βρω κάπου το stock rom. Επίσης μετά από root και σβήσιμο σαβούρας έγινε ακόμα πιο βολικό και γρήγορο. Αν μπορείς πες πως το έκανες ροοτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Θα ηθελα να μου πει καποιος που το εχει εαν η συσκευη εχει ενσωματωμενο Φιλτρο Κλησεων οπως το ot 3040d που εχω και κανει καταπληκτικη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LilianaVess Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Για root ακολουθώντας της οδηγίες σε αυτό το link δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! http://theunlockr.com/2013/12/30/root-android-device-kingo-method/ Τώρα το κινητό λειτουργεί μια χαρά, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να γίνει root ώστε να φύγει όλο το bloatware. Από κει και πέρα, με κλασικές εφαρμογές δεν παρουσιάζει κανένα απολύτος πρόβλημα στην λειτουργεία του. Δεν κολλάει σε multitasking κλπ. Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα θα ήταν λίγο περισσότερο ram, αλλά μέχρι στιγμής από τη χρήση δεν είναι αναγκαίο. Επίσης είναι λίγο βαρή στην αίσθηση, καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι κρατάς κινητό και όχι αέρα. Αν κάποιον δεν το νοιάζει αυτό, τότε παραβλέπει την πρόταση αυτή. Ανάλυση οθόνης έχει άψογη, μπορείς να το κρατήσεις με το ένα χέρι χωρίς να έχεις προβλήματα στη λειτουργεία του, έχει αρκετά καλό ηχείο και κλασική κάμερα κινητών στα 8m πίσω. Ζωή μπαταρίας άψογη επίσης, με μουσική κανά 3ώρο την ημέρα και περίπου άλλο τόσο browsing + λοιπά έφτασε στο 13% μετά από 2 μέρες και κάτι. Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι πως δεν έχει βγει ακόμα offical ή έστω unoffical έκδοση για CyanogenMod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Για root ακολουθώντας της οδηγίες σε αυτό το link δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! http://theunlockr.com/2013/12/30/root-android-device-kingo-method/ Τώρα το κινητό λειτουργεί μια χαρά, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να γίνει root ώστε να φύγει όλο το bloatware. Από κει και πέρα, με κλασικές εφαρμογές δεν παρουσιάζει κανένα απολύτος πρόβλημα στην λειτουργεία του. Δεν κολλάει σε multitasking κλπ. Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα θα ήταν λίγο περισσότερο ram, αλλά μέχρι στιγμής από τη χρήση δεν είναι αναγκαίο. Επίσης είναι λίγο βαρή στην αίσθηση, καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι κρατάς κινητό και όχι αέρα. Αν κάποιον δεν το νοιάζει αυτό, τότε παραβλέπει την πρόταση αυτή. Ανάλυση οθόνης έχει άψογη, μπορείς να το κρατήσεις με το ένα χέρι χωρίς να έχεις προβλήματα στη λειτουργεία του, έχει αρκετά καλό ηχείο και κλασική κάμερα κινητών στα 8m πίσω. Ζωή μπαταρίας άψογη επίσης, με μουσική κανά 3ώρο την ημέρα και περίπου άλλο τόσο browsing + λοιπά έφτασε στο 13% μετά από 2 μέρες και κάτι. Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι πως δεν έχει βγει ακόμα offical ή έστω unoffical έκδοση για CyanogenMod Φιλε μου οκ το rootαρα ια χαρα,ποιες εφαρμογές να κλεισω λες?Πολυ κα το κντακι παρεπιπτοντως.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το μεταλικο γυρω γυρω αλλαζει ευκολα; Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vempire Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το αγορασα σημερα πο τα media markt στα 79 ευρο, ρο κινητο παει μια χαρα και για να το εχεις ως 2 συσκευη ειναι υπεροχο. Η αδερφη μου το πηρε για λιγο στα χερια της και ειπε οτι κολλαει, δεν κολλαει της λεω απλα παει πιο αργα. Εχει συνηθισει στο ΝΟΤΕ 3 και xperia Z που πανε και τα δυο τους σφαιρα λογικο ειναι να βλεπει πτωση ταχυτητας σε ενα διπυρηνο smartphone με 512 ram. Παντως για τα λεφτα του ειναι μια χαρα τουλαχιστον ετσι φαινεται, αν μου ξυνισει κατι στην πορια θα το αναφερω αν και δε νομιζω φαινεται καλο αν δεν το φορτωσουμε σαν το γαιδουρι πιστευω τα 2 χρονια θα τα βγαλει. Παράθεση Ericsson t10s, Nokia 3310, Nokia 6210, Nokia 3510i, sharp gx30i, Sony Ericsson k800i, Sony Ericsson x10 mini, Sony xperia sole, Samsung note 3 και η λιστα συνεχιζεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Έχει βρει κανένας καμία custom rom; Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_95 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλησπέρα! Σε alcatel one touch pop c5 (με custom rom android 4.2) φίλου γίνετε αυτό που φαίνεται στη συνημμένη φωτό. Το κάνει από όταν έβαλε τη συγκεκριμένη ρομ και σε διάφορα σημεία, όχι μόνο στο messenger. Γίνετε να διορθωθεί κρατώντας τη ρομ ή πρέπει να αλλάξει; Παράθεση --------------------------------------------------------------------------------- {Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elsaki_ Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 καλημέρα σας, αγοράσα χθες το συγκεκριμένο κινητό. και όταν το άνοιξα δεν εμφανίζεται το μενού παρά μόνο μία λευκή οθόνη....τί προτείνετε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rafae Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Καλησπέρα. Εχω το alcatel one touch pop c5 3 χρόνια. Εχει βγει καποια αναβάθμιση 4.5.4. αλλα οταν κανω λήψη λέει δεν μπορεί να την ανοιξει. Εχω και καποιο αλλο θεμα. Εκανα εγοστασιακες και πλέον δεν βγάζει την γραμμή επάνω στην οθόνη με την ωρα το wifi το δίκτυο της καρτας και δεν αλλάζει φόντο. Περα απο αυτα τα θέματα το κινητό λειτουργεί άψογα. Απλα δεν μπορώ να συνηθίσω έτσι όπως είναι Edited March 5, 2017 by Rafae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts