Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αι Εγώ με mxiii τα ίδια κάνω για ανέβασμα της μνήμης φόρτωσης Έτσι;;Επίσης εδώ και λίγο καιρο πατάω να μου βγάλει υπότιτλους και ψάχνει 3-5 λεπτά για να βγάλει τους διαθέσιμους..μπορώ να κάνω κάτι

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στο φάκελο userdata στο advancedsettings.xml ξεζιπάρω και βάζω το νέο αρχείο? Δεν σβήνω κάτι άλλο ?

αν έχεις ήδη advancedsettings.xml μην το σβησεις,το έχεις φτιάξει μόνος σου?

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αι Εγώ με mxiii τα ίδια κάνω για ανέβασμα της μνήμης φόρτωσης Έτσι;;Επίσης εδώ και λίγο καιρο πατάω να μου βγάλει υπότιτλους και ψάχνει 3-5 λεπτά για να βγάλει τους διαθέσιμους..μπορώ να κάνω κάτι

ποια υπηρεσία?στο pc μερικά δευτερόλεπτα κάνει απο subtitles.gr

αν έχεις ήδη advancedsettings.xml μην το σβησεις,το έχεις φτιάξει μόνος σου?

δεν έχω, η γενική εικόνα είναι αυτή, άρα το βάζω χύμα εδω?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν έχω, η γενική εικόνα είναι αυτή, άρα το βάζω χύμα εδω?

ναι........

Παιδια τι παίζει με τους υπότιτλους? Κατέβασα το open subtitles, και οπότε φορτώνω έναν από την λίστα, σπάνια είναι oriented για την ταινία, και βαριέμαι πολύ να παίζω με το offset :p καμία λύση?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δοκιμάζεις και τους υπόλοιπους. 9 στις 10 φορές θα ταιριάξει κάποιος. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Μάλιστα... Ευχαριστώ :)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 2 weeks later...
Πως μπορώ να βγάλω αυτή την καρτέλα; καtι πήγα να ρυθμισω ατυχώς και από τότε την βγάζει συνέχεια σε κάθε άνοιγμα του kodi Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω Discovery, National Geographic κτλ από που μπορούμε να βλέπουμε;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω Discovery, National Geographic κτλ από που μπορούμε να βλέπουμε;

Εχω χρησιμοποιω το ilive, επιλεγεις εκει που λεει general. Επισης και στα channels του woody το οποιο υπαρχει μεσα στο phoenix.

@taliban μηπως εχεις ενεργοποιησει το live tv? Αν ναι, απενεργοποιησε το απο τις ρυθμισεις ή εγκατεστησε καποιο pvr.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εχω χρησιμοποιω το ilive, επιλεγεις εκει που λεει general. Επισης και στα channels του woody το οποιο υπαρχει μεσα στο phoenix.

Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια.

Όμως δεν ανοίγουν τα link βγάζουν σφάλμα, σε εσένα παίζουν σωστά;

Δεν μπορω να το δω αυτη τη στιγμη, αλλα γενικα παιζουν. Τα HD δεν παιζουν συνηθως, δοκιμασε και το woody απο το phoenix.

Πως μπορώ να βγάλω αυτή την καρτέλα; καtι πήγα να ρυθμισω ατυχώς και από τότε την βγάζει συνέχεια σε κάθε άνοιγμα του kodi

απενεργοποιησε το live tv απο τα settings

Thanks zananiro & leo06 για τις απαντήσεις

Παιδιά Καλησπέρα, μία βοήθεια. αν μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα μου, με το που βάζω να κάνει αναπαραγωγή οποιοδήποτε live streaming παίζει για ένα λεπτό και μετά κολλάει τέλος.. υπάρχει λύση? Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις....:D:D:D

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

παιδια τι ειναι το xbmc με plugin για ταινιες οπως το genesis που μου προτεινε καποιος...πως το εγκαθιστας σε ταμπλετ..δεν εχω ιδεα..εαν καποιος μπορει να με βοηθησει σας παρακαλω!!

παιδια τι ειναι το xbmc με plugin για ταινιες οπως το genesis που μου προτεινε καποιος...πως το εγκαθιστας σε ταμπλετ..δεν εχω ιδεα..εαν καποιος μπορει να με βοηθησει σας παρακαλω!!

Απο εδώ κάνεις εγκατάσταση http://kodi.tv/download/

Αφου το περάσεις κανε μια βόλτα στο youtube και δεν 1-2 βιντεακια με θεμα το Kodi και το fusion ;)

Μπες φίλε μου στις οδηγίες του forum εδώ( Android & λοιπές οδηγίες) .. Που υπάρχουν βήμα ,βήμα πως να στήσεις το xbmc και τα πρόσθετα του..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Οταν δεν σου δουλευουν τα links απο το ilive, μπορεις μεσω του add on digitele να επιλεξεις live tv, μετα το ilive.to (world tv) και να παιζεις απο εκει τα εν λογω καναλια μεσω του ilive. Τα links εκει δουλευουν σχεδον παντα.

Edited by zananiro

Οταν δεν σου δουλευουν τα links απο το ilive, μπορεις μεσω του add on digitele να επιλεξεις live tv, μετα το ilive.to (world tv) και να παιζεις απο εκει τα εν λογω καναλια μεσω του ilive. Τα links εκει δουλευουν σχεδον παντα.

Να 'σαι καλά, όντως από κει τώρα που το δοκίμασα παίζουν.

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει acestream μέσω xbmc? Εμένα σε lollipop δεν ανοίγει το acestream engine.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει acestream μέσω xbmc? Εμένα σε lollipop δεν ανοίγει το acestream engine.

Σε 4.4.2 δουλεύει.. σε 5.x.x δεν ξέρω ..

Παιδιά τις δύο τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το πρόγραμμα κάτω δεξιά μου βγάζει συνεχώς και για όση ώρα να το έχω ανοιχτό μια ειδοποίηση για το Genesis: "Ανανέωση σειρών σε εξέλιξη". Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό ;

Σας έχω βάλει και ένα screenshot για να δείτε ακριβώς τί γράφει και πού .

Παιδιά τις δύο τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το πρόγραμμα κάτω δεξιά μου βγάζει συνεχώς και για όση ώρα να το έχω ανοιχτό μια ειδοποίηση για το Genesis: "Ανανέωση σειρών σε εξέλιξη". Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό ;

Σας έχω βάλει και ένα screenshot για να δείτε ακριβώς τί γράφει και πού .

Το παρατηρησα και εγω αυτο. Λογικα καποιο bug του genesis. Κανε ενα clear cache του genesis.