Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει τώρα δύο τρεις μέρες, το Kodi δεν παίζει τίποτα. Ούτε το pulsar, ούτε σχεδόν τίποτα το Phoenix, 1channel, Genesis salt τίποτα! Στο pulsar κάνει buffer στην αρχή, αρχίζει η ταινία και σε λίγα δευτερόλεπτα σταματάει, κολλάει δεν συνεχίζει μετά! Πριν λίγες μέρες έκανα καθαρή εγκατάσταση, απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχει τώρα δύο τρεις μέρες, το Kodi δεν παίζει τίποτα. Ούτε το pulsar, ούτε σχεδόν τίποτα το Phoenix, 1channel, Genesis salt τίποτα! Στο pulsar κάνει buffer στην αρχή, αρχίζει η ταινία και σε λίγα δευτερόλεπτα σταματάει, κολλάει δεν συνεχίζει μετά! Πριν λίγες μέρες έκανα καθαρή εγκατάσταση, απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά.

Με το Phoenix τουλαχιστον που δουλευω τελευταια,βλεπουν συνεχεια ταινιες εδω στο σπιτι,και παραπονα δεν ακουσα.

Κατι δεν παει καλα σε εσενα δεν μπορει.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δύο μέρες προσπαθώ να δω ταινία και είναι αδύνατον. Τρεις ταινίες έχω ψάξει, την μια δεν υπάρχει λινκ, η άλλη κολλάει σε λίγα λεπτά και δεν ξεκολλάει ποτέ κλπ κλπ. Ένα Kodi είχα, αν τι χάσω και αυτό την έκατσα

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο Phoenix κατάφερα χθες και είδα μια, κατά τα άλλα Δεν ξέρω τι συμβαίνει άλλα τώρα τελευταία, σαν μην δουλεύει το ίδιο καλά με πριν μερικές μέρες.

Τώρα βλέπω το CREED στο PHOENIX και τρέχει νεράκι χωρίς ούτε παύση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο προσθετο για σειρες εκτος του Genesis

PHOENIX

Εγγύηση

Amazon Fire stick 4k max

Πριν κάνω format το laptop, όταν τελείωνε μια ταινία ή επεισόδιο κάποιας σειράς, έβγαζε ένα μήνυμα για να βαθμολογήσω στο trakt. Τώρα, μετά από εγκατάσταση από αρχή, βλέπω πως δεν το εμφανίζει. Τι ξέχασα να προσθέσω;

Πριν κάνω format το laptop, όταν τελείωνε μια ταινία ή επεισόδιο κάποιας σειράς, έβγαζε ένα μήνυμα για να βαθμολογήσω στο trakt. Τώρα, μετά από εγκατάσταση από αρχή, βλέπω πως δεν το εμφανίζει. Τι ξέχασα να προσθέσω;
Μήπως πρέπει να ξανακάνεις authorize το trakt στο kodi?

Μήπως πρέπει να ξανακάνεις authorize το trakt στο kodi?

Το έκανα σε Genesis, SALTS και το άλλο το Royal WE. Όπου δηλαδή υπάρχει σχετική ρύθμιση. Επιπλέον, πέρασα το MC's trakt viewer για το pulsar και ένα άλλο πρόσθετο που βρήκα στο addon installer. Έχουν γίνει όλοι οι συγχρονισμοί κανονικά, αλλά δεν υπάρχει αυτό το μήνυμα μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς ή το τέλος της ταινίας.

Το scrobbler τι είναι στις ρυθμίσεις;

Το έκανα σε Genesis, SALTS και το άλλο το Royal WE. Όπου δηλαδή υπάρχει σχετική ρύθμιση. Επιπλέον, πέρασα το MC's trakt viewer για το pulsar και ένα άλλο πρόσθετο που βρήκα στο addon installer. Έχουν γίνει όλοι οι συγχρονισμοί κανονικά, αλλά δεν υπάρχει αυτό το μήνυμα μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς ή το τέλος της ταινίας.

Το scrobbler τι είναι στις ρυθμίσεις;

Και σε μένα σε καθαρή εγκατάσταση είχα παρόμοια συμπεριφορά του Trakt. Εχθές μου πήρε αναβάθμιση και επανήλθε η βαθμολόγηση στο τέλος της ταινίας.

Και σε μένα σε καθαρή εγκατάσταση είχα παρόμοια συμπεριφορά του Trakt. Εχθές μου πήρε αναβάθμιση και επανήλθε η βαθμολόγηση στο τέλος της ταινίας.

Μόλις πέρασα το 0.6.2 χθες χειροκίνητα, αναβαθμίστηκε μόνο του σε 0.7.κάτι. Και πάλι όμως δεν βγάζει ειδοποίηση. Κάτι άλλο μου ξεφεύγει.

Μόλις πέρασα το 0.6.2 χθες χειροκίνητα, αναβαθμίστηκε μόνο του σε 0.7.κάτι. Και πάλι όμως δεν βγάζει ειδοποίηση. Κάτι άλλο μου ξεφεύγει.

Πως λέγεται το addon του trakt που έχεις βάλει?

Πως λέγεται το addon του trakt που έχεις βάλει?

Αυτό και μόνο με έβαλε σε σκέψεις. Έσβησα ότι είχα περάσει και κατέβασα το trakt master zip από το github, μέσα από την σελίδα του trakt στην ενότητα download.

Και πάλι όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τελικά, δεν κατάλαβα πως, αλλά δουλεύει κανονικά όπως και πριν.

Γίνεται όμως με κάποιον τρόπο να έχω ειδοποίηση στο Kodi για νέα επεισόδια στις σειρές που παρακολουθώ;

Phoenix κανονικά, αν και τελευταία δουλεύω πολύ το showbox.

Amazon Fire stick 4k max