souliar Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγω με carbon rom(με σχεδον ολα τα tweaks ενεργοποιημενα) συνεχεια wifi πολυ facebook & hangout 25 λεπτα ομιλια και εχω αυτα Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 αν ψαξεις xda θα δεις 10 ώρες....ακόμα κ παιδιά σε ενα γκρουπ στο fb έλληνες φτάνουν 8 με 10ωρες....αυτοί πέτυχαν συσκευή με μεγαλο pvs....εγώ με 0 pvs θα πατήσω 7ωρο αν παίξω μονο με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Και το τελικό.. [ATTACH]43145[/ATTACH][ATTACH]43146[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ποιος kernel είναι από εδώ; http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/kernel-elementalx-n5-0-23-t2519607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 0.34 AOSP Τον είχα βάλει κανονικά πριν δοκιμάσω άλλους αλλά όταν τον ξανά έβαλα νομίζω έκατσε καλύτερα, σε αναμονή με 3g δεν είχα ποτέ τέτοιο αποτέλεσμα.. Ποιος ξέρει τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ε ναι ο ελεμενταλ δεν φημίζεται για την αυτονομία του αλλά για την ποιότητα κύλισης και την ομαλότητα του, αν και νομιζω ότι δεν έχει αισθητή διαφορά σε σχέση με τους πιο οικονομικούς απο θέμα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εγώ σε γενικές γραμμές βγάζω 2-4 ώρες οθόνης με την χρήση να είναι κυρίως wifi (λιγότερο 3g) και ιντερνετικά(chrome, tapatalk, φβ, 4sq κτλ) και την οθόνη στο 50%. Στοκ κατάσταση. Νομίζω έχει τέτοια διακύμανση λόγω του κακού σήματος που έχω στους βασικούς χώρους που κινούμαι. Αφορμη για ποστάρω πάντως σήμερα είναι ότι χτες το βράδυ το έβγαλα από την φόρτιση στο 99% και έπεσα για ύπνο και το πρωί είχε κλείσει απο μπαταρία. Υπεύθυνος το foursquare που κι άλλη φορά το είχα δει να τρώει αρκετά μπαταρία http://i.imgur.com/kaP3C4a.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την μπαταρια του nexus 5 εκτος και αν εχω πεσει σε ελατωματικη μπαταρια. Πριν 6 μερες πηρα ενα lg g2 32 gb μεταχειρισμενο και η μπαταρια του με εξεπληξε,. Αλλα με ετρωγε το σαρακι να παρω το nexus 5 (παροτι ειχα ακουσει οτι εχει κατωτερη μπαταρια εν συγκρισει με το g2) ενεκα των αναβαθμισεων και του pure android. Ετσι το παρηγγειλα και αποφασισα να δω αν με βολευει καλυτερα απο το g2 και αναλογως θα πωλουσα ενα εκ των δυο. Ετσι το παρελαβα την περασμενη πεμπτη το νεξους (να σημειωθει οτι το αγορασα καινουριο) και την παρασκευη πρωι το ανοιξα και φορτισα για πρωτη φορα. Παρασκευη βραδυ η μπαταρια τελειωσε μετα απο gaming (candy crush saga) και μου φανηκε ιδιαιτερα περιεργο γιατι το μεταχειρισμενο g2 με το ιδιο game μου εβγαλε τρεις μερες. Τεσπα λεω πρωτη φορτιση ηταν, αλλα το αφησα το nexus προσωρινα καθως ειχα βολευτει με το g2. Σημερα ξαναφορτισα το nexus και απο περιεργεια εβαλα ξανα το ιδιο παιχνιδι να δω πως θα τα παει η μπαταρια. Επειτα απο μια ωρα (οχι συνεχους gaming) πηγα στις ρυθμισεις και επειτα στην επιλογη μπαταρια και ειδα τα εξης: μπαταρια 76% μετα απο 1 ωρα και 16 λεπτα χρησης και απο κατω γραφει: candy crash saga 42%, οθονη 17%, mediaserver 15%, συστημα android 10%, λειτουργικο android 6%, wifi 2% και κατι αλλα μηδαμινα. Και ρωτω, ειναι φυσιολογικο αυτο? Εχει προβλημα η μπαταρια του νεξους μου η αυτο ειναι το συνηθες? (αν οντως εχει προβλημα η μπαταρια, να εκμεταλευτω το doa, καθως δεν εχουν παρελθει οι 7 ημερες). Ειδαλλως αν αυτη ειναι η φυσιολογικη διαρκεια της, καλυτερα να το δωσω και να μεινω με το g2... (να σημειωθει οτι η μπαταρια καταναλωθηκε οντας το κινητο σε λειτουργια πτησης). Επισης ειχα το nexus 4 και οντως ειχε επισης μετρια μπαταρια αλλα δεν ειχα αυτα τα χαλια οπως στο nexus 5. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Candy crash saga 42%;;; για βγάλε μια το παιχνίδι βάλε και το gsam battery και δες τι άλλο μπορεί να τρώει μπαταρία. Εγώ 1.5 2 μέρες τις βγάζω με 3g και μπόλικο Internet. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Βγάλε το παιχνίδι και βάλε και το greenify που είναι φοβερό (με root καλύτερα). Εγώ βγάζω τρεις μέρες για πλάκα με φυσιολογική χρήση. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εμένα 1.15 ώρες με -24% μου φαίνεται φυσιολογικό, τέτοια νούμερα βλέπω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 κάτσε ρε φιλέ δηλαδή βγαζεις 5ωρο οθόνη παίζοντας παιχνιδι....μια χαρά είναι για το nexus χωρίς παιχνιδι βγάζει 2 μέρες σχεδόν δον αρα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μια χαρά είναι η μπαταρία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Έβαλα τον furnace kernel, και πείραξα λίγο ρυθμίσεις μέσω του TricksterMOD. Πρώτη φόρτιση σήμερα έτσι, για να δούμε πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Έτσι για το χαβαλέ :p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μετα απο normal χρηση δηλ,κλησεις,λιγο facebook,λιγο ιντερνετ,λιγο ψαξιμο στο κινητο κ.α μου εβγαλε αυτα: [ATTACH]43362[/ATTACH] [ATTACH]43363[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εδω με furnace k slimkat,χθες με υπολοιπο 25% μπαταρια,5 ωρες οθονη,ολη μερα wifi k 3g k locations Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εδω με furnace k slimkat,χθες με υπολοιπο 25% μπαταρια,5 ωρες οθονη,ολη μερα wifi k 3g k locations Τι ρυθμίσεις στον furnace; Επειδή εγώ τον άφησα ψιλοστοκ, αλλά με digitizer ενεργό για doubletap2wake και έκαιγε πολύ. Έβαλα ElementalX με στοκ πάλι ρυθμίσεις, και μόνο D2TW και η αυτονομία είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εχω μια εβδομαδα+ το Ν5 (προερχομενος απο HTC ONE) και ειμαι καταευχαριστημενος σε ολα, αλλα η μπαταρια μου εχει κανει εντυπωση. Σιγουρα καλυτερα απ του One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Εχω μια εβδομαδα+ το Ν5 (προερχομενος απο HTC ONE) και ειμαι καταευχαριστημενος σε ολα, αλλα η μπαταρια μου εχει κανει εντυπωση. Σιγουρα καλυτερα απ του One. επιβεβαιωνω.... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Εχω μια εβδομαδα+ το Ν5 (προερχομενος απο HTC ONE) και ειμαι καταευχαριστημενος σε ολα, αλλα η μπαταρια μου εχει κανει εντυπωση. Σιγουρα καλυτερα απ του One. επιβεβαιωνω.... stock, ή custom rom/kernel παιδιά; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 stock.......... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 stock, ή custom rom/kernel παιδιά; Κι εγώ στοκ ολα. Μόνο xposed/gravity box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Κι εγώ στοκ ολα. Μόνο xposed/gravity box. Συμφωνώ και γω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 stock.......... Κι εγώ στοκ ολα. Μόνο xposed/gravity box. Συμφωνώ και γω! αυτά είναι εξαιρετικά νέα, διότι η διάρκεια μπαταρίας ήταν ένα από τα ελάχιστα αρνητικά που είχα ακούσει. Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts