Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αριστερο κλικ του

[/color]

Και εγώ με bluetooth keyboard τις measy δεν μπορούσα.

Αλλά πήγα από αλλού.

Μέσω ενός file explorer ,έξω απο το xbmc.

Andoid: data: org.xbmc.xbmc :files:

xbmc: userdata: database

Και σβήσε το αρχείο που σου λέει.

Edited by themis999444
samsung is the winner

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγώ με bluetooth keyboard τις measy δεν μπορούσα.

Αλλά πήγα από αλλού.

Μέσω ενός file explorer ,έξω απο το xbmc.

Andoid: data: org.xbmc.xbmc :files:

xbmc: userdata: database

Και σβήσε το αρχείο που σου λέει.

samsung is the winner

Γειά στα παιδιά, οι σελίδες του φόρουμ είναι πολλές και γι'αυτό ρωτάω εδώ δεν μπορώ να τις διαβάσω ,λέω να πάρω το minix neo 5 ή 7 xbmc από ελληνική τηλεόραση άλφα, μέγα, κλπ θα μπορώ να βλέπω; Γιατί γι'αυτό το θέλω και μόνο στην ουσία εκτός τα υπόλοιπα καλούδια που μπορεί να προσφέρει δηλαδή.Η εάν όχι μήπως με αλλαγή ΙΡ διεύθυνσης να γίνεται; Εννοείται ότι μένω στο εξωτερικό ,Ευρώπη.

Σας ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Γειά στα παιδιά, οι σελίδες του φόρουμ είναι πολλές και γι'αυτό ρωτάω εδώ δεν μπορώ να τις διαβάσω ,λέω να πάρω το minix neo 5 ή 7 xbmc από ελληνική τηλεόραση άλφα, μέγα, κλπ θα μπορώ να βλέπω; Γιατί γι'αυτό το θέλω και μόνο στην ουσία εκτός τα υπόλοιπα καλούδια που μπορεί να προσφέρει δηλαδή.Η εάν όχι μήπως με αλλαγή ΙΡ διεύθυνσης να γίνεται; Εννοείται ότι μένω στο εξωτερικό ,Ευρώπη.

Σας ευχαριστώ

Μπορείς.

Καμιά φορά ο alpha δεν μεταδίδει λόγω απαγορευμένο ip εξωτερικού σε ορισμένες εκπομπές.

Αλλά στην πλειοψηφία θα βλέπεις :D

Αλλά αν έχεις κάποιον συγγενή στην Ελλάδα και έχει ίντερνετ μπορείς να του βάλεις και να χρησιμοποιησεις το broadway 2t distan.tv .

http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/DVBTT2products/PCTVBroadwayTD/tabid/259/language/en-GB/Default.aspx

Με live streaming tv channels από το σπίτι στο Internet.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες .

Edited by themis999444
samsung is the winner

Μπορείς.

Καμιά φορά ο alpha δεν μεταδίδει λόγω απαγορευμένο ip εξωτερικού σε ορισμένες εκπομπές.

Αλλά στην πλειοψηφία θα βλέπεις :D

Αλλά αν έχεις κάποιον συγγενή στην Ελλάδα και έχει ίντερνετ μπορείς να του βάλεις και να χρησιμοποιησεις το broadway 2t distan.tv .

http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/DVBTT2products/PCTVBroadwayTD/tabid/259/language/en-GB/Default.aspx

Με live streaming tv channels από το σπίτι στο Internet.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες .

Καηλημερα΅Σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια σου!

Οσο για το ip σκεφτομαι να το αλλαξω με προγραμμα και να το κανω να φαινεται Ελληνικο.

Καμια φορα αναρωτιεμαι,μεχρι και οι Τουρκοι και οι Αραβες πιανουν τα καναλια τους ελευθερα,ειδικα οι Αραβες πιανουν 300 καναλια,

τι γυφτια για την Ελλαδα που παρολο την Ευρωπαικη οδηγια απο το 2012 για ελευθερια στα καναλια δεν την τηρουν.

Τωρα το DVB-T που μου προτεινεις,μπορει και παο μονο του δηλαδη να κανει την δουλεια;δεν το ξερω και αυτο αλλα θα το κοιταξω.

Ενα μεγαλο ευχαριστω φιλε.

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καηλημερα΅Σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια σου!

Οσο για το ip σκεφτομαι να το αλλαξω με προγραμμα και να το κανω να φαινεται Ελληνικο.

Καμια φορα αναρωτιεμαι,μεχρι και οι Τουρκοι και οι Αραβες πιανουν τα καναλια τους ελευθερα,ειδικα οι Αραβες πιανουν 300 καναλια,

τι γυφτια για την Ελλαδα που παρολο την Ευρωπαικη οδηγια απο το 2012 για ελευθερια στα καναλια δεν την τηρουν.

Τωρα το DVB-T που μου προτεινεις,μπορει και παο μονο του δηλαδη να κανει την δουλεια;δεν το ξερω και αυτο αλλα θα το κοιταξω.

Ενα μεγαλο ευχαριστω φιλε.

Τίποτα να σε καλά.

Αλλά πρόσεχε.

Αν αλλάξεις το ip σε Ελληνικό χάνεις 60% ταχύτητα, δυστυχώς, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να λαμβάνεις το streaming.

samsung is the winner

Τίποτα να σε καλά.

Αλλά πρόσεχε.

Αν αλλάξεις το ip σε Ελληνικό χάνεις 60% ταχύτητα, δυστυχώς, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να λαμβάνεις το streaming.

Γειά σου, ήξερα ότι χάνεις αλλά όχι και τόσο πολύ.Το καλό είναι ότι εδώ καλωδιακό ίντερνετ των 90mb, δηλαδή και να χανει κατι θα μένει για το streaming. Εάν έχεις και άλλο να προτείνεις το ακούω ευχάριστης. Το Minix x7 mini πήρα, βλέποντας και κάνοντας. Ακόμα όμως δεν μπορώ να ξέρω το τι παίζει, θα ενημερωθώ και θα επανέλθω. Και πάλι σε ευχαριστώ.Το καλυτερο πντως ειναι αυτο που ειπες παραπανω με το κουτι το εξτρα.Το δουλευεις εσυ;

Edited by sikuonas

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο smart box γιατι ειχα καποια προβληματακια και ηθελα να διαγραφει τελειως και το xbmc και να περασω απο την αρχη. Μετα την επαναφορα ομως που εκανα εγκατασταση το ipk μου εφερε παλι στο xbmc υτα τα οποια εχω περασει. Πως μπορω να το διαγραψω τελειως το xbmx απο το box , Θελω να το περασω απο την αρχη χωρις καμια ρυθμιση
theodoros

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο smart box γιατι ειχα καποια προβληματακια και ηθελα να διαγραφει τελειως και το xbmc και να περασω απο την αρχη. Μετα την επαναφορα ομως που εκανα εγκατασταση το ipk μου εφερε παλι στο xbmc υτα τα οποια εχω περασει. Πως μπορω να το διαγραψω τελειως το xbmx απο το box , Θελω να το περασω απο την αρχη χωρις καμια ρυθμιση

Καλησπέρα.

Μήπως είχες sd κάρτα;

Αν ναι , τότε το xbmc είδε backup εκεί μάλλον και το ξαναπέρασε.

Ή αλλιώς σβήσε χειροκίνητα τον φάκελο xbmc με έναν file Manager και μετά κάνε επαναφορά στο box σου.

samsung is the winner

1. System–>Settings–>Video–>Subtitles και στο Character Set επιλέγουμε Greek (Windows) ή Greek (iso).

2. Για εγκατάσταση και ενεργοποίηση: System -> Addons -> Get Addons -> All Addons -> στη κατηγορία Subtitles και instal το XBMC Subtitles.

3. Μετά την εγκατάσταση πατάμε Configure και επιλέγουμε πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά, και στην καρτέλα Services το Opensubtitles.

4. Για εύρεση και εμφάνιση των υποτίτλων κατά την αναπαραγωγή επιλέγουμε το πρώτο κάτω δεξιά τετραγωνάκι. (Από το μενού για play/pause/stop στο κάτω μέρος).

Ρε παίδες ψάχνω ψάχνω και το βρίσκω το νούμερο 2. Δεν υπάρχει σε μένα xbmc subtitles για να κάνω εγκατάσταση. Το να κάνω;

Παρεμπιπτόντως ξεκίνησα να διαβάζω όλους τους σελίδες του θέματος αυτού. Μπράβο σας....

Ρε παίδες ψάχνω ψάχνω και το βρίσκω το νούμερο 2. Δεν υπάρχει σε μένα xbmc subtitles για να κάνω εγκατάσταση. Το να κάνω;

Παρεμπιπτόντως ξεκίνησα να διαβάζω όλους τους σελίδες του θέματος αυτού. Μπράβο σας....

Ποια έκδοση έχεις;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Gotham νομίζω λέγεται. Βασικά χθες το έβαλα σε windows 7 για να δω πως δουλεύει το xbmc γιατί από μέρα σε μέρα περιμένω tvbox. Πάντως έχω μείνει έκπληκτος με το τι κάνει..

http://superrepo.org/script.xbmc.subtitles/:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Gotham νομίζω λέγεται. Βασικά χθες το έβαλα σε windows 7 για να δω πως δουλεύει το xbmc γιατί από μέρα σε μέρα περιμένω tvbox. Πάντως έχω μείνει έκπληκτος με το τι κάνει..

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5377312

Οκ με τους υπότιτλους. Ευχαριστώ.

Το άλλο που έχω διαπιστώσει είναι πως δε φαίνεται όλη η εικόνα στην οθόνη της τηλεόρασης. Ενώ ο κέρσορας δείχνει ότι δε πάει άλλο η εικόνα δε φαίνεται. Αυτο γίνεται όταν βλέπω οποιαδήποτε ταινία στο xbmc

Και κάτι άλλο... Στο mash up δεν έχω την επιλογή more power HD movies για να δω 1080p ταινίες.

Edited by manosc4

Οκ με τους υπότιτλους. Ευχαριστώ.

Το άλλο που έχω διαπιστώσει είναι πως δε φαίνεται όλη η εικόνα στην οθόνη της τηλεόρασης. Ενώ ο κέρσορας δείχνει ότι δε πάει άλλο η εικόνα δε φαίνεται. Αυτο γίνεται όταν βλέπω οποιαδήποτε ταινία στο xbmc

Και κάτι άλλο... Στο mash up δεν έχω την επιλογή more power HD movies για να δω 1080p ταινίες.

Για το πρώτο, δοκίμασε πρώτα να συνδέσεις το καλώδιο με την τηλεόραση και μετά να ανοίξεις το πρόγραμμα. Αυτό κάνω εγώ όταν τρέχω Linux.

Για το πρώτο, δοκίμασε πρώτα να συνδέσεις το καλώδιο με την τηλεόραση και μετά να ανοίξεις το πρόγραμμα. Αυτό κάνω εγώ όταν τρέχω Linux.

Δεν έπιασε..

Ενώ Οι υπότιτλοι φαίνονται κανόνικα στο κέντρο χάνω εικόνα η όποια πάει προς δεξιά και λίγο κατω.

Και άλλο πρόβλημα... Βρήκα κάποιες ταινίες 1080p. Ενώ αρχίζω κανόνικα να βλέπω η μια μου κόπηκε στα 15min και η άλλη στα 35min. Ενώ είχα ήχο η οθόνη πάγωσε. Κανονικά ο ήχος έπαιζε. Η ταινία προχορουσε αλλά χωρίς εικόνα γιατί ήταν παγωμένη. Όπως επισης και οι υποτιτλοι. Τι μπορεί να φταίει εδώ;

Tronsmart s89 elite Gotham 13.1

Edited by manosc4

• 3 weeks later...
Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου στειλει σε πμ λιστες για iptv?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παναθηναϊκό σήμερα από sportsdevil θα μπορέσουμε να δούμε?

Διαβάζω σήμερα εδώ και το έβαλα σε nexus 7 πρώτη φορά..

s21 ultra 256

Παναθηναϊκό σήμερα από sportsdevil θα μπορέσουμε να δούμε?

Διαβάζω σήμερα εδώ και το έβαλα σε nexus 7 πρώτη φορά..

Μπααααααα βρες καμία καφετέρια καλύτερα...

Δεν έπιασε..

Ενώ Οι υπότιτλοι φαίνονται κανόνικα στο κέντρο χάνω εικόνα η όποια πάει προς δεξιά και λίγο κατω.

Και άλλο πρόβλημα... Βρήκα κάποιες ταινίες 1080p. Ενώ αρχίζω κανόνικα να βλέπω η μια μου κόπηκε στα 15min και η άλλη στα 35min. Ενώ είχα ήχο η οθόνη πάγωσε. Κανονικά ο ήχος έπαιζε. Η ταινία προχορουσε αλλά χωρίς εικόνα γιατί ήταν παγωμένη. Όπως επισης και οι υποτιτλοι. Τι μπορεί να φταίει εδώ;

Tronsmart s89 elite Gotham 13.1

δες πρώτα αν η tv υποστηρίζει 1080 ? αν ναι τότε πανε στις ρυθμίσεις (display) του media και δες μήπως έχει κολλήσει στο 720 (αν το έχεις στο auto το παθαίνει αυτό μερικές φορές) και βάλτω στο 1080 , αν η tv δεν υποστηρίζει 1080 τότε πρέπει να κατεβάσεις άλλη έκδοση xbmc που έχεουν κάνει κάποια παλικάρια για να μπορεί να λύση αυτό το (γνωστό) bug του s802

μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ http://www.stane1983.com/downloads/ του stane ή από εδώ http://www.freaktab.com/showthread.php?12919-xbmc-which-can-Play-4k-rmvb-h265-video-on-amlogic-s802-platform του oman ή να δοκιμάσεις και αυτό http://spmc.semperpax.com/

Edited by lost

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.