Jump to content

Samsung Galaxy Pocket Neo Dual SIM (GT-S5312)

REFEREE1980
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα πολύ καλό και απλό κινητό με προσιτή τιμή και εύκολη διαχείριση 2 καρτών sim! Είδα ότι δεν υπάρχει θέμα ανοικτό οπότε ας μιλήσουμε για αυτό εδώ όσοι το έχουμε ή όσοι θα ήθελαν να το αποκτήσουν! ;)

Network/Bearer and Wireless Connectivity

Υποδομές δικτύου: GSM 3G, HSDPA / HSUPA

Δίκτυο 2G: EDGE / GPRS (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz)

Δίκτυο 3G: HSDPA 7.2 / HSUPA 5.76 (900 / 2100 MHz)

Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Wi-Fi Direct Διαθέσιμη

HSP,OPP,SPP,GAVDP,HID,PAN,GATT,MAP

KIES Υποστηρίζεται

Chipset

850 MHz

Sensors

Αισθητήρες: Μετρητής επιτάχυνσης / Ψηφιακή πυξίδα

Μπαταρία

Διάρκεια μπαταρίας σε κατάσταση ομιλίας: Έως και 6 ώρες (3G)

Χωρητικότητα μπαταρίας: Χωρητικότητα μπαταρίας 1200 mAh

Φόρτιση με USB

Διάρκεια μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής: Έως και 300 ώρες (3G)

Audio and Video

Φορμά βίντεο: 3G2, 3GP, H.263, H.264, MPEG4, MKV,WebM

Ανάλυση βίντεο: Αναπαραγωγή βίντεο Έως WVGA Διαθέσιμη

Αναπαραγωγή: Μέχρι 30 καρέ το δευτερόλεπτο, Εγγραφή: Μέχρι 15 καρέ το δευτερόλεπτο

Φορμά ήχου: 3G2, 3GP, AAC, AMR, MPEG4, MP3, WAV,OGG,FLAC

OS

Android 4.1.2

Μνήμη

Μνήμη: 512 MB RAM (LPDDR) + 4 GB eMMC

Εξωτερικές προδιαγραφές

Διαστάσεις 104,95 x 57,8 x 11,8 mm

Βάρος: 100,5 g

Assisted GPS, GLONASS Διαθέσιμο

Οθόνη

Display Technology : TFT

Βάθος χρώματος: 262 000

Μέγεθος οθόνης: 3"

Ανάλυση οθόνης: 240 x 320 (QVGA)

Φωτογραφική μηχανή

Ανάλυση κάμερας 2 Megapixel (Οπίσθιας)

Connectors

USB v2.0

3,5 mm στερεοφωνική υποδοχή ακουστικών

Υποδοχή εξωτερικής μνήμης microSD

(Έως και 32 GB)

SIM: Dual SIM

Micro USB Διαθέσιμο

Services and Applications

Samsung Apps Διαθέσιμο

Game Hub lite Διαθέσιμο

ChatON Διαθέσιμο

ActiveSync Διαθέσιμο

Συμβατότητα B-to-B: MDM, VPN, ODEhttp://http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/dualsim/GT-S5312RWAEUR

Edited by Superuser

Δυστυχώς φίλε δεν εχω κάνει ποτε root σε κανένα κινητό μου οπότε δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό.

Πώς το ρουταρουμε; Ότι κι αν δοκίμασα έφαγα πόρτα.

Καμιά βοήθεια;

Φιλε μου το κινητο ειναι ενα μικρο κουκλακι. Μη το σκαλιζεις γιατι δεν ειναι για σκαλισματα. Ειναι για να κανεις τη δουλεια σου (κλησεις-μηνυματα). :D

Φιλε μου το κινητο ειναι ενα μικρο κουκλακι. Μη το σκαλιζεις γιατι δεν ειναι για σκαλισματα. Ειναι για να κανεις τη δουλεια σου (κλησεις-μηνυματα). :D

Δεν θέλω να το σκαλισω. Θέλω να απεγκαταστησω τις σαχλαμάρες της Google, hangouts, Gmail, Google + κλπ, όπως και να παγωνω τα Υπόλοιπα που τρέχουν στο παρασκήνιο όποτε θέλουν.

Να μην μου τρώνε data χωρίς λόγο και να μη βαραίνουν το τηλέφωνο.

Αν ήθελα μόνο να μιλάω, θα έπαιρνα ένα απλό με 10€.

Αν ακούσεις τπτ, πες μου, αλλιώς θα το πετάξω στα σκουπίδια.

Παιδια καλησπέρα, πριν κανενα μηνα αγορασα το κινητο, δωρο στην ανηψια μου. Ολα καλα μεχρι προχτες που μου παραπονεθηκε για την μπαταρια. Δεν κραταει παρα μονο λιγες ωρες, το κινητο δεν το ειδα και υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει με το 3G και καποια ανοιχτη εφαρμογη. Στη χειροτερη, να ειναι προβληματικη η μπαταρια, επισης εκει που μιλαει, το τηλεφωνο αραια και που της κανει επανεκινηση. Αν μπορει καποιος να βοηθησει, ας γραψει.

Παιδια καλησπέρα, πριν κανενα μηνα αγορασα το κινητο, δωρο στην ανηψια μου. Ολα καλα μεχρι προχτες που μου παραπονεθηκε για την μπαταρια. Δεν κραταει παρα μονο λιγες ωρες, το κινητο δεν το ειδα και υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει με το 3G και καποια ανοιχτη εφαρμογη. Στη χειροτερη, να ειναι προβληματικη η μπαταρια, επισης εκει που μιλαει, το τηλεφωνο αραια και που της κανει επανεκινηση. Αν μπορει καποιος να βοηθησει, ας γραψει.

Μάλλον έχει πολλές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Πρέπει να κλείνει εφαρμογές που δεν χρειάζεται άμεσα.

Σε μένα κρατάει τριήμερο με wifi και το δίκτυο 2G μόνο. Βέβαια ψάχνω να το ρουταρω, για να τελειώνω με το άνοιξε κλείσε όλου αυτού του blotware, που το ζοριζει χωρίς λόγο.

Οι επανεκινησεις φαίνονται φυσιολογικές.

Καντου ένα hard reset αφού σώσεις τις επαφές, μηπως έχει εγκατασταθεί κάτι περίεργο.

Μάλλον έχει πολλές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Πρέπει να κλείνει εφαρμογές που δεν χρειάζεται άμεσα.

Σε μένα κρατάει τριήμερο με wifi και το δίκτυο 2G μόνο. Βέβαια ψάχνω να το ρουταρω, για να τελειώνω με το άνοιξε κλείσε όλου αυτού του blotware, που το ζοριζει χωρίς λόγο.

Οι επανεκινησεις φαίνονται φυσιολογικές.

Καντου ένα hard reset αφού σώσεις τις επαφές, μηπως έχει εγκατασταθεί κάτι περίεργο.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, κι εγω αυτο σκεφτηκα και της ειπα για αρχη να απενεργοποιησει το 3G. Θα κοιταξω τωρα στα γεραματα να μαθω και το android μιας και ειμαι με..... την αλλη πλευρα (Apple).

Πώς το ρουταρουμε; Ότι κι αν δοκίμασα έφαγα πόρτα.

Καμιά βοήθεια;

Framaroot APK

http://www.theandroidos.com/226/root-unroot-samsung-galaxy-young-gt-s6310gt-s6312/

Σου προτεινει ΑRAGON & GANDALF (χρησιμοποιησε τον Gandalf)

Σε ένα Young Duos με JB λειτουργικο εγινε root σε 2 δευτερολεπτα.

Κανεις και ενα reboot μετά και εισαι ετοιμος.

Ελπιζω να δουλεψει και σε σενα. Δεν επηρεάζει το κινητο ΕΑΝ τυχων δεν δουλεψει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Framaroot APK

http://www.theandroidos.com/226/root-unroot-samsung-galaxy-young-gt-s6310gt-s6312/

Σου προτεινει ΑRAGON & GANDALF (χρησιμοποιησε τον Gandalf)

Σε ένα Young Duos με JB λειτουργικο εγινε root σε 2 δευτερολεπτα.

Κανεις και ενα reboot μετά και εισαι ετοιμος.

Ελπιζω να δουλεψει και σε σενα. Δεν επηρεάζει το κινητο ΕΑΝ τυχων δεν δουλεψει...

ευχαριστώ. πριν δοκιμασω το δικό σου τρόπο, δοκίμασα ξανά για τελευταία φορά του xda και ω του θαυματος δούλεψε.

Ολα καλά....βρήκα και το λάθος που έκανα. (βλαμμένο καλώδιο:cry:)

Το κινητό πετάει τώρα.

Τελικά κάθε κινητό θέλει το ρουταρισμά του για να δουλέψει σωστά.

καλησπερα σε ολους πριν απο ενα μηνα πηρα το συγκεκριμενο κινητο στα 85 ευρωπουλα απο eshop και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του(βεβαια εχω μεσανυχτα απο αλλα κινητα δεν ξαναειχα αλλο android).Εχω να κανω μια ερωτηση αν το rootarei καποιος τι θα κερδισει?sorry αλλα δεν εχω ιδεα να υποθεσω οτι το root ξεκλειδωνει απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις και μπορεις να του περασεις οτι λογισμικο θελεις(ειναι οπως το root που καναμε σε συσκευες gps και περναγαμε και αλλους χαρτες αλλων εταιριων?αν ναι στο android τι κερδιζουμε απο την στιγμη που υπαρχουν ολα σχεδον δωρεαν :!: ) Edited by gatoni666

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εννοείται ότι με το ρουταρισμα ξεκινάς. Το μυστικό είναι το στήσιμο μετά το ρουταρισμα, που δεν μπορεί να γίνει όμως χωρίς το ρουταρισμα.

Υπάρχουν συσκευές ρουταρισμενες που σέρνονται γιατί έχουν πάθει τα πάνδεινα.

εν τελει αξιζει κανεις να το κανει root.Αν ναι τι θα κερδισει?

σας ευχαριστω παιδια καταλαβα πιο πολυ θελω να την ψαξω με καμια εφαρμογουλα και οχι να μπω σε τετοια φαση αν τις βαρεθω τις εφαρμογες και το ιδιο το τηλεφωνο τοτε ισως να μπω σε διαδικασια να το σκαλισω προς το παρων το βρισκω οτι ειναι μια χαρα και σχετικα γρηγορο για να δουλευω απλες λειτουργιες αντε στα πολυ φορτε μου να βαλω το gps αχαχαχαχαχαχα :lol:

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

εν τελει αξιζει κανεις να το κανει root.Αν ναι τι θα κερδισει?

σας ευχαριστω παιδια καταλαβα πιο πολυ θελω να την ψαξω με καμια εφαρμογουλα και οχι να μπω σε τετοια φαση αν τις βαρεθω τις εφαρμογες και το ιδιο το τηλεφωνο τοτε ισως να μπω σε διαδικασια να το σκαλισω προς το παρων το βρισκω οτι ειναι μια χαρα και σχετικα γρηγορο για να δουλευω απλες λειτουργιες αντε στα πολυ φορτε μου να βαλω το gps αχαχαχαχαχαχα :lol:

Και μόνο ότι θα βγάλεις τις εφαρμογές της Google και θα ελαφρυνεις το κινητό, φτάνει.

Το ότι θα διαλέγεις τι θα τρέχει χωρίς να σου τρώνε δεδομένα ανεξέλεγκτα, φτάνει ακόμα πιο πολύ και η μπαταρία θα κρατάει 30% παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι όταν βάλεις gps και συναγερμό κλπ θα την βγάζεις άνετα τη μέρα χωρίς κολλήματα και άλλα σπαστικά.

Αλλά αν δεν ξέρεις τότε καλύτερα άστο. Σωστή η σκέψη σου.

ναι pavlitaki να σου πω την αληθεια επειδη ειμαι ασχετος απο android και δεν ξερω μετα τι να πειραξω και στην περιπτωση που το σκαλισω δεν ξερω αν σταματησω καποια εφαρμογη τι επιπτωση θα εχει το κινητο και αν θα ειναι αναστρεψιμη.Τωρα αν καποιος φιλος εχει καποιες αναλυτικες οδηγιες τι να πειραξω και τι να σβησω θα το εκτιμουσα παρα πολυ γιατι οντως αυτο που ειπες με την μπαταρια εχεις απολυτα δικαιο δυο μερες μου κραταει το κινητο.Aν εχεις και εσυ καμια οδηγια κανε ενα post τις οδηγιες να με βοηθησεις!!!!!!

ναι pavlitaki να σου πω την αληθεια επειδη ειμαι ασχετος απο android και δεν ξερω μετα τι να πειραξω και στην περιπτωση που το σκαλισω δεν ξερω αν σταματησω καποια εφαρμογη τι επιπτωση θα εχει το κινητο και αν θα ειναι αναστρεψιμη.Τωρα αν καποιος φιλος εχει καποιες αναλυτικες οδηγιες τι να πειραξω και τι να σβησω θα το εκτιμουσα παρα πολυ γιατι οντως αυτο που ειπες με την μπαταρια εχεις απολυτα δικαιο δυο μερες μου κραταει το κινητο.Aν εχεις και εσυ καμια οδηγια κανε ενα post τις οδηγιες να με βοηθησεις!!!!!!

καμμιά εφαρμογή δεν θα σβήσεις. Πρώτα την παγώνεις και αν δεν γινει τπτ μετά από λίγο την σβήνεις. Διάβασε στο google μην τα ξαναγράφουμε και αφού μάθεις αρκετά ξεκινάμε να σου πώ μέσω μικροφώνου όμως, γιατί δεν είμαι του γραψίματος.

Δίνεις αξία στο τηλέφωνό σου αλλά την ιδια στιγμή χάνεις χρόνο απ την ζωή σου.

Εσύ αποφασίζεις. Εγώ θα σου έλεγα αν έχεις τπτ καλύτερο κάντο.

αν όχι, πάλεψε κι εσύ με την δημιουργηκότητά σου.:)

• The title was changed to Samsung Galaxy Pocket Neo Dual SIM (GT-S5312)