pantheo0611 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Βοηθησε πάρα πολύ φίλε μου Αρα τίποτα special ή extreme.. Και το Gotham θα κάνει update μόνο του? Το gotham μολις εχει κυκλοφορησει σε stable version...ελπιζωνα κανει και λογικα θα κανει...θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnikolakhs Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλησπέρα παιδια ,μολις εγκατεστησα σε android tablet το xbmc . εκανα το Hellenic tv adds on αλλα μολις βαζω να παιξουν τα καναλια ενώ έχω ήχο δεν έχω εικόνα. ξέρεις κανείς γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 καλησπέρα παιδια ,μολις εγκατεστησα σε android tablet το xbmc . εκανα το Hellenic tv adds on αλλα μολις βαζω να παιξουν τα καναλια ενώ έχω ήχο δεν έχω εικόνα. ξέρεις κανείς γιατί?? Εμένα το κάνει αυτό όταν έχει λίγο αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία final stable έκδοση Gotham 13 σε Promethaus να μας πει τη γνώμη του όσον αφορά την απόδοση σε σχέση με αυτήν που είχε προ-εγκατεστημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Θα δοκιμάσω σήμερα την Gotham σε minix neo x7 ... Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Θα δοκιμάσω σήμερα την Gotham σε minix neo x7 ... Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Μια χαρα παει με την καινουργια. Την περασα απο χτες, το βλεπω λιγο πιο γρηγορο το μηχανημα, νομιζω δηλ. Το μονο προβλημα, μερικα addons σαν το sportsdevil που προτεινε να το απενεργοποιησω γτ δεν ειναι συμβατο, αλλα πιστευω εντος των ημερων θα βγουν κ νεες εκδοσεις συμβατες με γκοθαμ. Δεν νομιζω δηλ να φταιει το μινιξ. Να πω την αληθεια παντως δεν δοκιμασα ακομα να δω κατι απ αυτα τα δηθεν μη συμβατα. Το βραδυ θα εχουμε νεοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μια απορία.. Αν περάσω την Gotham... Μετά θα κάνει update automatically από μόνη της? Ή κάθε φορά που θα έχει update θα πρέπει να το κάνω εγω manual? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στην αρχή θα σας γράψει ότι μερικά αντον δεν είναι συμβατά κάντε μια επανεκκίνηση και θα δείξει ότι έχει updates για όλα αυτά που σας έριχνε άκυρο. Ένα θέμα υπάρχει με τους υπότιτλους αλλά ένα παιδί έχει δώσει την λύση σε πιο πίσω σελίδα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Λοιπόν πρώτη εντύπωση του Gotham στο minix x7 είναι αρνητική 1. Δείχνει να είναι πολύ πιο αργό 2.το rkremotcontrol που έχω στο κινητό για να χειρίζομαι το μινιξ έχει φοβερό delay 3. Όταν πας να γράψεις κάτι (αναζήτηση έργου ή repositories) παγώνει 4. Είχα θέμα με υπότιτλους αλλά το έλυσα 5. Τα περισσότερα add ons δεν είναι συμβατα 6. Και νομίζω έχει θεμα με το live streaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnikolakhs Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εμένα το κάνει αυτό όταν έχει λίγο αποθηκευτικό χώρο. εχω αρκετο χωρο.υπαρχει καμια άλλη αποψη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στην Gotham σας βγάζει μήνυμα για ασυμβατότητα του 1channel και sport a cholic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στην Gotham σας βγάζει μήνυμα για ασυμβατότητα του 1channel και sport a cholic; Ναι στην αρχή αλλά μετά στρώνει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ναι στην αρχή αλλά μετά στρώνει Τι εννοείς ; Ότι δεν σου ξανά βγάζει το μήνυμα ή οτι όντως ειναι συμβατά ; Δηλαδή αν πατησεις λεπτομέρειες προσθετου δεν σου γράφει οτι δεν ειναι συμβατό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τι εννοείς ; Ότι δεν σου ξανά βγάζει το μήνυμα ή οτι όντως ειναι συμβατά ; Δηλαδή αν πατησεις λεπτομέρειες προσθετου δεν σου γράφει οτι δεν ειναι συμβατό ; Μετά από επανεκκίνηση με έβγαζε update για να δουλεύουν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μετά από επανεκκίνηση με έβγαζε update για να δουλεύουν Εμένα δεν... Στο 1 channel μου είχε βγάλει διαθέσιμη ενημέρωση αλλα δεν την έκανε γιατί το πρόσθετο δεν ήταν συμβατό . Το έσβησα για να το ξανά περάσω μήπως στρώσει ,και τώρα δεν το περνάει καθόλου λόγο ασυμβατότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εμένα δεν... Στο 1 channel μου είχε βγάλει διαθέσιμη ενημέρωση αλλα δεν την έκανε γιατί το πρόσθετο δεν ήταν συμβατό . Το έσβησα για να το ξανά περάσω μήπως στρώσει ,και τώρα δεν το περνάει καθόλου λόγο ασυμβατότητας... Ακριβώς τα ίδια και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ακριβώς τα ίδια και σε μένα Παιδιά εμένα το 1 channel μου παίζει κανονικά. Πώς το κάνατε install; Αυτό που δε μου παίζει καθόλου είναι το lamda rep. Πατάω πάνω του και δεν μου βγάζει καθόλου add ons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Από τότε που έβγαλε subscription το Gotv που έχει και HD σειρές, το έχω παρατησει το 1channel. Και για ταινίες φυσικά Yify και τέλος! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Από τότε που έβγαλε subscription το Gotv που έχει και HD σειρές, το έχω παρατησει το 1channel. Και για ταινίες φυσικά Yify και τέλος! :-) Κι εγώ δεν έχω δει ταινία από 1 channel ποτε. Από περιέργεια ποιο πολύ . Πως γίνεται σε κάποιους να τρέχει και σε κάποιους όχι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 καλησπέρα παιδιά,έχωντας να ασχολειθώ χρόνια με το xbmc, θέλω να ρωτήσω τους γνώστες, αξίζει να ασχοληθώ? είναι βιώσιμο? αυτό που με ενδιαφέρει είναι το streaming ταινιών. έχουν καλή ποιότητα? υπότιτλοι?(όχι απαραίτητα ελληνικοί,αγγλικοί όμως σίγουρα) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Εγκατεστησα την gotham σε pc αλλα τωρα δεν εχει την υπηρεσια υποτιτλων Πως θα την περασω σε αυτην την εκδοση ? Δεν υπάρχει ώς πρόσθετο, όπως ήταν στην 12. Είναι ενσωματωμένο. http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=180265 Δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους στην καινούργια έκδοση (μου βγάζει μνμ. "No subtitle service installed") και το menu ρυθμίσεων της παραπάνω σελίδας είναι διαφορετικό σε μένα. Τι ακριβώς ρυθμίσεις έχετε κάνει για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι; Υ.Γ. Άκυρο, το βρήκα. Έπρεπε να σκρολάρω την οθόνη πιο κάτω στις ρυθμίσεις υπότιτλων κι από Default TV/Movie service να διαλέξω από που θα κατεβάζει τους υπότιτλους. Edited May 9, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπέρα παιδιά,έχωντας να ασχολειθώ χρόνια με το xbmc, θέλω να ρωτήσω τους γνώστες, αξίζει να ασχοληθώ? είναι βιώσιμο? αυτό που με ενδιαφέρει είναι το streaming ταινιών. έχουν καλή ποιότητα? υπότιτλοι?(όχι απαραίτητα ελληνικοί,αγγλικοί όμως σίγουρα) Οι ποιότητα ποικίλη .Εχει μεχρι 1080 . Υπότιτλοι υπάρχουν στις περισσότερες των περιπτώσεων . Σπάνια δεν θα βρεις. Τώρα, εντελώς απροβληματιστο δεν ειναι . Μπορεί να σου κάτσει και αυτό που θέλεις να δεις την συγκεκριμένη στιγμή να έχει φάει σκαλομα. Έτσι ειναι το streaming . Η απάντηση από μένα στην ερώτηση " αξίζει να ασχοληθώ ;" ειναι σίγουρα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχει βρει κάποιος τρόπο να βλέπει το British Eurosport; έχω περάσει το mash up άλλα δεν το βρήκα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Δεν ειχα ασχοληθει ποτε με xbmc.Σημερα για πρωτη φορα περασα την gotham στο note 3.Περασα gotv/yify movies/hellenic tunes/much movies/mashup/icefilms.Εβαλα και στους υποτιτλους το subtitles.gr και ολα αψογα.Εξαιρετικο streaming και ποιοτητα και στις ταινιες και στις σειρες.Σκαλωμα κανενα.Το μονο που δεν παιζει ειναι το mashup με βγαζει οτι δεν βρεθηκε το source code.Το περασα και χειροκινητα αλλα ματαια.Μικρο το κακο μιας και στο gotv εχει τα παντα απο σειρες,yify απειρες ταινιες και παντα υπαρχουν υποτιτλοι και στο hellenic tunes εξαιρετικα ελληνικα παιδικα σε παρα πολυ καλη ποιοτητα.Εξαιρετικο εργαλειο και προτεινω να το περασουν ολοι.Λυνει τα χερια σε παρα πολλα πραγματα.Θα το περασω και στο μεγαλο tablet σημερα να ειμαστε κομπλε και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Πώς περνάς το subtitles.gr? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts