Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ΟKC - HOU βλέπω.... σε SD. Δυστυχώς εδω και καιρό τα απίστευτα stream του Hehestreams δεν υπάρχουν στον φάκελο του...

Μιλάμε για 720 HD και 60p, λες και ήσουν μεσα στο γήπεδο :O

Ετσι ακριβως. Πριν βγει το ProSport εγω εβλεπα στο Phoenix στον Woody.Ολο τον χειμωνα ειδα οτι ματς υπηρχε απο NBA ειδικα αφου εγινα μπαμπας και αρχισαν τα ξενυχτια :P . Τωρα σπανια να βρεις 720 60fps.Καμια φορα μονο στο Sportsdevil στο Rojadirecta αλλα θελει Plexus. Ασε που ειναι και στα ισπανικα τα περισσοτερα :)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ετσι ακριβως. Πριν βγει το ProSport εγω εβλεπα στο Phoenix στον Woody.Ολο τον χειμωνα ειδα οτι ματς υπηρχε απο NBA ειδικα αφου εγινα μπαμπας και αρχισαν τα ξενυχτια :P . Τωρα σπανια να βρεις 720 60fps.Καμια φορα μονο στο Sportsdevil στο Rojadirecta αλλα θελει Plexus. Ασε που ειναι και στα ισπανικα τα περισσοτερα :)

Αν βλέπεις τωρα, έχεις πμ ...

Το DNA TV pro τι θέλει να παίξει;

Τίποτα, μια χαρά παίζει έτσι (διαλέγεις την πρώτη κατηγορία "DNA TV Freemium Channels").

Δες και μια παραλλαγή του εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_zbXVLdPnoA

Αν βλέπεις τωρα, έχεις πμ ...

Δεν ξέρω τι λέει το PM, αλλά μόλις πρόσθεσαν στο Castaway NBA full game replays σε 720p (Sport On Demand - Basketball - NBA GO) αλλά τσεκάρετε και τις άλλες κατηγορίες!!!

Edited by xalaros

Παιδια εχω το kodi σένα pc και σε ενα Android tv box, εχω δοκιμασει τα πάντα και ενώ βλέπω κανονικά σειρες κ στα δυο κ εχω κ το trakt κ στα δυο με το ιδιο setup, το tv box δεν κρατάει ενημερωμένο σωστα το trakt.

Τίποτα, μια χαρά παίζει έτσι (διαλέγεις την πρώτη κατηγορία "DNA TV Freemium Channels")...

Καλημέρα...Aρχικά μιλάμε για το πρόσθετο DNA TV pro Beta

Δεν μπορεί ρε παιδιά..έχει 2 εκδόσεις μέσα την 3.5.1 και την 3.0.0 όποια και να άνοιξα δείχνει σταθμούς αλλά δεν ανοίγει τίποτα.

Η 3.5.1 έχει 4Κ στην αρχή και παραμέσα πας σε UK, USA channels Κλπ.

http://www.techelp.gr/media/images/media_player/DNA.png

Μήπως θέλει κανα VPN? Τι να κοιτάξω; Το τσέκαρα σε 2 παρόχους...τα ίδια. Αν σε σας παίζει κάτι δεν έχω κάνει καλά

μου φαίνεται... Λίγη βοήθεια;

Edit...

Χτες πήγα σε φίλο και βλέπω παίζουν..

Το κατεβάζω το ξαναστήνω και παίζουν. Άγνωστες οι βουλές του κυρίου

Edited by Asterix_GR

Καλησπερα. Εχθές ανακαλυψα το kodi και ψάχνομαι ακομη.

Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι αν αρχικά υπαρχει καποια ελληνική κοινοτητα να συζητουν για αυτο διοτι ειδα αρκετες ελληνικες εφαρμογές και δευτερον αν υπαρχει καποιο addon για ελληνικο πρωταθλημα.

Ευχαριστω.!

Καλησπερα. Εχθές ανακαλυψα το kodi και ψάχνομαι ακομη.

Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι αν αρχικά υπαρχει καποια ελληνική κοινοτητα να συζητουν για αυτο διοτι ειδα αρκετες ελληνικες εφαρμογές και δευτερον αν υπαρχει καποιο addon για ελληνικο πρωταθλημα.

Ευχαριστω.!

Στο FB υπάρχουν γκρουπ ελληνικά για Kodi, κάνε αναζήτηση θα βρεις.

Για οδηγίες, addons και τα πάντα όλα, τσέκαρε εδώ:

http://osarena.net/sygkentrotikos-odigos-gia-ola-osa-hreiazosaste-gia-kodi-media-center

Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Σκεφτομαι την αγορα smart tv θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω το kodi στην tv ωστε σε συνδιασμο με το wifi να βλεπω απευθείας σειρες ταινιες κλπ χωρις να δεσμευω το laptop.

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Σκεφτομαι την αγορα smart tv θα ηθελα να ρωτήσω αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω το kodi στην tv ωστε σε συνδιασμο με το wifi να βλεπω απευθείας σειρες ταινιες κλπ χωρις να δεσμευω το laptop.

Για kodi σε τν (χωρίς κουτι) μόνο με Sony smart tv η με Philips http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/581114/Android-TV.html?keyphrase=smart+tv

Η παίρνει ένα raspberry

Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου

Δηλαδη; Γραμμενο σε usb δεν το διαβαζει;

Δηλαδη; Γραμμενο σε usb δεν το διαβαζει;

https://www.pcsteps.gr/52828-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-raspberry-pi/

• 4 weeks later...
Να ρωτησω κατι. Εγκαθηστω το kodi 16.1 σε νετμπουκ με win7 starter χ32 και φορτωνη μαυρη οθονη. Κανω ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι τα ιδια. Τι συμβαινει ρε παιδεια;

Να ρωτησω κατι. Εγκαθηστω το kodi 16.1 σε νετμπουκ με win7 starter χ32 και φορτωνη μαυρη οθονη. Κανω ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι τα ιδια. Τι συμβαινει ρε παιδεια;

Δοκίμασε παλιότερη έκδοση.

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασε παλιότερη έκδοση.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα είναι στο kodi 16.1 για pc. Βάλε την έκδοση 16.0 και θα είναι O.K.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα είναι στο kodi 16.1 για pc. Βάλε την έκδοση 16.0 και θα είναι O.K.

Ευχαριστω.Μαλλον εκει πρεπει να ειναι το προβλημα μιας και δοκιμαζω την τελευταια. Θα δοκιμασω την αλλη και θα σας πω. Και παλι ευχαριστω.

Πως μπορώ από το μενού του kodi να το ρυθμίσω να επιλέγει αυτόματα τον πρώτο υποτιτλο που βρίσκει? Κάποιος αναφέρει πιο πίσω ότι το έκανε χωρίς όμως να λέει πως.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως μπορώ από το μενού του kodi να το ρυθμίσω να επιλέγει αυτόματα τον πρώτο υποτιτλο που βρίσκει? Κάποιος αναφέρει πιο πίσω ότι το έκανε χωρίς όμως να λέει πως.

ΣΥΣΤΗΜΑ - Ρυθμίσεις - Βίντεο - Υπότιτλοι - Αυτόματη λήψη του πρώτου υπότιτλου (το τσεκάρεις).

ΣΥΣΤΗΜΑ - Ρυθμίσεις - Βίντεο - Υπότιτλοι - Αυτόματη λήψη του πρώτου υπότιτλου (το τσεκάρεις).

Σε μένα δεν έχει αυτή την επιλογή. Έχω το kodi 16.1

Σε μένα δεν έχει αυτή την επιλογή. Έχω το kodi 16.1

Εμενα απο την αλλη την εχει,για kodi 16.1 παντα σε windows μηχανακι.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......