Freewin Δημοσιεύτηκε November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2013 Γεια σας μόλις πριν από 1 εβδομάδα αγόρασα από e-bay το τάμπλετ και έχω το εξής πρόβλημα. Εχω βάλει δύο προγράμματα (GPS IGO RRIMO) ΚΑΙ (SYGIC) τα προγράμματα λειτουργούν κανονικά, αλλά δεν βλέπουν τον εξωτερικό δέκτη BLUETOOTH GPS που έχω. Με την προηγούμενη ταμπλέτα μου (Archos 70 internet) λειτουργούσε κανονικά. Το BLUETOOTH GPS που έχω είναι το (BlueNEXT 65 Channel Bluetooth GPS Receiver BN-901S) Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψη; Και πως θα κάνω ROOT την ταμπλέτα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ... Τι λένε οι πρώτες εντυπώσεις; Πόσο το πήρες και από ποιο μέρος ήταν ο πωλητής; Είχες θέμα με τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το πήρα με δημοπρασία απο το ebay.uk 257€ με μεταφορικά, τελωνείο δεν υπάρχη για χώρες Ε.Ε. Πρώτες εντυπώσεις, άριστη ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη, παίζει mkw με εξωτερικούς υπότιτλους, δυνατά (2) ηχεία, Wi-fi σήμα καλό και τις σελίδες τις κατεβάζει γρήγορα. Αυτά, για ότι άλλο θέλετε και γνωρίζω ρωτήστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κολλάει καθόλου σε βαριές εφαρμογές; Flash παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πες μία βαριά εφαρμογή να κατεβάσω και να την δοκιμάσω για να σου πω. Flash εννοείς βιντεάκια; Σε όσες σελίδες πήγα και είχαν βίντεο έπαιξε κανονικά. Πως θα το εξακριβώσω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το πήρα με δημοπρασία απο το ebay.uk 257€ με μεταφορικά, τελωνείο δεν υπάρχη για χώρες Ε.Ε. Πρώτες εντυπώσεις, άριστη ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη, παίζει mkw με εξωτερικούς υπότιτλους, δυνατά (2) ηχεία, Wi-fi σήμα καλό και τις σελίδες τις κατεβάζει γρήγορα. Αυτά, για ότι άλλο θέλετε και γνωρίζω ρωτήστε. Φίλε μπορείς να μου πείς τον πωλητή; Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το πήρα από αυτόν τον πωλητή με δημοπρασία: http://www.ebay.co.uk/usr/igodgerry Τώρα βλέπω ότι δεν έχει άλλο, στείλτου ένα μήνυμα μήπως μπορεί να Βάλη άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πες μία βαριά εφαρμογή να κατεβάσω και να την δοκιμάσω για να σου πω. Flash εννοείς βιντεάκια; Σε όσες σελίδες πήγα και είχαν βίντεο έπαιξε κανονικά. Πως θα το εξακριβώσω αυτό; Βαριά θεωρούνται τα παιχνίδια (τα οποία δεν είναι προτεραιότητα για μένα) και η αναπαραγωγή αρχείων εικόνας υψηλής ευκρίνειας (που με ενδιαφέρει άμεσα). Σε αυτά πως τα πάει; Για flash εννοούσα αυτό που κατάλαβες, οπότε με κάλυψες. Στη σύνδεση πως τα πάει; Χάνει σήμα από το wifi; Συνδέεται εύκολα με 3G; Με το gps του τι γίνετε; Πιάνει εύκολα, χάνεται, έχει ακρίβεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κάπου εκεί γύρω κοστίζει, γύρω στα 270 το βρίσκω με μεταφορικά. Θα σε...μουρλάνουμε λίγο με τις ερωτήσεις αλλά επειδή ενδιαφερόμαστε να πάρουμε κ εμείς! Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. November 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Βαριά θεωρούνται τα παιχνίδια (τα οποία δεν είναι προτεραιότητα για μένα) και η αναπαραγωγή αρχείων εικόνας υψηλής ευκρίνειας (που με ενδιαφέρει άμεσα). Σε αυτά πως τα πάει; Για flash εννοούσα αυτό που κατάλαβες, οπότε με κάλυψες. Στη σύνδεση πως τα πάει; Χάνει σήμα από το wifi; Συνδέεται εύκολα με 3G; Με το gps του τι γίνετε; Πιάνει εύκολα, χάνεται, έχει ακρίβεια; Το σήμα wifi δεν το χάνει, 3G και gps η συσκευή που έχω δεν έχει. Γι΄αυτό ρωτάω στην αρχή του post πως θα το συνδέσω με εξωτερικό δέκτη gps bluetooth. Για να έχεις 3G και gps πρέπει να πάρεις αυτό με τα 32Gb μνήμη. Προσοχή! κυκλοφορεί και μία έκδοση με 4Gb μνήμη για την αγορά τις Κίνας, και δεν ξέρω αν θα έχει μέσα την Ελληνική γλώσσα. Αναπαραγωγή αρχείων υψηλής ευκρίνειας πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγώ πάντως που πήρα αυτό http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-ideatab-s6000-tablet-101-3g-16gb-gkri/prod4950289pp/ έχει και 3g και gps και είναι με τα 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το αγορασα απο το αγγλικο αμαζον στα 218 ευρω. Δεν εχει ελληνικα ομως και επειδη δεν ειναι για μενα ειναι καπως προβλημα Γινεται να βαλω καπως; Ψαχνω ποση ωρα και δεν βρισκω τιποτα απο support στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Το αγορασα απο το αγγλικο αμαζον στα 218 ευρω. Δεν εχει ελληνικα ομως και επειδη δεν ειναι για μενα ειναι καπως προβλημα Γινεται να βαλω καπως; Ψαχνω ποση ωρα και δεν βρισκω τιποτα απο support στο ιντερνετ Δοκίμασε με το morelocale . Τώρα επειδή πήρα μια micro sd για να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα θα πρέπει να είμαι root ή να αλλάξω rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καμιά βοήθεια βρε παιδιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εγώ πάντως που πήρα αυτό http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-ideatab-s6000-tablet-101-3g-16gb-gkri/prod4950289pp/ έχει και 3g και gps και είναι με τα 16gb Πες μας τις εντυπώσεις σου για την ταμπλέτα με ενδιαφέρει να το αγοράσω με 3g εχω τωρα το Samsung tab2 wifi και σκέφτομαι να το αλλάξω με αυτό αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πες μας τις εντυπώσεις σου για την ταμπλέτα με ενδιαφέρει να το αγοράσω με 3g εχω τωτοτο Samsung tab2 wifi και σκέφτομαι να το αλλάξω με αυτό αξίζει? Κοίτα αν κ το έχω πάρει για δώρο κ δε το δουλεύω πολύ συχνα μπορώ να πω οτι μένω εντυπωσιασμένος κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου . Βέβαια είναι το πρωτο ταβλετ που πιάνω στα χέρια μου κ δεν είμαι ο πιο αντικειμενικός κριτής. Η οθόνη μου φαίνεται μια χάρα , σχεδόν καθόλου lag απο τον επεξεργαστή, το gps άψογο. Μόνο η κάμερα δε μου άρεσε 5mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobebegac Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από μένα!!!!!!Εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω tablet.Σήμερα στο e-shop έβαλαν σε προσφορά το Lenovo s6000 16gb 3g edition μόνο με 259 ευρώ.Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από μένα!!!!!!Εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω tablet.Σήμερα στο e-shop έβαλαν σε προσφορά το Lenovo s6000 16gb 3g edition μόνο με 259 ευρώ.Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω?? Πάρτω με κλειστά μάτια είναι πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobebegac Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ελπίζω να βγεί καλό,μέχρι στιγμής πάντως όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Βγήκε μια προσφορά για την έκδοση με 3G και 32GB στα 189 euro ! -εάν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν το έχει μάθει, νομίζω καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Βγήκε μια προσφορά για την έκδοση με 3G και 32GB στα 189 euro ! -εάν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν το έχει μάθει, νομίζω καλή Καλή τιμή, περισσότερες πληροφορίες στο skroutz.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπερα....εγω παντος το παριγγιλα! Πριν 2 μερες ανιξα τα e-mail μου και μου το ειχε στιλει ο κοτσοβολος την προσφορα αυτη στα 189euro δλδ! Μιας και εψαχνα ταμπλετ δεν εχασα ευχερια και το παριγγιλα :) Αποτι βλεπω τωρα εξαντληθικε μεσα σε 2 μερες! Μιλαω παντα για το (S6000 4πιρινο, 32GB, 3G, 1GB ram, 10,1" οθονη κλπ κλπ)! Κανενα παραπονο εχουμε η ειναι τελειο ? :P Οταν το παραλαβω θα πω εντιποσεις!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το πήρα από το Media markt με €199, αφού δεν πρόλαβα την προσφορά του κωτσόβολου. Το ταπλετ είναι αξιοπρεπές, αν και σε σύγκριση με το ενός έτους Samsung Note 10,1 χάνει στα σημεία: η οθόνη αφής δεν έχει πάντα την τέλεια απόκριση και χρειάζεται να ξανα-ακουμπήσεις για να πάρει την εντολή, η οθόνη έχει λίγο υπερτονισμένα-ψέυτικα χρώματα και η αίσθηση που σου δίνει είναι λιγότερη πολυτελής από το Νοτε. Είμαι όμως χαρούμενος για την αγορά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδια το παρελαβα εχθες και ειναι αρκετα καλο...και για να μην επαναλαμβανομε σιμφονω απολιτα με τα παραπανω του (nikosdoc)...ειναι ετσι ακριβος οπος τα λεει! Εχω μια εροτιση...εβαλα την sim μου μεσα και δεν κανει τπτ...παω στις ριθμισεις και το "Δίκτυα κινιτής τηλεφωνίας" ειναι σβισμενο και δεν πατιετε! Αν καποιος εχει αυτο το ταμπλετα και ξερει ας μου πει...ευχαριστς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδια το παρελαβα εχθες και ειναι αρκετα καλο...και για να μην επαναλαμβανομε σιμφονω απολιτα με τα παραπανω του (nikosdoc)...ειναι ετσι ακριβος οπος τα λεει! Εχω μια εροτιση...εβαλα την sim μου μεσα και δεν κανει τπτ...παω στις ριθμισεις και το "Δίκτυα κινιτής τηλεφωνίας" ειναι σβισμενο και δεν πατιετε! Αν καποιος εχει αυτο το ταμπλετα και ξερει ας μου πει...ευχαριστς! Ακιρο για την παραπανω εροτιση...το βρικα...ηθελε απλα επανεκινιση το ταμπλετ! Κατι αλλο τωρα...μπικε η μανα μου να δει video με σινταγες απο το σιτε του αντενα και δεν επαιζαν! Υπαρχει καπιο προγραμα σαν το flash player αντιστιχο για αυτους τους player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts