VXR_ZAP Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Κλείσε και location reporting από τα Google settings.. Εκτός αν τα χρειάζεσαι Τα έκλεισα και αυτά αντε να δούμε πως θα πάει.. Πάντως μέρα με την μέρα περνει τα πάνω της η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnauris7 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 [ATTACH]48125[/ATTACH][ATTACH]48126[/ATTACH] 3 ωρες οθονη 50% υπολοιπο Και περισσοτερη ωρα σε 3g Slimkat rom Code blue kernel Uv-65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 [ATTACH]48125[/ATTACH][ATTACH]48126[/ATTACH] 3 ωρες οθονη 50% υπολοιπο Και περισσοτερη ωρα σε 3g Slimkat rom Code blue kernel Uv-65 :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnauris7 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γιατι cry; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γιατι cry; Γιατί έχεις πολύ καλή αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 7 ώρες από 100% έχω 25% με tethering ανοιχτό συνέχεια. Είναι λογικό; 2 σχεδόν ώρες οθόνη και λίγο Facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 7 ώρες από 100% έχω 25% με tethering ανοιχτό συνέχεια. Είναι λογικό; 2 σχεδόν ώρες οθόνη και λίγο Facebook Το tethering καίει αρκετά πάντως. Είχα ανοιχτό και εγώ λίγο το tethering χθες και σε 30' έχασε γύρω στο 4%. Στο xperia p μου όταν το άνοιγα έβλεπες κατακόρυφη πτώση από 40% στο 10% σε μισή ώρα.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γιατί είναι συνέχεια ξύπνιο το κινητό παιδιά; σε 8 ώρες χάνω 80% μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γιατί είναι συνέχεια ξύπνιο το κινητό παιδιά; σε 8 ώρες χάνω 80% μπαταρία Πόσες ώρες το χεις ανοιχτό; Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως κόλλησε τίποτα και δες πως θα πάει. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πόσες ώρες το χεις ανοιχτό; Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως κόλλησε τίποτα και δες πως θα πάει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο κερνελ; έχω Franco. Αν είναι να βάλω elemental Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γιατί είναι συνέχεια ξύπνιο το κινητό παιδιά; σε 8 ώρες χάνω 80% μπαταρία Βάλε το wakelock detector να δεις ποια εφαρμογή στο κρατάει ξύπνιο!! Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο κερνελ; έχω Franco. Αν είναι να βάλω elemental Όχι με τίποτα... Κάνε μια επανεκκινηση κάτι σου τρώει μπαταρία από πίσω... Έχεις το hotspot ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Βοηθάει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Η επανεκκινηση? Φυσικά και βοηθάει. Έχεις το hotspot ανοιχτο? Δεν έχει καμμια. Σχέση ο κερνελ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Η επανεκκινηση? Φυσικά και βοηθάει. Έχεις το hotspot ανοιχτο? Δεν έχει καμμια. Σχέση ο κερνελ πάντως... Είχα βάλει εικόνα αλλά δε φάνηκε. Την έβαλα ξανά. Είχα Hotspot κανένα 4ωρο. Έβαζα και λειτουργία πτήσης. Αλλά και στη λειτουργία πτήσης ξύπνιο ήταν από ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κλείσε το hotspot και κάνε επανεκκίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 http://i58.tinypic.com/12210rr.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κλείσε το hotspot! Πήγαινε WiFi--->τρεισ τελευταίες γραμμές κάτω δεξιά και άσε μόνο τικαρισμενο το WiFi optimizations. Κλείσε επίσης και το 4g. Ααα και μετά επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κλείσε το hotspot! Πήγαινε WiFi--->τρεισ τελευταίες γραμμές κάτω δεξιά και άσε μόνο τικαρισμενο το WiFi optimizations. Κλείσε επίσης και το 4g. Ααα και μετά επανεκκίνηση Οκ Κοιμάται κανονικά... Όταν είναι ανοιχτό το tethering δεν μπορεί να κοιμηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Οκ Κοιμάται κανονικά... Όταν είναι ανοιχτό το tethering δεν μπορεί να κοιμηθεί; Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά λογικά πρέπει να ψάχνει συνέχεια.. Οπότε μάλλον λειτουργεί συνέχεια. Γιατί όμως να το έχεις συνέχεια ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά λογικά πρέπει να ψάχνει συνέχεια.. Οπότε μάλλον λειτουργεί συνέχεια. Γιατί όμως να το έχεις συνέχεια ανοιχτο? Δινω στη δουλεια 8 ωρες ιντερνετ εκει σε 2 παιδια :P Αλλα δεν ειναι μονο εκεινο το 8ωρο ειναι ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ειτε κλειστο ειτε ανοιχτο που δε μπορουσε να κοιμηθει το κινητο... για καμια ωρα στο 8ωρο μπαινω καπου χωρις σημα και βαζω λειτουργια πτησης... εκει σβηνουν tethering σβηνουν ΟΛΑ... και εκει ακομα ηταν ξυπνιο.. κατι ειχεκ ολλησει... τωρα κοιμαται κανονικα... τα στατιστικα ειναι κανονικα. 5 ωρες εχω 95% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 επειδή έχω διαβάσει κάποια απο τα σχόλιά σας αναφορικά με kernel - Rom και την απόδοση της μπαταρίας θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη μας. έχω root το κινητό αλλά δεν έχω πειράξει kernel & ROM. την ROM δεν σκέφτομαι να την πειράξω αλλά έχω μπει στην ιδέα να αλλάξω kernel με βασικό γνώμονα να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας (και θα μου πείτε τι μας λες τώρα όλοι αυτό θέλουμε). η χρήση του κινητού απο μέρους μου είναι να έχω ανοιχτά τα δεδομένα όλη την μέρα, και το WIFI (αλλά υποθέτω ότι εφόσον δεν βρίσκει δίκτυο πρέπει να υπολειτουργεί χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία, σωστά??). μετά λίγο τηλέφωονο κάνα τέταρτο και σερφάρισμα καμία ώρα με μια ώρα παιχνίδι. είδα καλές γνώμες για τον element. τον προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) επειδή έχω διαβάσει κάποια απο τα σχόλιά σας αναφορικά με kernel - Rom και την απόδοση της μπαταρίας θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη μας. έχω root το κινητό αλλά δεν έχω πειράξει kernel & ROM. την ROM δεν σκέφτομαι να την πειράξω αλλά έχω μπει στην ιδέα να αλλάξω kernel με βασικό γνώμονα να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας (και θα μου πείτε τι μας λες τώρα όλοι αυτό θέλουμε). η χρήση του κινητού απο μέρους μου είναι να έχω ανοιχτά τα δεδομένα όλη την μέρα, και το WIFI (αλλά υποθέτω ότι εφόσον δεν βρίσκει δίκτυο πρέπει να υπολειτουργεί χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία, σωστά??). μετά λίγο τηλέφωονο κάνα τέταρτο και σερφάρισμα καμία ώρα με μια ώρα παιχνίδι. είδα καλές γνώμες για τον element. τον προτείνετε? Από την στιγμή που είσαι στοκ, σαν και εμένα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις Franco, code blue (μόλις τον εβαλα) και τον linear... Από προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα τον Franco γιατί ο linear μου έκανε κάτι μα*****ες ... Δοκιμάζω τώρα τον code blue αλλά θα δείξει. ΝΝα ξέρεις όμως ότι code blue r209 ήταν πολύ καλός σε διαχείριση μπαταρίας... Tip:αυτοί οι κερνελ που σου αναφέρω δεν θέλουν ρυθμίσεις πολλές έως και καθόλου Edited August 8, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παραθέτω και εγώ τα στατιστικά μου, από τα οποία έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Να πω ότι ήταν η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας και το κινητό είναι rooted με greenify και stock rom-kernel προς το παρόν και έγινε αρκετή χρήση wifi. http://i.imgur.com/JxCAz6m.png http://i.imgur.com/LTdyl1C.png Σε σχέση με το lg g2 δε παρατήρησα και τεράστια διαφορά. Ίσως εάν περάσω code blue ή franco να δω και καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ο linear μόλις ανακοίνωσε ότι σταματάει... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραθέτω και εγώ τα στατιστικά μου, από τα οποία έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Να πω ότι ήταν η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας και το κινητό είναι rooted με greenify και stock rom-kernel προς το παρόν και έγινε αρκετή χρήση wifi. http://i.imgur.com/JxCAz6m.png http://i.imgur.com/LTdyl1C.png Σε σχέση με το lg g2 δε παρατήρησα και τεράστια διαφορά. Ίσως εάν περάσω code blue ή franco να δω και καλύτερη αυτονομία. Πολυ καλά αλλά δεν νομίζω να δούλευες και πολύ με το wifi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts