vamvakoulas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) ...πολύ γρήγορο σε όλα του,βέβαια το συγκρίνω με το παλιό μου s2... Βασικα με οτι και να το συγκρινεις το κινητο ειναι πυραυλος :grin: Σκεφτομε να το παρω,παιρνει τις ιδιες ρομ,ρουτ,κτλ,με το 9505,η διαφορετικα; Οχι, καμμια σχεση οπως ειπε κι ο παραπανω φιλος. Ειμαστε σε αναμονη για KK. Ακομα δεν το εχω ρουταρει μαλλον θα το κανω μολις βαλω και την ΚΚ Edited May 24, 2014 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 παιδια το πηρα και εγω απο phonegallery.gr black edition αλλα ειναι της T-MOBILE τελικα δεν εχει τα wallpaper του black edition το λιγοτερο ειναι αυτο τα βρηκα και τα εβαλα ολα τα αλλα ειναι μαυρα εννοο τα παρελκομενα του. τωρα απο μπαταρια βλεπω τρωει ποιο γρηγορα απο το i9505 ειναι λιγο ποιο γρηγορο και εχει την εκδοση 4.3. αυτα τα ολίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 παιδια το πηρα και εγω απο phonegallery.gr black edition αλλα ειναι της T-MOBILE τελικα δεν εχει τα wallpaper του black edition το λιγοτερο ειναι αυτο τα βρηκα και τα εβαλα ολα τα αλλα ειναι μαυρα εννοο τα παρελκομενα του. τωρα απο μπαταρια βλεπω τρωει ποιο γρηγορα απο το i9505 ειναι λιγο ποιο γρηγορο και εχει την εκδοση 4.3. αυτα τα ολίγα. καλοριζικο φιλε μου!!παραγγελια online το εκανες η πηγες και το πηρες απο εκει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 καλοριζικο φιλε μου!!παραγγελια online το εκανες η πηγες και το πηρες απο εκει? εκανα τηλεφωνικη παραγγελια και πηγα και το πηρα μετα απο μια ωρα απο εκει. δεν τα εχει εκει οπως μου ειπε απλα μετα απο 1 ωρα τα φερνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 το σκεφτομαι κι εγω, απ οτι καταλαβαινω ειναι ενα πιο μαζεμενο νοτε 3 η κανω λαθος; Θα ηθελα κατι πιο μαζεμενο. Απο θερμοκρασιες πως παει, ζεματαει; Ρωταω γιατι ενα "απλο" σ4 που ειχα παρει εκαιγε :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Δεν ειναι ενα μαζεμενο Note 3. Ειναι ενα S4 με επιδοσεις Νote 3 (ισως και S5, M8 κλπ) δλδ τουμπανο. Απο θερμοκρασιες οταν το ζοριζεις ανεβαζει παντως. Δεν καιει αλλα ανεβαινει αισθητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 του χρωστανε τα update στο i9506 ...μολις γινουν θα φυγουν η θερμοτητα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Σε ποια εκδοση εχει μεινει δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio123 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλησπέρα, ειμαι νέος κάτοχος σε android και θα ήθελα τα φώτα σας. Εχω ενα s4 οπου υπήρχε μια κάθετη στήλη με συντομεύσεις απο εφαρμογές στην αρχική οθόνη, κάτι ίσως πάτησα και δεν εμφανίζεται. Αν μπορεί κάποιος να μου πεί πώς θα την επαναφερω? Ακόμα μπορείτε να μου πείτε πώς θα μεταφέρω εφαρμογές απο την κύρια μνήμη στην sd card γιατι μου μεταφέρει μονο 30 mb απο το 1 gb? Ευχαριστώ εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πατα παρατεταμενα το δεξι αφης(back)....αν δε βγει κατεβασε με τα 2 δαχτυλα σου την "κουρτινα" και τσεκαρισε το "πολλα παραθυρα" Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio123 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ optostyle επανήλθε. Σχετικά με την κάρτα μνήμης sd μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς γιατί αποθηκεύει μονο ενα μέρος ? Δηλ κατεβάζω 1 gb μια εφαρμογή και μεταφέρει μόνο 30 mb γιατι? Nα σημειώσω ακόμη ότι το κινητο δεν έχει βγάλει ενημέρωση για την κιτ κατ και είναι ακόμη στην 4.3. Πρέπει να με προβληματίζει? Edited May 26, 2014 by georgio123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1304 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 κάτι που δεν με βόλεψε με το ι9506 είναι ότι επειδή έχει android 4.3 πρέπει να κατεβάσεις το kies 3. είχα κάνει από το παλιό μου S2 backup (ρυθμίσεις, σημειώσεις, επαφές κλπ) μέσω του kies και από το kies 3 δεν μπόρεσα να τα συγχρονίσω όλα όπως θα ήθελα. επίσης το kies 3 έχει λιγότερες επιλογές σε σχέση με το kies. Μία διαφορά είναι στην επεξεργασία των επαφών μέσα από το μενού του Kies. Πλέον στο kies 3 δεν υπάρχει. Γι αυτό προσοχή για να μην παιδεύεστε θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει στο μέλλον αλλά τώρα δεν με εξυπηρετεί σε κάποια που είχα συνηθίσει. http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τα kies ειναι απο τα πιο αχρηστα προγραμματα που υπαρχουν. Τα περισσοτερα που κανει μπορεις να τα κανεις πολυ πιο γρηγορα και απλα χωρις τα απιστευτα κρεμασματα του kies με πολλα αλλα προγραμματα-εφαρμογες που κυκλοφορουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1304 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τα kies ειναι απο τα πιο αχρηστα προγραμματα που υπαρχουν. Τα περισσοτερα που κανει μπορεις να τα κανεις πολυ πιο γρηγορα και απλα χωρις τα απιστευτα κρεμασματα του kies με πολλα αλλα προγραμματα-εφαρμογες που κυκλοφορουν. εμένα με βόλευε. είχε πολλές επιλογές και κουμπάκια. έχω δει πολύ χειρότερα από άλλες μάρκες, βλέπε lg. To θέμα είναι ότι έχει διαφορά το kies από το Kies 3. To τελευταίο έχει λιγότερες επιλογές και αυτό είναι περιορισμός. Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει όλα αυτά μαζί σε μία εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 λεω να το παρω ρε παιδια,αντι να παρω παλι το απλο s4,αξιζει πιστευω καθως δεν μου αρεσε κανενα απο τα φετινα μοντελα. η καμερα ειναι βελτιωμενη φανταζομαι,επισης θεμα εγγυησης δε νομιζω να τιθεται,σωστα? εχουν ακουστει προβληματα?με οθονη η κατι αλλο? knox? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις ασφαλη root εχοντας το τηλεφωνο εξαρχης με την 4.3 ? Γιατι με μια δοκιμη με kingoroot δεν εγινε κατι και απ΄οσο το ψαξα αυτα με την 4.3 δεν rootaρονται οπως τα πρωτα με την 4.2.2 Λεω να κανω μια δοκιμη οπως η παρακατω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529064 ( [ROOT][GUIDE]SGS4[i9506-E330s][DOWNLOAD][4.4.2 SUPPORT] απο xda ) αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην δουλεψει, και βασικα φοβαμαι μην δημιουργησω καποιο προβλημα. Θελει πρωτα να περασω CWM και μετα root. Το εχει κανει καποιος με ασφαλεια με 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις ασφαλη root εχοντας το τηλεφωνο εξαρχης με την 4.3 ? Γιατι με μια δοκιμη με kingoroot δεν εγινε κατι και απ΄οσο το ψαξα αυτα με την 4.3 δεν rootaρονται οπως τα πρωτα με την 4.2.2 Λεω να κανω μια δοκιμη οπως η παρακατω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529064 ( [ROOT][GUIDE]SGS4[i9506-E330s][DOWNLOAD][4.4.2 SUPPORT] απο xda ) αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην δουλεψει, και βασικα φοβαμαι μην δημιουργησω καποιο προβλημα. Θελει πρωτα να περασω CWM και μετα root. Το εχει κανει καποιος με ασφαλεια με 4.3 ? Μόνο από αυτό χάνεις την εγγύηση έπι τόπου σύν το ότι ούτως η άλλως δέν έχει ακόμα βρεθεί τρόπος να ρουτάρεις την 4.4.2 χωρίς να πέσει ο KNOX.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 τελικα το παραγγειλα απο kaizer,tmobile αλλα ελπιζω να μην ειναι φορτωμενο.unbranded δεν υπαρχει νομιζω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αλλο ενα καταπληκτικο τηλεφωνο που το χαντακωσε με το ****ΚΝΟΧ η samsung.....τεσπα το εχει συγκρινει κανεις με Νεξους 5ρι να μας πει πως τα παει? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μόνο από αυτό χάνεις την εγγύηση έπι τόπου σύν το ότι ούτως η άλλως δέν έχει ακόμα βρεθεί τρόπος να ρουτάρεις την 4.4.2 χωρίς να πέσει ο KNOX.:) Δεν με πολυαπασχολει η εγγυηση αφου το κιν ειναι απο Γερμανια απευθειας , χωρις αποδειξη (βεβαια ισχυει μεσω imei) και το πηρα και σε τιμη χωμα. Επισης αν ηταν να ειχε βγαλει προβλημα θεωρω πως θα το ειχε βγαλει. Στα του root τωρα, οποιος εχει την 4.2.2 το πιθανοτερο ειναι να μην εχει knox οποτε δεν θα εχει κανενα προβλημα. Η 4.3 δεν εχω ακομα διαπιστωσει αν rootαρετε χωρις να περασω μια rooted που εχω βρει. Αλλα θελω official. Και επισης 4.4.2 δυστυχως δεν υπαρχει ακομα official. Επισης οσον αφορα το root δεν μπορω να εχω συσκευη χωρις root, οι διαφημισεις , το titanium και ενα καρο ακομα εφαρμογες αλλα και η ολικη αφαιρεση του bloatware σε κανουν να μην μπορεις να το αποφυγεις. Αλλα εαν εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα και χανεις την εγγυηση εκει βρισκεσαι σε διλλημα. Αν και γενικα δεν νομιζω πως χαλαει ευκολα ενα τετοιο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) εμενα παλι με ενδιαφερει να εχει εγγυηση ευρωπαικη η μαλλον στην χωρα μας αν και το φοβαμαι καθως επισιμη εισαγωγη δεν εχει γινει. edit. σε επικοινωνια μολις τωρα με την samsung hellas με ενημερωσαν οτι το καλυπτουν απο θεμα εγγυησης οχι ομως αντικατασταση. Edited May 30, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Anyway απο χτες το βραδυ το κινητο ειναι root ( 5 λεπτα υποθεση με τον οδηγο που παρεθεσα απο xda ). Κατα πασα πιθανοτητα τερμα η εγγυηση ( που ποτε δεν θα μαθω αν ισχυε χωρις αποδειξη και συσκευη εκτος ελλαδας ) αλλα επιτελους μπορω πλεον να κανω οτι θελω :D Αντε τωρα να βγει και η ΚΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Anyway απο χτες το βραδυ το κινητο ειναι root ( 5 λεπτα υποθεση με τον οδηγο που παρεθεσα απο xda ). Κατα πασα πιθανοτητα τερμα η εγγυηση ( που ποτε δεν θα μαθω αν ισχυε χωρις αποδειξη και συσκευη εκτος ελλαδας ) αλλα επιτελους μπορω πλεον να κανω οτι θελω :D Αντε τωρα να βγει και η ΚΚ. Συγνωμη για το εκτος θεματος αλλα μηπως εχει βει κανεις κανενα bumper η θηκη που να καναι στο τηλεφωνο μας κυριωςbumper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 εχεις πμ για να μην χαλαμε το topic ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηθελα να σου στειλω πμ αλλα δεν τα εχεις ενεργοποιησει, Εχω εγω αυτο εδω καινουριο στο κουτι φιλε μου αν το θελεις μου λες δε θα το χρησιμοποιησω. http://www.multirama.gr/prod/tilefonia/aksesoyar-kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s4-samsung-protective-hard-cover-ef-ef-pi950bnegww-mple/prod4183289pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θέλω να παραγγείλω το i9506 αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι branded συσκευές. Το i9506 κυκλοφορεί μόνο branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts