cb600f Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχει τώρα δύο τρεις μέρες, το Kodi δεν παίζει τίποτα. Ούτε το pulsar, ούτε σχεδόν τίποτα το Phoenix, 1channel, Genesis salt τίποτα! Στο pulsar κάνει buffer στην αρχή, αρχίζει η ταινία και σε λίγα δευτερόλεπτα σταματάει, κολλάει δεν συνεχίζει μετά! Πριν λίγες μέρες έκανα καθαρή εγκατάσταση, απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχει τώρα δύο τρεις μέρες, το Kodi δεν παίζει τίποτα. Ούτε το pulsar, ούτε σχεδόν τίποτα το Phoenix, 1channel, Genesis salt τίποτα! Στο pulsar κάνει buffer στην αρχή, αρχίζει η ταινία και σε λίγα δευτερόλεπτα σταματάει, κολλάει δεν συνεχίζει μετά! Πριν λίγες μέρες έκανα καθαρή εγκατάσταση, απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά. Με το Phoenix τουλαχιστον που δουλευω τελευταια,βλεπουν συνεχεια ταινιες εδω στο σπιτι,και παραπονα δεν ακουσα. Κατι δεν παει καλα σε εσενα δεν μπορει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Δύο μέρες προσπαθώ να δω ταινία και είναι αδύνατον. Τρεις ταινίες έχω ψάξει, την μια δεν υπάρχει λινκ, η άλλη κολλάει σε λίγα λεπτά και δεν ξεκολλάει ποτέ κλπ κλπ. Ένα Kodi είχα, αν τι χάσω και αυτό την έκατσα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Phoenix κατάφερα χθες και είδα μια, κατά τα άλλα Δεν ξέρω τι συμβαίνει άλλα τώρα τελευταία, σαν μην δουλεύει το ίδιο καλά με πριν μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Τώρα βλέπω το CREED στο PHOENIX και τρέχει νεράκι χωρίς ούτε παύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Edit 2: λύθηκε και το eztv. Αυτό πως λύθηκε γιατι σε μένα δεν δουλεύει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Κατέβασα αυτό που έλεγε MC's eztv. Έτσι νομίζω το έλεγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και σε μένα ποτέ δεν δούλεψε αυτός o provider :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο προσθετο για σειρες εκτος του Genesis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο προσθετο για σειρες εκτος του Genesis PHOENIX Εγγύηση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 PHOENIX Εγγύηση α ωραια και το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πριν κάνω format το laptop, όταν τελείωνε μια ταινία ή επεισόδιο κάποιας σειράς, έβγαζε ένα μήνυμα για να βαθμολογήσω στο trakt. Τώρα, μετά από εγκατάσταση από αρχή, βλέπω πως δεν το εμφανίζει. Τι ξέχασα να προσθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Το trakt... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πριν κάνω format το laptop, όταν τελείωνε μια ταινία ή επεισόδιο κάποιας σειράς, έβγαζε ένα μήνυμα για να βαθμολογήσω στο trakt. Τώρα, μετά από εγκατάσταση από αρχή, βλέπω πως δεν το εμφανίζει. Τι ξέχασα να προσθέσω;Μήπως πρέπει να ξανακάνεις authorize το trakt στο kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μήπως πρέπει να ξανακάνεις authorize το trakt στο kodi? Το έκανα σε Genesis, SALTS και το άλλο το Royal WE. Όπου δηλαδή υπάρχει σχετική ρύθμιση. Επιπλέον, πέρασα το MC's trakt viewer για το pulsar και ένα άλλο πρόσθετο που βρήκα στο addon installer. Έχουν γίνει όλοι οι συγχρονισμοί κανονικά, αλλά δεν υπάρχει αυτό το μήνυμα μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς ή το τέλος της ταινίας. Το scrobbler τι είναι στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το έκανα σε Genesis, SALTS και το άλλο το Royal WE. Όπου δηλαδή υπάρχει σχετική ρύθμιση. Επιπλέον, πέρασα το MC's trakt viewer για το pulsar και ένα άλλο πρόσθετο που βρήκα στο addon installer. Έχουν γίνει όλοι οι συγχρονισμοί κανονικά, αλλά δεν υπάρχει αυτό το μήνυμα μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς ή το τέλος της ταινίας. Το scrobbler τι είναι στις ρυθμίσεις; Και σε μένα σε καθαρή εγκατάσταση είχα παρόμοια συμπεριφορά του Trakt. Εχθές μου πήρε αναβάθμιση και επανήλθε η βαθμολόγηση στο τέλος της ταινίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Και σε μένα σε καθαρή εγκατάσταση είχα παρόμοια συμπεριφορά του Trakt. Εχθές μου πήρε αναβάθμιση και επανήλθε η βαθμολόγηση στο τέλος της ταινίας. Μόλις πέρασα το 0.6.2 χθες χειροκίνητα, αναβαθμίστηκε μόνο του σε 0.7.κάτι. Και πάλι όμως δεν βγάζει ειδοποίηση. Κάτι άλλο μου ξεφεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μόλις πέρασα το 0.6.2 χθες χειροκίνητα, αναβαθμίστηκε μόνο του σε 0.7.κάτι. Και πάλι όμως δεν βγάζει ειδοποίηση. Κάτι άλλο μου ξεφεύγει. Πως λέγεται το addon του trakt που έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Πως λέγεται το addon του trakt που έχεις βάλει? Αυτό και μόνο με έβαλε σε σκέψεις. Έσβησα ότι είχα περάσει και κατέβασα το trakt master zip από το github, μέσα από την σελίδα του trakt στην ενότητα download. Και πάλι όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το trakt υπάρχει μεσα στο repo του kodi, δεν χρειάζεται manual εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Και από εκεί το εγκατέστησα. System, add-ons, κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τελικά, δεν κατάλαβα πως, αλλά δουλεύει κανονικά όπως και πριν. Γίνεται όμως με κάποιον τρόπο να έχω ειδοποίηση στο Kodi για νέα επεισόδια στις σειρές που παρακολουθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ο φοίνικας μας τελείωσε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ο φοίνικας μας τελείωσε? Όχι εγώ από εδώ βλέπω τα πάντα. Δεν κολλάει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μόλις είδα από genesis fork, black sails σε 720 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Phoenix κανονικά, αν και τελευταία δουλεύω πολύ το showbox. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts