dimgeo Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αι Εγώ με mxiii τα ίδια κάνω για ανέβασμα της μνήμης φόρτωσης Έτσι;;Επίσης εδώ και λίγο καιρο πατάω να μου βγάλει υπότιτλους και ψάχνει 3-5 λεπτά για να βγάλει τους διαθέσιμους..μπορώ να κάνω κάτι Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 στο φάκελο userdata στο advancedsettings.xml ξεζιπάρω και βάζω το νέο αρχείο? Δεν σβήνω κάτι άλλο ? αν έχεις ήδη advancedsettings.xml μην το σβησεις,το έχεις φτιάξει μόνος σου? ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αι Εγώ με mxiii τα ίδια κάνω για ανέβασμα της μνήμης φόρτωσης Έτσι;;Επίσης εδώ και λίγο καιρο πατάω να μου βγάλει υπότιτλους και ψάχνει 3-5 λεπτά για να βγάλει τους διαθέσιμους..μπορώ να κάνω κάτι ποια υπηρεσία?στο pc μερικά δευτερόλεπτα κάνει απο subtitles.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 αν έχεις ήδη advancedsettings.xml μην το σβησεις,το έχεις φτιάξει μόνος σου? δεν έχω, η γενική εικόνα είναι αυτή, άρα το βάζω χύμα εδω? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 δεν έχω, η γενική εικόνα είναι αυτή, άρα το βάζω χύμα εδω? ναι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδια τι παίζει με τους υπότιτλους? Κατέβασα το open subtitles, και οπότε φορτώνω έναν από την λίστα, σπάνια είναι oriented για την ταινία, και βαριέμαι πολύ να παίζω με το offset :p καμία λύση? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δοκιμάζεις και τους υπόλοιπους. 9 στις 10 φορές θα ταιριάξει κάποιος. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δοκιμάζεις και τους υπόλοιπους. 9 στις 10 φορές θα ταιριάξει κάποιος. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μάλιστα... Ευχαριστώ :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Πως μπορώ να βγάλω αυτή την καρτέλα; καtι πήγα να ρυθμισω ατυχώς και από τότε την βγάζει συνέχεια σε κάθε άνοιγμα του kodi Edited February 10, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω Discovery, National Geographic κτλ από που μπορούμε να βλέπουμε; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω Discovery, National Geographic κτλ από που μπορούμε να βλέπουμε; Εχω χρησιμοποιω το ilive, επιλεγεις εκει που λεει general. Επισης και στα channels του woody το οποιο υπαρχει μεσα στο phoenix. @taliban μηπως εχεις ενεργοποιησει το live tv? Αν ναι, απενεργοποιησε το απο τις ρυθμισεις ή εγκατεστησε καποιο pvr. Edited February 11, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχω χρησιμοποιω το ilive, επιλεγεις εκει που λεει general. Επισης και στα channels του woody το οποιο υπαρχει μεσα στο phoenix. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως δεν ανοίγουν τα link βγάζουν σφάλμα, σε εσένα παίζουν σωστά; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μάλιστα... Ευχαριστώ :) η περνας χειροκινητα μονος σου καποιον. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως δεν ανοίγουν τα link βγάζουν σφάλμα, σε εσένα παίζουν σωστά; Δεν μπορω να το δω αυτη τη στιγμη, αλλα γενικα παιζουν. Τα HD δεν παιζουν συνηθως, δοκιμασε και το woody απο το phoenix. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πως μπορώ να βγάλω αυτή την καρτέλα; καtι πήγα να ρυθμισω ατυχώς και από τότε την βγάζει συνέχεια σε κάθε άνοιγμα του kodi απενεργοποιησε το live tv απο τα settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Thanks zananiro & leo06 για τις απαντήσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά Καλησπέρα, μία βοήθεια. αν μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα μου, με το που βάζω να κάνει αναπαραγωγή οποιοδήποτε live streaming παίζει για ένα λεπτό και μετά κολλάει τέλος.. υπάρχει λύση? Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις....:D:D:D Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδια τι ειναι το xbmc με plugin για ταινιες οπως το genesis που μου προτεινε καποιος...πως το εγκαθιστας σε ταμπλετ..δεν εχω ιδεα..εαν καποιος μπορει να με βοηθησει σας παρακαλω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδια τι ειναι το xbmc με plugin για ταινιες οπως το genesis που μου προτεινε καποιος...πως το εγκαθιστας σε ταμπλετ..δεν εχω ιδεα..εαν καποιος μπορει να με βοηθησει σας παρακαλω!! Απο εδώ κάνεις εγκατάσταση http://kodi.tv/download/ Αφου το περάσεις κανε μια βόλτα στο youtube και δεν 1-2 βιντεακια με θεμα το Kodi και το fusion ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) παιδια τι ειναι το xbmc με plugin για ταινιες οπως το genesis που μου προτεινε καποιος...πως το εγκαθιστας σε ταμπλετ..δεν εχω ιδεα..εαν καποιος μπορει να με βοηθησει σας παρακαλω!! Μπες φίλε μου στις οδηγίες του forum εδώ( Android & λοιπές οδηγίες) .. Που υπάρχουν βήμα ,βήμα πως να στήσεις το xbmc και τα πρόσθετα του.. Edited February 12, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω Discovery, National Geographic κτλ από που μπορούμε να βλέπουμε; Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως δεν ανοίγουν τα link βγάζουν σφάλμα, σε εσένα παίζουν σωστά; Οταν δεν σου δουλευουν τα links απο το ilive, μπορεις μεσω του add on digitele να επιλεξεις live tv, μετα το ilive.to (world tv) και να παιζεις απο εκει τα εν λογω καναλια μεσω του ilive. Τα links εκει δουλευουν σχεδον παντα. Edited February 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Οταν δεν σου δουλευουν τα links απο το ilive, μπορεις μεσω του add on digitele να επιλεξεις live tv, μετα το ilive.to (world tv) και να παιζεις απο εκει τα εν λογω καναλια μεσω του ilive. Τα links εκει δουλευουν σχεδον παντα. Να 'σαι καλά, όντως από κει τώρα που το δοκίμασα παίζουν. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει acestream μέσω xbmc? Εμένα σε lollipop δεν ανοίγει το acestream engine. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει acestream μέσω xbmc? Εμένα σε lollipop δεν ανοίγει το acestream engine. Σε 4.4.2 δουλεύει.. σε 5.x.x δεν ξέρω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά τις δύο τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το πρόγραμμα κάτω δεξιά μου βγάζει συνεχώς και για όση ώρα να το έχω ανοιχτό μια ειδοποίηση για το Genesis: "Ανανέωση σειρών σε εξέλιξη". Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό ; Σας έχω βάλει και ένα screenshot για να δείτε ακριβώς τί γράφει και πού . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά τις δύο τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το πρόγραμμα κάτω δεξιά μου βγάζει συνεχώς και για όση ώρα να το έχω ανοιχτό μια ειδοποίηση για το Genesis: "Ανανέωση σειρών σε εξέλιξη". Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό ; Σας έχω βάλει και ένα screenshot για να δείτε ακριβώς τί γράφει και πού . Το παρατηρησα και εγω αυτο. Λογικα καποιο bug του genesis. Κανε ενα clear cache του genesis. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts