xalaros Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εννοείται...έχω δοκιμάσει τόσες γνωστές ταινίες κι ενώ διαλέγω υπότιτλο...ελληνικό ή αγγλικό...σε κάνένα addon δεν τους εμφανίζει!!!!! Κάτι παίζει αλλά οι ρυθμίσεις που βλέπω είναι εντάξει.... κάτι μου διαφεύγει αλλά τι;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μήπως έχεις ρυθμίσει να παίζει τον πρώτο αυτόματο υπότιτλο που θα βρει; Λέω τώρα, δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Τίποτα στα καλά καθούμενα no subtitles!!!! Σε όποιο addon και ταινία δοκιμάζω!!!! Είτε από opensubtitles είτε από subtitles.gr... Ξαναείδα τις ρυθμίσεις μήπως κάτι πειράχτηκε καταλάθος, έκανα clear cache και επανεκκίνηση συσκευής αλλά έχει μουλαρώσει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ποια είναι η διαφορά μεταξύ kodi και spmc; ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ ότι βλέπω το περιβάλλον είναι ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ποια είναι η διαφορά μεταξύ kodi και spmc; ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ ότι βλέπω το περιβάλλον είναι ίδιο Είναι μια πιο ελαφριά ανεπίσημη έκδοση ιδανική για Rockchip & Amlogic επεξεργαστές. Υ.Γ Από εχτές το μεσημέρι παιδεύομαι για την μη εμφάνιση ξαφνικά οποιουδήποτε υπότιτλου (Ελληνικού ή Αγγλικού) σε όποια ταινία και addon!!!! Ότι και να δοκίμασα τίποτα... Τελικά με καθαρή εγκατάσταση διορθώθηκε το θέμα αφού πήρα άδεια από τη σημαία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 μου το κανε και έμενα αυτό εχθές απο το μεσημέρι και μετά με τους υποτιτλους και εφτιαξε μόνο του το βράδυ αργά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Έχω συμπληρώσει ένα 24ωρο άυπνος προσπαθώντας να βρω από που μπορεί να οφείλεται....και φαντάσου έχω περασμένα καμιά 60αρια addons που θα μπορούσε να είναι το οποιοδήποτε για να κάνει conflict!!! Τελικά πριν από λίγο βρέθηκε ο ένοχος και το όνομα αυτού είναι Easy Advanced Settings Addon αρμόδιο για επίλυση κατά το δυνατόν προβλημάτων buffer. Μόλις έφτιαχνε το αρχείο με τις αλλαγές που έκανες σύμφωνα με αυτό το video https://www.youtube.com/watch?v=fPOfFp8Jbmg δεν εμφανιζόντουσαν οι υπότιτλοι, με το που το έσβηνες όλα κανονικά!!!!! Edited January 4, 2016 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τουλάχιστον βρήκες το πρόβλημα. Κάτι είναι και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Είναι μια πιο ελαφριά ανεπίσημη έκδοση ιδανική για Rockchip & Amlogic επεξεργαστές. Υ.Γ Από εχτές το μεσημέρι παιδεύομαι για την μη εμφάνιση ξαφνικά οποιουδήποτε υπότιτλου (Ελληνικού ή Αγγλικού) σε όποια ταινία και addon!!!! Ότι και να δοκίμασα τίποτα... Τελικά με καθαρή εγκατάσταση διορθώθηκε το θέμα αφού πήρα άδεια από τη σημαία!!! Δεν μπορώ όμως να περάσω το fusion στο spmc.τι Μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν μπορώ όμως να περάσω το fusion στο spmc.τι Μπορεί να φταίει; πέρασε κάθε addon χειροκίνητα....βρες τα zip ξεχωριστά και κανε install from zip (Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 δοκιμαστε το addon The Royal We. http://www.tvaddons.ag/theroyalwe-kodi-addon/ λιγο που το δουλεψα χθες και σημερα το βρηκα πολυ ανωτερο του salt (το οποιο παρα πολλες φορες μου λεει no source..!) και ανταξιο του genesis. εχει και track . διχνει για HD720 HD SD Επιλογη. το μονο που δεν ειχε που χρησημοποιουσα στο genesis την επιλογη download. οτι σειρα δοκιμασα επαιξε αμεσα νομιζω βρηκα τον αντικαταστατη του genesis για τα γουστα μου γενικα χρεισημοποιω το pulsar και το kmediatorrent αλλα με ενοχλουσε επειδη δε μπορουσα να εχω τη λιστα με τα επισοδεια που ηδη ειχα χρησημοποιησει.. αναμενω εντυπωσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν μπορώ όμως να περάσω το fusion στο spmc.τι Μπορεί να φταίει; Υπ' όψιν ότι στο fusion πλέον πρέπει να γράψουμε http://fusion.tvaddons.ag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 δοκιμαστε το addon The Royal We. http://www.tvaddons.ag/theroyalwe-kodi-addon/ λιγο που το δουλεψα χθες και σημερα το βρηκα πολυ ανωτερο του salt (το οποιο παρα πολλες φορες μου λεει no source..!) και ανταξιο του genesis. εχει και track . διχνει για HD720 HD SD Επιλογη. το μονο που δεν ειχε που χρησημοποιουσα στο genesis την επιλογη download. οτι σειρα δοκιμασα επαιξε αμεσα νομιζω βρηκα τον αντικαταστατη του genesis για τα γουστα μου γενικα χρεισημοποιω το pulsar και το kmediatorrent αλλα με ενοχλουσε επειδη δε μπορουσα να εχω τη λιστα με τα επισοδεια που ηδη ειχα χρησημοποιησει.. αναμενω εντυπωσεις :D Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το download.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το download.. Κάνε εγκατάσταση ένα torrent dowloader .... πολύ ποιο γρήγορα θα κατεβάσει το video που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 μάλλον κατεβαίνουν κιολας αλλα εγω δε το χω καταφέρει παρτε μια ιδεα απο δω http://forums.tvaddons.ag/dudehere-addons/36428-royal.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Κάνε εγκατάσταση ένα torrent dowloader .... πολύ ποιο γρήγορα θα κατεβάσει το video που θέλεις Ευχαριστώ για τη συμβουλή Άλεξ. Δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας/χρόνου. Η ευκολία του μου άρεσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 δοκιμαστε το addon The Royal We. http://www.tvaddons.ag/theroyalwe-kodi-addon/ λιγο που το δουλεψα χθες και σημερα το βρηκα πολυ ανωτερο του salt (το οποιο παρα πολλες φορες μου λεει no source..!) και ανταξιο του genesis. εχει και track . διχνει για HD720 HD SD Επιλογη. το μονο που δεν ειχε που χρησημοποιουσα στο genesis την επιλογη download. οτι σειρα δοκιμασα επαιξε αμεσα νομιζω βρηκα τον αντικαταστατη του genesis για τα γουστα μου γενικα χρεισημοποιω το pulsar και το kmediatorrent αλλα με ενοχλουσε επειδη δε μπορουσα να εχω τη λιστα με τα επισοδεια που ηδη ειχα χρησημοποιησει.. αναμενω εντυπωσεις :D Το εγκαταστησα αλλά μου βγάζει error Συνέχεια , το μήνυμα λέει " ελέγξτε το αρχείο καταγραφής" τι μπορώ να κάνω; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ευχαριστώ για τη συμβουλή Άλεξ. Δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας/χρόνου. Η ευκολία του μου άρεσε. ποιο εύκολο και βολικό από τα torrent .... --------- Γία όποιον έχει πολλά addon και θέλει να τα έχει όλα και οργανωμένα σε ένα Super Favourites !! https://seo-michael.co.uk/how-to-add-super-favourites-to-xbmc-kodi https://youtu.be/GUlyKyPs_UU (υπάρχουν και άλλα tutorials...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το εγκαταστησα αλλά μου βγάζει error Συνέχεια , το μήνυμα λέει " ελέγξτε το αρχείο καταγραφής" τι μπορώ να κάνω; Και σε μενα το ίδιο, αλλά μολις έκανα επανεκκίνηση, πήρε αναβάθμιση και δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Απο το φινιξ μπορω να κατεβασω;δεν βρηκα επιλογη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχω το spmc και Όταν επιλέγω να δω σειρά από Phoenix ή salts ή από οτιδήποτε add-ons δεν βγαίνουν αυτόματα.επιλέγοντας τη λήψη αργεί πάρα πολύ και βρει με αποτέλεσμα να Έχω μεγάλη καθυστέρηση.θυμάται κάνεις καμία ρύθμιση που να βγάζει τον υποτιτλο στο ξεκίνημα της σειράς ή ταινίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχω το spmc και Όταν επιλέγω να δω σειρά από Phoenix ή salts ή από οτιδήποτε add-ons δεν βγαίνουν αυτόματα.επιλέγοντας τη λήψη αργεί πάρα πολύ και βρει με αποτέλεσμα να Έχω μεγάλη καθυστέρηση.θυμάται κάνεις καμία ρύθμιση που να βγάζει τον υποτιτλο στο ξεκίνημα της σειράς ή ταινίας; Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6485884#post6485884 Η διαδρομή είναι system->settings->video->subtitles->auto download first subtitle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κάνε εγκατάσταση ένα torrent dowloader .... πολύ ποιο γρήγορα θα κατεβάσει το video που θέλεις Έχουμε addon torrent client; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Νομίζω το λένε torrenter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts