Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι περιέχουν οι φάκελοι; αν είναι ματρόσκες, δεν τις παίζει το ps3.

Γνωρίζεις Εσύ κάποιον άλλο τρόπο μπας και κάνω κάτι λάθος;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν το μηχάνημα που έχει το xbmc το σηκώνει, μπορείς να βάλεις το ps3 media server. Αυτό "βγάζει" το βίντεο που είναι στη ματρόσκα (πχ avchd) ώστε να το καταλαβαίνει το ps3. Αν έχει υπότιτλους, του κάνει transcoding on the fly, αλλά πρέπει να το σηκώνει.

Αν το μηχάνημα που έχει το xbmc το σηκώνει, μπορείς να βάλεις το ps3 media server. Αυτό "βγάζει" το βίντεο που είναι στη ματρόσκα (πχ avchd) ώστε να το καταλαβαίνει το ps3. Αν έχει υπότιτλους, του κάνει transcoding on the fly, αλλά πρέπει να το σηκώνει.

Αυτό έχω δοκίμασα και media browser, με δείχνει μόνο το c του σταθερού

Θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία με το xbmc.

Εχω αγοράσει ένα android tv box 4k με xbmc και το έχω συνδέσει

με hdmi με projector optoma hd24e με οθόνη πανί στα 4 μέτρα 118 ίντσες. Επίσης για ήχο 5.1 samsung home cinema .

Το πως το ευχαριστιεμαι είναι απερίγραπτο.

Βασικό για αποφυγή λαγκ είναι η σύνδεση να είναι με

καλώδιο και όχι με wifi.

Μια ταχύτητα 12 download και 0.75 upload είναι αρκετή.

Εκεί που δυσκολεύει λιγάκι είναι στα 3d. Αλλα με λίγο

Buffering παραπάνω είναι ok.

Φίλε επειδή με ενδιαφέρει να κάνω κάτι αντίστοιχο, ποιο TV BOX πήρες και από θέμα ήχου είσαι ευχαριστημένος?

Ο,τι είχε το gotv & gomovies, εχει μεταφερθεί στο genesis και (σε μένα τουλάχιστον) παίζουν κανονικά. Δεν εχω θεμα ούτε με υποτιτλους.

Δυστυχώς έτσι είναι. Δεν παίζει σχεδόν τίποτα και δεν βλέπω να υπάρχει καμία ανανέωση.

Με το xbmc remote έχει ασχοληθεί κανείς; το εγκατέστησα κανονικά καί λειτουργεί, εκτός από το my TV show και my movies. Εκεί βγάζει σφάλμα. Το ίδιο και το yatse. Πως λειτουργούν αυτές οι επιλογές;

Ο,τι είχε το gotv & gomovies, εχει μεταφερθεί στο genesis και (σε μένα τουλάχιστον) παίζουν κανονικά. Δεν εχω θεμα ούτε με υποτιτλους.

Σε μένα πάντως στην έκδοση 14 δεν λειτουργεί ούτε το Genesis, ούτε ξεχωριστά το go movies, go TV, much movies HD κλπ. Δηλαδή όλο το lambda addon. Είναι κάτι που δεν κάνω εγώ σωστά;

Edited by cb600f

Ποια ειναι η καλυτερη εκδοση του xbmc για windows xp. Εχω την 13,2 και ολο μου κανει νερα. Επισης αν μπορει καποιος να προτεινη κανενα addon για σειρες και ταινειες οχι hd αλλα απλες γιατι εχω 2αρα γραμμη και πιανω με τα βιας 1mbps. Μπορω να δω ανετα sd απο 1channel

Λοιπόν, εγώ δουλεύω την γκοθαμ σε 7.είναι μια χαρά αλλά έχει κάνα δυο μέρες που κολλάει λίγο, έκανα clear cache αλλά πάλι το ίδιο, με δείχνει κάτω δεξιά ότι η λανθάνουσα μνήμη είναι γεμάτη κάτι τέτοιο.Για add-on θα βάλεις το lamda και από εκεί το genesis,gotv,gomovies και είσαι καλυμμένος

Υπαρχει τροπος το xbmc να ψαχνει στο subs4free για υποτιτλους? Εχω την gotham. Ευχαριστω
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Καλησπέρα.....δε μπορω να κανω να λειτουργήσει το p2p..... μπορει να με βοηθησει κάποιος??

Εχω Samsung tab 3

Έχει στο YouTube βιντεάκια

κατατοπιστικοτατα

Έχει στο YouTube βιντεάκια

κατατοπιστικοτατα

Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις ένα link....ελπίζω να μη γίνομαι σπαστικός

Ευχαριστω για την απαντηση. Η gotham μαλον δεν μπαινη στα xp. απο τα addon τα βρηκα ολα εκτος το gomovies. παρολο που εγκατεστησα το lamda εκανα αναζητηση για το gomovies και δεν το βρισκει. κατι κανω λαθος αλλιως δεν εξηγειται.

Λοιπόν, εγώ δουλεύω την γκοθαμ σε 7.είναι μια χαρά αλλά έχει κάνα δυο μέρες που κολλάει λίγο, έκανα clear cache αλλά πάλι το ίδιο, με δείχνει κάτω δεξιά ότι η λανθάνουσα μνήμη είναι γεμάτη κάτι τέτοιο.Για add-on θα βάλεις το lamda και από εκεί το genesis,gotv,gomovies και είσαι καλυμμένος

Και εγώ Gotham σε 7αρια σε laptop δουλεύω, αλλά σε μένα κανένα πρόβλημα με cache.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπαρχει τροπος το xbmc να ψαχνει στο subs4free για υποτιτλους? Εχω την gotham. Ευχαριστω

υπαρχει περιπτωση να προσθεσουμε το subs4free σε εκδοσεις xbmc που δε το εχουν ''μαμά"?

Ευχαριστώ

...σαν την gotham ας πουμε?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Έχω την Gotham....αλλά δε λειτουργεί το p2p....Samsung tab 3....φταίει κάτι στη συσκευή??

Μπορει να μου πει καποιος πως να περασω τα parsers στο p2p??

Ευχαριστώ!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Μπορει να μου πει καποιος πως να περασω τα parsers στο p2p??

Ευχαριστώ!!!

Έχει βίντεο στο γιουτουπ, εύκολο είναι vdab25 λέγεται αυτός που το ανέβασε

Πιο το καλύτερο πρόγραμμα xbmc

Για minix neo x7??

Μέχρι τώρα είχα το justxbmc αλλά άρχισε να γίνεται λίγο αργό

Υπαρχει περιπτωση να μπαινει το xbmc σε μια samsung tv H6400 ?

Όχι με τίπουτας, παίρνεις android box

αν και offtopic θα προτεινα να ανοιξει και μια συζητηση σε αλλο θεμα για την εφαρμογή popcorn time που με πιο ευκολα βηματα ανοιγει οριζοντες θεασης

Τι λέτε?

να ρωτήσω κάτι; Το native keyboard των Android συσκευών δεν δουλεύει μέσα στο XBMC; Όποτε θέλω να γράψω κάτι μου βγαίνει το πληκτρολόγιο του XBMC και όχι του tablet πχ. Δεν μιλάω για τα remote control app αλλά για το ίδιο το XBMC.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα με το Android box γιατί έχω συνδέσει πληκτρολόγιο αλλά στο tablet είναι θέμα!