vaggelis_grg Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 καλησπερα παιδια επειδη θα το παρω κ της γυναικας μου,υπαρχει σε ελληνικα καταστηματα?εννοω ελληνικο? Στα καταστήματα της wind και ίσως το έχει φέρει και το public. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Στα καταστήματα της wind και ίσως το έχει φέρει και το public. δυστηχως ειμαι απο επαρχια κ δεν εχουμε καταστηματα,απο το ιντερνετ καποιο καλο καταστημα κ να εχει ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 δυστηχως ειμαι απο επαρχια κ δεν εχουμε καταστηματα,απο το ιντερνετ καποιο καλο καταστημα κ να εχει ελληνικο? Ελληνικό από άλλο κατάστημα επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας δεν νομίζω. Όμως έχεις δοκιμάσει να δεις αν η wind η το public στέλνει στη περιοχή σου με online αγορά; αλλιώς μπορείς να το πάρεις από skroutz πχ birdphone και να έχεις κανονικά την 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση σου.. Αλλά πάντα μιλάμε για μαύρο 16 γιγα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 δυστηχως ειμαι απο επαρχια κ δεν εχουμε καταστηματα,απο το ιντερνετ καποιο καλο καταστημα κ να εχει ελληνικο? Για κάποιο άλλο μαγαζι δεν ξέρω, αλλά γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στη wind , public μηπως και εχουν αποστολή στο σπίτι; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Βγήκε και σε κόκκινο επίσημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 γνωριζει κανεις αυτο το καταστημα?http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25959&category_id=15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 καλησπερα παιδια επειδη θα το παρω κ της γυναικας μου,υπαρχει σε ελληνικα καταστηματα?εννοω ελληνικο? Κυκλοφορεί στα καταστήματα της Wind και μέσω του Public, μπορείς να κάνεις online παραγγελία και να έρθει σπίτι σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδιά καλημέρα...θα προβώ στην αγορά εντός ημερον κάποιο link εντός Ελλάδος από μαγαζί που να έχει την τελευταία παρτίδα υπάρχει;;; Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 @stolias: http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/lg-nexus-5-4g-wi-fi-16gb-mayro/prod5610225pp/ Είχε εξαντληθεί μέσα στο ΣΚ αλλά ξαναέφεραν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλημερα παιδια το παραγγειλα απο το public,Λογικα καινουργια παρτιδα θα εχει ε?κ ελληνικο.καποιος που να αγορασε απο το public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλημερα παιδια το παραγγειλα απο το public,Λογικα καινουργια παρτιδα θα εχει ε?κ ελληνικο.καποιος που να αγορασε απο το public? Είναι σχεδον αδύνατον να βρεις παλιά παρτίδα. Εδώ είχε εξαντληθεί από εκεί που το παρήγγειλες με 401 παρτίδα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Είναι σχεδον αδύνατον να βρεις παλιά παρτίδα. Εδώ είχε εξαντληθεί από εκεί που το παρήγγειλες με 401 παρτίδα. το ξαναπερνω για την γυναικα μου αλλα το παραγγειλα απο το Public αυτη τη φορα.λογικα ελληνικο θα ειναι.ε?εχει παρει κανεις απο εκει? Edited February 5, 2014 by giorgossam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 το ξαναπερνω για την γυναικα μου αλλα το παραγγειλα απο το Public αυτη τη φορα.λογικα ελληνικο θα ειναι.ε?εχει παρει κανεις απο εκει? Το public είναι επίσημος έμπορος της wind.. Άρα μόνο ελληνικό μπορεί να είναι. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να φοβάσαι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το public είναι επίσημος έμπορος της wind.. Άρα μόνο ελληνικό μπορεί να είναι. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να φοβάσαι. και πιστευω καινουργια παρτιδα,φιλε μου ειμαι απο επαρχια κ δεν μπορω δυστηχως οπως εσεις να παω σε ενα καταστημα να δω το κουτακι,τι παρτιδα ειναιι,εαν ειναι σφραγισμενο.λογικα σφραγισμενο θα ερθει απο το Public. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θέλω να παραγγείλω το Nexus 5 από το Γερμανικό Play store (βρίσκομαι Γερμανία) και ενώ μου το δείχνει διαθέσιμο, μόλις συνδεθώ με το λογαριασμό μου εμφανίζεται το κλασσικό μήνυμα "Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet." Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να προχωρήσω με την παραγγελία; Επίσης σχετικά με την πιστωτική κάρτα τι ισχύει, μπορώ να παραγγείλω με Ελληνική κάρτα ή θα την απορρίψει; Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elrond Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το εχω εδω και μια βδομαδα. Το πηρα απο τα Public online. Ειναι το καινουργιο revision , το χανε πει οτι στην Ελλαδα θα ρθει το καινουργιο.. κανενας φοβος αν το παρεις απο public... Ισχυει και η εγγυηση σου! Παράθεση Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θέλω να παραγγείλω το Nexus 5 από το Γερμανικό Play store (βρίσκομαι Γερμανία) και ενώ μου το δείχνει διαθέσιμο, μόλις συνδεθώ με το λογαριασμό μου εμφανίζεται το κλασσικό μήνυμα "Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet." Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να προχωρήσω με την παραγγελία; Επίσης σχετικά με την πιστωτική κάρτα τι ισχύει, μπορώ να παραγγείλω με Ελληνική κάρτα ή θα την απορρίψει; Ευχαριστώ πολύ ! Μαντεύω ότι έχεις ήδη συγχρονίσει την κάρτα σου από το ελληνικό playstore... Δοκίμασε να κανεις καινούριο λογαριασμό από εκεί και ξανάβαλε την κάρτα σου με billing info την γερμανική διεύθυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μαντεύω ότι έχεις ήδη συγχρονίσει την κάρτα σου από το ελληνικό playstore... Δοκίμασε να κανεις καινούριο λογαριασμό από εκεί και ξανάβαλε την κάρτα σου με billing info την γερμανική διεύθυνση Έχεις δίκιο, δοκίμασα με άλλο λογαριασμό και εμφανίζεται κανονικά. Ευχαριστώ ;-) Έχει παραγγείλει κάποιος τώρα τελευταία το μαύρο 32άρι να μας πει ποια έκδοση του ήρθε ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Έχεις δίκιο, δοκίμασα με άλλο λογαριασμό και εμφανίζεται κανονικά. Ευχαριστώ ;-) Έχει παραγγείλει κάποιος τώρα τελευταία το μαύρο 32άρι να μας πει ποια έκδοση του ήρθε ? απο το playstore σίγουρα θα είναι καινούργια παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spankio Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μόλις το πήρα στα χέρια μου απο play store γερμανίας :) Πως βλέπω ποια revision (παρτίδα εχω) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Στο κουτί λέει Serial Number. Τα 3 πρώτα νουμερα (λογικά 401) είναι ο αριθμός παρτίδας. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spankio Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μαλλον εχει παλιά 312 λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Είναι η αμέσως προηγούμενη νομίζω. Πάντως λογικά είναι μετά το hardware revision. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gosios Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Στο Public Αλεξανδρούπολης, για σήμερα έχει 15% έκπτωση σε όλα τα κινητά. Όποιος ενσιαφέρεται ας ρωτήσει, 60 ευρώ είναι το κέρδος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minooos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μήπως έχει πάρει κανείς το Nexus 5 White απο e-shop.gr, για να μου πει ποια παρτίδα έχει φέρει το e-shop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts