Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το οτι ειναι απο cosmote παιζει ρολο στις αναβαθμισεις?

Αν το μοντέλο είναι 6GR όχι. Δεν νομίζω να είχε branded G2 η cosmote.

Άλλα έτσι κι αλλιώς περνάς ό,τι ROM θες μόνος σου.

Edited by Spanaks
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το μοντέλο είναι 6GR όχι. Δεν νομίζω να είχε branded G2 η cosmote.

Άλλα έτσι κι αλλιώς περνάς ό,τι ROM θες μόνος σου.

Γιατι οχι φιλε μου? ναι 6gr ειναι

Edited by ippo88

καλησπερα φιλοι μου βρηκα παρτιδα 402 - 405- 406 ποια να προτιμησω?ολες περιπου στα ιδια χρηματα!

εχω βρει και ενα 403 ελληνικο απο cosmote σφραγισμενο σε πολυ καλη τιμη (260)αξιζει?

Δεν αξίζει, απλά πες μας που το βρήκες γιατί ψάχνω δεύτερο :)

Παρήγγειλα τελικά το λευκό 406 απο ortel.μπορει να μου πει κάποιος τι χρώματα θηκες ταιριάζουν γιατι ειναι ρο πρωτο λευκο κινητό?

παιδια καλησπερα βρηκα ενα 32αρι μεταχειρισμενο στα 280ευρω

ειναι παρτιδα 401 και στο http://sndeep.info/en μου βγαζει

Made for: HUB

Date of manufacture: 01/23/2014

Serial Number: 401KPYR******

made for hub τι σημαινει?

μπορω να δω αν ειναι unbranded?

και ρωταω μηπως καποιος ξερει βαση των ανωτερω πρεπει να προσεξω κατι?

Eφερε στο eshop το 32αρι στα 388ευ...

Να σαι καλα για την ενημερωση! Εριξε κ τα 16 GB, οχι τιποτα αλλο να μην μπλεξουμε αν εχει ελληνικη εγγυηση η οχι!

Να σαι καλα για την ενημερωση! Εριξε κ τα 16 GB, οχι τιποτα αλλο να μην μπλεξουμε αν εχει ελληνικη εγγυηση η οχι!

Δεν είναι κατανοητό έχει ή όχι??

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Αντε να πεσει η τιμη του οιγο ακομα,για να πεσουν και τα ανταλλακτικα...το εχω ενα μηνα με σπασμενο τζαμακι...η αντιπροσωπεια ζηταει 150....
:)

Όχι, πάρε τη πόρτα και φύγε...!!

Κατά τα λεγόμενα κάποιων εδώ στο φορουμ, όχι τα 32 δεν έχουν εγγύηση από την ελληνική LG. Μόνο τα 16άρια.

Οπότε το e-shop σε περίπτωση ζημιάς θα τα στέλνει από εκεί που τα πήρε προκειμένου να επισκευαστούν.

Δεν ξέρω και εγώ τι τελικά υσχύει.....αυτοί από εκεί (e-shop) λένε ότι είναι υποχρεωμένη η LG Hellaς να τα καλύπτει αφούν είναι ευρωπαϊκά....όμως? .....

Όχι, πάρε τη πόρτα και φύγε...!!

Κατά τα λεγόμενα κάποιων εδώ στο φορουμ, όχι τα 32 δεν έχουν εγγύηση από την ελληνική LG. Μόνο τα 16άρια.

Οπότε το e-shop σε περίπτωση ζημιάς θα τα στέλνει από εκεί που τα πήρε προκειμένου να επισκευαστούν.

Δεν ξέρω και εγώ τι τελικά υσχύει.....αυτοί από εκεί (e-shop) λένε ότι είναι υποχρεωμένη η LG Hellaς να τα καλύπτει αφούν είναι ευρωπαϊκά....όμως? .....

Ή επίσημη αντιπροσωπεία της LG η LG Hellas λέει ότι δεν τα καλύπτει γιατί δεν τα εισάγει η ίδια.

Το κάθε μαγαζί λογικά έχει κάνει Συμφωνία με σέρβις ώστε να το στείλει.

Θοδωρής

καλησπερα ποιες διαφορες εχει η παραπανω συσκευη απο αυτη την ελληνικη εκδοση. Δουλευει κανονικα εδω.

http://www.merimobiles.com/lg-au-isai-lgl22-5-2-inches-smartphone_p/meri10142.htm

Ρε παιδια βρηκα ενα 32αρι μεταχειρισμενο το δινει το παιδι στα 280

Το θεμα ειναι οτι το αγορασε απο ebay και πανω στο κουτι γραφει white/white και απο πανω ARE

Ξερετε απο που ειναι αυτο;ειναι ευρωπαικο;αν θυμαμαι καλα τα ευρωπαικα γραφουν eu πανω απο το χρωμα.

Μια βοηθεια παρακαλω

Στα 359 πλέον στο e-shop...

Πού το είδες...??(το 32άρι)

:blink:http://www.e-shop.gr/mobiles-smartphones-l?offset=40&table=TEL&category=%CA%C9%CD%C7%D4%CF+%D4%C7%CB%C5%D6%D9%CD%CF&filter-1491=1

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

ναι αν μπεις από μειλ, όχι από το site...δηλαδή η προσφορά ήρθε με μειλ για το άσπρο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γράφει και για 2 χρόνια εγγύηση. Νομίζω πως είναι καιρός πλέον να το πάρω και εγώ...

Τουλάχιστο δε θα ψάχνω και που να απευθυνθώ για επισκευή από πλευράς κάλυψης εγγύησης στη θεσσαλονίκη

ναι αν μπεις από μειλ, όχι από το site...δηλαδή η προσφορά ήρθε με μειλ για το άσπρο

Το ίδιο βλέπω....μήπως μπερδεύτικες με το λευκό 16άρι.?

όχι φίλε μου με μειλ ήρθε προσφορά σε μένα το 32άρι στα 359.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μάλιστα αναφέρει ότι δίνει και με την έκδοση 4.4 kitkat. και μου κάνει εντύπωση αυτό. Έτσι δίνουν τα πιο πρόσφατα κομμάτια? αναβαθμισμένα? ή κάνουν λάθος?

Οσο παει γινετε κ πιο ελκυστηκο... Αν κ πηρα κινεζικη... συσκευη πριν απο 1.5μηνα... Αν πεσει αρκετα ομως, μπορει να το τιμησω κ να δωσω το υπαρχον στην γυναικα.