alien2 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι στο να αδειαζει τοσο γρηγορα η μπαταρία εντελώς ξαφνικά. Το να αργεί να φορτίσει τόσο πολύ μου το ειχε ξανακανει. Του εκανα 3 φορές απανεκίνηση, την τελευταια φορά το άφησα κανα μισάωρο κλειστό και φόρτιζε,μετά το άνοιξα και πλέον φαίνεται εντάξει. Μάλλον ομως για την ιδέα και μόνο θα κάνω μια ερώτηση στο σερβις.Αν ξέρει κάποιος να μου πει που να το πάω ας γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1979 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πρωτη φόρτιση με την 5.0.1 Εχω την εντύπωση οτι με την 4.4.4 είχε μεγαλύτερη διαρκεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Φίλοι μου μια ερώτηση οποίος γνωρίζει Όλα τα κινητά μου τα φόρτιζω κυρίως με 2 φορτιστες από tablet λέτε να χω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1979 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπερα Εαν φορτισω το κινητο με ενα φορτιστη τυπου Iphone 1,2Α μου εμφανιζει στην οθονη οτι θελει περιπου 4 - 4.30 ωρες για να φορτησει 100% Εαν το φορτισω με ενα φορτιστη Samsung 700mA μου εμφανιζει στην οθονη οτι θελει περιπου 1.30 ωρες για να φορτησει 100% Τι ειναι προτιμότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπερα Εαν φορτισω το κινητο με ενα φορτιστη τυπου Iphone 1,2Α μου εμφανιζει στην οθονη οτι θελει περιπου 4 - 4.30 ωρες για να φορτησει 100% Εαν το φορτισω με ενα φορτιστη Samsung 700mA μου εμφανιζει στην οθονη οτι θελει περιπου 1.30 ωρες για να φορτησει 100% Τι ειναι προτιμότερο? Κατι γράφεις ανάποδα... Προτιμότερη είναι η αργη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1979 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 οχι φιλε μου δεν γραφω κατι αναποδα οι τιμες ειναι ακριβως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Δύο μέρες τώρα το αφήνω με 100% το βράδυ και μέσα σε 7hr έχει χάσει κοντά 40%...Και η απορία μου είναι...τι μπορεί να απασχολεί το phone radio από την στιγμή που έχω σήμα εκεί που το αφήνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μήπως έφαγε κόλλημα το gmail με το exchange? Επίσης ενώ το γράφημα δείχνει ανοιχτό Wi-Fi στην πραγματικότητα το είχες κλειστό! Μπέρδεμα! Κανε μια επανεκκίνηση, τις περισσότερες φορές λύνει το πρόβλημα. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μήπως έφαγε κόλλημα το gmail με το exchange? Επίσης ενώ το γράφημα δείχνει ανοιχτό Wi-Fi στην πραγματικότητα το είχες κλειστό! Μπέρδεμα! Κανε μια επανεκκίνηση, τις περισσότερες φορές λύνει το πρόβλημα. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα κατεβάσει τίποτα άσχετο τότε...το περίεργο είναι ότι το τρώει εκείνο το διάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Stock lollipop 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Έχει βγει αναβάθμιση επίσημη σε 5.0.2???? Εγώ με στοκ όλα και 5.0.1 τελευταίες μέρες έχω τρομερό drain όταν σερφαρω ακόμα και στο wifi του σπιτιού μου..... Δεν βγάζω την μέρα , χωρίς να αλλάξω κάτι στις εφαρμογές μου ή και στις συνήθειες μου........ Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δω αν κάτι δεν παει καλά, ή μονο με Ρουτ? Έτσι και αλλιώς θα κάνω Ρουτ εντός ημερών ...... Έχω και ενα n5 με καμένη πλακέτα αλλά με λιγοτερο χρησιμοποιημένη μπαταρια. Βέβαια το παροπλισμένο n5 είναι παροπλισμένο εδώ και περιπου 7-8 μήνες Σκευτομαι μήπως κάνω αλλαγή τις μπαταρίες... Τι λέτε? Μπαταρια αδρανοποιημενη τόσο καιρό θα είναι οκ? Edited February 21, 2015 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Sorry μπερδευτηκα... 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Με cataclysm και codeblue και απο την πρωτη φωρτιση όλα τέλεια η συσκευή πετάει [ATTACH]57251[/ATTACH][ATTACH]57252[/ATTACH] Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Στοκ Ρομ , στοκ κερνελ , off sync [ATTACH]57395[/ATTACH] [ATTACH]57396[/ATTACH] [ATTACH]57397[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φαντάζομαι μόνο με wifi και με πολύ χαμηλή φωτεινότητα ε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Το auto sync το είχα κλειστό γιατί δεν με βολευει. Φωτεινότητα κάπου στο 20% γιατί στραβωνομαι πιο ψηλά στην νύχτα. :p Μετα απο κάποια κολπακια που εκανα επι ενα μήνα στις φορτίσεις στην μπαταρία είπα να το φορτισω 0 έως 100 5-6 φορές και στην τελευταία είδα τόσο. Πρωτη φορα τετοια νουμερα. Τουλαχιστον ενα μισαωρο πάνω, μέχρι 5 ώρες έβλεπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Για μένα χωρίς auto sync δεν έχει νόημα για μένα η χρήση smartphone. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Δεν με βολευει σε κάποιες εφαρμογές. Δεν έχει και νόημα, αυτό, τίποτα παραπάνω. Εξάλλου , που ξέρεις ποσο συχνα κάνω manual το sync σε αυτές που το έχω κλειστό το auto sync? ;) Σχεδον 6 ώρες σε 27 ώρες. Δεν είναι 4:30 ωρες σε 55-60 ώρες. Αυτό σημαίνει οτι το έχω πολλές ώρες στα χέρια μου και κάνω manual sync πολύ συχνα. Μπορείς να δεις και τα mb, να δεις αν το χρησιμοποιώ πολύ. Σε μονο wifi ξεκίνησες σε auto sync που το είχα ηδη πει κατέληξες. :rolleyes: Edited February 27, 2015 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Στοκ Ρομ , στοκ κερνελ , off sync [ATTACH]57395[/ATTACH] [ATTACH]57396[/ATTACH] [ATTACH]57397[/ATTACH] Σίγουρα είναι με ενα φωρτισμα αυτό; Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 εεε τι με 3 ή με 4 ? :p :lol: Και εγω οταν το ειδα δεν το πιστευα. Εχω και τον chrome να ρουφαει σαν τρελος. Πανω απο 5 ωρες με το ζορι. Το πολυ ενα δεκαλεπτο μετα τις 5 ωρες. Δεν ξερω τι σκτα εγινε τωρα. Τα κολπακια αποδιδουν φαινεται. Στο xperia sp που ειχα πριν, δεν εβλεπα τοση μεγαλη διαφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 εεε τι με 3 ή με 4 ? :p :lol: Και εγω οταν το ειδα δεν το πιστευα. Εχω και τον chrome να ρουφαει σαν τρελος. Πανω απο 5 ωρες με το ζορι. Το πολυ ενα δεκαλεπτο μετα τις 5 ωρες. Δεν ξερω τι σκτα εγινε τωρα. Τα κολπακια αποδιδουν φαινεται. Στο xperia sp που ειχα πριν, δεν εβλεπα τοση μεγαλη διαφορα . Σε πόσες ώρες απο το τελευταίο γέμισμα το επιασεσ το νουμερο. Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 27 το έγραψα πιο πάνω , το γράφει και το gsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Είπα να κάνω παλι ενα φουλ κύκλο. Σε σχεση με το ποστ 814 αυτήν την φορα σχεδον 28 ωρες , μονο wifi και έβαλα και τον όπερα μίνι αλλά κράτησα και χρησιμοποίησα ελαχιστα τον chrome beta για μετάφραση , συγχρονισμός κτλ . Προσωπικά δεν μπορω να ζητησω παραπανω απο 5αρι FHD με 2300 mah μπαταρία [ATTACH]57954[/ATTACH] [ATTACH]57955[/ATTACH] [ATTACH]57956[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Θα με τρελανεισ δεν είναι δυνατόν Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Είναι μονο wifi και όχι και τις 28 ώρες (πλην υπνος και λιγες ακομα ωρες) Τα κόλπα στις φορτισεις (ενας ηταν οτι αλλαξα φορτιστη γιατι αυτος του n5 ειναι αθλιος και το φορτιζω με ενα απο sony arc με 850 output αντί για τα 1200 του n5 και παρόλο που εχει 350 παραπάνω διάφορα φορτίζει στον ίδιο χρονο με του arc και μερικά ακόμα με τα % και τους κύκλους) αποδίδουν αλλά εσύ ποσο βγάζεις με μονο wifi ας πούμε όπως είναι παραπάνω για να κάνω μια σύγκριση? Δεν θυμάμαι και πόσο έβγαζε το sony sp που είχα πριν , είχε και μια μλκια αυτό stamina ή κάτι τέτοιο. Edited March 10, 2015 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts