NadiaM Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τώρα παρήγγειλα κι εγώ από digivire. Μου γράφει οτι θα το χω σε 4 εργάσιμες σε όσους το πήρατε τόσο πήρε; Εγώ το είχα μέσα σε 18 ώρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπέρα σας και πάλι! Θα ήθελα να αναφέρω ότι το άνοιξα εχτές το κιν. για πρώτη φορά. Και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Χαρακτηριστικά: Έκδοση λογισμικού: D80210a-EUR-XX Έκδοση Android: 4.2.2 Έκδοση Κernel: 3.4.0 Αριθμός κατασκευής: JDQ39B Δίκτυα: GSM/WCDMA/LTE Όσο από κανένα κορεάτικο/κινέζικο λογότυπο δεν βρήκα. Μόνο το NFC που με τρόμαξε αρχικά! :p:lol: Το θέμα μου είναι το δίκτυο. Μόνο Η και Ε μου εμφανίζει επί το πλείστον (98%). Μου εμφάνισε για λίγο G (1.5%) και για ακόμα πιο λίγο (δευτερόλεπτα) 3G(0.5%). 4G ουτε στα τρελλά μου όνειρα. Ζήτησα από την κοσμοτε να μου στείλει ρυθμίσεις για ίντερνετ και mms, αλλά τίποτα. Το gps (google) δούλεψε μετά απο 5προσπάθειες. Γιατί δεν παίζει το 3G? :worry: Να κοιτάξω τις ρυθμίσεις (διακομιστή) από το προηγούμενο κινητό μου και να τις κανω χειροκίνητα? ή Χρειάζεται πιστεύετε να φλασάρω άλλη ρομ? Τέλος το κινητό, δε θα έπρεπε να έχει χάρτες A-gps? γιατί δεν βρήκα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπέρα σας και πάλι! Θα ήθελα να αναφέρω ότι το άνοιξα εχτές το κιν. για πρώτη φορά. Και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Χαρακτηριστικά: Έκδοση λογισμικού: D80210a-EUR-XX Έκδοση Android: 4.2.2 Έκδοση Κernel: 3.4.0 Αριθμός κατασκευής: JDQ39B Δίκτυα: GSM/WCDMA/LTE Όσο από κανένα κορεάτικο/κινέζικο λογότυπο δεν βρήκα. Μόνο το NFC που με τρόμαξε αρχικά! :p:lol: Το θέμα μου είναι το δίκτυο. Μόνο Η και Ε μου εμφανίζει επί το πλείστον (98%). Μου εμφάνισε για λίγο G (1.5%) και για ακόμα πιο λίγο (δευτερόλεπτα) 3G(0.5%). 4G ουτε στα τρελλά μου όνειρα. Ζήτησα από την κοσμοτε να μου στείλει ρυθμίσεις για ίντερνετ και mms, αλλά τίποτα. Το gps (google) δούλεψε μετά απο 5προσπάθειες. Γιατί δεν παίζει το 3G? :worry: Να κοιτάξω τις ρυθμίσεις (διακομιστή) από το προηγούμενο κινητό μου και να τις κανω χειροκίνητα? ή Χρειάζεται πιστεύετε να φλασάρω άλλη ρομ? Τέλος το κινητό, δε θα έπρεπε να έχει χάρτες A-gps? γιατί δεν βρήκα πουθενά. Δεν υπάρχει τίποτα "κινέζικο" στη ROM, εφόσον είχε την EUR δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν δεν σου βρίσκει 4G, τότε πολύ απλά στην περιοχή σου δεν έχει :p Γενικά πάντως μόνο Ε και Η θα βλέπεις, 4G μόνο αν είσαι σε περιοχή με καλό σήμα LTE. Για τις ρυθμίσεις, αν ζητήσεις ενεργοποίηση του 4G (στην Voda έτσι έγινε στο δικό μου), σου ξαναστέλνουν τις ρυθμίσεις σε μήνυμα έτσι και αλλιώς :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Στη cosmote αν το πάγιο σου δεν ξεπερνά κάποιο πόσο το μήνα 4g δεν βλέπεις... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπέρα μόλις έριξα μια παραγγελία και εγώ από εδώ που το έχει σε φοβερή τιμή http://www.ebay.com/itm/221285480743 . όταν παραλάβω ενημερώνω. και μια ερώτηση γιατί βάζετε το firmware europe open και όχι το greece open? Δεν θα έχεις όμως εγγύηση ,σωστά ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δεν θα έχεις όμως εγγύηση ,σωστά ? O DWI είναι γνωστός σε όλους μας, πολλοί έχουν πάρει από αυτόν...για εγγύηση το στέλνεις πίσω σε αυτόν, το φτιάχνει/αλλάζει και στο στέλνει πίσω. Γλυτώνεις αρκετά λεφτά κατά την αγορά, υπάρχει πιθανότητα για τελωνείο, χάνεις αρκετό χρόνο να έρθει και να πάει, δίνει μόνο ένα χρόνο, και έχεις και την LG Hellas να λέει τα δικά της.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 για τα κινητα απο dwi ισχυει σε εγγυηση οτι κι απο digivire μονο που στo digivire το κινητο παει για service ευρωπη και οχι κινα και εχεις 2 χρονια εγγυηση απο κει και οχι ενα συν και 60Ε που δινεις παραπανω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnear Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά το παρήγγειλα και το αναμένω. Να δούμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δεν θα έχεις όμως εγγύηση ,σωστά ? Ουσιαστικά ναι, εκτός κι αν έχεις τη διάθεση να το στείλεις Χονγκ Κονγκ και να περιμένεις, στην καλύτερη, κάνα μήνα. Καλύτερα να το στείλεις εδώ σε κάποιο μαγαζί και να πληρώσεις αν χρειαστεί επισκευή. Η αντιπροσωπεία της LG δεν λέει κάτι παράλογο. Η LG δεν δίνει διεθνή εγγύηση, μόνο ευρωπαική. Με τις πιθανότητες παίζεις ουσιαστικά. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά το παρήγγειλα και το αναμένω. Να δούμε..... Αντε με το καλό!! Το αβαταρ σου να αλλάξεις!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Δεν άντεχα να περιμένω να μου το φέρουν σπίτι, ήταν από τις 10 η ώρα στο κατάστημα της γενικής και πηγα και το πηρα τελικα. Που λέει την χωρά, ένα SEA μου γράφει μόνο; edit: Εμένα μέσα έχει Ευρωπαϊκό αντάπτορα για το ρεύμα και στο κουτί γράφει και τα ελληνικά ότι προορίζεται για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Edited December 6, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μεγειά! SEA(South East Asia) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δεν υπάρχει τίποτα "κινέζικο" στη ROM, εφόσον είχε την EUR δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν δεν σου βρίσκει 4G, τότε πολύ απλά στην περιοχή σου δεν έχει :p Γενικά πάντως μόνο Ε και Η θα βλέπεις, 4G μόνο αν είσαι σε περιοχή με καλό σήμα LTE. Για τις ρυθμίσεις, αν ζητήσεις ενεργοποίηση του 4G (στην Voda έτσι έγινε στο δικό μου), σου ξαναστέλνουν τις ρυθμίσεις σε μήνυμα έτσι και αλλιώς :cool: Ωραία δεν αλλάζω κάτι. Επέλεξα μέσα από ένα αλλο thread, σε αυτό το φόρουμ, μία άλλη επιλογή (με τα πιο πολλά στοιχεία) στο δίκτυο και άνοιξε το 3g και οι χάρτες παίζουν και όλα. Πανευτυχής είμαι!! Όσο για το 4g δεν έβλεπα γτ δεν είχα ζητήσει να το ενεργοποιήσουν. Βεβαια δεν ξέρω και πόσο σύντομα θα δω, γιατί όπως λες είναι θέμα κάλυψης (ανεξάρτητα αν υποστηρίζει η περιοχή μου). Τα σπάει το κινητό!! Είναι η δεύτερη καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ! Καλορίζικο και στους υπόλοιπους!! Και ευχαριστώ ξανά όλους για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Σε ευχαριστώ! Αλλά τώρα πρέπει να ρίξω ξενύχτια για να μάθω από android και smartphone!!! Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπέρα. Τα κατάφερα τελικά και πέρασα την ευρωπαική open rom στο κινητό, έφυγε και το welcome message της T mobile! Δεν είδα κάποια διαφορά στο τηλέφωνο κατά τα άλλα πέραν της μπαταρίας που νομίζω ότι βελτιώθηκε η αυτονομία της...αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Tι θα πρέπει να προσέξω σχετικά με τα update? Πήγα να ανοίξω την εφραμογή smart world της Lg και έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει 'διαθέσιμη νέα απαιτούμενη έκδοση'. Κάνω update σε αυτό ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δεν κάνεις update!η εφαρμογή βλέπει το ιμει σου και σου περνάει την αρχική ρομ της t mobile. Η μπαταρία placebo είναι. Απλά τώρα άρχισε να δείχνει τα δόντια της..τα update από δω και πέρα δυστυχώς θα πρέπει να γίνονται manual.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Eυχαριστώ! Ευτυχώς δεν το κανα...:D Οταν κυκλοφορήσει δηλαδή η επόμενη έκδοση του android τι θα πρέπει να κάνω για να την εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 οτι έκανες και τώρα για να βαλεις την open :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 οτι έκανες και τώρα για να βαλεις την open :D Mάλιστα, τώρα που ξέρω πως γίνεται όλα καλά. :) Η πρώτη φορά είναι δύσκολη και αγχώδης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μαγαζί για να το πάρω με άτοκες δώσεις (πιστωτική) σε νορμάλ τιμή ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μαγαζί για να το πάρω με άτοκες δώσεις (πιστωτική) σε νορμάλ τιμή ? Καλημέρα! Δε λςε όμως ποιο θέλεις να πάρεις. 16άρι ή 32άρι. Όταν λες λογική τιμή τι εννοείς? Γιατί οι τιμές που παίζουν, τουλάχιστον για το 32άρι, είναι αρκετά λογικές για τις δυνατότητες του κινητού. Επίσης, αν θες να κοιτάξεις για πωλητές.. μπορείς να δεις τον digivire (Αγγλία) (από όπου πήρα και εγώ, και είμαι πλήρως ικανοποιημένη), dwi (Κίνα), eglobaldigitalstore (Aγγλία) με κάθε επιφύλαξη. Για Ελλάδα παίζουν τα εξής vnp(Αγία Παρασκευή), mobile14 (Κιλκίς) αυτά τα μαγαζιά έχουν σίγουρα 32άρια. Για 16άρια μπορείς να δεις στο skroutz. Όμως, χρειάζεται να δώσεις κάποια στοιχεία παραπάνω για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Τι σε ενδιαφέρει? εγγύηση από Ελλάδα ή εξωτερικό, χρονικό διάστημα εγγύησης (1 ή 2 χρόνια), "ετοιμοπαράδοτο", τιμή (μέχρι πόσα), κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλημέρα! Δε λςε όμως ποιο θέλεις να πάρεις. 16άρι ή 32άρι. Όταν λες λογική τιμή τι εννοείς? Γιατί οι τιμές που παίζουν, τουλάχιστον για το 32άρι, είναι αρκετά λογικές για τις δυνατότητες του κινητού. Επίσης, αν θες να κοιτάξεις για πωλητές.. μπορείς να δεις τον digivire (Αγγλία) (από όπου πήρα και εγώ, και είμαι πλήρως ικανοποιημένη), dwi (Κίνα), eglobaldigitalstore (Aγγλία) με κάθε επιφύλαξη. Για Ελλάδα παίζουν τα εξής vnp(Αγία Παρασκευή), mobile14 (Κιλκίς) αυτά τα μαγαζιά έχουν σίγουρα 32άρια. Για 16άρια μπορείς να δεις στο skroutz. Όμως, χρειάζεται να δώσεις κάποια στοιχεία παραπάνω για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Τι σε ενδιαφέρει? εγγύηση από Ελλάδα ή εξωτερικό, χρονικό διάστημα εγγύησης (1 ή 2 χρόνια), "ετοιμοπαράδοτο", τιμή (μέχρι πόσα), κλπ. Έχεις δίκιο ,με ενδιαφέρει να έχει εγγύηση από Ελλάδα ,οπότε αν δεν κάνω λάθος δεν μπορώ να πάρω το 32άρι . Λογική τιμή εννοώ μέχρι τα 420 . Επίσης αν η έκδοση t-mobile έχει λογότυπο πάνω στην συσκευή θα προτιμούσα μία unbranded . Έχω κοιτάξει στο skroutz και δεν βλέπω κάποιο κατάστημα να κάνει άτοκες δώσεις στις πρώτες επιλογές ! Σκέφτομαι επίσης να περιμένω μήπως και τα Χριστούγεννα βγει καμιά καλή προσφορά από τις γνωστές αλυσίδες Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Σκέφτομαι επίσης να περιμένω μήπως και τα Χριστούγεννα βγει καμιά καλή προσφορά από τις γνωστές αλυσίδες Αν έχεις υπομονή να περιμένεις καλό θα είναι αυτό....βέβαια αν πας στο κωτσόβολο το έχει με άτοκες δόσεις, αλλά στα 600 Edited December 7, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αν έχεις υπομονή να περιμένεις καλό θα είναι αυτό....βέβαια αν πας στο κωτσόβολο το έχει με άτοκες δόσεις, αλλά στα 600 Ναι για αυτό είπα σε νορμάλ τιμή :p Μάλλον θα περιμένω μέχρι τις γιορτές ...... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NadiaM Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Σκέφτομαι επίσης να περιμένω μήπως και τα Χριστούγεννα βγει καμιά καλή προσφορά από τις γνωστές αλυσίδες Χωρίς να είμαι σίγουρη, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πέσει από τα 599 το κινητό μέσα στις γιορτές. Διότι είναι καινούριο και περιμένουν να βγάλουν από αυτό. Όμως επειδή δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος πως θα λειτουργήσει το Marketing κάθε εταιρίας για να προσελκύσει κόσμο, καλά κάνεις και περιμένεις. Αλλά νομίζω ότι αν θες να έχεις εγγύηση από Ελλάδα, θα πρέπει να κοιτάς στα σκρουτζομάγαζα, και κυρίως να πας από κοντά ή να τονίσεις (αν ειναι να στο στείλουν) να είναι ευρωπαϊκό. Μη σου στείλουν κανένα γερμανικό και έχεις θέμα, όπως ένα αλλο παιδί στο φορουμ. Αυτό το έχεις δει? http://tokinito.gr/page/default.asp?id=147&la=1 Αν όχι, παρε να ρωτήσεις αν κάνουν άτοκες δόσεις, με αγορά από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts