vrwmiaris Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τι περιέχουν οι φάκελοι; αν είναι ματρόσκες, δεν τις παίζει το ps3. Γνωρίζεις Εσύ κάποιον άλλο τρόπο μπας και κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν το μηχάνημα που έχει το xbmc το σηκώνει, μπορείς να βάλεις το ps3 media server. Αυτό "βγάζει" το βίντεο που είναι στη ματρόσκα (πχ avchd) ώστε να το καταλαβαίνει το ps3. Αν έχει υπότιτλους, του κάνει transcoding on the fly, αλλά πρέπει να το σηκώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν το μηχάνημα που έχει το xbmc το σηκώνει, μπορείς να βάλεις το ps3 media server. Αυτό "βγάζει" το βίντεο που είναι στη ματρόσκα (πχ avchd) ώστε να το καταλαβαίνει το ps3. Αν έχει υπότιτλους, του κάνει transcoding on the fly, αλλά πρέπει να το σηκώνει. Αυτό έχω δοκίμασα και media browser, με δείχνει μόνο το c του σταθερού Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία με το xbmc. Εχω αγοράσει ένα android tv box 4k με xbmc και το έχω συνδέσει με hdmi με projector optoma hd24e με οθόνη πανί στα 4 μέτρα 118 ίντσες. Επίσης για ήχο 5.1 samsung home cinema . Το πως το ευχαριστιεμαι είναι απερίγραπτο. Βασικό για αποφυγή λαγκ είναι η σύνδεση να είναι με καλώδιο και όχι με wifi. Μια ταχύτητα 12 download και 0.75 upload είναι αρκετή. Εκεί που δυσκολεύει λιγάκι είναι στα 3d. Αλλα με λίγο Buffering παραπάνω είναι ok. Φίλε επειδή με ενδιαφέρει να κάνω κάτι αντίστοιχο, ποιο TV BOX πήρες και από θέμα ήχου είσαι ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ο,τι είχε το gotv & gomovies, εχει μεταφερθεί στο genesis και (σε μένα τουλάχιστον) παίζουν κανονικά. Δεν εχω θεμα ούτε με υποτιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Με το hellenic toons έχουμε κανένα νέο; Ελάχιστα είναι αυτά που παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Δυστυχώς έτσι είναι. Δεν παίζει σχεδόν τίποτα και δεν βλέπω να υπάρχει καμία ανανέωση. Με το xbmc remote έχει ασχοληθεί κανείς; το εγκατέστησα κανονικά καί λειτουργεί, εκτός από το my TV show και my movies. Εκεί βγάζει σφάλμα. Το ίδιο και το yatse. Πως λειτουργούν αυτές οι επιλογές; Ο,τι είχε το gotv & gomovies, εχει μεταφερθεί στο genesis και (σε μένα τουλάχιστον) παίζουν κανονικά. Δεν εχω θεμα ούτε με υποτιτλους. Σε μένα πάντως στην έκδοση 14 δεν λειτουργεί ούτε το Genesis, ούτε ξεχωριστά το go movies, go TV, much movies HD κλπ. Δηλαδή όλο το lambda addon. Είναι κάτι που δεν κάνω εγώ σωστά; Edited September 8, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ποια ειναι η καλυτερη εκδοση του xbmc για windows xp. Εχω την 13,2 και ολο μου κανει νερα. Επισης αν μπορει καποιος να προτεινη κανενα addon για σειρες και ταινειες οχι hd αλλα απλες γιατι εχω 2αρα γραμμη και πιανω με τα βιας 1mbps. Μπορω να δω ανετα sd απο 1channel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Λοιπόν, εγώ δουλεύω την γκοθαμ σε 7.είναι μια χαρά αλλά έχει κάνα δυο μέρες που κολλάει λίγο, έκανα clear cache αλλά πάλι το ίδιο, με δείχνει κάτω δεξιά ότι η λανθάνουσα μνήμη είναι γεμάτη κάτι τέτοιο.Για add-on θα βάλεις το lamda και από εκεί το genesis,gotv,gomovies και είσαι καλυμμένος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα.....δε μπορω να κανω να λειτουργήσει το p2p..... μπορει να με βοηθησει κάποιος?? Εχω Samsung tab 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Υπαρχει τροπος το xbmc να ψαχνει στο subs4free για υποτιτλους? Εχω την gotham. Ευχαριστω Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα.....δε μπορω να κανω να λειτουργήσει το p2p..... μπορει να με βοηθησει κάποιος?? Εχω Samsung tab 3 Έχει στο YouTube βιντεάκια κατατοπιστικοτατα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Έχει στο YouTube βιντεάκια κατατοπιστικοτατα Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις ένα link....ελπίζω να μη γίνομαι σπαστικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση. Η gotham μαλον δεν μπαινη στα xp. απο τα addon τα βρηκα ολα εκτος το gomovies. παρολο που εγκατεστησα το lamda εκανα αναζητηση για το gomovies και δεν το βρισκει. κατι κανω λαθος αλλιως δεν εξηγειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Λοιπόν, εγώ δουλεύω την γκοθαμ σε 7.είναι μια χαρά αλλά έχει κάνα δυο μέρες που κολλάει λίγο, έκανα clear cache αλλά πάλι το ίδιο, με δείχνει κάτω δεξιά ότι η λανθάνουσα μνήμη είναι γεμάτη κάτι τέτοιο.Για add-on θα βάλεις το lamda και από εκεί το genesis,gotv,gomovies και είσαι καλυμμένος Και εγώ Gotham σε 7αρια σε laptop δουλεύω, αλλά σε μένα κανένα πρόβλημα με cache. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Υπαρχει τροπος το xbmc να ψαχνει στο subs4free για υποτιτλους? Εχω την gotham. Ευχαριστω υπαρχει περιπτωση να προσθεσουμε το subs4free σε εκδοσεις xbmc που δε το εχουν ''μαμά"? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 ...σαν την gotham ας πουμε? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Έχω την Gotham....αλλά δε λειτουργεί το p2p....Samsung tab 3....φταίει κάτι στη συσκευή?? Μπορει να μου πει καποιος πως να περασω τα parsers στο p2p?? Ευχαριστώ!!! Edited September 18, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μπορει να μου πει καποιος πως να περασω τα parsers στο p2p?? Ευχαριστώ!!! Έχει βίντεο στο γιουτουπ, εύκολο είναι vdab25 λέγεται αυτός που το ανέβασε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πιο το καλύτερο πρόγραμμα xbmc Για minix neo x7?? Μέχρι τώρα είχα το justxbmc αλλά άρχισε να γίνεται λίγο αργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδια καλημερα μηπως ξερει κανεις εαν μπορουμε να γραψουμε ελληνικες σειρες με το xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Υπαρχει περιπτωση να μπαινει το xbmc σε μια samsung tv H6400 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Υπαρχει περιπτωση να μπαινει το xbmc σε μια samsung tv H6400 ? Όχι με τίπουτας, παίρνεις android box Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 αν και offtopic θα προτεινα να ανοιξει και μια συζητηση σε αλλο θεμα για την εφαρμογή popcorn time που με πιο ευκολα βηματα ανοιγει οριζοντες θεασης Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 να ρωτήσω κάτι; Το native keyboard των Android συσκευών δεν δουλεύει μέσα στο XBMC; Όποτε θέλω να γράψω κάτι μου βγαίνει το πληκτρολόγιο του XBMC και όχι του tablet πχ. Δεν μιλάω για τα remote control app αλλά για το ίδιο το XBMC. Αυτό δεν είναι πρόβλημα με το Android box γιατί έχω συνδέσει πληκτρολόγιο αλλά στο tablet είναι θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts