Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9506)

fits13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

antutu score 35000:blink::hypno: (αν και νομιζω κλεβει λιγο η samsung)

Γενικα ειναι υπερβολικα γρηγορο σε ολα, δε σκαλωνει πουθενα. Θα το δουλεψω λιγες μερες και οταν βγει η kitkat (αμην και ποτε εχει ηδη καθυστερησει) φουλ για φλασαρισμα και root ( ειδικα το root που ειδα στο xda ειναι 5 λεπτα δουλεια).

Για το φιλο που δε μπορει να αλλαξει τη γλωσσα, πρεπει να παει στις ρυθμισεις πληκτρολογιου και να κατεβασει το ελληνικο πακετο. Και μετα να επιλεξει ελληνικα και αγγλικα τα οποια θα αλλαζουν με swipe στο space.

Edited by vamvakoulas

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητο μεχρι προτινος δουλευε κανονικα με τις δυο γλωσσες...Στις ρυθμισεις στις γλωσσες εισαγωγης υπαρχουν τα αγγλικα και τα ελληνικα...

antutu score 35000:blink::hypno: (αν και νομιζω κλεβει λιγο η samsung)

Γενικα ειναι υπερβολικα γρηγορο σε ολα, δε σκαλωνει πουθενα. Θα το δουλεψω λιγες μερες και οταν βγει η kitkat (αμην και ποτε εχει ηδη καθυστερησει) φουλ για φλασαρισμα και root ( ειδικα το root που ειδα στο xda ειναι 5 λεπτα δουλεια).

Για το φιλο που δε μπορει να αλλαξει τη γλωσσα, πρεπει να παει στις ρυθμισεις πληκτρολογιου και να κατεβασει το ελληνικο πακετο. Και μετα να επιλεξει ελληνικα και αγγλικα τα οποια θα αλλαζουν με swipe στο space.

λοιπον ακου την γνωμη μου..root μην κανεις ακομα στο i9506..το τηλ..δεν εχει προβλημα!!!η 4.4 καθυστερει λιγο αλλα θα ερθει παρα πολυ συντομα,μονο στην κορεατικη εκδοση την δινουν παρα πολυ γρηγορα..καθισε να χαρεις το τηλεφωνο σου...

I Want To Believe

Ναι μια χαρα παει απλα το root το θελω για να αφαιρεσω δια παντως το bloatware (οχι βεβαια πως υπαρχει προβλημα εξαλλου τα εχω πλεον ολα ανενεργα) απλα καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιω θελουν root. Πχ adware,titanium back up κλπ κλπ.ν εφαρμογες π

Δε μπορω να ανοιγω εφαρμογες και να βλεπω διαφημισεις τρελενομαι:lol:

Anyway, μια χαρα ειναι και ετσι το τηλ εννοειται, ας περιμενω την kitkat (βασικα ενας απο τους σοβαρους λογους που την θελω ειναι για να βαλω την καμερα της google) και μετα βλεπουμε.

καλοριζικο φιλε μου.εχεις branded...το σκεφτομαι και εγω να το παρω.κατοχος lg g2 και s4 i9500 octacore..και δεν μου φτανουν..τρελος ερωτας με την samsung..αφου οταν πηρα το lg g2 λεω θα το αφησω το i9500 αλλα με τραβαει ακομα ..πες μας λιγο εντυπωσεις σε σχεση με το i9505?antutu score?εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια?

oriste file mou ena apotelesma !! to exw 5 meres to kinito , eixa g2 prin , genika sou afinei mia kaluteri esthisi to samsoung

oriste file mou ena apotelesma !! to exw 5 meres to kinito , eixa g2 prin , genika sou afinei mia kaluteri esthisi to samsoung

37000 σχεδον..πω πω!!!εχει καλυτερη αισθηση το s4 απο το g2!!και στο multitouch ανταποκρινεται ποιο γρηγορα!!!ποιας χωρας ειναι το δικο σου?sweden ,nordic countries,η καποιου παροχου(branded)???

I Want To Believe

ειναι της orange αλλα εχω βαλει το firmware απο nordic countries και ειναι μια χαρα άψογο σε ολα , χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

να και ενα σημερινό

Edited by nemosgr

καλο το antutu αλλα εχω πλεον δε το θεωρω πανακεια, πολλες φορες δειχνει οτι να ναι! Πχ εμενα μου εβγαλε (μια φορα που το εκανα) 35000, στο φιλο memos βγαζει 37. Αμα το ξανακανω παιζει να βγαλει και μενα τοσο, δεν ειναι ιδαιτερα stable και το βλεπω σε καμμια 50αρια συσκευες που εχω τεσταρει. Ομως τα μεγαλα νουμερα σιγουρα σημαινουν τρελες ταχυτητες σε ολα. Το τηλ πραγματικα παει σφαιρα κυριολεκτικα.:)

το antutu ειναι μια συνηθεια που δεν κοβεται..τρεχει τους επεξεργαστες στο maximum και μπορει να καψει τον επεξεργαστη καμια φορα!!!καλο ειναι να αποφευγετε!!!τωρα που περασες την nordic countries εξαφανιστηκαν ολα αυτα τα blotware που ειχε απο t mobile?δηλ στο phone info φαινεται οτι ειναι τις t mobile?
I Want To Believe

δεν έχει τίποτα , ανοίγει κανονικά με το σήμα της samsung δεν έχει κανένα λογότυπο και καμιά εφαρμογή !! ενώ πριν είχε μερικές της orange !!!

Το κινητο μεχρι προτινος δουλευε κανονικα με τις δυο γλωσσες...Στις ρυθμισεις στις γλωσσες εισαγωγης υπαρχουν τα αγγλικα και τα ελληνικα...

Είχα αυτό το πρόβλημα όταν ενεργοποίησα το auto hibernate στο Greenify για unrooted συσκευές. ( Δημιούργησε ένα service στα accessibility options που είχε αυτή την παρενέργεια)

επειδή από τις 6/5 προσπαθώ να το πάρω από skroutz-ομάγαζα θα σας πω, ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Πριν στείλεις την παραγγελία σε διαβεβαιώνουν (γραπτά) ότι θα το έχουν σε λίγες μέρες, στέλνεις την παραγγελία και μετά συνήθως σου στέλνουν μήνυμα ότι δεν υπάρχει στον προμηθευτή τους και αν θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία ή να περιμένεις όταν γίνει διαθέσιμο(αόριστα). Δεν θα σου πουν ότι ξέρεις δεν μπορούμε να σου το φέρουμε σ' αυτή την τιμή, κάναμε λάθος. Κάτι...! Μου έχει τύχει. Εσύ θεωρείς ότι έχεις κλειδώσει και την τιμή, ότι είναι συμφέρουσα και ελπίζεις. Το ακύρωσα φυσικά, δεν χρειάζεται να πούμε για καταστήματα επώνυμα, δεν υπάρχει λόγος. Τώρα υποτίθεται, ότι έχω στείλει παραγγελία για την προσφορά των 340€. Άντε να δούμε, εκ των υστέρων ούτε αυτοί το έχουν ετοιμοπαράδοτο και περιμένουν μέσα στη βδομάδα; Τους δίνω κι αυτούς λίγες μέρες προθεσμία, λόγω καλής θέλησης.

Θεωρώ ότι τα καταστήματα αυτά προσπαθούν να διαμορφώσουν τιμή για το συγκεκριμένο προϊόν! Παράδειγμα από τα 328€ φτάσαμε στα 375+ €. Βάζουν τιμές κράχτες για να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Δεν ξέρω. Για το ένα κατάστημα που αναφέρω παραπάνω είναι σίγουρος. 3 φορές ανέβασε την τιμή (355,361, 375+ €). Γι' αυτό προσοχή. Ζητώ συγνώμη για το of topic.

ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Ι9506 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ''ESC POCKET GUIDELINES'' THN ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ PLAY STORE.ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ(ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ.(ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ Ι9505).

Υ.Γ:SORRY ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ(ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM)

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by m7ixalis

Μετα από 5 χρόνια αγόρασα καινούριο κινητό το s4 i9506 (εως τώρα είχα-έχω το samsung OMNIA HD i8910), καταρχήν έκανα πάνω από ένα μήνα για να το βρω και να το πάρω σε καλή τιμή περνώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία με τον giannis1304 που γράφει πιο πάνω. Με λίγα λόγια το έβλεπα σε κάτι σούπερ τιμές απο 330€!!!! στο σκρούτζ ή στο bestprice έκανα την παραγγελία και μετα μέλεγαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο, όταν τελικά υπήρχε η τιμή του ήταν αρκετά (για μένα) πιο πάνω π.χ. στα 380-390€. Τελικά αυτή την Τρίτη παρήγειλα τηλεφωνικώς όχι ένα αλλά 2 (το δεύτερο για ένα φίλο μου) i9506 απο το galaxystore στα 345€ (+8€ μεταφορικά και για τα 2) το καθένα και τα παρέλαβα και τα 2 χθές. Σήμερα μετα απο μόλις 3 μέρες ανέβασαν την τιμή στα 370€.

Όσον αφορά το κινητό απο πλεύράς επιδόσεων πετάει κυριολεκτικά στο αντουντου 4 έκανα 36926, στο σερφάρισμα, στο κλείδωμα δορυφόρου, και σε download speed έιναι απλά ΚΟΡΥΦΗ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν έχει κανένα logo ή firmware απο orange ξεκινάει και ανοίγει όπως ακριβώς και ένα ελληνικο s4, έχει 4.3 και για την ώρα δεν παίρνει αναβάθμιση σε 4.4, ελπίζω στο μέλον αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Το μόνο μειονέκτημα για την ώρα που του έχω βρεί η μπαταρία τα φτύνει αρκετα γρήγορα αν κατεβάζεις πράγματα συχνα και σερφάρεις αρκετα. Περισσότερα προσεχώς...

Μετα από 5 χρόνια αγόρασα καινούριο κινητό το s4 i9506 (εως τώρα είχα-έχω το samsung OMNIA HD i8910), καταρχήν έκανα πάνω από ένα μήνα για να το βρω και να το πάρω σε καλή τιμή περνώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία με τον giannis1304 που γράφει πιο πάνω. Με λίγα λόγια το έβλεπα σε κάτι σούπερ τιμές απο 330€!!!! στο σκρούτζ ή στο bestprice έκανα την παραγγελία και μετα μέλεγαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο, όταν τελικά υπήρχε η τιμή του ήταν αρκετά (για μένα) πιο πάνω π.χ. στα 380-390€. Τελικά αυτή την Τρίτη παρήγειλα τηλεφωνικώς όχι ένα αλλά 2 (το δεύτερο για ένα φίλο μου) i9506 απο το galaxystore στα 345€ (+8€ μεταφορικά και για τα 2) το καθένα και τα παρέλαβα και τα 2 χθές. Σήμερα μετα απο μόλις 3 μέρες ανέβασαν την τιμή στα 370€.

Όσον αφορά το κινητό απο πλεύράς επιδόσεων πετάει κυριολεκτικά στο αντουντου 4 έκανα 36926, στο σερφάρισμα, στο κλείδωμα δορυφόρου, και σε download speed έιναι απλά ΚΟΡΥΦΗ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν έχει κανένα logo ή firmware απο orange ξεκινάει και ανοίγει όπως ακριβώς και ένα ελληνικο s4, έχει 4.3 και για την ώρα δεν παίρνει αναβάθμιση σε 4.4, ελπίζω στο μέλον αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Το μόνο μειονέκτημα για την ώρα που του έχω βρεί η μπαταρία τα φτύνει αρκετα γρήγορα αν κατεβάζεις πράγματα συχνα και σερφάρεις αρκετα. Περισσότερα προσεχώς...

οντως το καλυτερο τηλ που υπαρχει αυτην την στιγμη..ποιας χωρας ειναι?τα update καθυστερουν λιγο αλλα δεν ειναι προβλημα θα τα δωσουν..το φλελταρω και εγω!!!

I Want To Believe

οντως το καλυτερο τηλ που υπαρχει αυτην την στιγμη..ποιας χωρας ειναι?τα update καθυστερουν λιγο αλλα δεν ειναι προβλημα θα τα δωσουν..το φλελταρω και εγω!!!

Ο φιλος που πηρε τα δυο σε τι χρωμα τα πηρε και δεν εχουν λογοτυπο orange απο το συγκεκριμενο μαγαζι ?Συγνωμη φιλε ernesto 1983.Αναφερομουν στον φιλο stealth 1379.Ως αφορα την τιμη των 345 την κρατησαν μονο 16 ωρες.

Edited by niknano

Ο φιλος που πηρε τα δυο σε τι χρωμα τα πηρε και δεν εχουν λογοτυπο orange απο το συγκεκριμενο μαγαζι ?

orange (branded)νομιζω το γραφουν το κουτακι απε ξω? ας μας πει καποιος αν ξερει......

I Want To Believe

Τα 2 που πήρα εγώ είναι σε μαύρο χρώμα σαν ανθρακονημα όμως μαυρο, δεν ξέρω από ποια χώρα είναι με το που το άνοιξα έβαλα τα ελληνικά και τέλος, δεν γράφει πουθενά τη λέξη Orange, ούτε στο κουτί ούτε στα μενού στο κινητό ούτε πουθενά.

οντως το καλυτερο τηλ που υπαρχει αυτην την στιγμη..

Νταξει μην υπερβαλουμε, ειναι απιστευτο τηλ αλλα οχι και το καλυτερο. :happy:

Μπορει μεν στο antutu -ξανατεσταρα και χτες- να το βγαζει πρωτο απ'ολα και απο Μ8 και απο S5 αλλα δεν ισχυει αφου ο SP801 ειναι ισχυροτερος απο τον 800.

Νταξει μην υπερβαλουμε, ειναι απιστευτο τηλ αλλα οχι και το καλυτερο. :happy:

Μπορει μεν στο antutu -ξανατεσταρα και χτες- να το βγαζει πρωτο απ'ολα και απο Μ8 και απο S5 αλλα δεν ισχυει αφου ο SP801 ειναι ισχυροτερος απο τον 800.

Ας τον άνθρωπο να χαρεί βρε ;) Είναι το καλύτερο στα λεφτά του ;)

Ας τον άνθρωπο να χαρεί βρε ;) Είναι το καλύτερο στα λεφτά του ;)

αυτο ακριβως!!!

I Want To Believe

το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι, από την προσφορά των 340 ευρώ(+3€μεταφορικά +3€ αντικαταβολή). Το κουτί του προδίδει ότι είναι branded όπως λέτε, της orange, χωρίς όμως να εμφανίζεται πουθενά κατά την έναρξη. Προέλευσης;Γαλλικό. Στο κουτί του αναφέρεται ως s4 advance. πολύ γρήγορο σε όλα του,βέβαια το συγκρίνω με το παλιό μου s2. Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση. όσο ανεβαίνουν οι τιμές των ι9505 και ι9506 τόσο θεωρώ ότι έκανα την σωστή επιλογή. από τα 2 giga ram, διαθέσιμα μόνο τα 1,81gb. Από 5/5 αν θυμάμαι καλά, μέσω του Γολγοθά που σας περιέγραψα το παρέλαβα σήμερα. Ας είναι :)

Σκεφτομε να το παρω,παιρνει τις ιδιες ρομ,ρουτ,κτλ,με το 9505,η διαφορετικα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Σκεφτομε να το παρω,παιρνει τις ιδιες ρομ,ρουτ,κτλ,με το 9505,η διαφορετικα;

Όχι δεν παίρνει τις ίδιες rom με το 9505. Υπομονή...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9506)