MaXAiRO Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Προσωπικά αν βγάλω 3.30 ώρες είναι υπερευχαριστημενος.. Και εκεί κυμαινομαι με τη χρήση που κάνω.. Γιατί απλά είμαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι. Ούτε pc δεν ανοίγω πλέον. 4 plus δεν είδα ποτέ με ότι κερνελ και να έχω δοκιμάσει. Κι εγώ τα ίδια. Έχω αντικαταστήσει το PC με το Ν5 μιας και μπορώ να τα κάνω όλα με αυτό και πιο ξεκούραστα. Πιστεύω μερικοί πρέπει να δουλεύουν καλά το photoshop Ούτε καν photoshop. Ορίστε με ζωγραφική σε μισό λεπτό περίπου. Δες πόση οθόνη έβγαλα στο 12ωρο! Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Κι εγώ τα ίδια. Έχω αντικαταστήσει το PC με το Ν5 μιας και μπορώ να τα κάνω όλα με αυτό και πιο ξεκούραστα. Ούτε καν photoshop. Ορίστε με ζωγραφική σε μισό λεπτό περίπου. Δες πόση οθόνη έβγαλα στο 12ωρο! με mahdi προτεινεις elementalx?καποιον αλλον κερνελ?αν θυμαμαι καλα η mahdi ειναι cm based? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 με mahdi προτεινεις elementalx?καποιον αλλον κερνελ?αν θυμαμαι καλα η mahdi ειναι cm based? H Mahdi για το Ν5 είναι AOSP, Slim-based. Σε άλλες συσκευές είναι caf, όπως το 1+1 αν δεν κάνω λάθος. Όπως είπα και στις τροποποιήσεις, η latest Mahdi με τον ElementalX 1.08 είναι ό,τι καλύτερο είχα μέχρι στιγμής στο Ν5 μου. Βέβαια, κι ο stock kernel της Mahdi είναι πολύ καλός. Έχει και DT2W και άλλα καλά καθώς και μενού στις ρυθμίσεις για να τα πειράζεις όλα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 H Mahdi για το Ν5 είναι AOSP, Slim-based. Σε άλλες συσκευές είναι caf, όπως το 1+1 αν δεν κάνω λάθος. Όπως είπα και στις τροποποιήσεις, η latest Mahdi με τον ElementalX 1.08 είναι ό,τι καλύτερο είχα μέχρι στιγμής στο Ν5 μου. Βέβαια, κι ο stock kernel της Mahdi είναι πολύ καλός. Έχει και DT2W και άλλα καλά καθώς και μενού στις ρυθμίσεις για να τα πειράζεις όλα. Σε ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εγω φουλ στοκ τηλέφωνο μονο το εχω γυρίσει σε ART... Και βγαζω την μερα μου άνετα με χρηση 3g & wifi... Και 3 με 3μιση ώρες οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Της γυναικας μου που το ρυθμισα σε 2g χωρις ν'ανιχνεύει συνεχεια το wi fi με αυτοματο φωτισμο εβγαλε 5 μερες με 3 ωρες οθονης κ ειχε 20% ακομα δε το αφηνει να πεσει πιο κατω. Αν το γυρησω σε αρτ θα πεσει κ αλλο η κατανάλωση ? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Στο greenify ποιες εφαρμογές βάζετε? Έχω βάλει facebook app+messenger, endomondo.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Στο greenify ποιες εφαρμογές βάζετε? Έχω βάλει facebook app+messenger, endomondo.. εγω τις εχω βαλει ολες εκτος απο καιρο(εχω widget)swiftkey,nova launcher..donate vesrion παντα gia whatsapp και mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή/widget που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το 2G/3G/4G; Λογικά κάτι θα παίζει. Εννοώ, πως εγώ όταν χρησιμοποιώ το τηλ. για τηλέφωνα, sms, κλπ να το έχω σε 2G, κι όταν θέλω να χρησιμοιποιήσω internet να το κάνω κατ' ευθείαν 4G, χωρίς να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις. Ξέρω πως το 2G βοηθά στη μπαταρία (και το σήμα), αλλά βαριέμαι να το κάνω από τις ρυθμίσεις. Το εχω στο 4G μόνιμα, ωστε με το που ενεργοποιώ δεδομένα, να πιάνω όσο το δυνατόν υψηλότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή/widget που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το 2G/3G/4G; Λογικά κάτι θα παίζει. Εννοώ, πως εγώ όταν χρησιμοποιώ το τηλ. για τηλέφωνα, sms, κλπ να το έχω σε 2G, κι όταν θέλω να χρησιμοιποιήσω internet να το κάνω κατ' ευθείαν 4G, χωρίς να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις. Ξέρω πως το 2G βοηθά στη μπαταρία (και το σήμα), αλλά βαριέμαι να το κάνω από τις ρυθμίσεις. Το εχω στο 4G μόνιμα, ωστε με το που ενεργοποιώ δεδομένα, να πιάνω όσο το δυνατόν υψηλότερα. Αυτό γίνεται με το Smart radio του GravityBox. Όποτε ανοίγεις δεδομένα το γυρνάει αυτόματα σε 3G/4G κι όποτε είναι κλειστά είναι μόνιμα σε 2G. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό του GB το οποίο δεν έχουν οι custom ROM. Γλιτώνεις ίσα ίσα ένα κλικ αλλά αυτό είναι το θέμα άλλωστε, να γλιτώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κλικ. Σε custom ROM δεν έχω δοκιμάσει να βάλω GB και να ενεργοποιήσω μόνο αυτό. Δοκίμασε αν θες. Αλλιώς μόνο με κάποια εφαρμογή όπως το Tasker θα γίνεται. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Αυτό γίνεται με το Smart radio του GravityBox. Όποτε ανοίγεις δεδομένα το γυρνάει αυτόματα σε 3G/4G κι όποτε είναι κλειστά είναι μόνιμα σε 2G. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό του GB το οποίο δεν έχουν οι custom ROM. Γλιτώνεις ίσα ίσα ένα κλικ αλλά αυτό είναι το θέμα άλλωστε, να γλιτώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κλικ. Σε custom ROM δεν έχω δοκιμάσει να βάλω GB και να ενεργοποιήσω μόνο αυτό. Δοκίμασε αν θες. Αλλιώς μόνο με κάποια εφαρμογή όπως το Tasker θα γίνεται. Καλή φάση, κατάλαβα. Οπότε αν κάποιος χρησιμοποιεί custom rom, ας δώσει καμιά ιδεά/συμβουλή ακόμα σχετικά με το ζήτημα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή/widget που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το 2G/3G/4G; Λογικά κάτι θα παίζει. Εννοώ, πως εγώ όταν χρησιμοποιώ το τηλ. για τηλέφωνα, sms, κλπ να το έχω σε 2G, κι όταν θέλω να χρησιμοιποιήσω internet να το κάνω κατ' ευθείαν 4G, χωρίς να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις. Ξέρω πως το 2G βοηθά στη μπαταρία (και το σήμα), αλλά βαριέμαι να το κάνω από τις ρυθμίσεις. Το εχω στο 4G μόνιμα, ωστε με το που ενεργοποιώ δεδομένα, να πιάνω όσο το δυνατόν υψηλότερα. εγώ χρησιμοποιώ για Wi-fi Και Auto WiFi / 3G Switch κοίτα και 3G Auto OnOff Llama AutomateIt taskerm Edited September 17, 2014 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Λοιπόν παιδιά αφού απηύδυσα, επικοινώνησα με τη Google στην Αγγλία και αφού τους εξήγησα στον υπάλληλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη μπαταρία του nexus 5 μου και έλεγξε εάν καλύπτομαι από την εγγύηση, πολύ απλά μου είπε "it looks like a hardware problem" και ότι θα μου στείλουν καινούρια συσκευή προς αντικατάσταση της δικιάς μου. Δυστυχώς όμως θα πρέπει η διαδικασία να γίνει από διεύθυνση στην Αγγλία οπότε θα μπλέξω λιγάκι με τα courier αλλά δε βαριέσαι... Καινούριο κινητό θα πάρω... Edited September 18, 2014 by basleejr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Λοιπόν παιδιά αφού απηύδυσα, επικοινώνησα με τη Google στην Αγγλία και αφού τους εξήγησα στον υπάλληλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη μπαταρία του nexus 5 μου και αφού έλεγξε εάν καλύπτομαι από την εγγύηση, πολύ απλά μου είπε "it looks like a hardware problem" Και ότι θα μου στείλουν καινούρια συσκευή προς αντικατάσταση της δικιάς μου. Δυστυχώς όμως θα πρέπει η διαδικασία να γίνει από διεύθυνση στην Αγγλία οπότε θα μπλέξω λιγάκι με τα courier αλλά δε βαριέσαι... Καινούριο κινητό θα πάρω... https://www.forward2me.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δυστυχώς πρόλαβα και την έκανα την παραγγελία κι έδωσα τη διεύθυνση ενός φίλου μου. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοια υπηρεσία.Τί σκέφτονται οι άνθρωποι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αυτό γίνεται με το Smart radio του GravityBox. Όποτε ανοίγεις δεδομένα το γυρνάει αυτόματα σε 3G/4G κι όποτε είναι κλειστά είναι μόνιμα σε 2G. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό του GB το οποίο δεν έχουν οι custom ROM. Γλιτώνεις ίσα ίσα ένα κλικ αλλά αυτό είναι το θέμα άλλωστε, να γλιτώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κλικ. Σε custom ROM δεν έχω δοκιμάσει να βάλω GB και να ενεργοποιήσω μόνο αυτό. Δοκίμασε αν θες. Αλλιώς μόνο με κάποια εφαρμογή όπως το Tasker θα γίνεται. To μόνο σχετικό που έχω δει σε custom rom είναι να γυρνάει σε 2G όταν σβήνει η οθόνη. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εγώ χρησιμοποιώ για Wi-fi Και Auto WiFi / 3G Switch κοίτα και 3G Auto OnOff Llama AutomateIt taskerm Το Auto Wifi / 3G Switch γιατί το χρησιμοποιείς; Δεν το κάνει μόνο του το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το Auto Wifi / 3G Switch γιατί το χρησιμοποιείς; Δεν το κάνει μόνο του το κινητό; Νομίζω δεν το κάνει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Νομίζω δεν το κάνει ... Κι όμως. Δοκίμασε το και θα δεις. Με το που συνδέεται σε κάποιο δίκτυο WiFi τα δεδομένα κλείνουν και μόλις αποσυνδεθείς από αυτό ξανανοίγουν. Μάλιστα νομίζω πως είναι default λειτουργία του android αυτή γιατί θυμάμαι πως μου το έκανε και στο HTC desire με froyo και στο Sony xperia p με jelly bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Mahdi και uber kernel 4.9.2 ATTACH]50153[/ATTACH][ATTACH]50154[/ATTACH][ATTACH]50155[/ATTACH] Edited September 21, 2014 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 καλησπερα σε ολους!περιμενω και γω με ανυπομονησια το nexus 5.παρακολουθω το φορουμ για να παρω γνωμες και ποια ρομ και κερνελ να φλασαρω στο κινητο.πρωην κατοχος s2 kai s3 που ειχα μαθει να κανω ροοτ με κλειστα τα ματια , βλεπω τωρα τη διαδικασια του nexus 5 και μου φαινεται βουνο(με root tool kit γινεται δουλεια?)..η ερωτηση μου ειναι ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η ρομ και ο κερνελ που μπορουν να δωσουν καλυτερη αποδοση μπαταριας αλλα και αποδοσης κινητου. σας ευχαριστω για το χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 καλησπερα σε ολους!περιμενω και γω με ανυπομονησια το nexus 5.παρακολουθω το φορουμ για να παρω γνωμες και ποια ρομ και κερνελ να φλασαρω στο κινητο.πρωην κατοχος s2 kai s3 που ειχα μαθει να κανω ροοτ με κλειστα τα ματια , βλεπω τωρα τη διαδικασια του nexus 5 και μου φαινεται βουνο(με root tool kit γινεται δουλεια?)..η ερωτηση μου ειναι ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η ρομ και ο κερνελ που μπορουν να δωσουν καλυτερη αποδοση μπαταριας αλλα και αποδοσης κινητου. σας ευχαριστω για το χρονο σας! Για Ρουτ αν θέλεις εύκολο και γρήγορο τρόπο είναι με το nexus root toolkit..... Όσο για Ρομ και κερνελ καλός συνδιασμός είναι mahdi με elementalX και η slim φυσικά!!.. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Slimkat 8 Elemental 1.10 Εκτός Wi-Fi μόνο 3g [ATTACH]50532[/ATTACH][ATTACH]50533[/ATTACH][ATTACH]50534[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Slimkat 8 Elemental 1.10 Εκτός Wi-Fi μόνο 3g [ATTACH]50532[/ATTACH][ATTACH]50533[/ATTACH][ATTACH]50534[/ATTACH] Τον elementalX 1.10 που τον βρηκατε ρε παιδες; Ειδα κι αλλον να το εχει στην υπογραφη του, αλλα στο αντιστοιχο νημα στο xda ακομα μονο τον 1.09 βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τον elementalX 1.10 που τον βρηκατε ρε παιδες; Ειδα κι αλλον να το εχει στην υπογραφη του, αλλα στο αντιστοιχο νημα στο xda ακομα μονο τον 1.09 βλεπω. http://elementalx.org/devices/nexus-5/ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts