firekostas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εγω ΟKC - HOU βλέπω.... σε SD. Δυστυχώς εδω και καιρό τα απίστευτα stream του Hehestreams δεν υπάρχουν στον φάκελο του... Μιλάμε για 720 HD και 60p, λες και ήσουν μεσα στο γήπεδο :O Ετσι ακριβως. Πριν βγει το ProSport εγω εβλεπα στο Phoenix στον Woody.Ολο τον χειμωνα ειδα οτι ματς υπηρχε απο NBA ειδικα αφου εγινα μπαμπας και αρχισαν τα ξενυχτια :P . Τωρα σπανια να βρεις 720 60fps.Καμια φορα μονο στο Sportsdevil στο Rojadirecta αλλα θελει Plexus. Ασε που ειναι και στα ισπανικα τα περισσοτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ετσι ακριβως. Πριν βγει το ProSport εγω εβλεπα στο Phoenix στον Woody.Ολο τον χειμωνα ειδα οτι ματς υπηρχε απο NBA ειδικα αφου εγινα μπαμπας και αρχισαν τα ξενυχτια :P . Τωρα σπανια να βρεις 720 60fps.Καμια φορα μονο στο Sportsdevil στο Rojadirecta αλλα θελει Plexus. Ασε που ειναι και στα ισπανικα τα περισσοτερα :) Αν βλέπεις τωρα, έχεις πμ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Το DNA TV pro τι θέλει να παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Το DNA TV pro τι θέλει να παίξει; Τίποτα, μια χαρά παίζει έτσι (διαλέγεις την πρώτη κατηγορία "DNA TV Freemium Channels"). Δες και μια παραλλαγή του εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_zbXVLdPnoA Αν βλέπεις τωρα, έχεις πμ ... Δεν ξέρω τι λέει το PM, αλλά μόλις πρόσθεσαν στο Castaway NBA full game replays σε 720p (Sport On Demand - Basketball - NBA GO) αλλά τσεκάρετε και τις άλλες κατηγορίες!!! Edited April 4, 2016 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδια εχω το kodi σένα pc και σε ενα Android tv box, εχω δοκιμασει τα πάντα και ενώ βλέπω κανονικά σειρες κ στα δυο κ εχω κ το trakt κ στα δυο με το ιδιο setup, το tv box δεν κρατάει ενημερωμένο σωστα το trakt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ένας καλός torrent player εκτός του torrenter; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Τίποτα, μια χαρά παίζει έτσι (διαλέγεις την πρώτη κατηγορία "DNA TV Freemium Channels")... Καλημέρα...Aρχικά μιλάμε για το πρόσθετο DNA TV pro Beta Δεν μπορεί ρε παιδιά..έχει 2 εκδόσεις μέσα την 3.5.1 και την 3.0.0 όποια και να άνοιξα δείχνει σταθμούς αλλά δεν ανοίγει τίποτα. Η 3.5.1 έχει 4Κ στην αρχή και παραμέσα πας σε UK, USA channels Κλπ. http://www.techelp.gr/media/images/media_player/DNA.png Μήπως θέλει κανα VPN? Τι να κοιτάξω; Το τσέκαρα σε 2 παρόχους...τα ίδια. Αν σε σας παίζει κάτι δεν έχω κάνει καλά μου φαίνεται... Λίγη βοήθεια; Edit... Χτες πήγα σε φίλο και βλέπω παίζουν.. Το κατεβάζω το ξαναστήνω και παίζουν. Άγνωστες οι βουλές του κυρίου Edited April 6, 2016 by Asterix_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα. Εχθές ανακαλυψα το kodi και ψάχνομαι ακομη. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι αν αρχικά υπαρχει καποια ελληνική κοινοτητα να συζητουν για αυτο διοτι ειδα αρκετες ελληνικες εφαρμογές και δευτερον αν υπαρχει καποιο addon για ελληνικο πρωταθλημα. Ευχαριστω.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα. Εχθές ανακαλυψα το kodi και ψάχνομαι ακομη. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι αν αρχικά υπαρχει καποια ελληνική κοινοτητα να συζητουν για αυτο διοτι ειδα αρκετες ελληνικες εφαρμογές και δευτερον αν υπαρχει καποιο addon για ελληνικο πρωταθλημα. Ευχαριστω.!Στο FB υπάρχουν γκρουπ ελληνικά για Kodi, κάνε αναζήτηση θα βρεις. Για οδηγίες, addons και τα πάντα όλα, τσέκαρε εδώ: http://osarena.net/sygkentrotikos-odigos-gia-ola-osa-hreiazosaste-gia-kodi-media-center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Σκεφτομαι την αγορα smart tv θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω το kodi στην tv ωστε σε συνδιασμο με το wifi να βλεπω απευθείας σειρες ταινιες κλπ χωρις να δεσμευω το laptop. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Σκεφτομαι την αγορα smart tv θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω το kodi στην tv ωστε σε συνδιασμο με το wifi να βλεπω απευθείας σειρες ταινιες κλπ χωρις να δεσμευω το laptop. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για kodi σε τν (χωρίς κουτι) μόνο με Sony smart tv η με Philips http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/581114/Android-TV.html?keyphrase=smart+tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Smart TV με android δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Smart TV με android δηλαδή. Ναι ! (Στα δύο που ανάφερα λειτουργεί ....Υπάρχουν αρκετά video στο youtube) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Η παίρνει ένα raspberry Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Η παίρνει ένα raspberry Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου Δηλαδη; Γραμμενο σε usb δεν το διαβαζει; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δηλαδη; Γραμμενο σε usb δεν το διαβαζει; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.pcsteps.gr/52828-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-raspberry-pi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Να ρωτησω κατι. Εγκαθηστω το kodi 16.1 σε νετμπουκ με win7 starter χ32 και φορτωνη μαυρη οθονη. Κανω ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι τα ιδια. Τι συμβαινει ρε παιδεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Να ρωτησω κατι. Εγκαθηστω το kodi 16.1 σε νετμπουκ με win7 starter χ32 και φορτωνη μαυρη οθονη. Κανω ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι τα ιδια. Τι συμβαινει ρε παιδεια; Δοκίμασε παλιότερη έκδοση. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Να ρωτησω κατι. Εγκαθηστω το kodi 16.1 σε νετμπουκ με win7 starter χ32 και φορτωνη μαυρη οθονη. Κανω ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι τα ιδια. Τι συμβαινει ρε παιδεια; Δοκίμασε παλιότερη έκδοση. Κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα είναι στο kodi 16.1 για pc. Βάλε την έκδοση 16.0 και θα είναι O.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα είναι στο kodi 16.1 για pc. Βάλε την έκδοση 16.0 και θα είναι O.K. Ευχαριστω.Μαλλον εκει πρεπει να ειναι το προβλημα μιας και δοκιμαζω την τελευταια. Θα δοκιμασω την αλλη και θα σας πω. Και παλι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Πως μπορώ από το μενού του kodi να το ρυθμίσω να επιλέγει αυτόματα τον πρώτο υποτιτλο που βρίσκει? Κάποιος αναφέρει πιο πίσω ότι το έκανε χωρίς όμως να λέει πως. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Πως μπορώ από το μενού του kodi να το ρυθμίσω να επιλέγει αυτόματα τον πρώτο υποτιτλο που βρίσκει? Κάποιος αναφέρει πιο πίσω ότι το έκανε χωρίς όμως να λέει πως. ΣΥΣΤΗΜΑ - Ρυθμίσεις - Βίντεο - Υπότιτλοι - Αυτόματη λήψη του πρώτου υπότιτλου (το τσεκάρεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ΣΥΣΤΗΜΑ - Ρυθμίσεις - Βίντεο - Υπότιτλοι - Αυτόματη λήψη του πρώτου υπότιτλου (το τσεκάρεις). Σε μένα δεν έχει αυτή την επιλογή. Έχω το kodi 16.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σε μένα δεν έχει αυτή την επιλογή. Έχω το kodi 16.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα απο την αλλη την εχει,για kodi 16.1 παντα σε windows μηχανακι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Εμενα παντως σε windows μονο η 16αρα εκδοση παιζει. Edited May 12, 2016 by Muck Smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts