Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[ATTACH]43151[/ATTACH][ATTACH]43152[/ATTACH] με kangakat και nin kernel. Την στιγμή που πάτησα να βγάλω το πρώτο screenshot έπεσε στο 89! Το Android system πάντως δεν μπορώ με τίποτα να το φτάσω στα επίπεδα του @captainmorgan. Κάτω από 11% δεν πέφτει

Προφανώς θα έχουμε τίποτα διαφορετικές ρυθμίσεις συστήματος ρε, πχ εγώ έχω κλειστό NFC, Day Dream, Caller ID by Google και

Nearby places στα settings του dialer, κλειστή τη δόνηση σχεδόν παντού ( σε όλα μου τα κινητά από εποχής Siemens S25 :lol:)

και συνήθως κλειστό το screen rotation γιατί εκτός από video σε όλα τα άλλα με πιάνει ναυτία να βλέπω την οθόνη να γυρίζει γύρω γύρω :p

( οπότε κάποιοι σένσορες κλειστοί )

Ε ορίστε, δεν το ήξερα. Sorry παίδες.

Δεν έχω ούτε 4-5 μέρες με N5.

Ρίχνοντας μια ματιά σε Views/Replies βλέπω πως δημοφηλέστερη φαίνεται να είναι η Slim και ακολουθεί η Purity.

Στην Slim είναι υποχρεωτικό το πειραγμένο dpi ή το επιλέγει ο χρήστης;

Είδες που τελικά δεν είμαστε μπακάλικο ? :D

Καλορίζικο το Ν5 :)

ΤΑ views αλλάζουν συνέχεια, το πιο δημοφιλής είναι σχετικό, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Έχεις προτίμηση σε AOSP based, σε AOKP , σε CM ή σε λίγο από όλα?

Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις πρώτα ένα MultiRom ( έγινα βαρετός να το λέω συνέχεια το ξέρω :rolleyes: ) και μετά ξεκίνα να φλασάρεις ότι τραβά η ψυχή σου μέχρι να βρεις αυτό που σου κάνει εσένα. Ένα Nandroid και κυρίως ένα EFS Backup πρώτα δια παν ενδεχόμενο.

Στανταρ είναι το 370 DPI στη Slim ( default 480 ) αλλά μπορείς να το αλλάξεις εύκολα.

Όμορφο είναι μεν αλλά για μένα που είμαι λίγο παππούς είναι κουραστικό για τα μάτια :O

Edited by CaptainMorgan

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είδες που τελικά δεν είμαστε μπακάλικο ? :D

Καλορίζικο το Ν5 :)

ΤΑ views αλλάζουν συνέχεια, το πιο δημοφιλής είναι σχετικό, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Έχεις προτίμηση σε AOSP based, σε AOKP , σε CM ή σε λίγο από όλα?

Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις πρώτα ένα MultiRom ( έγινα βαρετός να το λέω συνέχεια το ξέρω :rolleyes: ) και μετά ξεκίνα να φλασάρεις ότι τραβά η ψυχή σου μέχρι να βρεις αυτό που σου κάνει εσένα. Ένα Nandroid και κυρίως ένα EFS Backup πρώτα δια παν ενδεχόμενο.

Στανταρ είναι το 370 DPI στη Slim ( default 480 ) αλλά μπορείς να το αλλάξεις εύκολα.

Όμορφο είναι μεν αλλά για μένα που είμαι λίγο παππούς είναι κουραστικό για τα μάτια :O

Χαχαχα.

Ε πόσο συνέχεια να αλλάζουν. Αυτό που έχει 50.000 δε μπορεί να "αλλάξει" και να γίνει ίδιο με αυτό που έχει 900.000.

CM δε με ψήνει (έχω στο xperia mini και μου φτάνει-χαχα). Τη διαφορά μεταξύ AOSP και AOKP δεν την έχω πολυκαταλάβει. Μ ενδιαφέρει να είναι μια custom ROM που φαινομενικά να φαίνεται σαν τη στοκ, αλλα να έχω τη δυνατότα να παραμετροποιήσω εγώ 5-10 πράγματα που θέλω.

Ναι, για Nandroid/EFS backup διάβασα χθες, οπότε θα το έχω κατα νου σίγουρα πριν πειράξω οτιδήποτε.

Ίσως παίξω μπάλα και με MultiRom, δεν το αποκλείω.

Edited by spdrosin

To AOSP (Android Open Source Project) αναφέρεται στον κώδικα τον οποίο χρησιμοποιούν καποιες ρομ. Το αντίθετο είναι το CAF (Code Aurora Forums) που είναι ένας διαφορετικός κώδικας ,νομίζω και πιο κλειστός.

Οι μισές ρομ είναι AOSP. Ενω CAF οι αλλες μισές, δημοφιλέστερη απο αυτές η CM.

Η AOKP είναι μια ρομ CAF που βασίζεται στην CM

Και σαν AOSPA αναφερονται στην ParanoidAndroid που είναι AOSP.

Η AOKP είναι μια ρομ CAF που βασίζεται στην CM

αλλά συνήθως με περισσότερα στοιχεία :p

Αν και μου φαίνεται πως έχει ψιλοχαλάσει η δουλειά,

μόνο την AICP έχω δει εγώ ως αξιόλογη AOKP based, με απίστευτο support btw.

Ο hells προς το παρόν πήρε πόδι... :(

Ίσως φταίει και η έκδοση που έβαλα γιατί έβγαλε δύο ( GCC 4.9 )

Κάτι σε μπαταρία ( ok νωρίς ) , κάτι σε λίγο "αργή" απόκριση, όχι lag, αλλά λιγότερο σβέλτος από Bricked,

κάτι που με έτρωγε το χέρι μου να δοκιμάσω και αυτόν τον Purified....:O

Μιλάμε σε καμια βδομάδα εχεις αλλάξει ολους του κέρνελ ε?. Στο τέλος περιμένω να ακούσω τελική απόφαση

Τον N3oHammer τον έχει δοκιμάσει κανεις να μας πει πως τα πάει? Ήσυχο το φόρουμ του αλλά μου φάνηκε καλός απο το OP και τα μπλα μπλα... Bye bye Faux

Να το λινκ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524422

Μιλάμε σε καμια βδομάδα εχεις αλλάξει ολους του κέρνελ ε?. Στο τέλος περιμένω να ακούσω τελική απόφαση

Με μάτιασες και έριξα clean installation απόψε. :p

Κάτι δεν πάει καλά με τα settings του ήχου μου και το πήρα χαμπάρι με τον Purified.

Υποψιάζομαι ότι φταίει η Rom αλλά δεν έχει λογική αφού είναι pure stock....:confused:

Ναι στοκ αλλά αμα το φορτώνεται με mods απο πανω (πχ gravitybox) νομιζω οτι ουσιαστικά παύει να είναι στοκ, γιαυτό κι εγώ προτιμώ παντα σταθερές custom roms για να έχουν καλύτερη υλοποίηση τα mods. Βάλε PA να γουστάρεις ;)

Ναι στοκ αλλά αμα το φορτώνεται με mods απο πανω (πχ gravitybox) νομιζω οτι ουσιαστικά παύει να είναι στοκ, γιαυτό κι εγώ προτιμώ παντα σταθερές custom roms για να έχουν καλύτερη υλοποίηση τα mods. Βάλε PA να γουστάρεις ;)

Σιγά μη βάλω PA :p

Άσε που το gravity δεν έχει σχέση με τον ήχο.

Κάτι με το fauxsound πρέπει να παίζει, που θα πάει θα το βρω...:confused:

Δηλαδή πως ήταν? Πείτε και σε εμας που δεν τα ξέραμε αυτά

Εμένα πάντως μου αρέσει έτσι όπως είναι τώρα, έχει μεν λίγα tweaks αλλά τέλεια ενσωματωμένα στη ρομ, σαν μαμίσια

Δεν συμφωνώ με αυτά που λέτε για την PA παιδιά, για μένα ίσως η καλύτερη μαζί με την Slim
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα custom recovery (cwm) και root....

Θέλω να βάλω gravity box...μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας?

Ευχαριστώ.

Εντάξει ρε παιδιά, το θέμα με τις Rom είναι και αρκετά υποκειμενικό.

Άλλες ανάγκες και γούστα έχει ο καθένας.

Εμένα πχ δεν μου "άρεσαν" ποτέ τα QS Τiles που ενσωματώνει η PA, καθαρά θέμα γούστου.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι από πλευράς χαρακτηριστικών μετά το KitKat, έχει μείνει πίσω.

Προ ΚΚ στο Ν4 τη θυμάμαι ως μια από τις πιο πλήρεις. Είναι βέβαια από τις πιο σταθερές αλλά προχωράει με αργά βήματα.

Για τους PA fans πάντως, ας ρίξουν ένα βλέφαρο και σε αυτή : Elix-R. Stock/PA based με μπόλικα στοιχεία, πραγματικά αξίζει μια δοκιμή.

Στο μεταξύ εγώ άκρη δεν έβγαλα. Και διαπίστωσα ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλους τους Kernel που δοκίμασα

και ενσωματώνουν fauxsound ( Bricked, Hells, Purified ), οπότε ίσως η πατάτα ίσως προέρχεται από εκεί.

Από ομαλότητα κύλισης πάντως ο Purified είναι υποδειγματικός.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε οι υπόλοιποι που τυχόν χρησιμοποιείτε κάποιον από τους παραπάνω,

αν στα default settings του ήχου μέσω Trickster ή fauxsound app, στο speaker gain, βλέπετε 0 ( μηδέν ) και αν τυχόν μπορείτε να το αλλάξετε...?

Ευχαριστώ.

Κατέβασε το Xposed, δες λίγο τις οδηγίες, και μετά μέσα από αυτό θα βρεις για download και το gravity ( ΚΚ version ).

Αν θες το κατεβάζεις και από εδώ.

Edited by CaptainMorgan

Ευχαριστώ.

Πρώτα θα περάσεις το xposed από εδώ : http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

και μετά από εδώ το gravity box : http://repo.xposed.info/module/com.ceco.kitkat.gravitybox.

Ανοίγεις το xposed,επιλέγεις το gravity box και κάνεις επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί.Μετά μπορείς ελεύθερα να σκαλίσεις το gravity box :lol:.

Περισσότερες πληροφορίες και περισσότερα module για το xposed,εδώ:

http://forum.xda-developers.com/android/xposed-modules

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

Sharing is caring/Spread the knowledge

Για τους PA fans πάντως, ας ρίξουν ένα βλέφαρο και σε αυτή : Elix-R. Stock/PA based με μπόλικα στοιχεία, πραγματικά αξίζει μια δοκιμή.

Την έβαλα στα subscriptions, με το που βρω χρονο θα κάνω μια βόλτα, φαίνεται πολύ ωραία πάντως

Την έβαλα στα subscriptions, με το που βρω χρονο θα κάνω μια βόλτα, φαίνεται πολύ ωραία πάντως

Περιμένω feedback για n3oHammer ε ? ;)

Τον είχα αφήσει γιατί είδα ότι η AOSP, έκδοση είναι πιο πίσω από τη CM, δε ξέρω αν έχει βέβαια

και ουσιαστικές διαφορές.

Να υποθέσω την AOSP έβαλες με PA.

Πάω για καφέ να ξελαμπικάρω , έβλεπα sound settings και cpu governors στον ύπνο μου απόψε :lol::lol::lol:

Οι πρωτες ενδείξεις είναι πολύ ενθαρρυντικές για μένα, αν και μπήκα μια βόλτα ρεκοβερυ για ενα μοντ οποτε χαλάσω το SOT μου αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και απο ποιότητα κύλισης ενω έχω χαμηλότερες ρυθμίσεις απο αυτές που είχα στους αλλους πηγαινει παρα πολύ καλά, άριστα θα έλεγα. Είχα όμως δυο freeze / reboot αλλά ίσως φταίει η εφαρμογή , και τα δυο έγιναν με το skroutz που μπήκα να χαζέψω... κακώς.

Μου φαίνεται πάντως τρομερός κέρνελ και προς το παρόν μένω εδώ

Ευχαριστώ.

Κατέβασε το Xposed, δες λίγο τις οδηγίες, και μετά μέσα από αυτό θα βρεις για download και το gravity ( ΚΚ version ).

Αν θες το κατεβάζεις και από εδώ.

Πρώτα θα περάσεις το xposed από εδώ : http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

και μετά από εδώ το gravity box : http://repo.xposed.info/module/com.ceco.kitkat.gravitybox.

Ανοίγεις το xposed,επιλέγεις το gravity box και κάνεις επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί.Μετά μπορείς ελεύθερα να σκαλίσεις το gravity box :lol:.

Περισσότερες πληροφορίες και περισσότερα module για το xposed,εδώ:

http://forum.xda-developers.com/android/xposed-modules

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

Παίδες επειδή ουσιαστικά τώρα θα αρχίζω να ασχολούμαι και ήθελα να μάθω:

το gravity box ουσιαστικά είναι ένα επιπλέον μενού που μπορείς να βάλεις σε stock rooted ROM και δίνει δινατότητες παραμετροποίησης κατά βούληση;

Ναι περί αυτου πρόκειται. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου

Καλη αρχή λοιπόν

Thanx. Δεν αλλάζει κάτι στη στοκ ROM αν δεν το επιλέξεις εσύ, σωστά;

Παιδια δειτε ενα βιντεο απο το nexus μου με την carbon rom,το ανεβαζω για να δειτε πως συμπεριφερεται με το nexus, ποσο smooth ειναι και ποσο γρηγορα ανοιγει τις εφαρμογες χωρις να ειναι στο cashe αποθηκευμενες.Ολες οι παραμετροποιησεις εχουν γινει απο την carbon,δεν χρησιμοποιω κατι αλλο πχ gravity-x posed

https://www.youtube.com/watch?v=MxV4m3rehj8&list=UU9ruqffTW7qbnXVJlLvsu1w

Υ.Γ Θα ηθελα την γνωμη σας.....;)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Παιδια δειτε ενα βιντεο απο το nexus μου με την carbon rom,το ανεβαζω για να δειτε πως συμπεριφερεται με το nexus, ποσο smooth ειναι και ποσο γρηγορα ανοιγει τις εφαρμογες χωρις να ειναι στο cashe αποθηκευμενες.Ολες οι παραμετροποιησεις εχουν γινει απο την carbon,δεν χρησιμοποιω κατι αλλο πχ gravity-x posed

Μια χαρα smooth φαινεται,στα δικα μου ματια τουλαχιστον...

Ας μας πουν βεβαια και οι κατοχοι..

Απο ραμ κ μπαταρια πως τα παει η carbon??

Οσο αφορα την μνημη φενεται και απο το βιντεο οτι δεν καταναλωνει πολυ,δυσκολα θα παει στο 1gb,οσο αφορα την μπαταρια καλητερα απο μαμα σιγουρα,μεσο ορο βλεπω 4.5 ωρες οθονη με μια μερα αναμονη,εχω δει και 5ωρες οθονη με 22.5ωρες αναμονη,βεβαια ειναι και αναλογως την χρηση,εγω γενικα το σκαλιζω συνεχεια....:)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)