Stavrosl Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Οντως ο 0.38 είναι εξαιρετικός. Τέτοιο συνδυασμο ταχυτητας - μπαταρίας δύσκολα βρίσκεις. Φιλε νομιζω θα ηταν χρησιμο για ολους μας να μας ελεγες καποια στιγμη τις ρυθμησεις που εχεις κανει στον elementalX Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Φιλε νομιζω θα ηταν χρησιμο για ολους μας να μας ελεγες καποια στιγμη τις ρυθμησεις που εχεις κανει στον elementalX Ευχαριστω Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό... Αν είναι εύκολο να μας πεις ρυθμίσεις για μπαταρία χωρίς να χάνουμε ταχύτητα... Περιμένουμε ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο κανένα link για stock rom να κάνω dirty flash? Μονο οτι αλλαγές έχω κάνει στο build.prop δεν θα χαθεί? γιατί δεν δουλεύει ούτε το xposed , GB μετά από dirty flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ο elemental έχει ίσως τις ευκολότερες ρυθμίζεις που έχω δει δε kernel. Στην ουσία δεν κάνεις τίποτα. Ακολουθείς τον aroma και αυτό ήταν. Μόνο λίγη προσοχή στην επιλογή dt2s, dt2w κλπ. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Φιλε νομιζω θα ηταν χρησιμο για ολους μας να μας ελεγες καποια στιγμη τις ρυθμησεις που εχεις κανει στον elementalX Ευχαριστω Αν θες τα βασικά, δηλαδή ταχύτητα και λίγο καλύτερη μπαταρία ακολούθησε τις default ρυθμίσεις του aroma installer. Απο εκεί και πέρα ανάλογα με το τι θες περισσότερο επιλεγεις ανάλογα, oc, uc, thermal throttle, uv, κτλ.. Να ξέρεις οτι κάθε συσκευή έχει αλλες αντοχές σε ακραίες ρυθμίσεις. Edited May 7, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αν θες τα βασικά, δηλαδή ταχύτητα και λίγο καλύτερη μπαταρία ακολούθησε τις default ρυθμίσεις του aroma installer. Απο εκεί και πέρα ανάλογα με το τι θες περισσότερο επιλεγεις ανάλογα, oc, uc, thermal throttle, uv, κτλ.. Να ξέρεις οτι κάθε συσκευή έχει αλλες αντοχές σε ακραίες ρυθμίσεις. σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Στην ουσία τον βάζεις, βλέπεις πως παει και ρυθμιζεις ανάλογα.:) Το καλό του elementalX είναι ότι είναι εύκολος στην αρχική ρύθμιση και δίνει από όλα. Γενικώς υπαρχουν και καλυτεροι kernels ειδικα αν εχεις και custom ROM. Edited May 7, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στην ουσία τον βάζεις, βλέπεις πως παει και ρυθμιζεις ανάλογα.:) Το καλό του elementalX είναι ότι είναι εύκολος στην αρχική ρύθμιση και δίνει από όλα. Γενικώς υπαρχουν και καλυτεροι kernels ειδικα αν εχεις και custom ROM. σε stock ειμαι απλα ηρθα απο σ3 που καναμε τις ρυθμισης ποιο ευκολα οχι απο aroma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στην ουσία τον βάζεις, βλέπεις πως παει και ρυθμιζεις ανάλογα.:) Το καλό του elementalX είναι ότι είναι εύκολος στην αρχική ρύθμιση και δίνει από όλα. Γενικώς υπαρχουν και καλυτεροι kernels ειδικα αν εχεις και custom ROM. "Καλυτεροι kernels" Όπως; Μιλατε ρε παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 "Καλυτεροι kernels" Όπως; Μιλατε ρε παιδες. Mahdi rom με uber kernel για εμένα ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Η rom είναι αρκετά παραμετροποιήσημη, στεθερότατη και σε συνδιασμό με uber kernel άνετα 5 ώρες και οθόνη. Ο kernel έχει τα πάντα και με το kcontrol κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Για αλλαγή κερνελ πάμε σε dirty? Σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Για αλλαγή κερνελ πάμε σε dirty? Σωστά ; Αν έχεις τον kernel που είχε η rom όχι. Αν είχες βάλει άλλον custom τότε ναι. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mahdi rom με uber kernel για εμένα ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Η rom είναι αρκετά παραμετροποιήσημη, στεθερότατη και σε συνδιασμό με uber kernel άνετα 5 ώρες και οθόνη. Ο kernel έχει τα πάντα και με το kcontrol κάνεις ότι θέλεις. Linaro ή SaberMod? Βέβαια για να βγάλεις 5 ώρες οθόνη μάλλον Linaro θα έχεις.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγώ πάντως με elementalx έχω drain Battery... Πρέπει να αλλάξω τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγώ πάντως με elementalx έχω drain Battery... Πρέπει να αλλάξω τιποτα; Τι ακριβώς εννοείς drain battery? Τι ρυθμίσεις έκανες με τον aroma? Δοκίμασε και κανένα reboot μήπως φταίει κάποια εφαρμογη και όχι ο kernel. Να υποθέσω ότι έχεις την 0.38, έτσι? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ναι τον 0.38εχω με στοκ Ρομ... Στις ρυθμίσεις δεν άλλαξα τίποτα ότι είχε τικαρισμενο πάτησα... Από το πρωί στο 100 είμαι στο 41%.μόνο το xposed εγκατέστησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Έκανες κανένα reboot? Δεν παίζει να φταίει ο kernel από μόνος του γιατί ο 0.38 είναι ο κορυφαίος που έχει βγάλει ο flar μακράν. Επίσης θα υπήρχαν αντίστοιχες αναφορές στο topic του xda. Για εμένα αν έχεις κάνει reboot και το θέμα συνεχίζεται, μπες recovery, κάνε wipe cache, wipe dalvik cache (οχι απαραίτητα) και install πάλι τον elementalX. Επίσης απενεργοποίησε τα s2w και d2w και ό,τι σχετικό με αυτά αν και αυτά δεν κάνουν τόσο drain. Edited May 8, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Δεν ειχα τικαρει τιποτα παντως στην αρχη...θα το κανω και επανερχομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παιδια για δειτε αυτο το icon pack..... [ATTACH]44824[/ATTACH] [ATTACH]44825[/ATTACH] Μου αρεσουν παρα πολυ,εχουν διαφανεια και δινουν ωραια αισθηση στο περιβαλον της συσκευεις https://play.google.com/store/apps/details?id=icons.the1dynasty.lucent&hl=el Υ.Γ οποιος εχει elementalX 0.38 προτεινω στην ρυθμιση undervolt να βαλει 750,εγω μονο με αυτη την αλαγη ολα τα αλλα default εχω 1μερα και 16 ωρες με 4,5 ωρες οθονη,και χωρις να χανω σε επιδοσεις! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ρε παιδια εχετε και εσεις το προλβημα με το wi-fi ? bug ειναι? μπορει να ειμαι αρκετη ωρα μεσα...και οταν το κλεινω και παω να ξαναμπω δεν μπαινει :blink: πρεπει να κανω ρεσταρτ το μοντεμ μετα για να μπει...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ρε παιδια εχετε και εσεις το προλβημα με το wi-fi ? bug ειναι? μπορει να ειμαι αρκετη ωρα μεσα...και οταν το κλεινω και παω να ξαναμπω δεν μπαινει :blink: πρεπει να κανω ρεσταρτ το μοντεμ μετα για να μπει...καμια ιδεα? Συνήθως αυτό είναι πρόβλημα των router που μπερδεύουν τις ip όταν ανοίγουν ή κλείνουν συσκευές και πάει να δώσει χρησιμοποιημένη ip και δεν γίνεται. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παιδια για δειτε αυτο το icon pack..... [ATTACH]44824[/ATTACH] [ATTACH]44825[/ATTACH] Μου αρεσουν παρα πολυ,εχουν διαφανεια και δινουν ωραια αισθηση στο περιβαλον της συσκευεις https://play.google.com/store/apps/details?id=icons.the1dynasty.lucent&hl=el Υ.Γ οποιος εχει elementalX 0.38 προτεινω στην ρυθμιση undervolt να βαλει 750,εγω μονο με αυτη την αλαγη ολα τα αλλα default εχω 1μερα και 16 ωρες με 4,5 ωρες οθονη,και χωρις να χανω σε επιδοσεις! Και πως κάνουμε τώρα under volt αφού δεν το είχα τικαρει;με tripster mod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Επειδή έχω δυο μέρες την συσκευή στα χέρια μου και δεν γνωρίζω πολλά..δυστυχώς έχω το γνωστο πρόβλημα στο βίντεο..με έντονα παράσιτα..με την καινούρια εφαρμογή την google camera διορθώνεται το πρόβλημα;;;;..δεν το έχω δοκιμάσει γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι χάνεις μετα την στοκ εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Και πως κάνουμε τώρα under volt αφού δεν το είχα τικαρει;με tripster mod? Ξανατρεχεις των aroma installer.... Επειδή έχω δυο μέρες την συσκευή στα χέρια μου και δεν γνωρίζω πολλά..δυστυχώς έχω το γνωστο πρόβλημα στο βίντεο..με έντονα παράσιτα..με την καινούρια εφαρμογή την google camera διορθώνεται το πρόβλημα;;;;..δεν το έχω δοκιμάσει γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι χάνεις μετα την στοκ εφαρμογη. Η google εβγαλε ανακοινωση οτι θα βγει το update απο μερα σε μερα...αλλα που κολαει οτι θα χασεις την stock εφαρμογη......?αφου τωρα πλεον η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι η stock! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Ξανατρεχεις των aroma installer.... Η google εβγαλε ανακοινωση οτι θα βγει το update απο μερα σε μερα...αλλα που κολαει οτι θα χασεις την stock εφαρμογη......?αφου τωρα πλεον η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι η stock! οταν ενεργοποιησα το κινητο ειχε την παλια εφαρμογη και στη συνεχεια ειδα οτι εχει ενημερωση,απλα δεν την εκανα γιατι σε καποιες προηγουμενες σελιδες ειδα παραπονα για την νεα εφαρμογη ,οτι ειναι ελλειπης κτλ απλα ρωταω για οσους εχουν κανει την ενημερωση αν ειδαν βελτιωση στο θεμα του βιντεο Edited May 8, 2014 by tasosmtm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 οταν ενεργοποιησα το κινητο ειχε την παλια εφαρμογη και στη συνεχεια ειδα οτι εχει ενημερωση,απλα δεν την εκανα γιατι σε καποιες προηγουμενες σελιδες ειδα παραπονα για την νεα εφαρμογη ,οτι ειναι ελλειπης κτλ απλα ρωταω για οσους εχουν κανει την ενημερωση αν ειδαν βελτιωση στο θεμα του βιντεο ειναι ποιο γρηγορη με καλητερη εστιαση,αλλα στο βιντεο δεν εχει διαφορα...το θεμα ειναι οτι πλεον μονο αυτην υποστηριζει η google απο πλευρας αναβαθμισεων εννοω, και ειδη εχει και το πρωτο update ετοιμο... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts