Jump to content

blackdog812

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackdog812

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 8

blackdog812's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Έχω επικοινωνήσει με τον πάροχο ο οποίος δεν βρίσκει κάποιο θέμα στο δίκτυο και εφόσον έχω τις ρυθμίσεις που πρέπει στα ΑΡΝ. Το θέμα είναι οτι η ίδια κάρτα sim δουλέυει με 4g mobile data σε άλλο κινητό, μόνο στο S7 δεν πιάνει καθόλου δεδομένα. Αν το αλλάξω στο 3G τότε δουλεύουν κανονικά. Εαν κάνω ένα hard reset λέτε να φτιάξει;
  2. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι και γώ κάτοχος S7 Edge, μετά από πρόσφατη αναβάθμιση από S4 LTE, το οποίο κράτησα χρόνια. Η συσκευή δούλευε μια χαρά μέχρι που συνειδητοποίησα ότι για κάποιο λόγο τα mobile data δεν λειτουργούν. Όταν το έχω στην επιλογή 4G το κινητό δεν κάνει τίποτα. Αν το γυρίσω σε 3G, τότε τα data δουλεύουν κανονικά. Με έχει αγχώσει αρκετά, μιας και το κινητό το αγόρασα από Ελλάδα αλλά μένω Αγγλία και δεν θέλω να αρχίσω να τρέχω σε σέρβις εδώ. Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση ούτε έχω αλλάξει κάτι. Τσέκαρα επίσης και το δίκτυο, APN settings όλα μια χαρά. Αν βάλω τη sim στο παλιό κινητό, το 4G δουλεύει τέλεια. Ούτε με άλλη sim κάνει κάτι διαφορετικό, το ίδιο πρόβλημα. Έχει κανείς κάποια ιδέα/παρόμοια εμπειρία; το κινητό ειναι αγορασμένο απο Ελλάδα, vodafone ιταλίας και τρεχει την τελευταία έκδοση android. Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα στην ομάδα πάλι και από μένα. Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα στο κινητό και ήθελα να ρωτήσω εάν και κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Έχω διαπιστώσει πώς πολλές φορές όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα του κινητού, όταν δεν έχει καλό σήμα και πιάνω πχ 2G/Ε, η οθόνη του κινητού τρελαίνεται. Άλλά πατάω και άλλο γίνεται. Ειδικά όταν πληκτρολογώ, παραδείγματος χάριν, άλλα πατάω και άλλα γράφει ή δεν πιάνει καλά η οθόνη αφής, το κινητό αν κλειδώσει δεν ξεκλειδώνει με ένα απλό swipe και γενικά η οθόνη αφής δεν είναι όπως πρέπει. Πέρα από την πληκτρολόγηση, όταν γίνεται αυτό, γενικά άλλο πατάω και άλλο πιάνει η οθόνη ή δεν πιάνει καθόλου. Το ξέρω ότι ίσως είναι λίγο κουλό, γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος άλλος έχει δει κάτι παρόμοιο. Πρόσφατα μου έκανε τα ίδια με wifi και σχεδόν μηδενικό σήμα. Δεν ξέρω αν πάιζει κάποιο ρόλο. Τελειώνει και η εγγύηση σε 1 μήνα, οπότε αν είναι να κάνω κάτι πρέπει να το κάνω άμεσα. Ευχαριστώ!!!
  4. Καλή επιτυχία! Ελπιζω αυτή τη φορά να το κερδίσω!!
  5. Καλησπερα και παλι στο φορουμ. Μολις σημερα διαπιστωσα πως η δονηση στο κινητο εχει χαλασει και δεν δουλευει. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεων καθως τις εχω τριπλοτσεκαρει (ετσι νομιζω βεβαια!!) ουτε εξοικονομησης ενεργειας, ουτε επανεκκινησης συσκευης την οποια εκανα. Επισης δοκιμασα το vibration στο test menu με *#0*# και καμια επαφη. Στο ζουμι ομως, εχει κανεις αντιμετωπισει καποιο παρομοιο προβλημα; Τι ειναι παλι τουτο;;;
  6. Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Κανενα παρομοιο προβλημα δεν εχει πεσει στην υποληψη μου. Πως εκαναν την αναβαθμιση ενω τους ειπες να μην το κανουν? Δεν αναφερεις βεβαια τι προβλημα ειχε το κινητο σου για να το πας για sevice, ποια εφαρμογη ειναι για να εκφερουμε γνωμη ή αν το πηγες σε εξουσιοδοτημενο samsung. Χωρις να ειμαι ειδικος, ισως να μπορουσες να του ξαναπερασεις το λογισμικο μεσω Odin κανοντας factory reset, και να εβλεπες αν θα γινοταν κατι.
  7. Μετα απο την αναβαθμιση που ειχα στο 5.0.1 με το 4788598 changelist της VDC (Vodafone Τσεχιας) που βγηκε τωρα αυτες τις μερες μετα απο συντομη χρηση τα πρωτα συμπερασματα ειναι εντυπωσιακα θα ελεγα, παντα γυρω απο το θεμα της ταχυτητας, γιατι απο εμφανιση ειναι τα ιδια. Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα για να δω αν υπαρχουν νεα χαρακτηριστικα, εαν καποιος την εχει δοκιμασει ας γραψει κατι :happy: Παντως το μεγαλυτερα θεμα της lollipop μετα απο την εμφανιση της ασπριλας & τα στρογγυλα παντου, δηλαδη το lag, εχει εντελως εξαφανιστει. Η εκκαθαριση της RAM καθως και τον προσφατων εφαρμογων μετα απο παρατεταμενο πατημα του home button ειναι πια ακαριαια. Κι γενικα το τηλεφωνο δινει την αισθηση μεγαλης ταχυτητας, σιγουρα στα επιπεδα της KIT KAT. Επιτελους!!
×
×
  • Create New...