Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ cataclysm έχω με codeblue

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ χρησιμοποιώ Cataclysm 5.0.1 έκδοση του 27 Φεβρουαρίου stable και ElementalX 2.08. Καλές επιδόσεις και εξαιρετική μπαταρία με custom hotplugging.

Το costum hotplugging, τι εκριβωσ ειναι

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καποις οδηγος για να γυρισουμε σε στοκ κατασταση λολλιποπ υπαρχει?ειμαι με costum rom και θελω να το κανω μαμα.

Δες στο πρώτο ποστ.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Κι εγώ μια από τα ίδια. ;)

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, αλλά δεν το χω ψάξει για να είμαι ειλικρινής.:O

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ μια από τα ίδια. ;)

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, αλλά δεν το χω ψάξει για να είμαι ειλικρινής.:O

Είναι διαφορετικός τρόπος διαχείρισης των πυρήνων. To default mpdecision όταν ανιχνεύει άγγιγμα στην οθόνη απευθείας ανοίγει 2 πυρήνες στα 1200MHz, ενώ στο custom hot-plugging δεν υπάρχει αυτό. Επίσης στο custom το ελάχιστο που υπάρχει για τον επεξεργαστή είναι 2 πυρήνες στα 300MHz, με αποτέλεσμα όταν ακούς πχ μουσική να μπορεί ο επεξεργαστής να εκτελεί τις εργασίες σωστά, χωρίς κολλήματα, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Θεωρητικά χάνεις ένα κλικ επιδόσεις για καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Ωστόσο, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα και θεωρώ ότι έχω αρκετά καλύτερη idle κατανάλωση μπαταρίας και το χρησιμοποιώ. Πάντως στον ElementalX αν δεν έχεις την επί πληρωμή εφαρμογή του developer από το store, προτείνει κάθε φορά που θες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του kernel, απλά να κάνεις ξανά εγκατάσταση του kernel και να αλλάζεις τις ρυθμίσεις μέσα από τον aroma installer.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Είναι διαφορετικός τρόπος διαχείρισης των πυρήνων. To default mpdecision όταν ανιχνεύει άγγιγμα στην οθόνη απευθείας ανοίγει 2 πυρήνες στα 1200MHz, ενώ στο custom hot-plugging δεν υπάρχει αυτό. Επίσης στο custom το ελάχιστο που υπάρχει για τον επεξεργαστή είναι 2 πυρήνες στα 300MHz, με αποτέλεσμα όταν ακούς πχ μουσική να μπορεί ο επεξεργαστής να εκτελεί τις εργασίες σωστά, χωρίς κολλήματα, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Θεωρητικά χάνεις ένα κλικ επιδόσεις για καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Ωστόσο, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα και θεωρώ ότι έχω αρκετά καλύτερη idle κατανάλωση μπαταρίας και το χρησιμοποιώ. Πάντως στον ElementalX αν δεν έχεις την επί πληρωμή εφαρμογή του developer από το store, προτείνει κάθε φορά που θες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του kernel, απλά να κάνεις ξανά εγκατάσταση του kernel και να αλλάζεις τις ρυθμίσεις μέσα από τον aroma installer.

Μμμ πολυ καλο ακουγετε Και ποιες ρυθμίσεις πειραζεισ ακριβώς. Στον codeblue δεν νομιζω να γίνετε έτσι δεν ειναι

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Μμμ πολυ καλο ακουγετε Και ποιες ρυθμίσεις πειραζεισ ακριβώς. Στον codeblue δεν νομιζω να γίνετε έτσι δεν ειναι

Έχει πληθώρα ρυθμίσεων. Εγώ προσωπικά μόνο το custom Hot plugging βάζω και την επιλογή για dimmer screen.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Καλησπερα. Ξερει κανεις καποιο τροπο ωστε να μπορω να ρυθμιζω την ενταση των notification ανεξάρτητα απο τον ήχο καλουντος??? Εστω και με custom rom. .. Ειμαι με ροοτ στοκ 5.0.1

Ευχαριστώ

Καλησπερα. Ξερει κανεις καποιο τροπο ωστε να μπορω να ρυθμιζω την ενταση των notification ανεξάρτητα απο τον ήχο καλουντος??? Εστω και με custom rom. .. Ειμαι με ροοτ στοκ 5.0.1

Ευχαριστώ

Πιθανότατα με κάποια εφαρμογή να μπορέσεις. Για παράδειγμα αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiletrialware.volumebutler λέει ότι το κάνει

Separate Ringer and Notification volumes for devices with merged volumes

Αλλιώς, αν όχι όλες, οι περισσότερες custom roms έχουν option που ξεχωρίζει notifications & ringer volume.

Γεια σας παιδες για αλλη μια φορα! Εβαλα την cataclysm 5.1 stable πανω απο την τελευταια 5.0.1 και ξεχασα να κανω backup κλπ!ολα πηγαν καλα,το κινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση εκτος απο τις επαφες που δεν τις ειχε καν!τις ξαναπερασε βεβαια μολις εκανε συγχρονισμο, εχασε ομως ολες τις συνδεσεις που ειχα κανει(εχω καμια 1000δα επαφες και καποιες ειναι δυο ή τρεις ενωμενες και αρκετες ακομη ενωμενες με τις αντιστοιχες τους στο fb)!εχω ενα backup του google contacts στο ΤΒ αλλα ειναι απο τον Γεναρη,αν το κανω restore θα επαναφερει τις ενωσεις ή μπα;Εχει κανεις καμια ιδεα;

Καλημέρα σε όλους. Έχω περάσει την τελευταία stable version της cataclysm και τον elemental x.

Πριν περάσω τον elemental κράτησα nandroid backup την cataclysm. Αν θελήσω να επιστρέψω στην cataclysm με τον δικό της kernel πρέπει να την φλασάρω πάλι ή επαναφέρωντας απλά το nandroid backup θα περαστεί και ο προηγούμενος kernel;

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Εκεί που κατεβασεσ την cataclysm έχει ενα link μονο με τον kernel για να μην κανείς συνέχει restore απλα ξανά φλασαρεισ μονο τον kernel

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Καλημέρα σε όλους. Έχω περάσει την τελευταία stable version της cataclysm και τον elemental x.

Πριν περάσω τον elemental κράτησα nandroid backup την cataclysm. Αν θελήσω να επιστρέψω στην cataclysm με τον δικό της kernel πρέπει να την φλασάρω πάλι ή επαναφέρωντας απλά το nandroid backup θα περαστεί και ο προηγούμενος kernel;

Όταν κανείς restore σε επαναφέρει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν το κινητό σου πρίν πάρεις το nadroid back up με τη Ρομ και τον κέρνελ που είχες πριν το πάρεις.

Παιδιά υπάρχει κανένας οδηγός για ροοτ στην 5.1 official? Με το toolkit γίνετε?

Και με το toolkit και με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Γεια σας παιδες για αλλη μια φορα! Εβαλα την cataclysm 5.1 stable πανω απο την τελευταια 5.0.1 και ξεχασα να κανω backup κλπ!ολα πηγαν καλα,το κινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση εκτος απο τις επαφες που δεν τις ειχε καν!τις ξαναπερασε βεβαια μολις εκανε συγχρονισμο, εχασε ομως ολες τις συνδεσεις που ειχα κανει(εχω καμια 1000δα επαφες και καποιες ειναι δυο ή τρεις ενωμενες και αρκετες ακομη ενωμενες με τις αντιστοιχες τους στο fb)!εχω ενα backup του google contacts στο ΤΒ αλλα ειναι απο τον Γεναρη,αν το κανω restore θα επαναφερει τις ενωσεις ή μπα;Εχει κανεις καμια ιδεα;

Μπορείς να δοκιμάσεις restore από το Google contacts πηγαίνοντας στην σελίδα http://www.google.com/contacts

Όταν κανείς restore σε επαναφέρει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν το κινητό σου πρίν πάρεις το nadroid back up με τη Ρομ και τον κέρνελ που είχες πριν το πάρεις.

Εκεί που κατεβασεσ την cataclysm έχει ενα link μονο με τον kernel για να μην κανείς συνέχει restore απλα ξανά φλασαρεισ μονο τον kernel

Πολύ ωραία. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Παιδια εβαλα την cataclysm 5.0.1 αλλα χανει συχνα το σημα της κινητης και το 3g .επισης πηγα να περασω τον code blue και μολις ανοιξε το κινητο μου εβγαζε σφαλμα σε ολες της εφαρμογες.καμια ιδεα για να περασω το κερνελ χωρις θεμα;

Για το πρώτο έλεγξε αν έχεις ενεργοποιήσει το smart radio και τι έχεις βάλει στις ρυθμίσεις. Για το 2ο κάνε ένα wipe dalvik cache μετά το πέρασμα του kernel.

Παιδια εβαλα την cataclysm 5.0.1 αλλα χανει συχνα το σημα της κινητης και το 3g .επισης πηγα να περασω τον code blue και μολις ανοιξε το κινητο μου εβγαζε σφαλμα σε ολες της εφαρμογες.καμια ιδεα για να περασω το κερνελ χωρις θεμα;

Είναι όντως 5.0.1 η cataclysm και όχι 5.1;

Ρωτάω γιατί οι τελευταίες εκδόσεις code blue είναι μόνο για 5.1

Oneplus 6 8/128

Εγώ έχω Code Blue για 5.1... στην 5.0.2 Bliss Pop.

Έχει βγει και 5.1 έκδοση μέσα στο Μάρτιο.

Αυτό το smart radio ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται σωστά για να κάνει την μετάβαση από 2G σε 3G με το που ανοίγω οθόνη ακαριαία?? Ναι μεν εξοικονομεί αλλά κάνει μισή ζωή στην μετάβαση και με εκνευρίζει.. Ειδικά σε σημεία με πιο μέτριο σήμα για να αλλάξει, ξεχνάω τι ξεκίνησα να δω
s21 ultra 256

Εγώ το έχω μόνο να γυρνάει σε 2g όταν συνδέομαι σε wifi και όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από το 10%. Ακαριαία δεν γίνεται. Το Smart-radio ουσιαστικά είναι σαν να αλλάζεις στις ρυθμίσεις του κινητού σε τι δίκτυο να συνδέεται 2G, 2G/3G, 2G/3G/4G. Κάθε φορά που αλλάζεις αυτή τη ρύθμιση αργεί να κάνει τη μετάβαση η συσκευή λίγο. Για αυτό εγώ σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Όταν απαντούσα σε κλήση λόγω αυτής της μετάβασης οριακά έπεφτε δεν έπεφτε η κλήση.

Και επίσης για Θεσσαλονίκη η μη χρήση του 4G της VODAFONE σώζει μπαταρία τρελά. Σχεδόν όλο το διάγραμμα ήταν κόκκινο, αφού μέσα σε κτίριο-τσέπη 4G δεν έπιανε με τίποτα.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)