Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

284 το 32GB, γι αυτό ρωτάω κατά πόσο είναι αξιόπιστο.

Εδώ λέει οτι παίρνει και εξωτερική sd μέχρι 64MB :lol::wacko:

http://s27.postimg.org/oktuyyhur/Picture0003.png

pic host

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

είναι από Αμερική ;

εάν είναι, δεν θα περάσει πιθανότατα και τελωνείο ;;

επίσης να θυμίσω ότι τα εκτός Ε.Ε δεν τα υποστηρίζουν Ελλάδα.

(εκτός βέβαια εάν είσαι εκτός Ελλάδας .. τότε αλλάζει.. )

Δεν μπορώ να βρω από που είναι. Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο ελληνικό κατάστημα μιας και δεν με απασχολεί αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Σύμφωνα με την LG, όλα τα D802, καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτου χωρητικότητας :)

Δεν μπορώ να βρω από που είναι. Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο ελληνικό κατάστημα μιας και δεν με απασχολεί αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Σύμφωνα με την LG, όλα τα D802, καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτου χωρητικότητας :)

Ναι καλύτερα πάρτο από Σκρουτσομάγαζο να είσαι και σίγουρος.. Μην εμπιστεύεσαι τέτοια site δεν ξέρεις τι είναι..

Σύμφωνα με την LG, όλα τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ D802, καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτου χωρητικότητας :)

Έτσι είναι πιο σωστό

Παιδια γεια σας, η απόφαση πάρθηκε, αύριο μεθαύριο, θα παρω απευθειας απο σκρουτζοκαταστημα στο κεντρο Αθηνας το 16αρι για τη σύζυγο, το κατάστημα θα κανει νεα παραλαβη σημερα. Έχει σημασία να δω κάτι στη συσκευασία πέρα από την τανία ασφαλείας? Θα είναι καλύτερα η νέα παραλαβή η να προτιμήσω άλλο κατάστημα συνονόματο που το έχει ήδη?

To 32gb έχει πάρει την ανιούσα και υπάρχει μόνο σε ενα μαγαζί? Γιατί έτσι ?

Όντως παράξενο.. Γιαυτό και εγώ προτίμησα την σιγουριά των 16gb..

Στις τιμες που ειχε πιασει τελη αυγουστου ήταν οντως πολύ καλή επιλογή αλλά τωρα λογικά πρέπει να πέσει και άλλο λίγο! το 16αρι όντως είναι καλό ακόμα

To 32gb έχει πάρει την ανιούσα και υπάρχει μόνο σε ενα μαγαζί? Γιατί έτσι ?

Γιατί άλλαξε πολιτική η LG και το καλύπτει κανονικά πλέον με εγγύηση...οπότε αυξήθηκε η ζήτηση του & το προτιμούν από το 16άρι...

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Γιατί άλλαξε πολιτική η LG και το καλύπτει κανονικά πλέον με εγγύηση...οπότε αυξήθηκε η ζήτηση του & το προτιμούν από το 16άρι...

Άμα ήταν όντως αυτοί οι λόγοι θα έτρεχαν όλοι να το έχουν στα μαγαζιά τους. Όχι να το έχει μόνο ένα μαγαζί.. Ότι πουλάει κυκλοφορεί και πολύ.

Άμα ήταν όντως αυτοί οι λόγοι θα έτρεχαν όλοι να το έχουν στα μαγαζιά τους. Όχι να το έχει μόνο ένα μαγαζί.. Ότι πουλάει κυκλοφορεί και πολύ.

Αυτή είναι η αλήθεια το 16 αρι πούλησε σαν ζεστό ψωμί αλλά αν από την αρχή ή lg ήταν εντάξει με την εγγύηση της τότε σχεδόν όλοι θα είχαμε το 32 αρι...

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ισχύει εγγύηση χωρίς απόδειξη όπως κάνει η apple με βάση imei ή s/n? Έχω βρει ένα από αγγελία αλλά δεν έχει να μου δώσει απόδειξη..
s21 ultra 256

Ισχύει εγγύηση χωρίς απόδειξη όπως κάνει η apple με βάση imei ή s/n? Έχω βρει ένα από αγγελία αλλά δεν έχει να μου δώσει απόδειξη..

Ισχυει αν είναι ευρωπαικο

Και οι 2 αποψεις ειναι σωστές αλλά σε αυτα τα λεφτά τι καλυτερο να πάρεις?

Απο την άλλη έχει ηδη ένα χρόνο παρουσίας... Ειμαι σε διλημμα

Η αγορά έγινε από φυσικό κατάστημα σκρουτζομάγαζου στο κέντρο, ένα μαύρο Ιταλικό 16άρικο!!

"Παιδιά άκυρο με την εγγύηση για τα 32ρια από την LG !! " :rolleyes::rolleyes::D

:p:p:p

αφήστε βρε κανένα και για μας που πήραμε την πληροφορία :cool::cool:

"Παιδιά άκυρο με την εγγύηση για τα 32ρια από την LG !! " :rolleyes::rolleyes::D

:p:p:p

αφήστε βρε κανένα και για μας που πήραμε την πληροφορία :cool::cool:

Τι εννοείς?? Αφού μου είπαν ότι τα ευρωπαϊκά τα υποστηρίζουν!

Οχι βρε σεις πλάκα κανω ... :)

με τα την είδηση , όλοι τρέχουν για το 32ρι !!

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 16 ΒΡΕΕΕ !!

Εντάξει !! είπα και εγώ , τώρα μένει να δώσει επίσημα G3 UI και android L ;)

Εν τω μεταξύ οι διαφορές 16 με 32 δεν είναι μόνο μια SD έχει άλλη motherboard , περίεργο ...

που να εβγαζε και την εκδοση με sd card και αποσπωμενη μπαταρια !!!

και να ειχε και 2 μπαταριες μεσα η συσκευασια , απαραδεκτη η LG , θα εκανε τρελες πωλησεις !!

αν ειχε και καλυτερη ποιοτητα κλησης και δεν ειχε και τα προβληματακια με gps στις αρχικες παρτιδες , τελεια θα ταν

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

που να εβγαζε και την εκδοση με sd card και αποσπωμενη μπαταρια !!!

και να ειχε και 2 μπαταριες μεσα η συσκευασια , απαραδεκτη η LG , θα εκανε τρελες πωλησεις !!

αν ειχε και καλυτερη ποιοτητα κλησης και δεν ειχε και τα προβληματακια με gps στις αρχικες παρτιδες , τελεια θα ταν

και φυσικά να έβγαζε νυχτερινές φωτογραφίες σαν να είναι μέρα μην το ξεχνάς αυτό είναι βασικό.. :D:D