sp_stavros Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Απο περιεργεια κι επειδη τελος του μηνα σκεφτομαι να το τσιμπησω το Ν5,αυτο θεωρειτε καλος χρονος;Στοκ ειναι χειροτερο; Ναι σε στοκ είναι χειρότερα, περιπού 3 - 3,5 ώρες! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) η πρωτη εμπειρια με την μπαταρια + antutu [ATTACH]45305[/ATTACH] [ATTACH]45306[/ATTACH] [ATTACH]45310[/ATTACH] purity rom code blue kernel xposed+gravity Edited May 20, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 η πρωτη εμπειρια με την μπαταρια + antutu [ATTACH]45305[/ATTACH] [ATTACH]45306[/ATTACH] [ATTACH]45310[/ATTACH] purity rom code blue kernel xposed+gravity Παρε μια Antutu μιας και αναφερθηκες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 purity rom code blue kernel xposed+gravity Εχεις βάλει xposed και gravity στην purity? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 η πρωτη εμπειρια με την μπαταρια + antutu [ATTACH]45305[/ATTACH] [ATTACH]45306[/ATTACH] [ATTACH]45310[/ATTACH] purity rom code blue kernel xposed+gravity Εντταξει xposed το καταλαβαίνω για το greenify,αλλά το gravity για ποιο λογο το εβαλες?????Δεν είναι καλό πάντως να το ξερεις ,επιβαρύνσεις πολύ το κινητό!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχεις βάλει xposed και gravity στην purity? Ναι δεν ξέρω πωσ δουλεύουν ακόμα αλλά τα έχω εγκαταστισει.γιατί δεν είναι συμβατο με την purity? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ναι δεν ξέρω πωσ δουλεύουν ακόμα αλλά τα έχω εγκαταστισει.γιατί δεν είναι συμβατο με την purity? Βασικά το xposed από μόνο του μπορεί να κάνει "break" στο framework μιας custom rom και να δημιουργήσει προβλήματα. Πόσο μάλλον όταν βάζεις το GB που είναι το πιο complex module και του οποίου ο developer επισημαίνει στο OP πως πρέπει να το χρησιμοποιείς μόνο σε stock rom. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ναι δεν ξέρω πωσ δουλεύουν ακόμα αλλά τα έχω εγκαταστισει.γιατί δεν είναι συμβατο με την purity? Δε χρειαζεται. Εχει τις ιδιες παρεμετροποιησεις η Purity απο μονη της. Αν πας και ενεργοποιησεις το Gravity Box, μπορει το συστημα να σου πεταει FCs, κλπ. Απλα βγάλ' το και παιξε τις ρυθμισεις της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ok ευχαριστώ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εντταξει xposed το καταλαβαίνω για το greenify,αλλά το gravity για ποιο λογο το εβαλες?????Δεν είναι καλό πάντως να το ξερεις ,επιβαρύνσεις πολύ το κινητό!!! Και εγώ έβαζα το xposed + greenify σε customs αλλά δεν το βάζω πλεον. To βάζω σκέτο και χάνω τα experimental features. O dev της PSX μου είπε να μην το κάνω. Επίσης στο xda θα δεις πολλούς που έχουν τρελά και κουφά προβλήματα από τον συνδυασμό custom rom + xposed. Χωρίς καν ενεργοποιημένα modules. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά αν κάποιος φορτίζει με 500mA (USB θύρα) αντί με 1200mA (μαμίσιος φορτιστής), πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πολύ ευχαριστημένος με code blue με πολύ κακο σήμα όλη νύχτα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Οριστε και μια εικονα απο το δικο Ν5 με το combo της υπογραφης μου. ;) Πως σας φαινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλο ειναι να έχουμε εικόνα για την μπαταρία χωρίς να το βάζουμε για φόρτιση. Δηλαδή τα απο πάνω screenshots δείχνουν οτι μπήκε πρίζα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Λέω και γω πωσ γίνετε να ανεβαίνει το διάγραμμα χαχαχχα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλο ειναι να έχουμε εικόνα για την μπαταρία χωρίς να το βάζουμε για φόρτιση. Δηλαδή τα απο πάνω screenshots δείχνουν οτι μπήκε πρίζα. Εννοειται αυτο ειναι το σωστο. Παιδια sorry δεν το θυμομουν πως το εβαλα για φορτιση. Ειπα κι εγω. Πολυ καλα τα στατιστικα μου. Χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Εννοειται αυτο ειναι το σωστο. Παιδια sorry δεν το θυμομουν πως το εβαλα για φορτιση. Ειπα κι εγω. Πολυ καλα τα στατιστικα μου. Χαχα. δεν το ειπα για κακο φιλος. :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 καλησπέρα, τώρα τελευταία τα Google Play Services έχουν αρκετό drain στην stock; Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 δεν το ειπα για κακο φιλος. :) Το καταλαβα. Ουτε εγω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Carbon & code blue [ATTACH]45410[/ATTACH] [ATTACH]45411[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλή η μπαταρία μου; 18 ώρες screen on time έβγαλα! Χαχαχαχα απλά μου άρεσε το έργο τέχνης που δημιουργήθηκε στην "καμπύλη" της μπαταρίας και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλή η μπαταρία μου; 18 ώρες screen on time έβγαλα! Χαχαχαχα απλά μου άρεσε το έργο τέχνης που δημιουργήθηκε στην "καμπύλη" της μπαταρίας και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. χαχαχαχα καλοοοοο!!!!:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλή η μπαταρία μου; 18 ώρες screen on time έβγαλα! Χαχαχαχα απλά μου άρεσε το έργο τέχνης που δημιουργήθηκε στην "καμπύλη" της μπαταρίας και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. χαχαχχα ελεος!!! καλοοοοο !!! :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tropicalino Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αυτές είναι οι δικές μου επιδόσεις με την μπαταρία πρώτη φορά κράτησε τόσο πολύ μετά από περίπου 3 μήνες χρήσης που το έχω με εντελώς στοκ. [ATTACH]45569[/ATTACH] [ATTACH]45570[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλή η μπαταρία μου; 18 ώρες screen on time έβγαλα! Χαχαχαχα απλά μου άρεσε το έργο τέχνης που δημιουργήθηκε στην "καμπύλη" της μπαταρίας και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Χαχα κλαίω !!!! :p Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts