Jump to content

W450 MTK6582

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 251
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια rom φοράνε; Δοκίμασε να κάνεις το update που αναφέρεται πιο πάνω.

Φοράει 4.2.2 και ALPS. JB5.MP.V1.11 ΈΚΔΟΣΗ Karnel 3.4.5 Nov 29 15:53:50 cst2013

Δοκίμασε να περάσεις αυτό.

Ok θα το κάνω και θα σου πω πάντως του έκανα επαναφορά εργοστασικων αλλά τίποτα

Ok θα το κάνω και θα σου πω πάντως του έκανα επαναφορά εργοστασικων αλλά τίποτα

Αντιγραφω απο το θεμα του amoi a862w

Χθές παρέλαβα το amoi a862w (20 ημέρες συνολικά) όπως ακριβώς το ζήτησα

απο το Vickmall σε άριστη συσκευασία, rootαρισμένο,με ελληνικά χωρίς ίχνος κινέζικων εφαρμογών εκτος απο 2 apn settings που χρειάστηκε να τα διαγράψω για να δουλέψει στο ελληνικό δίκτυο.

Μηπως αυτο ειναι το προβλημα σου.

Ερχομαστε.Ενωση 1924.

Αντιγραφω απο το θεμα του amoi a862w

Μηπως αυτο ειναι το προβλημα σου.

Αν θες να γράψεις πια είναι αυτά να δω μήπως γίνει κάτι το τηλέφωνο δεν έχει καμία κινέζικη εφαρμογή

Θέλω να περάσω στο w450 τη νέα rom μήπως και δουλέψει και έχω κολλήσει στο 1 της φώτο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Θέλω να περάσω στο w450 τη νέα rom μήπως και δουλέψει και έχω κολλήσει στο 1 της φώτο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Κλείσε αυτό το εργαλείο, και διαβασε τον οδηγό στην υπογραφή μου για το πώς θα το φλασάρεις.

Κλείσε αυτό το εργαλείο, και διαβασε τον οδηγό στην υπογραφή μου για το πώς θα το φλασάρεις.

Το κινητό αυτό ούτε root δεν γίνεται αυτό δεν υπάρχει το προσπάθησα με τρεις διαφορετικούς τρόπους δείχνει ότι το κάνει κανονικά κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν... Αν υπάρχει καμία ιδέα παιδιά βοηθήστε. Φυσικά δεν κάνει τίποτα όταν προσπαθώ να το φλασάρω. Αυτό που έχω να πω είναι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ W450 ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΑ και τα έχω πάρει από διαφορετικά μαγαζιά Gees και alliexpress.

Με Vroot το έχω κάνει Root. Απλά μετά θέλει να βάλεις τον αγγλικό SuperSU στην θέση του κινέζικου με την ασπίδα (λες κανονική εγκατάσταση και μετά ναι στο να ξηλώσει τις υπόλοιπες εφαρμογές SU που βρίσκει μέσα), ξηλώνεις και την εφαρμογή που βάζει το Vroot μέσα στο τηλέφωνο και είσαι οκ.

Με Vroot το έχω κάνει Root. Απλά μετά θέλει να βάλεις τον αγγλικό SuperSU στην θέση του κινέζικου με την ασπίδα (λες κανονική εγκατάσταση και μετά ναι στο να ξηλώσει τις υπόλοιπες εφαρμογές SU που βρίσκει μέσα), ξηλώνεις και την εφαρμογή που βάζει το Vroot μέσα στο τηλέφωνο και είσαι οκ.

Κινέζικη με ασπίδα δεν υπάρχει κατέβασα το αγγλικό και μου ζητάει το SU binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί έως εκεί.. Έχω κατεβάσει δύο εφαρμογές root checker το ένα λέει ότι είναι root το άλλο όχι βγάλε άκρη......

Κινέζικη με ασπίδα δεν υπάρχει κατέβασα το αγγλικό και μου ζητάει το SU binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί έως εκεί.. Έχω κατεβάσει δύο εφαρμογές root checker το ένα λέει ότι είναι root το άλλο όχι βγάλε άκρη......

Κανε οτι δειχνω μεχρι το 2:22

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ W450 ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΑ και τα έχω πάρει από διαφορετικά μαγαζιά Gees και alliexpress.

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Την πατησα και γω με 2 συσκευες επειδη ειδα 1GB ram 8ΜΡ κα.Με 80 ευρω υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.Και ας εχουν 512ΜΒ ram κ 5ΜΡ.Ειναι πραγματικα το πιο αθλιο ανωνυμο Κινεζικο κινητο που επιασα στα χερια μου.ΜΑΚΡΥΑ!

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες

ελαφρυ,γρηγορο,και ομορφο.πολυ καλο και στο χερι,ποιοτικη κατασκευη.θα προσπαθησω να το ρουταρω τωρα..εχει περασει κανεις custom recovery?

Vamos Aris

πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες

ελαφρυ,γρηγορο,και ομορφο.πολυ καλο και στο χερι,ποιοτικη κατασκευη.θα προσπαθησω να το ρουταρω τωρα..εχει περασει κανεις custom recovery?

έγινε ΘΑΥΜΑ !!!!! Κάποιος που παρέλαβε το τηλέφωνο και λειτουργεί!!!!!!! ( σήμερα, για αύριο δεν ξέρουμε :lol::lol::lol: )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εγινε κ το ρουτ(το πιο ευκολο που εχω κανει ποτε) με την εφαρμογη που αναφερθηκε 2 σελιδες πριν...τωρα ψαχνομαστε για recovery και καμια ρομ... :p
Vamos Aris

Και εγώ 3 έχω στείλει στα ξαδέρφια και ήταν όλα μια χαρά, εκτός από το GPS στα πρώτα 2 που είχαν την P2 ROM. To 3o είχε την P4 και ήταν ΟΚ. Τυχερός...

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Την πατησα και γω με 2 συσκευες επειδη ειδα 1GB ram 8ΜΡ κα.Με 80 ευρω υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.Και ας εχουν 512ΜΒ ram κ 5ΜΡ.Ειναι πραγματικα το πιο αθλιο ανωνυμο Κινεζικο κινητο που επιασα στα χερια μου.ΜΑΚΡΥΑ!

Εγώ δεν συμφωνώ με κανέναν από τους δύο ... πήρα τρείς συσκευές και δουλεύουν άψογα και οι τρείς, χωρίς να χρησιμοποιήσω gps το οποίο δεν με ενδιαφέρει. ΔΕΝ τα "πείραξα" και δουλεύουν μιά χαρά. Είναι από τα καλύτερα φθηνά που έπιασα στα χέρια μου και θα παραγγείλω και άλλο εντός των ημερών.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Οι κινέζοι έχουν μηδενικό ποιοτικό έλεγχο.Μεσα σε χ κομμάτια θα τύχουν σαφώς και αυτά που έχουν εξαρχής ή θα βγάλουν σχεδόν αμέσως προβλήματα.Συμβαίνει και στα επώνυμα κινητά,πόσο μάλλον στα φθηνά κινέζικα

ασχετο,λετε οι περισσοτεροι οτι εχει κινεζικες εφαρμογες κτλ..το δικο μου δεν ειχε τιποτα,ισως ηρθε με το update...εντυπωσιαστηκα γενικα μπορω να πω,για 80 ευρω,δεν ειναι τιποτα..

αν καποιους τους ενδιαφερει,antutu,εβγαλε 17300 περιπου

Vamos Aris

Κανε οτι δειχνω μεχρι το 2:22

Μακάρι φιλέ να προχωρούσε έστω και στο 1 λεπτό με το που κατέβασα την εφαρμογή πήγα να την τρέξω και δες το αποτέλεσμα ........

κατεβαστέ το root.zip από το ποστ 5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2337974 και τοποθετησε το χυμα στη micro sd σου.

μπες σε recovery και ακολουθα

- install zip from sd > choose zip from sdcard > βρίσκουμε το αρχείο root.zip > yes install root.zip.

- back μέχρι να βρεθούμε στην αρχική του cwm recovery και επιλεγούμε reboot system now

- ακολουθησε το βιντεο στο προηγουμενο ποστ μου.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

κατεβαστέ το root.zip από το ποστ 5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2337974 και τοποθετησε το χυμα στη micro sd σου.

μπες σε recovery και ακολουθα

- install zip from sd > choose zip from sdcard > βρίσκουμε το αρχείο root.zip > yes install root.zip.

- back μέχρι να βρεθούμε στην αρχική του cwm recovery και επιλεγούμε reboot system now

- ακολουθησε το βιντεο στο προηγουμενο ποστ μου.

φιλε,ο οδηγος της υπογραφης σου,πιανει για το συγκεκριμενο κινητο?

Vamos Aris

φιλε,ο οδηγος της υπογραφης σου,πιανει για το συγκεκριμενο κινητο?

οχι, μην το δοκιμασεις. Θα δεις το ρομποτακι(android) ανασκελα :lol: