Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα τα πάντα, να σβήσω το cache από όλες τις εφαρμογές της google, να διαγράψω τα δεδομένα του google play κτλ...αλλά μάταια. Το κινητό κάθε 2sec έβγαζε εικονίδιο που έγραφε ότι δεν υπάρχει google play κτλ.

Εν τέλει έκανα restore σε backup που έιχα κάνει πριν 5 μέρες και όλα λειτουργούν κανονικά. Δεν επηρεάστηκε καθόλου η rom που πέρασα προχθες.

Ελπίζω να έτυχε και να το έπιασε τέτοια κρίση και να μην ξανασυμβει.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι σχέση έχουν βρε παιδιά αυτά με αγορά και διαθεσιμότητα του κινητού; Υπάρχουν άλλα θέματα για τέτοιες συζητήσεις.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

μια ερωτηση για οσους εχουν παραγγειλει απο DWI -- ποσες μερες σας κρατησε το shipment ready στο statys απο το track number που σας εδωσε??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

παιδιά, μία ερωτησούλα για το 4G. αν το μοντέλο δεν είναι ευρωπαϊκό (συγκεκριμένα από digivire που από ό,τι έχετε πει δεν είναι ευρωπαϊκά) το 4G παίζει κανονικά; υπάρχει κάποια άλλη διαφορά από κάποιο που θα ήταν ευρωπαϊκό μοντέλο; (πέραν της εγγύησης)

δεν υπαρχει επιλογη στο μενου. θελει συνεχεια να μπαινεις στο secret menu της συσκευης και να το ανοιγεις απο κει. αλλη διαφορα δεν υπαρχει. αν θες 4g οπωσδηποτε φλασαρεις ευρωπαικη ρομ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δεν υπαρχει επιλογη στο μενου. θελει συνεχεια να μπαινεις στο secret menu της συσκευης και να το ανοιγεις απο κει. αλλη διαφορα δεν υπαρχει. αν θες 4g οπωσδηποτε φλασαρεις ευρωπαικη ρομ

αλλά κατά τα άλλα, παίζει κανονικά έτσι; λογικά όταν θα το πάρω θα του flash-άρω ευρωπαϊκή να είμαι σίγουρος, βέβαια θέλει λίγο ψάξιμο γιατί δεν είχα ποτέ LG τηλέφωνο, αλλά αυτά τα βρίσκεις με ένα search.

κανονικοτατα παιζει και αν δεν χρησιμοποιεις εντατικα 4g δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασια φλασαρισματος ευρωπαικης ρομ. δεν υπαρχει καμια διαφορα.. δε θα εχεις και οτα η και να εχεις θα σε γυρναει παλι σε ασιατικο. η διαδικασιας φλασαρισματος ειναι πολύ ευκολη..δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολυ υπαρχει πρωτη σελιδα στους οδηγους για το g2

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπερα Παιδια.Μολις εδωσα το S4 που ειχα και απο τα σχολια και μονο το LG G2 μου φαινεται θα με αφησει απολυτα ικανοποιημενο.

Θελω να το παραγγειλω την 32αρα εκδοση σε white απο το Mobile14 ειναι εμπιστο μαγαζι;Απο θεμα εγγυησης δινει το μαγαζι;Ξερω οτι υπαρχει θεμα απο την LG για αυτο ρωταω.Ας μου απαντηση καποιος που ξερει η να εχει παρει την συσκευη απο εκει;Ευχαριστω.

Edited by Rospy7

Καλησπερα Παιδια.Μολις εδωσα το S4 που ειχα και απο τα σχολια και μονο το LG G2 μου φαινεται θα με αφησει απολυτα ικανοποιημενο.

Θελω να το παραγγειλω την 32αρα εκδοση σε white απο το Mobile14 ειναι εμπιστο μαγαζι;Απο θεμα εγγυησης το μαγαζι δινει;Ξερω οτι υπαρχει θεμα απο την LG για αυτο ρωταω.Ας μου απαντηση καποιος που ξερει η να εχει παρει την συσκευη απο εκει;Ευχαριστω.

Φίλε μου εγω το πήρα απο εκει. Την πέμπτη το παράγγειλα και παρασκευή το είχα...

https://www.dropbox.com/s/mxbyea1q0g36eyv/CAM00032.jpg αυτό είναι το τιμολόγιο που μου έβαλαν μέσα λογικά και η εγγύηση που ισχύει για το μαγαζί τους.

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Φίλε μου εγω το πήρα απο εκει. Την πέμπτη το παράγγειλα και παρασκευή το είχα...

https://www.dropbox.com/s/mxbyea1q0g36eyv/CAM00032.jpg αυτό είναι το τιμολόγιο που μου έβαλαν μέσα λογικά και η εγγύηση που ισχύει για το μαγαζί τους.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε που εκανες τον κοπο κα εβγαλες την αποδειξη photo αυριο πρωι πρωι τηλεφωνο γιατι τωρα δεν μου το σηκωνουν.Τι προελευσης ειναι Μαλαισια;

Σε ευχαριστω πολυ φιλε που εκανες τον κοπο κα εβγαλες την αποδειξη photo αυριο πρωι πρωι τηλεφωνο γιατι τωρα δεν μου το σηκωνουν.Τι προελευσης ειναι Μαλαισια;

Το κουτί έγραφε SEA.... http://en.wikipedia.org/wiki/Southeast_Asia.

Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι στο κουτί έγραφε ελληνικά πάνω. ότι αυτό προϊόν προορίζεται για χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και επίσης ότι το βύσμα για την πρίζα είναι το ευρωπαικό. Αυτοί βέβαια μου είχαν πακετάρει και τον adaptora μετατροπης.

ετσι γινεται παιδια. και οσοι πηραμε απ τον κινεζο το ιδιο ακριβως εγραφε οτι η συσκευή προορίζεται για χρηση σε ευρωπαικες χωρες..μερικα ειχαν και ευρωπαικο φορτιση αλλα δε λεει τιποτα

- Oneplus 12

Φίλε Rospy μην βλέπεις αυτήν την τιμή στο τιμολόγιο....470€ μου πήγε μαζί με τα μεταφορικά, επειδή του έκανα κατάθεση στην τράπεζα.

μια ερωτηση για οσους εχουν παραγγειλει απο DWI -- ποσες μερες σας κρατησε το shipment ready στο statys απο το track number που σας εδωσε??

εδω κανεις ρε παιδια..?? με εχει φαει η αγωνια ομως.

δεν ξερω αν γράφεις και στο αλλο φορουμ..μην αγχωνεσαι και κανε λιγο υπομονη δεν τρέχει τίποτα!λογικά σημερα ξημερωματα θα αλλαξει κατι και θα το δεις μολις ξυπνησεις αυριο λογω διαφορας ωρας. μεσολαβησε σκ και μπορει να μην κινηθηκαν και πολυ τα πράματα

- Oneplus 12

Τα παιδια με ασιατικη ROM που ρωτανε για 4G φανταζομαι οτι εκτος απο το κρυφο μενου μπορουνε να βαλουν και καποιο widget π.χ. Elixir 2 και να μη χρειαστει να φλασαρουν την ευρωπαϊκη ROM για να δουν την επιλογη στις ρυθμισεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

μικροηλίθια ερώτηση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ: από digivire, ο φορτιστής είναι συμβατός με εμάς εδώ έτσι; μην τιναχτούμε και στον αέρα... :p

δεν ξερω αν γράφεις και στο αλλο φορουμ..μην αγχωνεσαι και κανε λιγο υπομονη δεν τρέχει τίποτα!λογικά σημερα ξημερωματα θα αλλαξει κατι και θα το δεις μολις ξυπνησεις αυριο λογω διαφορας ωρας. μεσολαβησε σκ και μπορει να μην κινηθηκαν και πολυ τα πράματα

ευχαριστω για την απαντηση...πιο ειναι το αλλο φορουμ? οχι μονο εδω γραφω..!!μακαρι..θα περιμενω

στο insomnia..ενα παιδι ρωταει εκει ακριβως τα ιδια γι αυτο το πα :p

- Oneplus 12

μικροηλίθια ερώτηση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ: από digivire, ο φορτιστής είναι συμβατός με εμάς εδώ έτσι; μην τιναχτούμε και στον αέρα... :p

Πες του ότι είσαι από Ελλάδα να σου βάλει μέσα τον adaptora http://images.gear4music.com/media/34683/600/preview.jpg για καλό και για κακό

οχι φιλε μου..!!και αλλος καιγεται δλ?? χαχαχαχαα...ακομα και τωρα δεν αλλαξε..!! υπομονη μην γεμιζω σπαμ!

μου στείλαν tracking number από το dwi αλλά σε ποιό site μπορώ να το παρακολουθώ?

http://www.17track.net/index_en.shtml εχει και εφαρμογη για κινητο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.track.actividades

οχι φιλε μου..!!και αλλος καιγεται δλ?? χαχαχαχαα...ακομα και τωρα δεν αλλαξε..!! υπομονη μην γεμιζω σπαμ!

λιγο υπομονη..σε καταλαβαινω, ημουν κι εγω στη θεση σου..η αναμονη σκοτωνει!

- Oneplus 12

να'σαι καλά. αφού το θέλαμε φθηνότερο θα περιμένουμε να μας έρθουν με το καλό.

Shipment ready φιλε και συ??? χαχαχαχαχααα!!!