komatoza Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τί γίνεται με το xbmc Gotham? Στο gotv και gomovies η υπότιτλοι είτε αργούν είτε προηγούνται και μιλάμε για πολύ. Και άν τούς κάνω μετατόπιση που θέλουν τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα, παίζουν για λίγο καλά αλλά σιγά-σιγά φεύγουν πάλι. Δηλαδή άν θέλω να δω μία ταινία σε μία ώρα η μπάρα μετατόπισης που έχει max +10 και -10 δεν μού φτάνει. Ξέρετε τί φταίει? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγώ όποτε το συναντώ αυτό, κατεβάζω άλλους υπότιτλους από το subtitles add-on. Γενικά δεν είναι πολύ αξιόπιστο το gotv στους υπότιτλους, άλλες φορές δεν κατεβάζει καθόλου και άλλες φορές είναι τελείως ασυγχρόνιστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Είχε ένα πρόβλημα αλλά διορθώθηκε, έβγαλε και update το genesis Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχει δει κανείς το trnsφορμες4 με σοβαρούς υπότιτλους να μου πει απο που να τους κατεβάσω; Ξεκίνησα εχτές να το βλέπω αλλα ηταν άσχημα μεταφρασμένοι απο τα αγγλικά. Κάποια στιγμή τους είπε και μετασχηματιστές και έλιωσα στο γέλιο και το παράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχει δει κανείς το trnsφορμες4 με σοβαρούς υπότιτλους να μου πει απο που να τους κατεβάσω; Ξεκίνησα εχτές να το βλέπω αλλα ηταν άσχημα μεταφρασμένοι απο τα αγγλικά. Κάποια στιγμή τους είπε και μετασχηματιστές και έλιωσα στο γέλιο και το παράτησα. Είναι η μόνη ταινία που θυμάμαι να κάνει τόσο καιρό να βρουν υπότιτλοι της προκοπής! Περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Εβαλα σημερα το xbmc στο android κινητο μου . Στο hellenic tv του lambda δεν παιζει σχεδον κανενα καναλι εκτος απο 6-7 . Μονο ηχο εχω και μαλιστα κι αυτος μετα απο 8 δευτερολεπτα ακριβως σταματαει. Τα καναλια που επαιζαν ηταν το Μακεδονια τβ , το euronews ,epsilon απο τα 15-20 που δοκιμασα . απο τα βασικα καναλια δεν παιζει κανενα , μονο το σκαι επαιξε πριν λιγο αλλα η εικονα του μονο ψηφιακη δεν ητανε . καμια λυση ; Gotham 13.2. Και το κινητο ειναι thl w300. Επειδη το εχω περασμενο και σε αλλες συσκευες εκει παιζουν. Τι γινεται ;;; Edited September 24, 2014 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 να ρωτήσω κάτι; Το native keyboard των Android συσκευών δεν δουλεύει μέσα στο XBMC; Όποτε θέλω να γράψω κάτι μου βγαίνει το πληκτρολόγιο του XBMC και όχι του tablet πχ. Δεν μιλάω για τα remote control app αλλά για το ίδιο το XBMC. Αυτό δεν είναι πρόβλημα με το Android box γιατί έχω συνδέσει πληκτρολόγιο αλλά στο tablet είναι θέμα! Για αυτό έχει καμία ιδέα κανείς; Είναι πολύ άβολο να το χρησιμοποιείς στο tablet έτσι που το έχουν κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μάλλον υπάρχουν πλέον υπότιτλοι για το τελευταίο transformers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αφου δεν απαντησε κανεις στην ερωτηση μου στο γιατι δεν ειχα εικονα στα περισσοτερα καναλια του Hellenic TV την βρηκα την λυση μονος μου και θα την αναφερω αν εχει και αλλος το ιδιο προβλημα- Εκανα απεγκατασταση του Gotham 13.2 και περασα την frodo 12.3 και δουλεψαν ολα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μάλλον υπάρχουν πλέον υπότιτλοι για το τελευταίο transformers. Ναι μπήκαν κάτι καινούργιοι σήμερα που μετά από καμία ώρα γυρνανε στα αγγλικά. Πρέπει να ήταν η πέμπτη φορά που το άφησα στη μέση το έργο. Έχω φτάσει στην μια ώρα περίπου αλλά δεν πειράζει κάνω διλήμματα γιατί είναι και μεγάλο έργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μέχρι την στιγμή που το έκλεισα εγώ,μια χαρά έπαιζαν πάντως. Γενικότερα υπάρχει όμως πρόβλημα γιατί στο πρώτο επεισόδιο του big bang theory για παράδειγμα δεν υπάρχουν υπότιτλοι και τους πέρασα χειροκίνητα, ενώ για το δεύτερο επεισόδιο που βγήκε την ίδια μέρα υπάρχουν κανονικά. Θυμάμαι πως υπήρχε η δυνατότητα επιλογής του subs4free αλλά τώρα δεν το βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μέχρι την στιγμή που το έκλεισα εγώ,μια χαρά έπαιζαν πάντως. Γενικότερα υπάρχει όμως πρόβλημα γιατί στο πρώτο επεισόδιο του big bang theory για παράδειγμα δεν υπάρχουν υπότιτλοι και τους πέρασα χειροκίνητα, ενώ για το δεύτερο επεισόδιο που βγήκε την ίδια μέρα υπάρχουν κανονικά. Θυμάμαι πως υπήρχε η δυνατότητα επιλογής του subs4free αλλά τώρα δεν το βρίσκω πουθενά. Το subs4free μόνο σε παλιότερα xbmc βγαίνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έχω 13.2, πόσο παλιότερο ακόμη να είναι; Ούτε με το xbmc hub και από εκεί το xbmc hub subtitles και επιλογή από τις ρυθμίσεις του πρόσθετου για πηγή το subs4free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έχω 13.2, πόσο παλιότερο ακόμη να είναι; Ούτε με το xbmc hub και από εκεί το xbmc hub subtitles και επιλογή από τις ρυθμίσεις του πρόσθετου για πηγή το subs4free; Στο tv box στην Beyond XBMC το έχω κανονικά το subs4free. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δες σε παρακαλώ όταν μπορέσεις , έχει τους υπότιτλους απο το πρώτο επεισόδιο του big bang theory; Το 8x1 εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δες σε παρακαλώ όταν μπορέσεις , έχει τους υπότιτλους απο το πρώτο επεισόδιο του big bang theory; Το 8x1 εννοώ. Μόλις βρήκα 2 για αυτό που θες. Lol και τα 2, ελληνικοί Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Επομένως πρέπει να βρω λύση μέσω xbmc hub. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Επομένως πρέπει να βρω λύση μέσω xbmc hub. Ευχαριστώ Το Beyond πρέπει να στηρίζεται στο 12.3 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Με έκδοση 14 δεν έχω κανένα πρόβλημα με υπότιτλους απο οποιαδήποτε αποθετηριο και αν παίξω ταινία. Με το Navi X όμως δεν μου φορτώνει κανένα. Καμία ιδέα; συμβαινει και σε καποιον αλλο?καμια λυση-προταση? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Να κάνει update το add-on πρέπει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτό το Navix ποτέ δεν μου έπαιξε σωστά και δεν βρήκα και λόγο να ασχοληθώ μαζί του όταν υπάρχουν καλύτερα addon. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτό το Navix ποτέ δεν μου έπαιξε σωστά και δεν βρήκα και λόγο να ασχοληθώ μαζί του όταν υπάρχουν καλύτερα addon. Πες μερικά ρε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Σε android tv box πως ενεργοποιώ την εγγραφή;(pvr) Επίσης από που εγκαθιστώ το Hackermil Videos; Edited September 26, 2014 by captnemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πες μερικά ρε Για σειρές σε HD/SD δες το GOTV Για ταινίες το YIFY Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για σειρές σε HD/SD δες το GOTV Για ταινίες το YIFY Ναι αυτά τα έχω, είναι μαστ που λένε και στο χωριό μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts