blackdog812 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα σε ολα τα παιδια στο φορουμ, ειμαι νεος στο site & στο forum και φιλοδοξος ιδιοκτητης ενος galaxy S4.. εχω καταληξει να παρω το I9505 Black Edition.. εχω διαβασει πολλα απο τα ποστς σας γιατι παρακολουθω τα threads για το S4. Αν ειχατε την καλοσυνη, θα ηθελα τα φωτα σας στο εξης, μιας και δεν εχω απο καπου αλλου πιο εγκυρη πληροφορηση. Αν και εχω καταληξει στην επιλογη για την αγορα μου, προσφατα ειδα το νεο μοντελο Ι9506 με τις αναβαθμισμενες λειτουργιες και με εβαλε σε σκεψη για την αγορα του. Επικοινωνησα με καποια σκρουτζομαγαζα τα οποια ομως προμηθευονται το Ι9506 branded απο orange πολυ ελκυστικη τιμη. Υπαρχει καποιο θεμα με αυτο, επηρεαζει τη λειτουργια του ή εχει φυτεμενες εφαρμογες της orange? εχει αναφερθει το θεμα πιο πανω, αλλα δεν υπαρχει καποια συνεχεια με εντυπωσεις.. το θεμα ειναι οτι δινονται στην ιδια τιμη, οποτε αν καποιος εχει να με συμβουλεψει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως! Οτι παραπανω μαθαινω θα με βοηθησει! Χιλια ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα σε ολα τα παιδια στο φορουμ, ειμαι νεος στο site & στο forum και φιλοδοξος ιδιοκτητης ενος galaxy S4.. εχω καταληξει να παρω το I9505 Black Edition.. εχω διαβασει πολλα απο τα ποστς σας γιατι παρακολουθω τα threads για το S4. Αν ειχατε την καλοσυνη, θα ηθελα τα φωτα σας στο εξης, μιας και δεν εχω απο καπου αλλου πιο εγκυρη πληροφορηση. Αν και εχω καταληξει στην επιλογη για την αγορα μου, προσφατα ειδα το νεο μοντελο Ι9506 με τις αναβαθμισμενες λειτουργιες και με εβαλε σε σκεψη για την αγορα του. Επικοινωνησα με καποια σκρουτζομαγαζα τα οποια ομως προμηθευονται το Ι9506 branded απο orange πολυ ελκυστικη τιμη. Υπαρχει καποιο θεμα με αυτο, επηρεαζει τη λειτουργια του ή εχει φυτεμενες εφαρμογες της orange? εχει αναφερθει το θεμα πιο πανω, αλλα δεν υπαρχει καποια συνεχεια με εντυπωσεις.. το θεμα ειναι οτι δινονται στην ιδια τιμη, οποτε αν καποιος εχει να με συμβουλεψει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως! Οτι παραπανω μαθαινω θα με βοηθησει! Χιλια ευχαριστω:) Εξαρτάται από εσένα και το πόσο "ψείρας" είσαι... Η Orange συσκευή θα έχει μέσα κάποιες εφαρμογές του παρόχου (Orange), κατά την εκκίνηση θα βγάζει το λογότυπο της Orange και η ROM της θα είναι branded της Orange κι έτσι θα παίρνει αναβαθμίσεις σε διαφορετικούς χρόνους από τις κανονικές (unbranded) ROMs. Κατά τ' άλλα η συσκευή λογικά θα είναι ίδια με την unbranded. Εγώ δεν θα την αγόραζα και 200 € να μου την έδιναν. Εσένα όμως μπορεί να μη σε χαλάνε όλα τα παραπάνω οπότε είναι πολύ καλή αγορά για σένα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdog812 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ευχαριστω πολυ Κωστα, η αληθεια ειναι οτι ειμαι ψειρας & με ενοχλει αν κατι δεν ειναι "καθαρο" ή οπως το θελω, οπως και να χει ομως η τιμη ειναι και ενα θεμα. Παρολ'αυτά, αν περασεις αλλη ROM (root) δεν φευγει η ROM της Orange? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ευχαριστω πολυ Κωστα, η αληθεια ειναι οτι ειμαι ψειρας & με ενοχλει αν κατι δεν ειναι "καθαρο" ή οπως το θελω, οπως και να χει ομως η τιμη ειναι και ενα θεμα. Παρολ'αυτά, αν περασεις αλλη ROM (root) δεν φευγει η ROM της Orange? Φεύγει ,αν περάσεις άλλο firmware (δεν χρειαζεται root) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdog812 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Σ'ευχαριστω και σενα Μιχαλη! Η αλλαγη firmware δεν επηρεαζει την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Σ'ευχαριστω και σενα Μιχαλη! Η αλλαγη firmware δεν επηρεαζει την εγγυηση? Δυστυχώς την επηρεάζει... Κάτι ακούγεται για μια επερχόμενη λύση στο θέμα αυτό, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε με σιγουριά. Αν είσαι ψείρας όπως λες, η γνώμη μου είναι να πας στο GT-I9505 (το συμβατικό) ή να δώσεις τα έξτρα 150 € να πάρεις το GT-I9506 unbranded. Και να προσέξεις πολύ από εκεί που θα πάρεις ό,τι πάρεις γιατί κυκλοφορούν πολλά πειραγμένα που τα πουλάνε για καινούρια (την έχω πατήσει εγώ, μπες στο thread της διαθεσιμότητας και στην off-topic έκδοσή του για τις λεπτομέρειες). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Σ'ευχαριστω και σενα Μιχαλη! Η αλλαγη firmware δεν επηρεαζει την εγγυηση? Σύμφωνα με την samsung περνώντας firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου ακυρώνετε η εγγύηση ,χωρίς αυτο να ισχύει πάντα . Ευτυχώς το firmware (Orange) της συσκευής που θελεις να πάρεις ειναι single csc και βάζοντας το ξανά η εγγύηση ισχύει και πάλι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τι εννοείς single csc? Δηλαδή αν φλασαρουμε ρομ αλλης χωρας αλλα αργότερα του ξαναπερναμε τη κανονική της χωρας που προοριζόταν το κινητο , παυει να ισχει η εγγύηση? Sorry για το off topic Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τι εννοείς single csc? Δηλαδή αν φλασαρουμε ρομ αλλης χωρας αλλα αργότερα του ξαναπερναμε τη κανονική της χωρας που προοριζόταν το κινητο , παυει να ισχει η εγγύηση? Sorry για το off topic ισχυει η εγγυηση κανονικα..οταν ξαναπερασεις την δικη του(orange)france!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1304 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 αυτή την αγγελία στο skroutz στα 329 με το λογότυπο της orange, την Δευτέρα που μας πέρασε την κατέβασαν. Ήταν πολύ καλή προσφορά και δεν την πρόλαβα. Πρόλαβα όμως την προσφορά από το επόμενο skroutzομάγαζο (κατάστημα με έδρα το Κιλκίς, να μην θεωρηθεί ότι κάνω και διαφήμιση) στα 355 ευρώ! Μου είπε ότι από βδομάδα παραλαμβάνουν και ότι είναι ευρωπαϊκό. Μέχρι την άλλη βδομάδα θέλω να πιστεύω ότι θα παραλάβω την παραγγελία. Και αυτή η αγγελία όμως την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου κατέβηκε από το skroutz (υπάρχει όμως με μικρή διαφορά στην τιμή στην σελίδα του καταστήματος)! Γιατί να κατέβει μία αγγελία από την στιγμή που δεν υπήρχε στοκ ώστε να τελειώσει; Πλέον στο skroutz υπάρχει μόνο μία αγγελία στα 475 ευρώ. Θεωρώ την τιμή των 355 ευρώ πολύ καλή, όταν στα 328 βρίσκει κανείς το ι9505. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες... αν και εφόσον το παραλάβω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 φιλε μου περιμενουμε εντυπωσεις..ειμαστε πολλοι οι ενδιαφερομενοι!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasgrg Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά.επειδη ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για το i9506,το έχει κανένας για να μου πει εντυπώσεις;δηλαδή αν ισχύει η εγγύηση αν το πάρει απο skroutzομαγαζο και αν παίρνει αναβάθμιση σε kitkat γιατι το i9505 έχει πάρει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά.επειδη ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για το i9506,το έχει κανένας για να μου πει εντυπώσεις;δηλαδή αν ισχύει η εγγύηση αν το πάρει απο skroutzομαγαζο και αν παίρνει αναβάθμιση σε kitkat γιατι το i9505 έχει πάρει ήδη. Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε αναγνωρισμένο Service της Samsung στην Ελλάδα. Όσον αφορά την αναβάθμιση σε kitkat χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου υποθέτω πως ναι μιας και πρόκειται για "νέο" μοντέλο. Για τις εντυπώσεις καλύτερα να σου απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Γράφω και πιο πριν οτι το έχω και έχω ρωτήσει σε επίσημο σερβις και ισχυει κανονικα η εγγύηση. Τωρα σαν συσκευή ειναι πολύ καλη αλλα ακομα δεν εχει βγει η 4.4.2 κιτκατ. Το κακό ειναι οτι εχει και περιορισμενη υποστήριξη σε roms. Η αλήθεια ειναι οτι περιμένω περισσοτερα απο xda... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 καλησπέρα! Καλό το κινητό όσο το ειχα, όμως έφτασε η ωρα του αποχαιρετισμού! Πως θα τα καταφερω να βγάλω τα τραγουδια που του ειχα βαλει παλιά και να μουν στο Χperia Z2 που αγόρασα;; τα έχω παιξει και τρόπο δεν βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλησπέρα! Καλό το κινητό όσο το ειχα, όμως έφτασε η ωρα του αποχαιρετισμού! Πως θα τα καταφερω να βγάλω τα τραγουδια που του ειχα βαλει παλιά και να μουν στο Χperia Z2 που αγόρασα;; τα έχω παιξει και τρόπο δεν βρισκω Το συνδεεις στο pc>cut> paste ώπου θές και σε βολεύει και μετά συνδέεεις το Ζ2 και ξανά τα ίδια.Απλό?:p Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 απλότατο ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Σύμφωνα με την samsung περνώντας firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου ακυρώνετε η εγγύηση ,χωρίς αυτο να ισχύει πάντα . Ευτυχώς το firmware (Orange) της συσκευής που θελεις να πάρεις ειναι single csc και βάζοντας το ξανά η εγγύηση ισχύει και πάλι . FILE MIXALI MPOREIS NA MOU PEIS POS NA VRW TA FIRMWARE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 FILE MIXALI MPOREIS NA MOU PEIS POS NA VRW TA FIRMWARE? http://www.sammobile.com/firmwares/1/ κανε μια εγγραφη στο sammobile με τα στοιχεια σου και κατεβασε το filmware που ειναι για το κινητο σου!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδια εχει το συγκεκριμενο κινητο στο cityshop μονο 340 ευρω.Οποιος ενδιαφερεται.. :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδια εχει το συγκεκριμενο κινητο στο cityshop μονο 340 ευρω.Οποιος ενδιαφερεται.. :happy::happy: Αν το παρω απο κει εγγυηση θα εχω; το λεω γιατι ουδεποτε το εφερε ελληνικο καταστημα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αν το παρω απο κει εγγυηση θα εχω; το λεω γιατι ουδεποτε το εφερε ελληνικο καταστημα. Οπως εχουν αναφερει και παιδια σε προηγουμενα σχολια, απο τη στιγμη που εισαγεται κανονικα στην ευρωπη θα εχεις εγγυηση και στην ελλαδα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Κατοχος κι εγω αυτης της συσκευης, εχει αισθητες διαφορες σε επιδοσεις απο το 9505 που ειχα περσι. Το εχω σε black mist (αφου δεν υπαρχει black edition, ομως το μεταμορφωσα αλλαζοντας το καπακι στο πρωτο λεπτο :D ). Μου εκανε εντυπωση που σε benchmarks ξεπερναει ακομα και το note3 και ερχεται περιπου στα ισα με htc M8 και S5. Το μονο κακο ειναι πως οταν ανοιγει πεταει για 0,5 sec το λογοτυπο της Tmobile αφου το πηρα απο Γερμανια αλλα μικρο το κακο αφου θα το flashαρω το προσεχεις διαστημα. Το κουτι δεν ειχε τιποτα απεξω που να δειχνει branded ομως τελικα προφανως ηταν, ειχε και 4-5 εξτρα εφαρμογες (οπως ebay,amazon κλπ) της οποιες τις εσβησα απευθειας. Βασικα περιμενω την official kitkat να την περασω μολις βγει κατευθειαν και να το rootαρω κιολας. Δεν το rootαρω ακομα αφου ουτως ή αλλως θα περασω την official 4.4.2 οταν βγει, κι επισης θελω να το τεσταρω λιγο καιρο μην βγαλει κανενα προβλημα και μετα προκυψει θεμα εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 καλοριζικο φιλε μου.εχεις branded...το σκεφτομαι και εγω να το παρω.κατοχος lg g2 και s4 i9500 octacore..και δεν μου φτανουν..τρελος ερωτας με την samsung..αφου οταν πηρα το lg g2 λεω θα το αφησω το i9500 αλλα με τραβαει ακομα ..πες μας λιγο εντυπωσεις σε σχεση με το i9505?antutu score?εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ρε παιδες σε ενας φιλος δεν μπορει να αλλαξει τη γλωσσα στο πληκτρολογιο με το space τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts