kaloudis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 εχω το wizard "the beast" κ εχει μεσα το pheonix θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 και που βλεπουμε τωρα ταινιες? νομιζω κ το sportsdevil την ακουσε Ωχ μην λες τέτοια ( για το sportdevil) ..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 To sportsdevil δεν έχει θέμα. Ακόμα και να το βγάλουν από όλα τα repo, θα ανεβαίνει στο tvaddons από τους ίδιους τους δημιουργούς του για χειροκίνητο update. Εδώ το λινκ για το update της 22/11/2015: http://forums.tvaddons.ag/sportsdevil-addon-for-kodi/27329-future-sportsdevil-post-github-dmca-issue-91.html#post306227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τώρα το τσέκαρα, είμαι με το τελευταίο update, Kai δουλεύει μια χαρά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κάποια συγκεκριμένα έχουν θέμα με το sportsdevil. Κατά τα αλλά, έχω βρει ότι έχω ψάξει να δω, εκτός από ελληνικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς μπορώ και βλέπω το NFL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τώρα βλέπω walking dead σε hd στο genesis και πάει σφαίρα Έχω ακριβώς αντίθετη εικόνα. Πρίν μια ώρα έβλεπακαι εγώ το τελευταίο επεισόδιο στο Genesis. Τα μόνα HD ήταν τα 2 Digi και απορρίφθηκαν από την αρχή γιατί κόλλαγαν στο buffer. Αλλά και στα HQ ήθελε πολύ ψάξιμο μέχρι να βρεθεί σωστό λινκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχω την εφαρμογή kodi περασμένη στο κινητό μου γιατί βλέπω πολλές σειρές.η εφαρμογή μου δουλεύει τέλεια στο κινητό μου αλλά μου έχουν βγει τα μάτια σε 5αρα οθόνη γι αυτό αποφάσισα να το περάσω Και στο ταμπλετ μου που είναι 10αρι.έβαλα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά Όταν ξεκινάει η ταινία κολλάει πάει τραγικά αργά λες και είναι slow motion.το παρατήρησε και μια φίλη μου που το πέρασε και στο δικό της ταμπλετ.τι Μπορεί να φταίει; θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση για το ταμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 To Genesis έχει εγκαταληφθεί από τον lambda και σιγά σιγά αργοπεθαίνει. μαλιστα.πολυ περιεργο,να δουμε τι θα βρουμε τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ταινίες 1080p να βάλεις το phoenix. Απροβλημάτιστο. ενδιαφερον.εχει ποικιλια? απο σειρες τι κανουμε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 μαλιστα.πολυ περιεργο,να δουμε τι θα βρουμε τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενδιαφερον.εχει ποικιλια? απο σειρες τι κανουμε? Ναι, έχει μεγάλη ποικιλία, σχεδόν όλες τις ταινίες που υπαρχουν σε 1080p. Όταν εγκαταστήσεις το Phoenix, θα δεις ότι έχει μέσα 2-3 addons για ταινίες. Κάποιο από αυτά, δεν θυμάμαι τώρα το όνομα, έχει και tv shows. Δεν το έχω ψάξει για σειρές όμως να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την ποικιλία και την ποιότητα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Και που είναι το phoenix; θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι, έχει μεγάλη ποικιλία, σχεδόν όλες τις ταινίες που υπαρχουν σε 1080p. Όταν εγκαταστήσεις το Phoenix, θα δεις ότι έχει μέσα 2-3 addons για ταινίες. Κάποιο από αυτά, δεν θυμάμαι τώρα το όνομα, έχει και tv shows. Δεν το έχω ψάξει για σειρές όμως να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την ποικιλία και την ποιότητα. θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου αργοτερα.σε ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Το Phoenix για μένα είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ειναι λιγο περιεργα οργανωμενο και πολυ απλωμενο θα ελεγα..θα δειξει ομως. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Έχω την εφαρμογή kodi περασμένη στο κινητό μου γιατί βλέπω πολλές σειρές.η εφαρμογή μου δουλεύει τέλεια στο κινητό μου αλλά μου έχουν βγει τα μάτια σε 5αρα οθόνη γι αυτό αποφάσισα να το περάσω Και στο ταμπλετ μου που είναι 10αρι.έβαλα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά Όταν ξεκινάει η ταινία κολλάει πάει τραγικά αργά λες και είναι slow motion.το παρατήρησε και μια φίλη μου που το πέρασε και στο δικό της ταμπλετ.τι Μπορεί να φταίει; θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση για το ταμπλετ; Έχουμε κάτι από καποιον απ'αυτού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω Μια ταινία στο κινητό μου ή σε στικακι και να τη δω μετά Στην τιβί μου; αν ναι μέσω ποιου addon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω Μια ταινία στο κινητό μου ή σε στικακι και να τη δω μετά Στην τιβί μου; αν ναι μέσω ποιου addon; Προσπαθώ πολύ ώρα να καταλάβω τι θες να κανείς αλλά δυστυχώς δεν.. Στη TV σου έχεις κάτι επάνω pc πχ? Ή TV σου επίσης αν είναι επίπεδη πολύ πιθανόν να παίζει στο στικακι απευθείας.. Αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλαβει Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Προσπαθώ πολύ ώρα να καταλάβω τι θες να κανείς αλλά δυστυχώς δεν.. Στη TV σου έχεις κάτι επάνω pc πχ? Ή TV σου επίσης αν είναι επίπεδη πολύ πιθανόν να παίζει στο στικακι απευθείας.. Αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλαβει Δεν νομίζω να ζητάει κάτι πολύπλοκο. Κατεβάζει την ταινία, την περνάει στο στικάκι και την βλέπει στην τηλεόραση. Τώρα το κατέβασμα αν θέλει ειδικό addon , εννοεί μέσω XBMC μάλλον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ακριβώς αυτό εννοώ.έψαξα λίγο Στο νετ και βρήκα τρόπο να γίνει.Μπορεί να γίνει και μάλιστα ορίζεις ένα δικό σου φάκελο Στο genesis που θα μπει.πατώντας πάνω στην πηγή που θέλουμε παρατεταμένα έχει εφαρμογή "αποθήκευση βίντεο" πατάμε οκ και το κατεβάζει για να το δεις κάπου που ενδεχομένως να μην έχεις ίντερνετ ή να το περάσεις σε στικακι για να το δεις Στην τιβί σου όποτε θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ακριβώς αυτό εννοώ.έψαξα λίγο Στο νετ και βρήκα τρόπο να γίνει.Μπορεί να γίνει και μάλιστα ορίζεις ένα δικό σου φάκελο Στο genesis που θα μπει.πατώντας πάνω στην πηγή που θέλουμε παρατεταμένα έχει εφαρμογή "αποθήκευση βίντεο" πατάμε οκ και το κατεβάζει για να το δεις κάπου που ενδεχομένως να μην έχεις ίντερνετ ή να το περάσεις σε στικακι για να το δεις Στην τιβί σου όποτε θέλεις. Η απορία ( και του puzzle φαντάζομαι) είναι γιατί χρειάζεσαι το kodi γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ και δεν μπορούσα να καταλάβω τι θέλει να κάνει ο timkos40. Το Kodi δεν χρειάζεται σε κάτι για αυτή τη δουλειά. Δηλαδή με Κοντι κατεβάζεις την ταινία στο κινητό, μετά την περνάς στο πισί (?) για να την περάσεις σε usb ώστε τελικά να την δεις στην τηλεόραση? Αφού υπάρχει τηλεόραση γιατί δεν βάζεις πάνω ένα android στικάκι των 25 ευρώ με το Κόντι μέσα και να τα βλέπεις όλα απευθείαστην τιβί από το android stick χωρίς όλη αυτή τη μανούρα με τα κινητά, τα usb, τα κατεβάσματα κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Kodi από USB stick; Από οποιοδήποτε USB stick; Σε οποιαδήποτ ε τηλεόραση που έχει USB; Δηλαδή εγκατάσταση του Kodi στο USB αυτό; Και απο που θα βλέπει internet; Edited December 4, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Kodi από USB stick; Από οποιοδήποτε USB stick; Σε οποιαδήποτ ε τηλεόραση που έχει USB; Δηλαδή εγκατάσταση του Kodi στο USB αυτό; Και απο που θα βλέπει internet; Εννοεί να πάρει ένα TV stick να το έχει μόνιμα στη τηλεόραση με hdmi να βλέπει οπότε θέλει απευθείας από εκεί και αν θέλει κάτι να κατεβάσει μπορεί να συνδέσει επάνω του ένα stick κτλ και να το βλέπει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Έχουμε μπερδέψει τα usb με τα κατεβασματα και το xbmc. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μήπως έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με το cast του kodi στο chromecast; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Kodi από USB stick; Από οποιοδήποτε USB stick; Σε οποιαδήποτ ε τηλεόραση που έχει USB; Δηλαδή εγκατάσταση του Kodi στο USB αυτό; Και απο που θα βλέπει internet;Από android stick. Στικάκι δηλαδή αλλα με λειτουργικό android μέσα όπου εγκαθιστάς εφαρμογές κλπ. Το συνδέεις στην τηλεόραση στη θύρα hdmi και ουσιαστικά έχεις ένα μίνι πισί που τρέχει αντρόιντ και με οθόνη την τηλεόραση. Ίντερνετ παίρνει από wifi. Και δεν ξανασχολήσαι με κατεβάσματα και μεταφορές αρχείων από το πισί στην τιβί κλπ. Κατεβάζεις ή στρημάρεις ό,τι θες απευθείας από το stick και τα βλέπεις επιτόπου στην οθόνη της τηλεόρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts