foivous Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όχι μονο οι εφαρμογές,αλλα τρώει κόλλημα συνεχεια στο Internet....και να πεις ότου το εχω φορτώσει...σχεδόν μονο χρηση του βασικού μενού κανω...μαλλον θα κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..τι άλλο να συμβαίνει. Εκανα την ρύθμιση με το ποντίκι,εξακολουθεί να πατιεται διπλό,με μικρότερη συχνότητα,ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στο ιντερνετ... Μου ακούγονται περίεργα όσα ζεις με το Jiake... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αφησε μου το τηλεφφωνο σου να σε καλεσσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπεριζω την παρεα και επειδη ειδα ρο ριβιου του ειμαι σχεδον ετοιμος για αγορα.. Μπορει καποιος να μου πει την χαμηλοτερη τιμη που θα το βρω και σε ποιο αξιοπιστο μαγαζι; επισης αν το παρω απο εξω θα πληρωσω και τελωνειο; (δεν θελω να μπλεκω με αυτα) Ελληνικα θα εχει η τα βαζω εγω με καποιον συγκεκριμενο τροπο; ευχαριστω εκ των προτερον υ.γ. Καθε βοηθεια και λεπτομερεια δεκτη διοτι δεν το κατεχω πολυ το αθλημα Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπέρα! Κοίταξε εδω..... http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-V8-MTK6592-8-Core-Smartphone-1-7GHz-2GB-16GB-6-0-Inch-Android-4-2-3G-With-GPS-NFC-Gesture-Sensing-Function-White-322374.html Εαν θέλεις να το ρισκάρεις επέλεξε DHL(εγω τους εςτειλα mail να γράψουν απ'εξω μπαταρίες λίθιου και δεν πλήρωσα τίποτα) και σου έρχεται σε μια εβδομάδα. Ειδάλλως μπορει και να ξεπεράσει τον μήνα. Σου εύχομαι να μην είσαι άτυχος σαν και εμένα που εχει βγάλει πολλα προβληματα(ασυμβατότητα σε bluetooth Plantronics και Samsung κλπ,κόλληματα της οθόνης,στο internet,διπλό και τριπλό γράψιμο ενός γράμματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπεριζω την παρεα και επειδη ειδα ρο ριβιου του ειμαι σχεδον ετοιμος για αγορα.. Μπορει καποιος να μου πει την χαμηλοτερη τιμη που θα το βρω και σε ποιο αξιοπιστο μαγαζι; επισης αν το παρω απο εξω θα πληρωσω και τελωνειο; (δεν θελω να μπλεκω με αυτα) Ελληνικα θα εχει η τα βαζω εγω με καποιον συγκεκριμενο τροπο; ευχαριστω εκ των προτερον υ.γ. Καθε βοηθεια και λεπτομερεια δεκτη διοτι δεν το κατεχω πολυ το αθλημα Καλησπέρα! Κοίταξε εδω..... http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-V8-MTK6592-8-Core-Smartphone-1-7GHz-2GB-16GB-6-0-Inch-Android-4-2-3G-With-GPS-NFC-Gesture-Sensing-Function-White-322374.html Εαν θέλεις να το ρισκάρεις επέλεξε DHL(εγω τους εςτειλα mail να γράψουν απ'εξω μπαταρίες λίθιου και δεν πλήρωσα τίποτα) και σου έρχεται σε μια εβδομάδα. Ειδάλλως μπορει και να ξεπεράσει τον μήνα. Σου εύχομαι να μην είσαι άτυχος σαν και εμένα που εχει βγάλει πολλα προβληματα(ασυμβατότητα σε bluetooth Plantronics και Samsung κλπ,κόλληματα της οθόνης,στο internet,διπλό και τριπλό γράψιμο ενός γράμματος) ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ DHL!Προτιμησε Singapore Post. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σημερα πηρα ενα μηνυμα στο FB απο ενα φιλο,για το παρακατω τηλεφωνο. http://www.coolicool.com/jiake-v8-mtk6592-octa-core-17ghz-android42-6inch-hd-ogs-screen-3g-phone-gesture-sensing-g-32663?utm_source=myphonegr&utm_medium=h&utm_campaign=c Πως σας φαινεται; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σημερα πηρα ενα μηνυμα στο FB απο ενα φιλο,για το παρακατω τηλεφωνο. http://www.coolicool.com/jiake-v8-mtk6592-octa-core-17ghz-android42-6inch-hd-ogs-screen-3g-phone-gesture-sensing-g-32663?utm_source=myphonegr&utm_medium=h&utm_campaign=c Πως σας φαινεται; Αν διαβάσεις στο παρόν θέμα όπου μεταφέρθηκε το δικό σου... Θα πάρει τις απ αντήσεις που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skytalk Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 http://content1.geekbuying.com/banner/20140310/banner2014310184753JIAKE%20V8%20Special%20Offer%20Big.jpg http://promotion.geekbuying.com/promotion/jiake_v8_special_offer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λοιπόν, η μπαταρία του Note 2 παρ'όλο που έχει ίδιο S/N με αυτήν του Jiake δεν ταιριάζει. Ευτυχώς πήρα φτηνή μπαταρία και δεν ξόδεψα πολλά χρήματα... Θα την ξαναπουλήσω στο Ebay... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Θα μπορούσα να ρωτήσω τους ευτυχείς κατόχους εάν η συσκευή διαθέτει notification led για τα μηνύματα/κλήσεις κτλ; Επίσης πώς τα πηγαίνει από ένταση μεγαφώνου (με ενδιαφέρει κυρίως η ένταση του ήχου κλήσης, γιατί συχνά δεν ακούω τις κλήσεις μου). Τέλος πώς συμπεριφέρεται το gps σε συνθήκες πλοήγησης και ποια είναι η εμβέλεια του δέκτη wi-fi; Γενικά είσαστε ευχαριστημένοι από το κινητό; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημέρα! Επειδη και παραγγειλα χτες απο το geekbying να ρώτησω σας πρωην χρηστης galaxy s4 (δυστηχως μου το φάγανε) είδα τα εφε του galaxy, τα έχει και αυτό (με την κίνηση) smart stay υποστηρίζει (οχι οτι το χρησιμοποιουσα αλλα λέμε) MHL υποστηρίζει? Οπώς και screen mirror, γιατί είχα πάρει το ανταπτοράκι που υποστηρίζει την ασυρματη μετάδοση είκόνας στην τηλεόραση, η πάει το περιφερειακό για φούντο. Gorilla Glass δεν έχει ύπαρχει κάποια θήκη για να το προστατεύσω καλύτερα? Κάνουν του Note2 οι θήκες συγνώμη αν κούρασα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπερα ! Το τηλεφωνο μου έκανε "νερα'" μέχρι να καταλάβω πως η flip θηκη που είχε "κολλαγε" στην οθόνη και μου μπλόκαρε τις λειτουργίες,απο την στιγμή που άλλαξα θηκη,δεν μου έβγαλε κανένα θέμα πλην του ακούςτικου που πολυ σπάνια κανει αποςυνδέσεις. Ο ήχος δεν ειναι σαν του Note 2 αλλα ειναι μια χαρά εαν δεν εχεις προβλημα στα αυτιά (που εγω εχω !!) Το Gps επισης ειναι μία χαρά. Στο internet ειναι πολυ γρήγορο,ομως όχι με τον κλασσικό browser που κολλάει. Λειτουργεί απροβλημάτιστα και για τα χρηματα του ειναι περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Λοιπόν παιδιά, πήρα screen protector από εδώ http://www.antelife.com/catalogsearch/result/?q=jiake+v8 ήρθε πολύ γρήγορα και έχουν όλα τα "original" parts οπότε μπορείτε να τσιμπήσετε και μπαταρία από εδώ... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivous Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Λοιπόν παιδιά, πήρα screen protector από εδώ http://www.antelife.com/catalogsearch/result/?q=jiake+v8 ήρθε πολύ γρήγορα και έχουν όλα τα "original" parts οπότε μπορείτε να τσιμπήσετε και μπαταρία από εδώ... Με ποιο courier και πόσες μέρες έκανε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Με ποιο courier και πόσες μέρες έκανε ; Απλό ταχυδρομείο και έκανε μια εβδομάδα. Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 στην τιμη που ειναι τωρα,φανταζει καλη ευκαιρια! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τι λέτε οι κάτοχοι του ; αξίζει ; σκέφτομαι να το πάρω . 130 € το παίρνω στο geek με μια μικρή εκπτωσουλα που έχω . Βέβαια να δω τι δικαιολογία θα πω στην γυναίκα μου...Ούτε 3 μήνες δεν έχω το inew αλλά με εκνευρίζει η διάρκεια της μπαταρίας και η οθόνη των 5 ιντσών μου μοιάζει πολύ μικρή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexha Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το παρέλαβα την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την μπαταρία ακόμα δεν έχω άποψη γιατί είναι νωρίς. Η οθόνη του όμως πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πηρα τη συγκεκριμενη συσκευη απο το geekbuying για ενα φιλο και τη σεταρω :) Εκανα root με framaroot 1.9.2 και εβαλα CWM απο εδω ;) Ολα μεχρι στιγμης καλα. Λιγοι με τη φορτιση της μπαταριας διακρινω ενα θεματακι (αργει να φορτισει ειτε απο USB ειτε απο φορτιστη). Επειδη μεχρι τωρα δεν εχει ερθει η 2η μπαταρια (την εστειλαν με διαφορετικη αποστολη με Malaysian Post), θα το παρακολουθω το θεμα μηπως και ειναι θεμα μπαταριας η τελικα συσκευης. Σαν αποδοση και αποκριση η συσκευη ειναι πολυ καλη, σαν ποιοτητα η αναμενομενη κινεζικη, μια χαρα για τα λεφτα της για 8πηρυνο με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικο χωρο στις 6". :D Πηρα backup ηδη τη μανισια ROM μεσα απο το CWM, εβλα τις κλασσικες εφαρμογες Nova Launcher, Root Explorer, Zooper Widget, GPS Test, Skype, Viber, και η συσκευη ειναι ετοιμη για χρηση. Περιμενω να δοκιμασω και on the road και το Sygic για να καταγραψω συμπεριφορα :happy: Σε γενικες γραμμες η συσκευη ειναι VfM για τα λεφτα της :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts