aggsue Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 εχω και εγω ενα απο τον Δεκεμβρη , μεχρι τωρα κανενα ιδιαιτερο προβλημα και πριν απο λιγες μερες εντελως ξαφνικα η οθονη ασπρισε και σε ενα σημειο ειχε μια μαυριλα σαν δαχτυλια οπως καταλαβαινετε φρικαρα πιεσα λιγο την οθονη και φανηκε απο πισω το background, ομως το προβλημα παραμενει να σημειωσω οτι το τηλ δουλευει κανονικα και η αφη σε ολα τα σημεια ακομη και κατω απο τη μαυριλα μπορει να βοηθησει κανεις, αν παρω καινουρια οθονη και την αντικαταστησω θα λυθει το προβλημα, τι λετε? παραθετω φωτογραφια της οθονης http://i315.photobucket.com/albums/ll475/SGOL/P1000235.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 εχω και εγω ενα απο τον Δεκεμβρη , μεχρι τωρα κανενα ιδιαιτερο προβλημα και πριν απο λιγες μερες εντελως ξαφνικα η οθονη ασπρισε και σε ενα σημειο ειχε μια μαυριλα σαν δαχτυλια οπως καταλαβαινετε φρικαρα πιεσα λιγο την οθονη και φανηκε απο πισω το background, ομως το προβλημα παραμενει να σημειωσω οτι το τηλ δουλευει κανονικα και η αφη σε ολα τα σημεια ακομη και κατω απο τη μαυριλα μπορει να βοηθησει κανεις, αν παρω καινουρια οθονη και την αντικαταστησω θα λυθει το προβλημα, τι λετε? παραθετω φωτογραφια της οθονης http://i315.photobucket.com/albums/ll475/SGOL/P1000235.jpg Παρήγγειλε άλλο να έρχεται γιατί θέλουν και κανένα μήνα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex6053 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κυριοι καλησπερα γραφω για πρωτη φορα και ζηταω βοηθεια. Εχω το cubot gt90 και μου χαλασε, κατεβασα το firmware απο την σελιδα ( http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/02/10/rom-download-cubot-gt90-stock-firmware-from-geekbuying/#.Uz5Su1drIrZ ) αλλα οταν παω να το εγκαταστησω δεν αναγνωριζει το scatter κατεβασα ενα αλλο απο το baidu αν θυμαμε καλα το εγκατεστησα και λειτουργουν ολα εκτος απο το gps. παρακληση αν μπορει καποιος να βγαλει το scatter απο το τηλεφωνο του να μου το στειλει ο τροπος ειναι απλος, περιγραφεται σε αυτην την σελιδα ( http://pinoyscreencast.net/how-to/get-full-rom-dump-stock-rom-mt6572-mediatek-smartphones-using-spft-mtk-droid-root-tools/ ) το μονο που χρειαζεται ειναι να κατεβασετε δυο προγραμματα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Όποια rom και να κατεβάσεις για τη συσκευή σου, το scatter θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα είναι που είπες ότι η συσκευή σου χάλασε αλλά δεν μας είπες τι έπαθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex6053 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Φιλε μου γεια σου. κατεβασα μια εφαρμογη για να κανω backup (twrp) και μια αλλη την οποια δεν θυμαμε πως την λενε, οταν την εγκατεστεισα μου ζητησε επανεκινηση. στην επανεκινηση η οθονη του τηλεφωνου ανοιξε, εβγαλε τα γραμματα cubot μετα απο λιγο εκλεισε και συνεχιζε με ανοιγοκλεισιματα. την ανοιξα πατωντας το συν και παουερ και προσπαθησα να την επαναφερω με το backup αλλαδεν εγινε τιποτα στη συνεχεια κατεβασα την ρομ απο geekbuying.com αλλα δεν αναγνωριζει το scatter, ενω οταν κατεβασα αλλη ρομ απο baidu η εγκατασταση εγινε κανονοκα και το τηλεφων λειτουργει. επισυναπτω τα scatter. το πρωτο ειναι απο το geekbuying.com και το δευτερο απο το baidu για να δειτε τις διαφορες. την εγκατασταση την εκανα με το SP_Flash_Tool_exe_v3.1316.0.150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Προσπάθησες να μπεις σε recovery και να κάνεις από εκεί full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μετά από δύο χρόνια συντροφιάς με το gt90 ήρθε ώρα για αλλαγή μπαταρίας, αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, ούτε καν noname. Εψαξα. Ebay, aliexpess, google αλλά παντού εξαντλημένη. Έχει πάρει κανείς από κάπου άλλου ? Ψαχνω έστω και μεταχειρισμενη π.χ. από χαλασμένο κινητό. Οποίος ενδιαφέρεται και τη δίνει ας στείλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts