johnvolno1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 johnvolno1 οι αγοραπωλησίες εκτός buy and sell απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ!! Sorry ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Θέλω να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι και αν καλύπτει η Procordia το Nexus 5 32gb, όπως κάνει πλέον στο G2. Επίσης, το 32gb γιατί το έχει ένα μόνο κατάστημα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποιο έμπιστο κατάστημα στο bestprice για το 32gb γιατί στο skroutz το έχει μόνο ένα κατάστημα και δεν έχω διαβάσει και τις καλύτερες κριτικές; Υπάρχει μήπως κάπου αλλού; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παντως εγω το πηρα σημερα στα 380ε απο expansys με τα μεταφορικα για κυπρο.πεμπτη πρωι το παραγγειλα σημερα ηρθε. Ειναι αγγλικο οπως λεει στο κουτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisD Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποιο έμπιστο κατάστημα στο bestprice για το 32gb γιατί στο skroutz το έχει μόνο ένα κατάστημα και δεν έχω διαβάσει και τις καλύτερες κριτικές; Υπάρχει μήπως κάπου αλλού; Επειδή και εγώ ψάχνομαι να βρω Nexus 32άρι, βρήκα από το bestprice.gr αυτό http://www.sellphone.gr/lg-nexus-5-32gb-d821.html?ref=bestprice.gr Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα περί αξιοπιστίας του καταστήματος. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί αν ξέρει, να ενημερώσει; Παράθεση Get your facts first, then you can distort them as you please. Mark Twain Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Γεια σας , θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος που μπορω να βρω την 32gb εκδοση του N5.Ακομα ξερει καποιος που μπορω να βρω προιοντα της meenova,συγκεκριμενα το microsd reader για το τηλεφωνο? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Γεια σας , θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος που μπορω να βρω την 32gb εκδοση του N5.Ακομα ευχαριστω εκ των προτερων!!! https://www.skroutz.gr/s/4219717/LG-Google-Nexus-5-D821-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 https://www.skroutz.gr/s/4219717/LG-Google-Nexus-5-D821-32GB.html Βλεπω οτι τα συγκεκριμενα μαγαζια που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο skroutz και εχουν το N5 δεν εχουν και τοσο καλες κρητικες οποτε αν εχει καποιος να προτινει κατι διαφορετικο εστω για παραγγελεια απο εξωτερικο ... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως εγω το πηρα σημερα στα 380ε απο expansys με τα μεταφορικα για κυπρο.πεμπτη πρωι το παραγγειλα σημερα ηρθε. Ειναι αγγλικο οπως λεει στο κουτι Στο expansys απ'ότι γραφει δεν υπαρχει πλεον διαθεσημοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m33 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα παίδες γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω το κόκκινο και το μαύρο 32gb?ευχαριστώ προκαταβοληκα όλους σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Γνωρίζεται τι γίνεται με διαθεσιμότητα?? Για μαύρο 16αρι ενδιαφέρομαι αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει... Στο σκρουτζ οι τιμές έχουν ξεφύγει εκεί που πριν τις γιορτές το έβρισκες γύρω στα 300€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Γνωρίζεται τι γίνεται με διαθεσιμότητα?? Για μαύρο 16αρι ενδιαφέρομαι αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει... Στο σκρουτζ οι τιμές έχουν ξεφύγει εκεί που πριν τις γιορτές το έβρισκες γύρω στα 300€ Λογικό γιατί πλέον δεν παράγεται απο τη Google. Οπότε οτι κυκλοφορεί είναι τελευταια κομμάτια .. Με δεδομένο οτι το νέο του μοντέλο είναι στις 6 ίντσες παίζει ακόμα μπάλα μονο του και έχει αρκετή ζήτηση. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια για αγορα απο aliexpress κτλπ καλυπτει η εγγυηση; Υπαρχει καπου αλλου ακομα διαθεσιμο; Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια για αγορα απο aliexpress κτλπ καλυπτει η εγγυηση; Υπαρχει καπου αλλου ακομα διαθεσιμο; Θενκς Θα το βρεις στο skroutz αλλά και τα 370 που ζητανε δεν τα λες και λίγα. Ίσως καλύτερα να δεις κάνα μεταχειρισμένο. Έχω μπει πολλές φορές στη διαδικασία αναζήτησης άλλου κινητού αλλά πάντα κάνω πισω γιατί φοβάμαι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία χρήσης δεν θα τη βρω εύκολα άλλου. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Θα το βρεις στο skroutz αλλά και τα 370 που ζητανε δεν τα λες και λίγα. Ίσως καλύτερα να δεις κάνα μεταχειρισμένο. Έχω μπει πολλές φορές στη διαδικασία αναζήτησης άλλου κινητού αλλά πάντα κάνω πισω γιατί φοβάμαι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία χρήσης δεν θα τη βρω εύκολα άλλου. Φιλε για 2 συσκευη το θελω οποτε μαξ τα 200 ευρω. Απο κινεζικο οχι δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Φιλε για 2 συσκευη το θελω οποτε μαξ τα 200 ευρω. Απο κινεζικο οχι δηλαδη; Αν το βρηκες από κινεζικό καινούργιο την έκδοση d821 να σου δουλεύει και το 3g τι να σου πω..μιας και ξέρω ότι ή συσκευη έχει σταματήσει πολύ καιρο να κυκλοφορει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diazz Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το nexus 5 από το e-bay το πωλείται στα 200 € αξίζει ι αγορά γιατί είναι λίγο παλιό το τηλεφωνώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma81 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα Nexus 5 με σπασμένη οθόνη. Σε τι τιμή μπορώ να το πουλήσω. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts