tsavman Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά ενός N5 από σκρουτζομάγαζο; Φαντάζομαι τα μαύρα 16άρια (ανεξαρτήτως προέλευσης) καλύπτονται κανονικά από την LG Hellas, όσον αφορά τυχόν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Τελικα τι εγινε? Σε πηραν πισω τηλεφωνο να σε ενημερωσουν? Μπορει καποιος κατοχος κοκκινου να επικοινωνησει με την Procordia, να δωσει το s/n και να μαθουμε πλεον απο επισημο στομα τι παιζει με το κοκκινο Nexus και την εγγυση του? Απ' οτι βλεπω το μονο καταστημα που το εχει σε κοκκινο αυτη τη στιγμη ειναι το Mobeye. Το γνωριζει κανεις αυτο το καταστημα? Σωστά τα λες...ΑΛΛΑ είναι οριστικό...φάγαμε άκυρο, με ενημέρωσαν μόλις από την LG ότι δεν έχει εγγύηση! Αν γίνει η στραβή κ τους τρίξουμε τα δόντια... ίσως κάτι καταφέρουμε Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nemesis_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ωραιος φιλε μου, ευχαριστω. Με ποια αιτιολογια δεν εχει εγγυηση ομως? Και τα μαυρα που πωλουν τα καταστηματα ευρωπαικης εισαγωγης δεν ειναι? Αυτο πως το καλυπτουν? Το κινητο ιδιο δεν ειναι σε οποιο χρωμα κι αν βγαινει? Τα καταστηματα βασικα το πωλουν χωρις εγγυηση? Αν παθει κατι τι κανουν? Σου λενε "ας προσεχες"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ωραιος φιλε μου, ευχαριστω. Με ποια αιτιολογια δεν εχει εγγυηση ομως? Και τα μαυρα που πωλουν τα καταστηματα ευρωπαικης εισαγωγης δεν ειναι? Αυτο πως το καλυπτουν? Το κινητο ιδιο δεν ειναι σε οποιο χρωμα κι αν βγαινει? Τα καταστηματα βασικα το πωλουν χωρις εγγυηση? Αν παθει κατι τι κανουν? Σου λενε "ας προσεχες"? Το τηλέφωνο λένε έχει διαφορετικά ανταλλακτικά :lol::lol: άρα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν! Εγώ ακύρωσα την παραγγελία από ένα μαγαζί κ τώρα το παράγγειλα από άλλο που μου είπαν ότι μπορώ να το πάω σε Γερμανό ή σε public...Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, αλλά ας ελπίσουμε να μην έχουμε ατυχίες!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nemesis_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το παραγγειλες ξανα σε κοκκινο και σου ειπαν οτι μπορεις να το πας σε Γερμανο ή Public για service? Κουλο μου ακουγεται. Απο ποιο μαγαζι αν επιτρεπεται? Το εχουν ετοιμοπαραδοτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 mobeye...λογικά Γερμανικό μου είπαν ότι θα 'ναι Σου είπα, ότι δεν το πιστεύω! Όμως, με καμιά μικρή φασαριούλα στην LG θα το φτιάξουν, τουλάχιστον έτσι πιστεύω... Μέχρι την παρασκευή θα το έχουν μου είπαν, όμως εγώ θα το παραλάβω από εκεί, έτσι θα έχω την ευκαιρία για ερωτήσεις κ έλεγχο πριν πληρώσω!! ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nemesis_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ωραια. Περιμενω μεχρι Παρασκευη λοιπον να το παρεις να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες. Ειμαι επαρχεια δυστυχως και δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα. Τους εχω στειλει βεβαια 2 email για πληροφοριες απο προχτες αλλα δε μου εχουν απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Και να μην εχει εγγυηση απο την lg εδω δεν ειναι υποχρεωμενο το καταστημα που το αγορασες να σε εξυπηρετηση? Εγω περιμενω παρασκευη να δω αν θα το φερει το birdphone σε κοκκινο γιατι ξερω οτι ειναι σιγουρα σωστοι σε ολα αν οχι θα το σκεφτω για το mobeye. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Και να μην εχει εγγυηση απο την lg εδω δεν ειναι υποχρεωμενο το καταστημα που το αγορασες να σε εξυπηρετηση? Εγω περιμενω παρασκευη να δω αν θα το φερει το birdphone σε κοκκινο γιατι ξερω οτι ειναι σιγουρα σωστοι σε ολα αν οχι θα το σκεφτω για το mobeye. Απο το phone gallery αυτό μου είχαν πει, ότι δλδ θα το στείλουν στη χώρα προέλευσης, σε αυτό τώρα μου είπαν οτι δεν εχουν κανένα θέμα...ασε κ θα δούμε, το πιθανότερο είναι να μην έχουμε θέματα κ τσάμπα να το ψάχνουμε τοσο :p Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Απο το phone gallery αυτό μου είχαν πει, ότι δλδ θα το στείλουν στη χώρα προέλευσης, σε αυτό τώρα μου είπαν οτι δεν εχουν κανένα θέμα...ασε κ θα δούμε, το πιθανότερο είναι να μην έχουμε θέματα κ τσάμπα να το ψάχνουμε τοσο :p Αυτό συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά τα οποία εισάγουν συσκευές που δεν καλύπτονται απο την εδώ αντιπροσωπία . Το expansys που μίλησα εγω για το 32gb αυτο μου είπε ,οτι αν πάθει κάτι θα το στείλουν αυτοί στην χώρα προέλευσης της συσκευής ( Αγγλία),απλά να γνωρίζω ότι συγκεκριμένη διαδικασία θα πάρει χρόνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Επίσημα κι εγώ μέλος της παρέας. Birdphone, παρτίδα 402 - όλα μέχρι στιγμής άψογα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Σε τι χρώμα το πήρες τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Επίσημα κι εγώ μέλος της παρέας. Birdphone, παρτίδα 402 - όλα μέχρι στιγμής άψογα. ;) υπαρχει βελτιωση οσο αφορα τον ηχο? ειναι αποδεκτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nemesis_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μετα απο ερωτηση μου στο mmplanet, που εχει διαθεσιμο το κοκκινο χρωμα, πηρα απαντηση οτι η εγγυηση καλυπτεται κανονικα απο την ελληνικη αντιπροσωπια οπως και το λευκο. Η LG βεβαια ειπε και σε μενα, μετα απο ερωτηση μου, οτι δεν καλυπτουν με εγγυηση το κοκκινο χρωμα καθως δεν εισαγεται απο την LG Electronics Ελλάς (LGEHS) και οτι ολες οι συσκευες που εισαγονται ή αγοραζονται απο το εξωτερικο και δεν εχουν εισαχθει απο την LG Electronics Ελλάς (LGEHS) δεν καλυπτονται με με επισκευη ή με αντικατασταση. Αρα μαλλον δεν ξερουν τι λενε τα καταστηματα. Επιπλεον η παρτιδα που εχει το mmplanet ειναι η 312. Απ' οτι διαβαζω η συγκεκριμενη ειναι ιδια με τις 401, 402, σωστα? Εχει βρει κανεις κοκκινο παρτιδας 40x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Για όσους ρωτάνε για ποιότητα κλήσεων εμένα σε κόκκινο 402 παρτίδα ο ήχος είναι απλά καταπληκτικός. Σαν να έχω δίπλα τον συνομιλητή μου. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια ποιότητα. Το ηχείο του επίσης είναι δυνατό και ικανοποιητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μετα απο ερωτηση μου στο mmplanet, που εχει διαθεσιμο το κοκκινο χρωμα, πηρα απαντηση οτι η εγγυηση καλυπτεται κανονικα απο την ελληνικη αντιπροσωπια οπως και το λευκο. Η LG βεβαια ειπε και σε μενα, μετα απο ερωτηση μου, οτι δεν καλυπτουν με εγγυηση το κοκκινο χρωμα καθως δεν εισαγεται απο την LG Electronics Ελλάς (LGEHS) και οτι ολες οι συσκευες που εισαγονται ή αγοραζονται απο το εξωτερικο και δεν εχουν εισαχθει απο την LG Electronics Ελλάς (LGEHS) δεν καλυπτονται με με επισκευη ή με αντικατασταση. Αρα μαλλον δεν ξερουν τι λενε τα καταστηματα. Επιπλεον η παρτιδα που εχει το mmplanet ειναι η 312. Απ' οτι διαβαζω η συγκεκριμενη ειναι ιδια με τις 401, 402, σωστα? Εχει βρει κανεις κοκκινο παρτιδας 40x? Aπό εκεί πήρα και εγώ το δικό μου. Μαύρο, ευρωπαϊκό, 312. Το κινητό μια χαρά είναι χωρίς τζόγους. Τώρα πως είναι ο ήχος στα μετέπειτα δεν ξέρω, αν και λέγεται ότι και η 312 θεωρητικά είναι κομπλέ. Το ακουστικό όμως είναι πολύ καλό. Η lg hellas έχουν πει όλα τα παιδιά εδώ ότι δεν καλύπτει όποιο κινητό δεν είναι προορισμένο για ευρωπαϊκή αγορά και δεν είναι μαύρο και 16άρι. Άρα κόκκινα, λευκά, 32άρια αποκλείονται επίσημα, ανεπίσημα μπορεί και να σε καβατζώσουν στην στραβή. off topic: Αν πας να το πάρεις ο ίδιος όμως από εκεί να ξέρεις ότι μόνο μετρητοίς μπορείς να πάρεις μιας και δεν έχουν μηχάνημα για κάρτες.Έψαχνα στην Μεταμόρφωση να βρω ΑΤΜ για να τους πληρώσω και το αστείο είναι ότι όσοι είχαμε πάει στο μηχάνημα μετά τους είδα στο μαγαζί....Τους το είπα κιόλας ότι είναι αμέλειά τους που δεν έχουν προνοήσει για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Επιπλεον η παρτιδα που εχει το mmplanet ειναι η 312. Απ' οτι διαβαζω η συγκεκριμενη ειναι ιδια με τις 401, 402, σωστα? Εχει βρει κανεις κοκκινο παρτιδας 40x? Δεν υπάρχουν κόκκινα 312. Τα κόκκινα nexus 5 κυκλοφόρησαν αρχές Φεβρουαρίου οπότε η παρτίδα τους θα είναι 402+ (ίσως και 401 αν κατασκευάστηκαν τον Ιανουάριο). Και από την παρτίδα 312 και μετά δεν έγινε κάποια τροποποίηση στο hardware ή τουλάχιστον δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό η Google οπότε ναι είναι ίδιες. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nemesis_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δεν υπάρχουν κόκκινα 312. Τα κόκκινα nexus 5 κυκλοφόρησαν αρχές Φεβρουαρίου οπότε η παρτίδα τους θα είναι 402+ (ίσως και 401 αν κατασκευάστηκαν τον Ιανουάριο). Και από την παρτίδα 312 και μετά δεν έγινε κάποια τροποποίηση στο hardware ή τουλάχιστον δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό η Google οπότε ναι είναι ίδιες. Δεν το εχω δει απο κοντα, το καταστημα μου ειπε οτι γραφει 312. Προφανως θα κοιταξαν καποιο μαυρο και θα υπεθεσαν οτι θα ειναι η ιδια και στο κοκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Για όσους ρωτάνε για ποιότητα κλήσεων εμένα σε κόκκινο 402 παρτίδα ο ήχος είναι απλά καταπληκτικός. Σαν να έχω δίπλα τον συνομιλητή μου. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια ποιότητα. Το ηχείο του επίσης είναι δυνατό και ικανοποιητικό. Επιβεβαιώνω. Σήμα φουλ (βλ. στο σπίτι όπως είχα), ενώ οι συνομιλητές μου, μου είπαν πως με ακούν καμπάνα και καθαρότατα. ;) υπαρχει βελτιωση οσο αφορα τον ηχο? ειναι αποδεκτος? Δε μπορώ να χαρακτηρίσω κάτι βελτιωμένο, από τη στιγμή δεν έχω μέτρο σύγκρισης (πχ μια παλαιότερη παρτίδα) κι από τη στιγμή που έρχομαι κατ ευθείαν από HTC ONE, αλλά ναι, είναι αποδεκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Εγώ παραιτούμαι!!! Κουράστηκα να το ψάχνω (πολλή απάτη ρε...σήμερα το έχω, αύριο θα το 'χω..) κ να ασχολούμαι με τις μαλ$@#ες της LG (έχει εγγύηση...δεν έχει εγγύηση)! OPPO Find 7a κ τέλος! Πολύ καλό το τηλέφωνο αλλά κ η υπομονή έχει τα όρια της... :) Edited March 27, 2014 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγώ παραιτούμαι!!! Κουράστηκα να το ψάχνω (πολλή απάτη ρε...σήμερα το έχω, αύριο θα το 'χω..) κ να ασχολούμαι με τις μαλ$@#ες της LG (έχει εγγύηση...δεν έχει εγγύηση)! OPPO Find 7a κ τέλος! Πολύ καλό το τηλέφωνο αλλά κ η υπομονή έχει τα όρια της... :) Αν πραγματικά το ήθελες θα το έπαιρνες. Μαύρο 16άρι από birdphone. Τι παραπάνω να ψάξεις δηλαδή; Και άλλωστε το Oppo Find 7 πού θα το βρεις; Και πού θα πρέπει να το στείλεις σε περίπτωση προβλήματος; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αν πραγματικά το ήθελες θα το έπαιρνες. Μαύρο 16άρι από birdphone. Τι παραπάνω να ψάξεις δηλαδή; Και άλλωστε το Oppo Find 7 πού θα το βρεις; Και πού θα πρέπει να το στείλεις σε περίπτωση προβλήματος; Συμφωνω μαζι σου,αμα το θες το παιρνεις,αμα ψαχνεις το παραμικρο λογικο ειναι να σου μυριζει και να σου βρωμαει!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συμφωνω μαζι σου,αμα το θες το παιρνεις,αμα ψαχνεις το παραμικρο λογικο ειναι να σου μυριζει και να σου βρωμαει!!! Πειράζει να διαφωνήσω?? :p Το τηλέφωνο το είχα κ απλά κοίταξα να το αλλάξω κ να πάρω το κόκκινο!! Πειράζει που απογοητεύτηκα...?? Το oppo θα το περιμένω μιας κ πριν μια εβδομάδα ανακοινώθηκε...οπότε είναι κ λίγο παράλογο να το θέλω "σήμερα" όπως το nexus που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο... :X Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Nemesis_ Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγω παντως παραγγειλα το κοκκινο, Δευτερα θα το εχω. Εχω αλλαξει 6 smartphones μεχρι στιγμης, κανενα δεν εχει παθει τιποτα. Ε, αν χαλασει τωρα αυτο τι να πω? Αν κι απ' οτι μου ειπε το καταστημα, πραγμα που το βρισκω και λογικο, η πολιτικη αυτη της LG θα ισχυσει μεχρι να φερει επισημα η ελληνικη αντιπροσωπια το κοκκινο και το λευκο χρωμα. Καποια στιγμη θα γινει κι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγω παντως παραγγειλα το κοκκινο, Δευτερα θα το εχω. Εχω αλλαξει 6 smartphones μεχρι στιγμης, κανενα δεν εχει παθει τιποτα. Ε, αν χαλασει τωρα αυτο τι να πω? Αν κι απ' οτι μου ειπε το καταστημα, πραγμα που το βρισκω και λογικο, η πολιτικη αυτη της LG θα ισχυσει μεχρι να φερει επισημα η ελληνικη αντιπροσωπια το κοκκινο και το λευκο χρωμα. Καποια στιγμη θα γινει κι αυτο. Κ εγώ το ίδιο έγραφα σχετικά με την εγγύηση... Έψαξα λοιπόν σε 4 καταστήματα... το παράγγειλα σε 3... κ τελικά δεν έχω τηλέφωνο!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts