antonis995 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 284€ το 32GB, γι αυτό ρωτάω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) 284€ το 32GB, γι αυτό ρωτάω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Εδώ λέει οτι παίρνει και εξωτερική sd μέχρι 64MB :lol::wacko: http://s27.postimg.org/oktuyyhur/Picture0003.png pic host Edited September 3, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 είναι από Αμερική ; εάν είναι, δεν θα περάσει πιθανότατα και τελωνείο ;; επίσης να θυμίσω ότι τα εκτός Ε.Ε δεν τα υποστηρίζουν Ελλάδα. (εκτός βέβαια εάν είσαι εκτός Ελλάδας .. τότε αλλάζει.. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν μπορώ να βρω από που είναι. Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο ελληνικό κατάστημα μιας και δεν με απασχολεί αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σύμφωνα με την LG, όλα τα D802, καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτου χωρητικότητας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν μπορώ να βρω από που είναι. Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο ελληνικό κατάστημα μιας και δεν με απασχολεί αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σύμφωνα με την LG, όλα τα D802, καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτου χωρητικότητας :) Ναι καλύτερα πάρτο από Σκρουτσομάγαζο να είσαι και σίγουρος.. Μην εμπιστεύεσαι τέτοια site δεν ξέρεις τι είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δεν μπορώ να βρω από που είναι. Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο ελληνικό κατάστημα μιας και δεν με απασχολεί αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σύμφωνα με την LG, όλα τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ D802, καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτου χωρητικότητας :) Έτσι είναι πιο σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια γεια σας, η απόφαση πάρθηκε, αύριο μεθαύριο, θα παρω απευθειας απο σκρουτζοκαταστημα στο κεντρο Αθηνας το 16αρι για τη σύζυγο, το κατάστημα θα κανει νεα παραλαβη σημερα. Έχει σημασία να δω κάτι στη συσκευασία πέρα από την τανία ασφαλείας? Θα είναι καλύτερα η νέα παραλαβή η να προτιμήσω άλλο κατάστημα συνονόματο που το έχει ήδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 To 32gb έχει πάρει την ανιούσα και υπάρχει μόνο σε ενα μαγαζί? Γιατί έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 To 32gb έχει πάρει την ανιούσα και υπάρχει μόνο σε ενα μαγαζί? Γιατί έτσι ? Όντως παράξενο.. Γιαυτό και εγώ προτίμησα την σιγουριά των 16gb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Στις τιμες που ειχε πιασει τελη αυγουστου ήταν οντως πολύ καλή επιλογή αλλά τωρα λογικά πρέπει να πέσει και άλλο λίγο! το 16αρι όντως είναι καλό ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 To 32gb έχει πάρει την ανιούσα και υπάρχει μόνο σε ενα μαγαζί? Γιατί έτσι ? Γιατί άλλαξε πολιτική η LG και το καλύπτει κανονικά πλέον με εγγύηση...οπότε αυξήθηκε η ζήτηση του & το προτιμούν από το 16άρι... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Γιατί άλλαξε πολιτική η LG και το καλύπτει κανονικά πλέον με εγγύηση...οπότε αυξήθηκε η ζήτηση του & το προτιμούν από το 16άρι... Άμα ήταν όντως αυτοί οι λόγοι θα έτρεχαν όλοι να το έχουν στα μαγαζιά τους. Όχι να το έχει μόνο ένα μαγαζί.. Ότι πουλάει κυκλοφορεί και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Άμα ήταν όντως αυτοί οι λόγοι θα έτρεχαν όλοι να το έχουν στα μαγαζιά τους. Όχι να το έχει μόνο ένα μαγαζί.. Ότι πουλάει κυκλοφορεί και πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια το 16 αρι πούλησε σαν ζεστό ψωμί αλλά αν από την αρχή ή lg ήταν εντάξει με την εγγύηση της τότε σχεδόν όλοι θα είχαμε το 32 αρι... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ισχύει εγγύηση χωρίς απόδειξη όπως κάνει η apple με βάση imei ή s/n? Έχω βρει ένα από αγγελία αλλά δεν έχει να μου δώσει απόδειξη.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ισχύει εγγύηση χωρίς απόδειξη όπως κάνει η apple με βάση imei ή s/n? Έχω βρει ένα από αγγελία αλλά δεν έχει να μου δώσει απόδειξη.. Ισχυει αν είναι ευρωπαικο Και οι 2 αποψεις ειναι σωστές αλλά σε αυτα τα λεφτά τι καλυτερο να πάρεις? Απο την άλλη έχει ηδη ένα χρόνο παρουσίας... Ειμαι σε διλημμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κατάστημα mobile land στην Αθήνα το ξέρει κανένας? Δε βρίσκω ούτε site ούτε τίποτα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Η αγορά έγινε από φυσικό κατάστημα σκρουτζομάγαζου στο κέντρο, ένα μαύρο Ιταλικό 16άρικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 που πηγε το 32αρι ρε απο τα σκρουτζομαγαζα, ελεγα να το χτυπησω τις επομενες μερες:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 "Παιδιά άκυρο με την εγγύηση για τα 32ρια από την LG !! " :rolleyes::rolleyes::D :p:p:p αφήστε βρε κανένα και για μας που πήραμε την πληροφορία :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 "Παιδιά άκυρο με την εγγύηση για τα 32ρια από την LG !! " :rolleyes::rolleyes::D :p:p:p αφήστε βρε κανένα και για μας που πήραμε την πληροφορία :cool::cool: Τι εννοείς?? Αφού μου είπαν ότι τα ευρωπαϊκά τα υποστηρίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Οχι βρε σεις πλάκα κανω ... :) με τα την είδηση , όλοι τρέχουν για το 32ρι !! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 16 ΒΡΕΕΕ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εντάξει !! είπα και εγώ , τώρα μένει να δώσει επίσημα G3 UI και android L ;) Εν τω μεταξύ οι διαφορές 16 με 32 δεν είναι μόνο μια SD έχει άλλη motherboard , περίεργο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 δεν υπαρχει λογος για το 32ρι..παιρνεις το 16ρι g3 και βαζεις καρτα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 που να εβγαζε και την εκδοση με sd card και αποσπωμενη μπαταρια !!! και να ειχε και 2 μπαταριες μεσα η συσκευασια , απαραδεκτη η LG , θα εκανε τρελες πωλησεις !! αν ειχε και καλυτερη ποιοτητα κλησης και δεν ειχε και τα προβληματακια με gps στις αρχικες παρτιδες , τελεια θα ταν Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 που να εβγαζε και την εκδοση με sd card και αποσπωμενη μπαταρια !!! και να ειχε και 2 μπαταριες μεσα η συσκευασια , απαραδεκτη η LG , θα εκανε τρελες πωλησεις !! αν ειχε και καλυτερη ποιοτητα κλησης και δεν ειχε και τα προβληματακια με gps στις αρχικες παρτιδες , τελεια θα ταν και φυσικά να έβγαζε νυχτερινές φωτογραφίες σαν να είναι μέρα μην το ξεχνάς αυτό είναι βασικό.. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts