timkos40 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 +1 και από μένα για showbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Όχι εγώ από εδώ βλέπω τα πάντα. Δεν κολλάει τίποτα. εισαι σιγουρος?εμενα σημερα ειχαν σβηστει 2 απο υπο addon που εχει μεσα και εμειναν λιγα πραματα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εισαι σιγουρος?εμενα σημερα ειχαν σβηστει 2 απο υπο addon που εχει μεσα και εμειναν λιγα πραματα Ναι από tpnb που βλέπω παίζουν άψογα σειρές και ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 +1 και από μένα για showbox εμένα δεν μου παίζει το Showbox.:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Λαχείο είναι κάποιες φορές. Χθες ήθελα να δω το X-Files se10ep04. Είδα κάτι άλλο πριν στο showbox, συνεχίζω με X-Files. Ε, δεν μπορούσε να συγχρονίζει ο,τι υπότιτλους είχε. Μετά δοκίμασα στο Kodi το Phoenix. Κανένα addon δεν έπαιζε αυτό το επεισόδιο. Μετά genesis, άλλα links έπαιζαν με χάλια buffer, άλλα δεν έπαιζαν καθόλου. Τελικά κατάφερα και το είδα με το SALTS! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εμένα τις τελευταίες μέρες μου πάει πολύ καλά το velocity ... ειδικά στις σειρές, συνέχεια 720 και 1080 χωρίς προβληματα... Δυστυχώς το pulsar στις σειρές δεν μου δουλεύει, έχω συνέχεια μήνυμα στον EZTV provider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Βρέθηκε ο διάδοχος του genesis; http://kodicommunity.com/genesis-is-now-specto-the-genesis-fork-after-lambda-here-comes-mrknow/ Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Leros to pulsar σταμάτησε τη θεση του έχει πάρει το quasar. Αν βάλεις αλλο provider η ακόμα και αλλο μαζι παίζουν ολα κανονικά. Γνώμη μου βαλε το quasar για την ώρα δε κάνει κατι διαφορετικό απο το pulsar αλλα το pulsar δε θα παρει αλλο update. Το velocity όντος πολύ καλό οσα παίζουν τρέχουν νεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Leros to pulsar σταμάτησε τη θεση του έχει πάρει το quasar. Αν βάλεις αλλο provider η ακόμα και αλλο μαζι παίζουν ολα κανονικά. Γνώμη μου βαλε το quasar για την ώρα δε κάνει κατι διαφορετικό απο το pulsar αλλα το pulsar δε θα παρει αλλο update. Το velocity όντος πολύ καλό οσα παίζουν τρέχουν νεράκι Λοιπόν έκανα τη μετάβαση στο quasar, βέβαια χρειάστηκε να σβήσω ότι είχε σχέση με το pulsar, αλλιώς δεν δούλευε τίποτα, ούτε pulsar ούτε quasar.... Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το quasar είναι ότι με το που περνάω το repo του (δλδ πριν καν ξεκινήσω την εγκατάσταση του) μου πετάει μνμ να απενεργοποιήσω το extendedinfo script το οποίο όμως είναι απαραίτητο για το mimic skin που χρησιμοποιώ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Βρέθηκε ο διάδοχος του genesis; http://kodicommunity.com/genesis-is-now-specto-the-genesis-fork-after-lambda-here-comes-mrknow/ Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Άψογο στα ίδια επίπεδα με το παλιό Genesis. Τραβάει μόνο του τους σωστούς ελληνικούς υπότιτλους εφόσον το ρυθμίσεις πολύ όμορφο έχει τα πάντα και σε HD ανάλυση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Άψογο στα ίδια επίπεδα με το παλιό Genesis. Τραβάει μόνο του τους σωστούς ελληνικούς υπότιτλους εφόσον το ρυθμίσεις πολύ όμορφο έχει τα πάντα και σε HD ανάλυση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Συμφωνώ, χτες το δοκίμασα, μία χαρά σε όλα του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Γιατί δεν μπορώ να συγχρονίσω το quasar με το trakt; Συμφωνώ, χτες το δοκίμασα, μία χαρά σε όλα του Θα σταματήσει και το Hellenic TV; Ήταν το μοναδικό με κινούμενα σχέδια στα ελληνικά, για τα παιδιά. Edited February 13, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Γιατί δεν μπορώ να συγχρονίσω το quasar με το trakt; Θα σταματήσει και το Hellenic TV; Ήταν το μοναδικό με κινούμενα σχέδια στα ελληνικά, για τα παιδιά. Δεν θα σταματήσει.. Απλά θα αργό πεθαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Το quasar eειναι ψιλό φρέσκο δεν εχει υποστήριξη ακομα τρακτ οπως το pulsar αλλα καθε σχεδόν μερα εχει update. Καποια στιγμη θα βάλουν κ το τρακτ απο οτι διαβασα. Αυτό με το Extender info script δε ξέρω τι παίζει Εχω κ pulsar9k quasar μαζί δεν αντιμετώπισα θεμ να μη παίζει το ενα η το αλλο Το forum που γράφουν οι προγραματιστες του http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=257967 ίσως εκει βρείτε απάντηση με καποι bug. Πολλα απο οτι εχω δει μολις τα αναφέρουν σε επομενη έκδοση διορθωνονται Edited February 13, 2016 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πάντως και εγώ αναγκάστηκα να βγάλω τελείως το pulsar. Επιπλέον, δεν μπορώ να βάλω providers. Όλα μου λένε fail. Μόνο δύο έβαλα με zip που βρήκα. Eztv και kickass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Περίεργο εμενα εχουν εγκατασταθεί ολοι οι providers χωρις θεμα και παιζουν ολοι σωστά. Αν δε τους εχεις σχεδον ολους δεν αξίζει. Παράδειγμα χθες εψαχνα μκα σειρά οπου τα περισσότερα seeders τα χε το torrentz αν θυμάμαι σωστσ το οποίο δε το χα ξαναχρησσημοποιησει ενω σειρές στη πλειονότητα βλεπω από το rabbg καπως έτσι δε θυμάμαι ακριβώς αμα θες να δω να σου πω ακριβώς. Το kickass ειναι δεύτερο στις επιλογες σχεδοβ παντα. Το eztv 9/10 δε βρισκει link.. Κανω παντα choose stream ξεχασα να το αναφερω... Κατι δε παει καλα με το kodi σου υποπτεύομαι με 2 providers δε θα το χαρείς.. Και το quasar ετσι οπως το κανανε αν μπει κ το τρακτ θα νε τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Έχεις δίκιο. Ήθελα να δω χθες μια ταινία και έπιασα μεσάνυχτα, όπου και το παράτησα. Τα δύο που αναφέρεις είναι τα καλύτερα, αλλά μου βγάζει σφάλμα. Θα δοκιμάσω ξανά τώρα με πιο ήρεμο μυαλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το καινούργιο Genesis δοκιμάστε παιδιά απλά έχει τα πάντα. Χθες είδα το Creed σε 6gb αρχείο χωρίς κανένα θέμα η κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το καινούργιο Genesis δοκιμάστε παιδιά απλά έχει τα πάντα. Χθες είδα το Creed σε 6gb αρχείο χωρίς κανένα θέμα η κόλλημα. Το δοκιμασα εχθες,στις νεες ταινιες του κιν/φου,τα πιο φρεσκα δηλαδη δεν επαιζε,μη διαθεσιμη ροη ελεγε,κλασσικα πραματα.Αλλα οταν εψαξα στα μενου δεκαετιας ας πουμε τα ετρεχε οκ. Καλο δειχνει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Στο τέλος, εμφανίζονται οι ταινίες ότι τις έχετε δει; Στο quasar, κάτι γίνεται με το repo. Δεν εγκαθιστά τίποτα. Μόνο με zip από το github. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το δοκιμασα εχθες,στις νεες ταινιες του κιν/φου,τα πιο φρεσκα δηλαδη δεν επαιζε,μη διαθεσιμη ροη ελεγε,κλασσικα πραματα.Αλλα οταν εψαξα στα μενου δεκαετιας ας πουμε τα ετρεχε οκ. Καλο δειχνει. Τι streams δοκίμασες? Ότι ταινία έβαλα την έπαιξε χωρίς θέμα. Και καινούργιες και παλιές. HD πάντα όχι 1080p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Τι streams δοκίμασες? Ότι ταινία έβαλα την έπαιξε χωρίς θέμα. Και καινούργιες και παλιές. HD πάντα όχι 1080p Δεν μου τις ανοιγε καν τις ταινιες για να διαλεξω.θα δοκιμασω και το απογευμα παλι να δω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 μια χαρα παιζει το νεο genesis επιτελους,και με πληροφοριες ταινιας στα ελληνικα αφου το επιλεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δεν μου τις ανοιγε καν τις ταινιες για να διαλεξω.θα δοκιμασω και το απογευμα παλι να δω. Ξανά δοκίμασε. Έκανα και καποιες ρυθμίσεις στο Add on πχ να μην εμφανίζονται τα sources με capcha. Ίσως παίζει ρόλο και η ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ξανά δοκίμασε. Έκανα και καποιες ρυθμίσεις στο Add on πχ να μην εμφανίζονται τα sources με capcha. Ίσως παίζει ρόλο και η ταχύτητα. Μολις εκανα μια δοκιμη και παλι,δοκιμασα το the 5th wave και ειδα παλι το γνωστο.....απο ταχυτητα ειμαι κλειδωμενος στα 18. http://i67.tinypic.com/2r74kyc.jpg Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts